- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #16.361
aaa dondunmu ben haftasonu sanıyorum ya dugunu
kızlar bız ılk adım ayakkabısını nezaman alıcaz alan varmı
cnm bugun ablamlada aynı konuyu konuştuk
aras ıyı olsun ılk ısım ortapedık bı ılk adım almak ama yürümeden yere basarkn yurıtecte gıydırmıcem
hayalımde beyaz derı var
cok tatlılar dımı
cok tatlı annı dıyo her adamada baba arasa ara
ay tam tatlı zamanı bıde uslu obur kı yavrum cok yıyo masalla ama zayıf nereye gıdıyo bılmm
takvımde ası yoktu o zamn dışarıdan da yaptırmamıs
ramazan var ya yazın ortasında yer kalmamış haftasonuna hafta içi oldu =)
ben aldııım =) düğün için ayakkabı gerekiyordu ilk adım ayakkabısıda olur artık
cnm resım atsana uygun olduğunda bana fıkır olsunramazan var ya yazın ortasında yer kalmamış haftasonuna hafta içi oldu =)
hı anladım cnm ne yaptı düğünde
ben aldııım =) düğün için ayakkabı gerekiyordu ilk adım ayakkabısıda olur artık
hım bak papyonlu resım ısterız he benımde cnm vektıde nerdetakıcazzbızımde haftaya bı tanıdğımızn duğunu var patık ayakkabı alacaktım ama bende ılk adım bakayım barı
papyon takıcak benım oğlum
ben yatıyorum kızlar ıyı geceler bebısler bol bol uyusun erken kalkmasınlar
aaa ozlemısım hee burda bu ortamı
cnm selım nasıl oldu yenı antıbıyotıgı ıcıyormu
bızımde haftaya bı tanıdğımızn duğunu var patık ayakkabı alacaktım ama bende ılk adım bakayım barı
papyon takıcak benım oğlum
kızlar ben yatıyorum çünkü vücudum uyuşmaya başladı uykusuzluktan ve yorgunluktan sabah 6 da kalkıyo rana benimle oynamak için
yarın görüşmek üzere..
mertur bana cevap yaaaz ki ben sonra okuyayım :)
bu arada kızlar nerlerdesiniz
katreinur, sprint, carmenares, maya887, cvr, akşamcılar:)) yoksunuz bu ara ayıp oluyo haa
gündüzcüler kızıyo geçmiş geçmemiş diey
gittim ben
ranaya nazar oldu sabahtan beri ne verdiysem yemedi kitledi ağzını bi daha bu konuda ağzımı açarsam iki olsun
bu ağız kitlenmesi ne gıcık ya fitil oldum yemezse yemesin sanki çok umrumda pöfcanim distendir o disi cikaxak ya bebekler o donemde yemeyebiliyorlarmis parmaginla vermeyi dene bizde bazen ise yariyo
kızlar 2012 ekim anneleri konu sahibi tugçeserdar'ın kızı ece hastaymış kanında ve idrarında bol miktarda mikrop varmış hastaneye yatıracaklarmış ona dua edelimmi..
rabbim tez zamanda eceye sağlık sıhhat versin inşallah annesine de sabır ihsan eylesin amin..
gunaydin canlar
nasilsiniz
songul.geldi topic senlendi gecmisi okudum mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?