- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #16.281
gelelim benim soruma..
bebişlerinizin gündüz uykularında değişiklik oldu mu yani yatma stillerinde falan
ben gündüzleri ranayı yatıramıyorum... bakıcımızda öyle sallanırken kendini sallıyo beşikte çarpacak kenarlara nerdeyse niye böyle yapıyo anlamıyorum bi de almayınca çığlık atıp ağlıyohayır uykusu var belli.. şimdi saat 2 den beri uyanık saat 9 a kadar en az yarım saat uyuması lazım ama uyutamadım ve uyumadığı için de mız mız (
ha bu arada tavuklu çorbamız iki günlüktü bitti.. şimdi yarına ne çorba yapacam ben kiremitime
kızlar bebişleriniz emeklemeye başladı mı
bi z epeydir sürünüyoıruz ve dünden beri emekleme şekline geçtik
benim kizimda bi kac gindur en fazla kirkbes dak uyuyo iki saat uyurdu iki defa uyurdu bi kac gundur ne oldu bilmiyorum
bende.ne corbasi yapicam diye dusunuyorum sanirim mercimek yapacagim tatlim ben yarin mercimegi sebzeli.yapiyorum ben havuc patates koyuyorum pisince icinden.havuc ve patatesi.ayirip ezip elife yediriyorum seviyo elif hem mercimeginde tadi.bulasmis oluyo ama mercimegi direk.yemedigi icin gaz yapmiyo yani bizde.yapmadi
songulle konustunmu aras nasilmis
gelelim benim soruma..
bebişlerinizin gündüz uykularında değişiklik oldu mu yani yatma stillerinde falan
ben gündüzleri ranayı yatıramıyorum... bakıcımızda öyle sallanırken kendini sallıyo beşikte çarpacak kenarlara nerdeyse niye böyle yapıyo anlamıyorum bi de almayınca çığlık atıp ağlıyohayır uykusu var belli.. şimdi saat 2 den beri uyanık saat 9 a kadar en az yarım saat uyuması lazım ama uyutamadım ve uyumadığı için de mız mız (
ha bu arada tavuklu çorbamız iki günlüktü bitti.. şimdi yarına ne çorba yapacam ben kiremitime
gelelim benim soruma..
gelelim benim soruma..
herkese günaydınn bi geçmişe bakıp geleyim
aynı benim kız bizim yediklerimizde gözü yumurta peynir tek tek verince bayılıyo elimi yiycek nerdeyse:) ama muhallebi filan olunca binbir nazla yiyo. boşver cnm yemekleri biraz tuzsuz yap o da yesin annesi. dün ben türlü yaptım akşam bugün için. baharat koymadım hiç çok az da tuz koydum kuzuma da getirdim ananesi yedirecek inş. :)bugün kızıma ilk defa yumurta verdim(daha doğrusu babası verdi:)) çok sevdi. kaşığı havada kaptı maşallahama hazırladığım meyve püresini yemedi. öğlen taze fasulye yemğinin suyuna ekmeği batırıp verdim çok güzel yedi. ama onun için yaptığım kıymalı şehriye çorbasını yemedi. akşam pilav verdim çok güzel yedi. vermediğim zaman kıyameti kopardı. napcam ben bu kızı yaa bizim yemekleri yiyecekmiş hanfendi. hiç ona özel bişey yapasım gelmiyo artık.
gunaydin canim nasilsin
iyi uyudumu kuzun
fazla gacmis yok canim vaktini alnayacak
hepinize gunaydin arkadaslar
hayirli cumalar
canım ben sütlü prinçli kaşık mamasını süt kıvamında yaptırıyorum bakıcımıza zaten artık ayrı ayrı yediriorum çay tabaklarına hazırlıyorum sabah yumurtası pekmezi peyniri bisküvisi :)) devam sütü hiç almadım
ayy bana diyodun demi nasıl dayanıyosun diye :)) benim bünye herhalde alışık gece 12 buçukta yattım sabaha kadar kaç kere kalktım sayamadım :)) ve saat 6 dan beri ayaktayım:)) işe başlamadan önce yatıyodum iyi geliyodu ama iş de yoruyo valla 5 dakika boş kalmadım.. güya saat 1 buçuktan ikiye kadar takılacaktım forumda google bile yazamıyorum evraklardan çok yoğun geçiyo süt izni olduğu için diğer kalemdeki arkadaşlara yük gelsin istemiyorum elhamdülillah ama ya rana iyi olsun da ben uyumayayım sıkıntı yok :)
aynı benim kız bizim yediklerimizde gözü yumurta peynir tek tek verince bayılıyo elimi yiycek nerdeyse:) ama muhallebi filan olunca binbir nazla yiyo. boşver cnm yemekleri biraz tuzsuz yap o da yesin annesi. dün ben türlü yaptım akşam bugün için. baharat koymadım hiç çok az da tuz koydum kuzuma da getirdim ananesi yedirecek inş. :)
harbiden geçmiş fazla geçmemiş:)( nazara geldik galiba... çok şükür rahat bi gece geçirdik güle oymaya da ananemize gittik teyzesi.. sen nasısın kuzun nasıl
günaydın kızlar nasılsınız oğlum sabah yine huzursuzdu ve azıcık ateşi vardı
günaydın kızlar nasılsınız oğlum sabah yine huzursuzdu ve azıcık ateşi vardı
havalar isindi millet gezmelerde tatillerde e bazi bebisler hasta oyle boyle derken kimse yazamiyo.galiba
iyiyiz canim cok sukur bizimki gece cok sik kalkti dismi geliyo acaba diyorum cok zaman gecti aslinda cikmasi lazim ama bilmiyorum
bizim de ortada daha diş filan yok cnm ama damakları çok sertleşti sanki dişi varmış gibi acıtıyo... ne zaman çıkacak bakalım ilk inciler. sıcaktan da uyuyamıo cnm kuzular belki de diş sıkıntısı var annesi ne çekiolar kim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?