2012 kasım bebekleri büyüyor..

canım yazmıyosun bu aralar nasılsın iyi misin görüşemedik.. elif mina nasıl iyisinizdir umarım dün yazacaktım kaldı bugün yazayım dedim bi ara gördüm ama yazamadan gittin iyisin değil mi??:44::44:

benim kizimda bi kac gindur en fazla kirkbes dak uyuyo iki saat uyurdu iki defa uyurdu bi kac gundur ne oldu bilmiyorum
bende.ne corbasi yapicam diye dusunuyorum sanirim mercimek yapacagim tatlim ben yarin mercimegi sebzeli.yapiyorum ben havuc patates koyuyorum pisince icinden.havuc ve patatesi.ayirip ezip elife yediriyorum seviyo elif hem mercimeginde tadi.bulasmis oluyo ama mercimegi direk.yemedigi icin gaz yapmiyo yani bizde.yapmadi
songulle konustunmu aras nasilmis

kızlar bebişleriniz emeklemeye başladı mı
bi z epeydir sürünüyoıruz ve dünden beri emekleme şekline geçtik

hayırlı olsun emeklemeniz canım biz gideceğimiz yere döne döne gidiyoruz yön değiştiriyoruz yine dönüyoruz:)) ama emeklememiz için totomuzu kaldırmamız lazım bi o kaldı

ya benim kız yatırırken basıyo çığlı dönüyo yatakta ve parmaklıklardan çıkarıyo ayaklarını düzeltip tekrar sallıyorum belim kopuyo ( gazı vardı yine bugün döne döne çıkarttı ne yapıyo gaz anlamadım ya çok canı acıyo hala tamam çıkarıyo ama ağlıyo kuzum o yüzden mercimeği hiç veremem ben içtiğimde bile ona gaz yapıyo ben biraz araştırayım bakayım güzel bişi bulursam paylaşırım

canım mesaj attım ama cevap vermedi inşallah iyidir aras şiddetli geçiriyor maalesef

Son düzenleme:

bizim aynı canım bi değişiklik yok uykularımızda. ama bazen uykusu olduğu halde uyumuyor mızmızlanıp duruyor.

Son düzenleme:
bugün kızıma ilk defa yumurta verdim(daha doğrusu babası verdi:)) çok sevdi. kaşığı havada kaptı maşallah ama hazırladığım meyve püresini yemedi. öğlen taze fasulye yemğinin suyuna ekmeği batırıp verdim çok güzel yedi. ama onun için yaptığım kıymalı şehriye çorbasını yemedi. akşam pilav verdim çok güzel yedi. vermediğim zaman kıyameti kopardı. napcam ben bu kızı yaa bizim yemekleri yiyecekmiş hanfendi. hiç ona özel bişey yapasım gelmiyo artık.

Aaaaaaa! Bi küçük cadı daha merhabalar cnm benim cadiyi anlatmissin tam bu yüzden direk ilgimi cekti mesajinbende sırf benim kizim böyle diye düşünüyodum bizim hanımefendide 2 de uyandı ve 8 kadar uyanık kaldı aynı şekilde uykusu var ama uyumuyor biz sirf bu yüzden 2 haftada bir doktordayiz sebebi cikaramadigimiz disimiz mis bizde dört gözle bekliyoruz dişimizi ..

canım bızımde gunduz uyku duzenımız cok bozuldu saatlerce uyanık kaldğı oluyo ve benı bıtırıyo cok yoruluyorum
uykusu oluyo ama ınatla uyumuyo anlamıyorum
masallah canım ranaya corbasını severek yedımı bıde benım verdğım tarıfe goremı yaptın

aynı benim kız bizim yediklerimizde gözü yumurta peynir tek tek verince bayılıyo elimi yiycek nerdeyse:) ama muhallebi filan olunca binbir nazla yiyo. boşver cnm yemekleri biraz tuzsuz yap o da yesin annesi. dün ben türlü yaptım akşam bugün için. baharat koymadım hiç çok az da tuz koydum kuzuma da getirdim ananesi yedirecek inş. :)

gunaydin canim nasilsin
iyi uyudumu kuzun
fazla gacmis yok canim vaktini alnayacak

hepinize gunaydin arkadaslar
hayirli cumalar

harbiden geçmiş fazla geçmemiş:)( nazara geldik galiba... çok şükür rahat bi gece geçirdik güle oymaya da ananemize gittik teyzesi.. sen nasısın kuzun nasıl

ben de mi öyle yapsam ay ne zormuş çocuk beslemek yaa bişeyi mi eksik kaldı demekten zor kurtarıyorum kendimi hergün...
ben uykuya dayanamıyorum cnm kızı uyturken uyuyp kalıyorum çoğu zaman... adam yakında isyana gelecek toplasan üç saat görüşmüyoruz gün içinde)

günaydın kızlar nasılsınız oğlum sabah yine huzursuzdu ve azıcık ateşi vardı

havalar isindi millet gezmelerde tatillerde e bazi bebisler hasta oyle boyle derken kimse yazamiyo.galiba
iyiyiz canim cok sukur bizimki gece cok sik kalkti dismi geliyo acaba diyorum cok zaman gecti aslinda cikmasi lazim ama bilmiyorum

günaydın kızlar nasılsınız oğlum sabah yine huzursuzdu ve azıcık ateşi vardı

geçmiş olsun cnm ya sıcaklardandır belki benim ızımın d arada biraz çıkıo daha tam alışmadılar yaza. biz bile bunalıyoruz annesi küçücükler nasıl dayansınlar. bi de sizin dişiniz çıkmış mıydı cnm o da yapabilio malum

havalar isindi millet gezmelerde tatillerde e bazi bebisler hasta oyle boyle derken kimse yazamiyo.galiba
iyiyiz canim cok sukur bizimki gece cok sik kalkti dismi geliyo acaba diyorum cok zaman gecti aslinda cikmasi lazim ama bilmiyorum

bizim de ortada daha diş filan yok cnm ama damakları çok sertleşti sanki dişi varmış gibi acıtıyo... ne zaman çıkacak bakalım ilk inciler. sıcaktan da uyuyamıo cnm kuzular belki de diş sıkıntısı var annesi ne çekiolar kim bilir

olabilir canim sicaktanda olabilir gerci bizim yatak odasi serin oluyo ama bebekler daha cok etkileniyo sicaktan

Kızlar bebeklerinize nasıl kahvaltı veriyorsunuz. bende vermek istiyorum ama yumurtayı katı diye yemek istemiyor. peyniride aynen. anne sütüyle bişeyi ıslatmaktan bahsetmişsiniz. bana da tarif edermisiniz bu aralar sütüm bol ve emmek istemiyor bari o şekilde değerlensin başka bişeyde yemiyor çok iştahsız bi kızım var .. artık kahvaltı alışkanlığı olsun istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…