- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #16.241
hee ben alıp koyma meselesini unutmuşum ama napacaz ya hala sallamadan uyumuyoku benim kız ya beşiğin bi tarafını duva bi tarafanı bizim yatak yapacam düşerse bile tepemize düşer
iyiyim bu aralar canım ya cumartesinin gelmesini istiyorum sadece tatil olsun kızımla tam gün birlikte olayım :)
Ben de güveniyorum ya burda başka bi yere güvenemiyorum ne bileyim
eee adı üstünde inci demi kolay kolay gösterilmez :)) ama sinirlendirmeyeceksin bi de seninki erkek dikkat et hani kızlar ısırmıyo ama çok duydum erkeklerin ısırdığını
iyiyim bu aralar canım ya cumartesinin gelmesini istiyorum sadece tatil olsun kızımla tam gün birlikte olayım :)
Ben de güveniyorum ya burda başka bi yere güvenemiyorum ne bileyim
eee adı üstünde inci demi kolay kolay gösterilmez :)) ama sinirlendirmeyeceksin bi de seninki erkek dikkat et hani kızlar ısırmıyo ama çok duydum erkeklerin ısırdığını
kızlar muhabbet çok güzel ama benim çıkmam lazım malum yarın iş bi de saçları falan yıkayacam dahaöptüm hepinizi kendinize iyi bakın yarın görüşürüz iyi geceler
kızlar muhabbet çok güzel ama benim çıkmam lazım malum yarın iş bi de saçları falan yıkayacam dahaöptüm hepinizi kendinize iyi bakın yarın görüşürüz iyi geceler
ısırmasınnaparım kız kanarsa falan canım tatlıdır zaten
gelır canım enkısa zamnda ama gorup sevebılırmsın bılmem bızımkı pek gostermıyo nazlı
benimde gözler kapanıyor öptüm hepinzii iyi geceler.
emerken saçımı çekip gözümü oyuyo bazen benimki. diş genetikmiş canım sizler nasıl çıkardıysanız çocuklarda o dönemde çıkartıyormuş. bizdede yok daha diş. birde ısırma olayı var dimi benimki kesin tutup çeker vallahi ne bulsa ağzına bir kapışı var hırsla . benim başımdaki örtüyü çekiştirip ağzına bir kapışı var bir gün sokakta kalacam örtüsüz
Kizkar gecmus okuyamadim
Sizleri cok ozledim
Tam dort saattir aras agliyo kasiniyi kasiniyi anne ogul tukendik
Cocugunun derdine care olamamak onun icib bisey yapamanak cok kotu
Surup krem hic bisey fayda etmiyo.meger grip sogukalginligi ne kadae masummus ilac ictimi bitiyo
cnm benim kız da dönmüyo bir kez döndü arkası yok. küçükken çok hareketliydi şimdi o kadar değil annem kilodan dio ama çokta kilolu değil ki anlamadım . dr a göre herşey normal çok şükür.Kizlarrr ben nekadar tembel bi anneyim yaaa herkez ete kiyamaya baslamis ben hala sebze veeye calisiyorum kuzuma bende yarindan itibaren basliycam bana guzel tariflerden yazarmisiniz nette bakindim ama guvenemedim yaptiginiz guzel mamalardan beni kuzumda yesin
Morfin sure gecmiyor canim ben dogum yaptigimdan beri dis doktorlarinda surunuyorum hala 4 dolgu yapilacak biraz ara verdim cok pahali cunku herneyse gonul rahatliyla dis doktorlariniza gidebilrsiniz sorun yok yani cok arastirdim
Bende kizima arada bi bagriyorum emmesigi zaman cok uzuluyorum ac ama emmiyor mizmizlik yapiyo cok uzuluyorum ozaman icime hic bisey sinmiyor kizim emsene diye bagiriy sonra uzuluyorum pisman oluyorum opuyorum kokluyorum
Kizlar benim kizim cok tembel sadece bir kki kere karninin ustunden sirtinin ustune dondu hic sevmiyor karninin ustunde yatmayi agliyo boyuna hic emekleme cabasi falan yok donme cabasida neyapicam yaaa
şimdiden hayırlı olsun cnm. bizim de uzun zamandır gözüküo dişler diş etinin altında ama henüz gelemedi geleydi iyiydi:)kızlar rananın dişleri geliyo
diş etinin ön tarafında ikisi birden belirginleşmiş yarar dedi haftaya bakıcımız ama aynı anda gelmesi sıkıntı limon sürdüm diş etlerine çıkmasını kolaylaştırırmış aklınızda bulunsun..
neyse çıktık dışarı akşam gittik parka sallandık :)) sonra manava gittik taze soğan aldık eve geldik.. verdim soğanı ama bizim cins beyaz yerini değil illa yeşil yerini ısıracakmış :) velhasıl suyunufalan bitirdi kemirdi baya üstüne 1 şeftali yedi soğuk dişlerine iyi geldi herhalde.. banyo yaptı emdi muhallebisini yedi havuçlu muzlu sıcak zor yattı ama uyuyo şimdi inşallah uyanmaz biraz
bizimkinde de dönme yok çene çok:)merhaba arkadaşlar..ara ara bakıyorum sizlere de hamileleiğimde daha sık giriyordum tabi:)
arasa çok geçmiş olsun su çiçeği olmuş anladığım kadarıyla ne zor hastalık o(
ben kızıma fazla yemek vermiyorum açıkcası veriyorum da o almıyordaha çok emiyor beni..
ama 2-3 gündür emzirmekten çok yemek vermeye çalışıyorum..bugün semizotu kavurdum pirinçli..çok güzel yedi:)hanımefendi bizim yediğimiz gibi istiyor..pre yada karışık çorbaları pek sevmiyor..
bıldırcın yumurtası aldım..bir de organik tavuk aldım haşladım ..ama suyu yağlı oldu sanki?onları ayırıp koyacam dondrucuya..
benim kuzu da sırüstü yüzüstü çok seri dönüyor..döne döne 2 kere yataktan düştü malasef
örümcekte fırtına gibi esiyor evin içinde..
desteksiz epeyce oturabiliyor..
buralarda sorun yok da kızım çok mu sessiz ne hiç hece çıkartmıyor??gel gel falan öğretmeye çalışıyoruz..cık yapmıyor ..
bebişlerin hiç biri bir diğerini tutmuo benim ki de yoğurdu pek sevmio cici bebeyi götürüyo:)evet bende şaşıyorum bebekelr cici bebeye bayılırlar aslında neden sevmiyorlar anlamadım benimki yoğurt sebze çorbası serin meyler daha çok seviyor. ben tereyağına 6. ayda direk başlamıştım canım.
iyilik ne olsun rana işte uğraşıyoruz:)) o dişler bizde birden bire oluverdi baya belirgin kalınlaşmış alt eti haftaya çıkar diye bekliyorum çünkü belirtileri de birden oluştu hafif ateşliydi dün ve 3 kere kaka yaptı bugün de 2 kere yaptı ve olması gerekenden hafif sıvı yani normalde katı yapan bu iki gündür o kadar katı yapmıyo..
huysuzda kelimemi canım ya valla şarkılar türküler oyunlar maymun oldum soğan iyi geldi ekmeği ben de vermiyorum artık koparıyo cadı ama şeftaliyi bugün koca koca koparıp yedi :) boğazına kaçmaması için kucağında oturt geriye yaslanırsa kaçıyo bugün tam bir şeftali yedi ya daha versem yiyecekti ama ben vermedim karpuzu falan ısırıyo evirip çevirio ağzında bize bakarak yutuyo hiç kaçmadı çok şükür boğazınakaçar gibi oluyo ama ben müdahale etmiyorum kendisi ya çıkarıyo ya da biraz da evirip çevirio ağzında muz falan ısırıyo çiğniyo yutuyo boğaziçi köprüsü benim kızın boğazı haftaya gidecez tartılmaya bakalım ne kadar oldu
benim kız seviyo cicibebeyi sabah 4 tane götürüyo hemde eline veriyoruz kendi ısırıyo yiyo diğer türlü yumuşayınca sevmiyo kızıyo sinirleniyo kızarıyo korkuyom bu kızdan :)) tereyağına ben bugün başladım ondan öncesi hep zeytinyağı
bu arada bıldırcını ben 2 yaşından sonra verecem ağır gelir dedi doktor 1 yaş bile değil 2 yaşına kadar bekle dedi
çalışmaya başladığmdan beri sütüm çoğaldısütüm çoğıaldığı için rana daha uzun emiyo 3 kere emiyo gündüz onda da oynaşa oynaşa emişiyoruz önceeden 2 dakika çek bırak yapıyodu şimdi göğüsler taş gibi olunca çek çek baya doyuruyo karnını gece de 3 kere kalkıyo acaba az mı emiyo ya bazen emmek değil yemek yemek istiyo mesela bugün emzirmek için yırttım kendimi yok illa yiyecekmiş hazırladık muhallebisini sonra tekrar yatırdım yatağa yanına yattım da emdi 5 dakika sonra muhallebiyi de yedi 1,5 çay bardağı havuç suyu da olunca biraz fazla oldu hepsini de yiyemedi zaten garibim istemediği zaman totosunu kaldırıyo
kız maşallah de annesi nazar değecek kuzuya anlatma :)meraklılar işte varsın tadsın engel olma:)) zaten istesen de olamazsın :))
bencede sütleri takip etmediğin zaman çoğalıyo ama acaba dedin mi foss
havuç suyunu katı meyve sıkacağında sıkıyorum bazen havuç şeftali kayısı elma sıkıyorum karıştırıp içiriyorum bardakta
kaç tane var canım sıklığı ne kadar ve hiç mi kaybolmuyo benim kızda oluyo bazen ama farklı bişey tattığı zaman tepki verio vücudu sonra geçiyo bi daha çıkmıyo bi takip et istersen yediğinden oluyodur herhalde telaş etme verdiğin bişiden oluyodur büyük ihtimal kırmızı çok küçük sık sıksa isilik gibi sıcaktan da olabilir ben kızı şimdi sadece çıtçıtlıyla yatırdım üstünü de çemberle örttüm yatıyo
akılları ermeye başladıkça daha ne filmler çevircekler bize bakalım:) her evde aynı sahne var sanırım sabahları:)ay bak şimdi çok etkilendim sahne gözümün önüne geldi kıyamam ben ona ya . rananın tepkileri çok anlamlı canım farkındamıısn büyük insan gibi.maşallah. benimki sadece gülümsüyo rbugün kucağıma çağırdım kendi eğildi gelmek istedi.
benimkide sabah giderken yapıyor çok büzülüyor suratı kapıdan çıkarken. ağlayacak gibi oluyor ama daha tam basmadı yayagarayı ne yapcaz biraz daha büyüdülermi zor günler bizi bekliyor bütün gün bende ağlarım her halde.genelde sabahları ben giyinirken uyanacak gibi mıkırdanıyorsa sallamıyorum uyansında beni görsün bende onu seveyimde gideyim diye. sonra zaten sabah ilk uykusunu sevdiği için yatıyor. sabahlarıda doyum olmuyor canım ya çok tatlı oluyorlar eşimle geç kalıyoruz bazen onu sevmekten.
ayy olabilir görüşebiliriz valla ama seneye anca çünkü izinleri bitirdik biz :) kurban bayramına tatil yeri arıyorum ama kış vakti oralarda ne işimiz var dedi haklı olarak eşim artık seneye düşünecez siz de seneye düşünün aslen nerelisin ki edirne de pek uzak:) erikliye arkadaşımın balayısı için bakmıştım sonra benim de hoşuma gitti:)
kuzum daha yarılmadı dişleri tak tak diye ses yok sadece diş etinin önünde çok belirgin beyazlık var yani yarılırken yırtacaz ortalığı ve ne zaman çıkar bilmiyorum yani iyice kalınlaştık artık ve elletmiyo niyeyse bakmama izin vermiyo
benim ki diş yokken ısırıyo aklımı alıo çıkarsa ne yaparım bilmem:)ıkıncı dıs geldı canım ılkınden 5 6 gun sonra o ele gelmıyo ama gorunuyo yakında tık sesı gelır
valla ılk cıkan cok keskın oldu elımı bı ısırıyo canım yanıyo gercekten allahtan emerken ısırmıyo daha onuda yaparsa naparım bılmem
zaten sen sabah nasıl kalkıyorsun merak ediyorum cnm ben akşam 10 u zor görüyorum artık. zeynep uyuyo ardından ben ters düşüyorum:)kızlar muhabbet çok güzel ama benim çıkmam lazım malum yarın iş bi de saçları falan yıkayacam dahaöptüm hepinizi kendinize iyi bakın yarın görüşürüz iyi geceler
emerken saçımı çekip gözümü oyuyo bazen benimki. diş genetikmiş canım sizler nasıl çıkardıysanız çocuklarda o dönemde çıkartıyormuş. bizdede yok daha diş. birde ısırma olayı var dimi benimki kesin tutup çeker vallahi ne bulsa ağzına bir kapışı var hırsla . benim başımdaki örtüyü çekiştirip ağzına bir kapışı var bir gün sokakta kalacam örtüsüz
cnm ya kıyamam yavrum bi an önce iileşir inş.Kizkar gecmus okuyamadim
Sizleri cok ozledim
Tam dort saattir aras agliyo kasiniyi kasiniyi anne ogul tukendik
Cocugunun derdine care olamamak onun icib bisey yapamanak cok kotu
Surup krem hic bisey fayda etmiyo.meger grip sogukalginligi ne kadae masummus ilac ictimi bitiyo
gunaydın kızlar
songul cum cok zor gercekten onların hasta olmasıve onlar ıcın bısey yapamamak
bugun dr a gıdecektım sanırım hayırlı sonuclarla donersın ıns beklıyoruz haberlerını
geçmişi bitirin de gelin artık kızlar napıosunuz nasılsınız kuzular nasıl
günaydın kızlar
sabah sabah acayip moralim bozuldu yaabi arkadaş var onunda kasım doğumlu bebeği var. gece kaza yapmışlar. bebişin ayağı kırılmış alçıya alınmış. çooook üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?