2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm bugun ablamlada aynı konuyu konuştuk
aras ıyı olsun ılk ısım ortapedık bı ılk adım almak ama yürümeden yere basarkn yurıtecte gıydırmıcem
hayalımde beyaz derı var

ooo hayalımızde şık mış yanı yakısır aras ıma
bende almayı dusunuyorumda sızınde fıkırlerınızı oğreneyım dedım canım

hareketlıyse canım yakıyodur yedığını
evet hatırladım sımdı ozaman devlet yapmıyodu ozel alırsan yaptırıyodun ablamla konusmustuk bu konuyu

ramazan var ya yazın ortasında yer kalmamış haftasonuna hafta içi oldu =)

ben aldııım =) düğün için ayakkabı gerekiyordu ilk adım ayakkabısıda olur artık

bızımde haftaya bı tanıdğımızn duğunu var patık ayakkabı alacaktım ama bende ılk adım bakayım barı
papyon takıcak benım oğlum

cnm resım atsana uygun olduğunda bana fıkır olsun
bızımde haftaya bı tanıdğımızn duğunu var patık ayakkabı alacaktım ama bende ılk adım bakayım barı
papyon takıcak benım oğlum
hım bak papyonlu resım ısterız he benımde cnm vektıde nerdetakıcazz
ben yatıyorum kızlar ıyı geceler bebısler bol bol uyusun erken kalkmasınlar

ıyı geçler cn aras uyusa ılk ısım yatıcam tum düzen bozuldu

İyi geceler kızlar. Biz perşembe akşam ankaraya geldik. O yüzden ancak foruma girebildim. Allah hepimizin bebislerine sağlık versin.öptüm hepinizi

canım bize gerek kalmamış siz geçmişi geçirmişsiniz
ben çok yoğun bi hafta geçirdim. çok gelemedim yaa. hergün bişey çıktı.
akşam da kaza geçiren arkadaşa gittik ziyarete. taburcu olmuşlar. güya yarım saatliğine gitmiştik. başka arkadaşlar da varmış oturduk kaldık.

bu arada günaydın kızlarr

ranaya nazar oldu sabahtan beri ne verdiysem yemedi kitledi ağzını bi daha bu konuda ağzımı açarsam iki olsun

canim distendir o disi cikaxak ya bebekler o donemde yemeyebiliyorlarmis parmaginla vermeyi dene bizde bazen ise yariyo
bu ağız kitlenmesi ne gıcık ya fitil oldum yemezse yemesin sanki çok umrumda pöf işine gelenleri nasıl yiyo onu bilmiyorum marulu kemirdi durdu üstüne bi de limon verdim diş etien iyi gelir die

kızlar 2012 ekim anneleri konu sahibi tugçeserdar'ın kızı ece hastaymış kanında ve idrarında bol miktarda mikrop varmış hastaneye yatıracaklarmış ona dua edelimmi..

rabbim tez zamanda eceye sağlık sıhhat versin inşallah annesine de sabır ihsan eylesin amin..

Rabbimnherkedin evladina saglik sihhat versin insalla
Yareninde kaninda bu kis cikmisti sukur arlattik insalla ece de atlatir tez vakitte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…