2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kizlar herkese kocamab gunaydinn
Ay uyku arasibda hep hekimlere dua ettim ALLAH basimizdan eksik etmesin
Dun takibi icin gittik kasintiyi azalticak bi srup verdi
Aras asisiz ve alerjik bunyeli oldugundan daha siddettli gecoriyormus
Dun gecr surup.sayesinde misil misisl uyudu yavrucak

Kizlar misqfirlerin bugun gidiyo malesef
Arasta huzusuzlanmassq sahalara geri donuyorum:)

Beyysalim erdemimim nesi varki acaba bogazi tamammen gecti dimi

ah kuzum uyumasına sevindim erdemin boğazı tam geçmemişti kuzum umarım tekrarlamıyordur bakalım

bizim uşaklar benzeşiyo canım yaa bunları da böyle kabul etcez artık napalım. benim üzüldüğüm onun için uğraşıp yaptıklarımı yemiyo sinir oluyorum. yapmıycam bi daha sana bişey diyorum. ama dayanamayıp yine yapıyorum.

canım anne sütüyle bebe bisküvisini ıslatıp içine yemesini istediğin şeyleri katabilirsin. peynir yumurta pekmez meyve püresi. yiyebileceği kıvamda ayarlayıp yedir bi de bakalım belki sever

canım yokluğun çok belli oluyo. gel artık bir an önce:) arasın rahat uyumasına sevindim. bundan sonrasını daha rahat geçirir inşallah.

cok sevindim canim arasin guzeluyumasina yavrucak neler cekiyo gunlerdir sende hem misafir hem aras iyice yorulmussundur seni ozledik vallahi hadi gel artik

cnm ben anne sütünü sağıp dolaba koyuyordum. her sabah annem bir poşet süt çıkarıyor ılık suyun içine bırakıo ılık hale gelene kadar bekletio daha sonra içine 3 tane bebe bisküvisi, 1 parça tuzu alınmış peynir, yarım yumurta sarısı,bazen dövülmüş 1 çay kaşığı ceviz ekeyip yediriyor. bayılıo benim ki bebe bisküvili herşeye:) inş. seninki de yer cnm

yokluğun çok belli cnm inş. arasım da iileşir bir an önce kuzum benim yaa...

sorma cnm yaa insanın morali bozuluo allahtan emmeye devam ediyorlar. ben anneme türlü götürdüm demiştim ya sabah bi güzel yemiş benim kuzu türlüyü :) ilk kez salçayla tanımış oldu buarada allahtan ev salçası:)

demekki annesinin yemekleini sevecek senin kiz
bende ev salcasiyla.yapiyorum kizimin yemeklerini yoksa yemiyor

demekki annesinin yemekleini sevecek senin kiz
bende ev salcasiyla.yapiyorum kizimin yemeklerini yoksa yemiyor

inş. dediğin gibi olur da sever cnm:) türlü de zaten çok az salça oluyor ya cnm o yüzden de içim rahat e tabi kendi yapımımız olduğu için de rahatm. yesinlerde büyüsünler kuzucuklar inş. annesi

canım yazmıyosun bu aralar nasılsın iyi misin görüşemedik.. elif mina nasıl iyisinizdir umarım dün yazacaktım kaldı bugün yazayım dedim bi ara gördüm ama yazamadan gittin iyisin değil mi??:44::44:

Canım benim sağol..
Çok yoğunum bu aralar yazmaya fırsat bulamıyorum. Girip okuyabiliyorum bazen ama bihaberim hepinizden..Umarım herkes iyidir. Hasta olanlarınızın hepsine acil şifalar diliyorum..
Elif Mina'nın diş sıkıntısı devam ediyor. Üst taraftan 4 diş birden çıktı. Sabah ateşi vardı biraz. Gece uykularımız yok, sabah erkenden kalkıyoruz.
Hamdolsun, buna da şükür...
Sizi özledim..
Herkese selamlar, sevgiler..

ah kuzum uyumasına sevindim erdemin boğazı tam geçmemişti kuzum umarım tekrarlamıyordur bakalım
Ay insaalla cnm ya of ne kadar kotu bisey tedavi olmamasi cnm ya kiyamam erdeme canlari ne ki zaten cocuklarin

Sagolun cnm yw cok sukur surup oglumu oldukca rahatlatti kremiji kullanmak ne mumkun dr.muzda sagolsun careler bitmiyo
cok sevindim canim arasin guzeluyumasina yavrucak neler cekiyo gunlerdir sende hem misafir hem aras iyice yorulmussundur seni ozledik vallahi hadi gel artik
Sagol arkadasim. Aslinda tam aksine oldu cnm ablam olmasa halimiz icler acisiydi toparladi bizi hoc bisey yaptirmadi ben sadece aras ile ilgilendim

Cnm ya gecmis olsun insalla daha rahat atlatir mina simdiden sonraki donnemi

Son düzenleme:
yok canım beysalın verdiği tarifle yaptım hepsini yedi sağolsun yormadı annesini yoğurtla birlikte veriyorum yoğurtu çok seviyo küçük hanım
bugün de kabak havuç bezelye verdim irmik ve prinç de koydum en son kimyon attım biraz sonra zeytin yağı :) yüzünü buruşturmuş ama sevmiş 2 tepeleme yemek kaşığı yoğurdu bitirmiş çorbamız da az kalmış.. kahvaltıda her gün peynir yumurta ve pekmez veriyorum biraz artırdım boyutlarını sıkıntı çıkmadı
merhaba bebişinin yaşı uzun olsun canım valla çok zor hala çıkmadı diş falan ama rana aynı huysuz rana diş mi gaz mı karıştırdım artık bugünlerde iyi ama biraz da annesinden ayrılmanın üzüntüsü var herhalde arada uğra:))
diş herkeste var ama Elif Mina en önden gidenlerden maşallah subhanallah erken çıkardığı için de biraz sıkıntı oluyo ya canım nasıl canı acıyodur.. taze soğan ver selnec antibiyotik gibi iyi geliyo canım ya

masallah canım rana ya keske benmkıde severek yese canım rana corbalarını mesela kase olarak nekadr yıyo benmkı bı kasenın yarısndan az oda zorla yoğurtla
canım sen kan ılacı verıyomuydun ranaya

masallah canım rana ya keske benmkıde severek yese canım rana corbalarını mesela kase olarak nekadr yıyo benmkı bı kasenın yarısndan az oda zorla yoğurtla
canım sen kan ılacı verıyomuydun ranaya
inşallah canım benim belli olmuyo belki alp tuğra da zamanla açılacak.. ranaya cok vermek istemiyorum aslında kasem çok büyük değil bir çay bardağından biraz eksik çorba 2 tepeleme yemek kaşığı yoğurt öğle yemeğimiz sabah kahvaltısı da bu civarda oluyo ama işte peynir yumurta pekmez falan ikindi 1 şeftali küçük küçük veriyorum çiğneyip yutuyo akşama doğru da 1 çay bardağı suya 1 tatlı kaşığı prinç unu 1 tatlı kaşığ pekmez muz bazen havuç
emiyo ama yemekler dahaçok ilgisini çekiyo .. kan ilacı dediğin demir ilacı demi canım ya 4 damla veriyorum hiç artırmadım ne eksik ne fazla 25 inde kilo için sağlık ocağına gidecez o zaman baktıracam kanına sen veriyo musun kaç damla veriyosun.. ben acd3 ve demiri veriyorum hep hiç aksatmıyorum
teyzem yapmisti canim gecen seneye kadar yaz sonunda bende salcami yapiyordum gecen sene hamilelikten dolayi yapamamistim salca yapmak biraz vakit aliyor ama ici rahat ediyor insanin
bizim de bakıcımız yapmış 1 kavanoz ama rananın domatese alerjisi var korkuyorum salça koymaya yapsam bişi olur mu sence

masallah minaya yeni incileri hayirli olsun ve cabucak atlatsin ins

canim bilemedim ki bidene o gun farkli olarak salcali corba ver takip et sonucta oda domatesten oluyo ama sen demistin dahaonce kivide alerji yapti ama sonra bunyesi alisti diye belki gene oyle olur yada biber salcasi kullan evyapimi
masallah ranaya cok guzel yiyo arada yemiyo de nazar deyecek yoksaobur cadiya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…