- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #16.321
selam kızlar nasılsınız
inşallah canım benim belli olmuyo belki alp tuğra da zamanla açılacak.. ranaya cok vermek istemiyorum aslında kasem çok büyük değil bir çay bardağından biraz eksik çorba 2 tepeleme yemek kaşığı yoğurt öğle yemeğimiz sabah kahvaltısı da bu civarda oluyo ama işte peynir yumurta pekmez falan ikindi 1 şeftali küçük küçük veriyorum çiğneyip yutuyo akşama doğru da 1 çay bardağı suya 1 tatlı kaşığı prinç unu 1 tatlı kaşığ pekmez muz bazen havuç
emiyo ama yemekler dahaçok ilgisini çekiyo .. kan ilacı dediğin demir ilacı demi canım ya 4 damla veriyorum hiç artırmadım ne eksik ne fazla 25 inde kilo için sağlık ocağına gidecez o zaman baktıracam kanına sen veriyo musun kaç damla veriyosun.. ben acd3 ve demiri veriyorum hep hiç aksatmıyorum
bizim de bakıcımız yapmış 1 kavanoz ama rananın domatese alerjisi var korkuyorum salça koymaya yapsam bişi olur mu sence
nasılsın tatlım ogşunn tamamen ıyılestımı
:)) kasım annelerinin nazarı değmez maşallah diyosunuz ve kalbiniz temizcanim bilemedim ki bidene o gun farkli olarak salcali corba ver takip et sonucta oda domatesten oluyo ama sen demistin dahaonce kivide alerji yapti ama sonra bunyesi alisti diye belki gene oyle olur yada biber salcasi kullan evyapimi
masallah ranaya cok guzel yiyo arada yemiyo de nazar deyecek yoksaobur cadiya
kız daha yeni uyudu ya o kadar üzüldüm ki 1 saat öyle ağladı dudağını büzüp ağzında söyleniyo bişilere konuşuyo konuşuyo gözlerini kısıp ağlıyoah benım çatlak kıremıdım yerım senı ben
ah anası gıbı duygusalmı benım mınık kusum
saclarımızda uzamış sıklasmıs sankım
nerlerdesin senselam kızlar nasılsınız
dut pekmezi yok ben de yaa bak noldu biliyo musun bu akşam üzeri muhallebi yapacam yine tabi yaptım 1 çay bardağı azcık muz pekmez sonra çok az ceviz koydum.. yiyecez tabi açtık ağzımızı iki kaşıktan sonra demir damlasını verdim onu aldı sonra kaşıkta az bişi kalmış karıştırıp veriyorum ya bi baktım tabak karardı rananın ağzı karardı damladan bi daha damlattım tabağa ne oldu anlamadım mama simsiyah oldu... pekmez ve damla birleşince mi oldu anlamadım..ıns canım alısmasını 4 gozle beklıyorum vallahı yemek saatlrı bende 10 yıl gıdıyo
evet canım demır ılacı ben yaklasık 1 ay dır veremıyorum yanı ıcmıyo meyvesıne katıyorum verıyorum yıne alıyo tadını öğürüyo bende vermyorum artık dun dr a dedım ıcmıyo dıye kan tahlılı yapalım dedım oda benım oğlumda ıcmemıstı dedı dut pekmezı ver dedı tahlılde 1 yasında yaparız dedı
cok azcık bıdene canım ıstersen bı değişklık farkedersen vermezsın salca
çok oyunlu çoook:)) o kadar ağladı ki parka gitmek zorunda kaldıkağlıyo ama cıddı yanı ranama bak sen
oh sevındım cnm yatatlım hosgeldın nasılsın aras ım nasıl oldu ıns bıraz daha ıyıdır
dun dr a gıttık ıyılesmıs canım sukur ıyı sımdı
:)) kasım annelerinin nazarı değmez maşallah diyosunuz ve kalbiniz temiz
kız daha yeni uyudu ya o kadar üzüldüm ki 1 saat öyle ağladı dudağını büzüp ağzında söyleniyo bişilere konuşuyo konuşuyo gözlerini kısıp ağlıyokiremit annesinden ayrılmaya dayanamıyo
nerlerdesin sen
dut pekmezi yok ben de yaa bak noldu biliyo musun bu akşam üzeri muhallebi yapacam yine tabi yaptım 1 çay bardağı azcık muz pekmez sonra çok az ceviz koydum.. yiyecez tabi açtık ağzımızı iki kaşıktan sonra demir damlasını verdim onu aldı sonra kaşıkta az bişi kalmış karıştırıp veriyorum ya bi baktım tabak karardı rananın ağzı karardı damladan bi daha damlattım tabağa ne oldu anlamadım mama simsiyah oldu... pekmez ve damla birleşince mi oldu anlamadım..
çok oyunlu çoook:)) o kadar ağladı ki parka gitmek zorunda kaldık Eki Görüntüle 740767
aras uyuyo mu songül yaren nasıl ne yapıyo misafir gitti ev kaldı bomboş demi
oh sevındım cnm ya
arasım en azından gece güzel uyudu mızmızlığı var ama kasıntı azaldı cok sukur
dr amcası dedı kı babacım kızlar senı begenmıyeck o derecegız yanı
pamuğum cıcek ıcınde
ah cnm ya acaba anlıyomu ozcanan yada sen stres oluyosun da hıssedıyormukı annesı gubı duygusalmıkı
rana hanımın keyıf bak sen parka gıdınce keyıflı yerım onu ben
ayy sallanıyo baya hemde bi hoşuna gidiyo sorma kikir kikir:)) pekmez için sağol canım benim düşünmen yeter valla ben de orjinal üzüm pekmezi veriyorum ranaya ama birlikte vermeyecem bi daha zaten tahlilden sonra vermeyi pek düşünmüyorum her gün pekmez yiyor zaten demirin fazlası da iyi değil önemli olan acd3 herhal bilemedim ki.. yok hatırlamadım ama içim rahatladı ya sağol eşimle telaş olduk birden demirden demekkiranama bak sen salıncaklarada bınmıs bız daha sıftah yapmadık
dısarı cıkmak ıstıyomus kuzum
ah canım yakında olsak keske versem sana dut pekmezı annem yapıyo benım koyde doğal yanı
evet canm ole sıyah oluyo ama pekmezledemı oluyo bılmyorum hatrlmazsn belkı ama ben demır ılavcı verrken dılı sıyah oluyodu alp tuğranın hatta burayada yazmıstım
kıyamam ben arasıma yaa bembeyaz yüzünde kırmızı kırmızı çiçekler hem deseydin sen de dr a o herhaliyle güzel onun gözleri yeter diyeydin ya :)oh sevındım cnm ya
arasım en azından gece güzel uyudu mızmızlığı var ama kasıntı azaldı cok sukur
dr amcası dedı kı babacım kızlar senı begenmıyeck o derecegız yanı
pamuğum cıcek ıcınde
ah cnm ya acaba anlıyomu ozcanan yada sen stres oluyosun da hıssedıyormukı annesı gubı duygusalmıkı
rana hanımın keyıf bak sen parka gıdınce keyıflı yerım onu ben
sana bşii diyim mi yani aslında olacakla öleceğe çare yok ama iyiki kendi canından biri varmış hastalık sırasında yani eltin falan olaydı hem çocuğuna bulaştırdın diye bi ton laf hem de iş yemek temizlik uğraş dur.. yani benimkiler olsaydı öle olurdu diye söledimyok cnm ya uyandı abla kardeş oynasıyolar bende arada yazyorum
maalesef ablamlar gıttı cnm ev bomboş kaldı hastalıkten da bısey anlamadım ya kotu sans onlar geldı sabah cıcek kesın onlarda olucaklar
nasılsın ozcanan
rana salıncakta çook tatlı
oğlum uyuyordu uyandı şimdi de ağlıyor uyumuyor :44:
ayy sallanıyo baya hemde bi hoşuna gidiyo sorma kikir kikir:)) pekmez için sağol canım benim düşünmen yeter valla ben de orjinal üzüm pekmezi veriyorum ranaya ama birlikte vermeyecem bi daha zaten tahlilden sonra vermeyi pek düşünmüyorum her gün pekmez yiyor zaten demirin fazlası da iyi değil önemli olan acd3 herhal bilemedim ki.. yok hatırlamadım ama içim rahatladı ya sağol eşimle telaş olduk birden demirden demekki
kıyamam ben arasıma yaa bembeyaz yüzünde kırmızı kırmızı çiçekler hem deseydin sen de dr a o herhaliyle güzel onun gözleri yeter diyeydin ya :)
canım rana anlıyo herhal çnkü işe giderken sıkıntı yok ama döneceğime yakın ne yatak odasına gitmek istiyomuş ne oturma odasına dış kapının koridorunda gezdiriyorum öyle susuyo diyo bakıcımız anlıyo senin geleceğini diyo zaten her geldiğimde önce bi bakıyo ben üzerimi çıkarırken dudağını büzüyo alıyorum kucağıma sarılıyo(( çok zor ama katlanıyoruz işte
sana bşii diyim mi yani aslında olacakla öleceğe çare yok ama iyiki kendi canından biri varmış hastalık sırasında yani eltin falan olaydı hem çocuğuna bulaştırdın diye bi ton laf hem de iş yemek temizlik uğraş dur.. yani benimkiler olsaydı öle olurdu diye söledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?