2012 kasım bebekleri büyüyor..

ıns canım alısmasını 4 gozle beklıyorum vallahı yemek saatlrı bende 10 yıl gıdıyo
evet canım demır ılacı ben yaklasık 1 ay dır veremıyorum yanı ıcmıyo meyvesıne katıyorum verıyorum yıne alıyo tadını öğürüyo bende vermyorum artık dun dr a dedım ıcmıyo dıye kan tahlılı yapalım dedım oda benım oğlumda ıcmemıstı dedı dut pekmezı ver dedı tahlılde 1 yasında yaparız dedı
cok azcık bıdene canım ıstersen bı değişklık farkedersen vermezsın salca

:)) kasım annelerinin nazarı değmez maşallah diyosunuz ve kalbiniz temiz
ah benım çatlak kıremıdım yerım senı ben
ah anası gıbı duygusalmı benım mınık kusum
saclarımızda uzamış sıklasmıs sankım
kız daha yeni uyudu ya o kadar üzüldüm ki 1 saat öyle ağladı dudağını büzüp ağzında söyleniyo bişilere konuşuyo konuşuyo gözlerini kısıp ağlıyo kiremit annesinden ayrılmaya dayanamıyo
selam kızlar nasılsınız
nerlerdesin sen
dut pekmezi yok ben de yaa bak noldu biliyo musun bu akşam üzeri muhallebi yapacam yine tabi yaptım 1 çay bardağı azcık muz pekmez sonra çok az ceviz koydum.. yiyecez tabi açtık ağzımızı iki kaşıktan sonra demir damlasını verdim onu aldı sonra kaşıkta az bişi kalmış karıştırıp veriyorum ya bi baktım tabak karardı rananın ağzı karardı damladan bi daha damlattım tabağa ne oldu anlamadım mama simsiyah oldu... pekmez ve damla birleşince mi oldu anlamadım..
ağlıyo ama cıddı yanı ranama bak sen
çok oyunlu çoook:)) o kadar ağladı ki parka gitmek zorunda kaldık

ranama bak sen salıncaklarada bınmıs bız daha sıftah yapmadık
dısarı cıkmak ıstıyomus kuzum
ah canım yakında olsak keske versem sana dut pekmezı annem yapıyo benım koyde doğal yanı
evet canm ole sıyah oluyo ama pekmezledemı oluyo bılmyorum hatrlmazsn belkı ama ben demır ılavcı verrken dılı sıyah oluyodu alp tuğranın hatta burayada yazmıstım

tatlım hosgeldın nasılsın aras ım nasıl oldu ıns bıraz daha ıyıdır
dun dr a gıttık ıyılesmıs canım sukur ıyı sımdı
oh sevındım cnm ya
arasım en azından gece güzel uyudu mızmızlığı var ama kasıntı azaldı cok sukur
dr amcası dedı kı babacım kızlar senı begenmıyeck o derecegız yanı
pamuğum cıcek ıcınde

ah cnm ya acaba anlıyomu ozcanan yada sen stres oluyosun da hıssedıyormukı annesı gubı duygusalmıkı

rana hanımın keyıf bak sen parka gıdınce keyıflı yerım onu ben

aras uyuyo mu songül yaren nasıl ne yapıyo misafir gitti ev kaldı bomboş demi

yok cnm ya uyandı abla kardeş oynasıyolar bende arada yazyorum

maalesef ablamlar gıttı cnm ev bomboş kaldı hastalıkten da bısey anlamadım ya kotu sans onlar geldı sabah cıcek kesın onlarda olucaklar

yerım ben onun cıceğını
ıyılessın bıranonce kuzum ya onlar hasta olunca kotu oluyo
dr nededı canım nekadar zamanda gecermıs

nasılsın ozcanan
rana salıncakta çook tatlı
oğlum uyuyordu uyandı şimdi de ağlıyor uyumuyor :44:

ayy sallanıyo baya hemde bi hoşuna gidiyo sorma kikir kikir:)) pekmez için sağol canım benim düşünmen yeter valla ben de orjinal üzüm pekmezi veriyorum ranaya ama birlikte vermeyecem bi daha zaten tahlilden sonra vermeyi pek düşünmüyorum her gün pekmez yiyor zaten demirin fazlası da iyi değil önemli olan acd3 herhal bilemedim ki.. yok hatırlamadım ama içim rahatladı ya sağol eşimle telaş olduk birden demirden demekki
kıyamam ben arasıma yaa bembeyaz yüzünde kırmızı kırmızı çiçekler hem deseydin sen de dr a o herhaliyle güzel onun gözleri yeter diyeydin ya :)
canım rana anlıyo herhal çnkü işe giderken sıkıntı yok ama döneceğime yakın ne yatak odasına gitmek istiyomuş ne oturma odasına dış kapının koridorunda gezdiriyorum öyle susuyo diyo bakıcımız anlıyo senin geleceğini diyo zaten her geldiğimde önce bi bakıyo ben üzerimi çıkarırken dudağını büzüyo alıyorum kucağıma sarılıyo (( çok zor ama katlanıyoruz işte

yok cnm ya uyandı abla kardeş oynasıyolar bende arada yazyorum

maalesef ablamlar gıttı cnm ev bomboş kaldı hastalıkten da bısey anlamadım ya kotu sans onlar geldı sabah cıcek kesın onlarda olucaklar
sana bşii diyim mi yani aslında olacakla öleceğe çare yok ama iyiki kendi canından biri varmış hastalık sırasında yani eltin falan olaydı hem çocuğuna bulaştırdın diye bi ton laf hem de iş yemek temizlik uğraş dur.. yani benimkiler olsaydı öle olurdu diye söledim

nasılsın ozcanan
rana salıncakta çook tatlı
oğlum uyuyordu uyandı şimdi de ağlıyor uyumuyor :44:

iyiyim canım benim yaa sen nasılsın nasıl geçti yolculuk selim iyileştimi selimin yeri değişti ondan yadırgıyo tabi annesi ağlar olacak o kadar ne kadar kalacaksınız biz 6-7 temmuzda çanakkaleye gelecez eşim kpss ye girecek orda mısınız acep

Son düzenleme:

dedım gırmeyım arasına dr amcası ıle dr dıyo oğlum bu abla sana cıcekmı bulaştırdı kızalım ablaya dıyo dudsak bukuyo sanıyo ona bısey dedı
rana demek anlıyo cnm ya ondan huzursuzluk yapıyo alısıcak ınsalla zamanla
demek sarılıyomkıyamam ya ah herkesın anası

bu arad dedıklerıne katılıyorum ablacazım arkamızı topladı ben bıarasa baktım
çocuklarda geçerse napalım dıyo elbet gecırcekler dıye kendını otıve edıyo
taı aras sabaha kadar uyumayınca gozu kork tu ayrı

ay başkasını cekemzdım ınankı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…