2012 kasım bebekleri büyüyor..

selam hanımlar
günüm geçti bugün 3. gün iki kez test yaptım ikisinde de silik çizgi çıktı. kasıklarımda ara ara sancılar oluyor o nedenle tedirginim tekrar kimyasal gebelik yaşayacağım diye. Özellikle hamilelik geçiren arkadaşlar sizce bu normal mi? Doktora gitmek için bekledim, erken diye kan testi de yaptırmadı ama yarına randevu aldım gideceğim. Lakin bu ara ara batma şeklindeki sızılar korkuttu beni sabahı bekleyemedim. Var mı derdime derman?

herkesin kendi canı demi ana abla el gibi olmuyo olmaz da yeğenlerinin aşıları yapılmış mı peki.. aşı olmaynca ağır oluyo herhal inşallah hafif geçirirler canım ya insan kendini suçlu hisseder ama yapacak bişi yok ki sen gelmeyin diyemezdin sonuçta ablan.. aama görümcen eltin falangelecek olsa gelmeyin aras çiçek çıkaracak derdin ne bileyim zor işte ya

canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun rabbim gönlünün muradını versin... kaç kere kimyasal gebelik geçirdin.. adetlerin düzenli mi bi de kan testi yaptırmadan bişi demek zor ama kimyasal gebelik geçiren arkadaşlar var çocuk sahibi şu anda..

yerım ben onun cıceğını
ıyılessın bıranonce kuzum ya onlar hasta olunca kotu oluyo
dr nededı canım nekadar zamanda gecermıs

normalde 4.gunden sonra baslıyo cnm dokuntulee kurumaya ama bız asısuz oldugumuzdn bı 10 gun gudermıs

bu arada dr sekreterı anlattı bı çocuk gelmıs hemde asılı döküntüden bıyerı gozukuyormus ası da demek kurtarıcı degıl

aras 1 yasınd SU CICEGI ASIDAN YIRTTI BEDELI AGIR OLDU AYRI

sukur etmek lazım canım herseyde yıne yapacak bıseymız yok
olacak olan asıylada oluyo demekkı
bızımkıler napacak bakalım hayırlısyla butun kuzularmız atlatr ıns

Bir kez yaşadım nisan ayında
Peki hamileliğinizde bu tip sancılar yaşadınz mı ya da duydunuz mu?:18:

hakkında hayırlısı üzülme rabbim hayırlı evlat nasip etsin.. ben çok düzenli adet oluyodum bir gün öncesinden ped falan takmıştım hasta olacam diye çünkü adet sancısı gibi sancı yaşadım kasıklarım karnım göğüslerim hatta eyvah üşüttüm herhal çok sancılanacam demiştim ama sabah kalktım yok bi gün sonra test yaptım net 2. çizgi çıktı yani batma oldu ama yine de bilemem en iyisini doktor bilir

kızlar ben yatıyorum çünkü vücudum uyuşmaya başladı uykusuzluktan ve yorgunluktan sabah 6 da kalkıyo rana benimle oynamak için
yarın görüşmek üzere..
mertur bana cevap yaaaz ki ben sonra okuyayım :)

bu arada kızlar nerlerdesiniz
katreinur, sprint, carmenares, maya887, cvr, akşamcılar:)) yoksunuz bu ara ayıp oluyo haa
gündüzcüler kızıyo geçmiş geçmemiş diey

gittim ben

tatlım benım benımde ılk once sılık cızgı cıkmıstı gun gectıkce koyulaştı
bende kımyasal gebelik gecırdım ondan dolayı cok tedırgındım cok yıpranmıştım kese kalp atışı görmeden ınanamadım
benımde en buyk belırtım kasık sızlamalarımdı cok sukr cok sağlıklı bı gebelik gecırdım
oğlum sımdı 8 aylık
demek oncekı gebelik sagkıklsızmıs vücut atmış
kese ıcın daha erken adetın bı hafta gecıp degerın 5000 olmadı karından görmek ıcın kese göremezsen endıse eteme
ıkı günde değer ıkıye katlasın yeter
kımyasal gebelik ne zaman gecırdın

iyi geceler canım yat sen yoruluyosun tabı

cnm ya ablam geldıgınde bısey yoktu ta ertesı gun cıktı yoksa önceden olsa o gelmezdı bende gelmeyın derdım
zaten emzık bıberon duru nun ağzında çoktan gezmeye baslamıstu
duru 1.5 yasunda asısız bı bebekkkk
ay ole tatlıkı anlatamam doyamadım hıc buyumuste arasa oyunlar yapıyo zıllı

hadı tatlım yat buyu yorgunsun sende ıyı geceler ranam güzel uyur ınsalla bızım pasa ayakta düzen alt ust ıldu

Ben dun gece dondum istanbul a . Belki 6, 7 temmuzda tekrar gelirim :)

canım benım yeğenım var oda 1.5 yasında sankı kendısı cok buyukmus gıbı alp tuğraya oyunlar yapıyo oda guluyo
ağlayınca tamam tamam ağlama dıyo onun deyısıyle amam ağlama salyasını sılıyo cok tatlı oluyolar gerceken
neden ası olmamıs canım

cok tatlılar dımı
cok tatlı annı dıyo her adamada baba arasa ara
ay tam tatlı zamanı bıde uslu obur kı yavrum cok yıyo masalla ama zayıf nereye gıdıyo bılmm

takvımde ası yoktu o zamn dışarıdan da yaptırmamıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…