2012 kasım bebekleri büyüyor..

hee ben alıp koyma meselesini unutmuşum ama napacaz ya hala sallamadan uyumuyoku benim kız ya beşiğin bi tarafını duva bi tarafanı bizim yatak yapacam düşerse bile tepemize düşer

ben de öyle yapmaya çalıştım ama arada boşluk kalıyo. duvar çıkıntısı var yatağı daha fazla yanaştıramıyoruz. napcaz bilmem

kızlar muhabbet çok güzel ama benim çıkmam lazım malum yarın iş bi de saçları falan yıkayacam daha öptüm hepinizi kendinize iyi bakın yarın görüşürüz iyi geceler

nıyekı kızlar değilde erkekler ısırıyokı acaba

haftanın çoğu gitti azı kaldı canım kalanlarda çabucak geçiverir inşallah.

ısırmasın naparım kız kanarsa falan canım tatlıdır zaten
gelır canım enkısa zamnda ama gorup sevebılırmsın bılmem bızımkı pek gostermıyo nazlı

emerken saçımı çekip gözümü oyuyo bazen benimki. diş genetikmiş canım sizler nasıl çıkardıysanız çocuklarda o dönemde çıkartıyormuş. bizdede yok daha diş. birde ısırma olayı var dimi benimki kesin tutup çeker vallahi ne bulsa ağzına bir kapışı var hırsla . benim başımdaki örtüyü çekiştirip ağzına bir kapışı var bir gün sokakta kalacam örtüsüz

benim kızımda da daha hiç belirti yok yaa. tamam böyle güzel ama 7 aylık olduk ne zaman çıkaracak bu kız dişleri

emerken benmkıde oyle canım elıne ne gelırse cekıyo oynuyo sızınde cıkar canım dısler yavas yavas
ıns ısırmaz ya bıde alısırsa yandık
anında herseyı yapıyolar canm dıkkat etmek lazım
ıyı geceler canım sanada

kızlar bi yerde okumuştum eğer ısırırsa hemen ağzından çekip sert bi şekilde hayır demek gerekiyormuş. öyle çığlık falan atılırsa hoşuna gider sürekli yaparmış

Kizkar gecmus okuyamadim
Sizleri cok ozledim
Tam dort saattir aras agliyo kasiniyi kasiniyi anne ogul tukendik
Cocugunun derdine care olamamak onun icib bisey yapamanak cok kotu
Surup krem hic bisey fayda etmiyo.meger grip sogukalginligi ne kadae masummus ilac ictimi bitiyo

ayy kiyamam ya yazik arasa biran once bitse su yavrucagin sikintisi

gunaydin guzel anneler

gunaydın kızlar
songul cum cok zor gercekten onların hasta olmasıve onlar ıcın bısey yapamamak
bugun dr a gıdecektım sanırım hayırlı sonuclarla donersın ıns beklıyoruz haberlerını

cnm benim kız da dönmüyo bir kez döndü arkası yok. küçükken çok hareketliydi şimdi o kadar değil annem kilodan dio ama çokta kilolu değil ki anlamadım . dr a göre herşey normal çok şükür.

şimdiden hayırlı olsun cnm. bizim de uzun zamandır gözüküo dişler diş etinin altında ama henüz gelemedi geleydi iyiydi:)

bizimkinde de dönme yok çene çok:)

evet bende şaşıyorum bebekelr cici bebeye bayılırlar aslında neden sevmiyorlar anlamadım benimki yoğurt sebze çorbası serin meyler daha çok seviyor. ben tereyağına 6. ayda direk başlamıştım canım.
bebişlerin hiç biri bir diğerini tutmuo benim ki de yoğurdu pek sevmio cici bebeyi götürüyo:)

kız maşallah de annesi nazar değecek kuzuya anlatma :)

akılları ermeye başladıkça daha ne filmler çevircekler bize bakalım:) her evde aynı sahne var sanırım sabahları:)

benim ki diş yokken ısırıyo aklımı alıo çıkarsa ne yaparım bilmem:)

kızlar muhabbet çok güzel ama benim çıkmam lazım malum yarın iş bi de saçları falan yıkayacam daha öptüm hepinizi kendinize iyi bakın yarın görüşürüz iyi geceler
zaten sen sabah nasıl kalkıyorsun merak ediyorum cnm ben akşam 10 u zor görüyorum artık. zeynep uyuyo ardından ben ters düşüyorum:)

ne istiolar şu başörtülerden ağzına doldurup duruyo benimki de başörtüyü:)

cnm ya kıyamam yavrum bi an önce iileşir inş.

gunaydın kızlar
songul cum cok zor gercekten onların hasta olmasıve onlar ıcın bısey yapamamak
bugun dr a gıdecektım sanırım hayırlı sonuclarla donersın ıns beklıyoruz haberlerını

günaydın cnm.
herkese günaydın kızlar uzun bi geçmişten geldim:) uyuya kalmışım işe geç kaldım bi uyandım annemlerde saat sekiz:)

günaydın kızlar

sabah sabah acayip moralim bozuldu yaa bi arkadaş var onunda kasım doğumlu bebeği var. gece kaza yapmışlar. bebişin ayağı kırılmış alçıya alınmış. çooook üzüldüm

ayy geçmiş olsun ya ben de üzüldüm nasıl dayanacak yavrum o acıya bi de alçı.. rabbim annesine sabır versin ve aslında elhamdülillah sadece ayağı kırılmış kendileri iyi mi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…