- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #16.381
Bugun cok mutsuzum ev bos kaldi
Arasim mizmiz cok uykusu var ama uyuyamiyo bi bitse su gunler yavrum sagligina kavussa
Bugun cok mutsuzum ev bos kaldi
Arasim mizmiz cok uykusu var ama uyuyamiyo bi bitse su gunler yavrum sagligina kavussa
rabbim herkese sağlık versin varsın herkes evine gitsin eninde sonunda gidecekti ablan biliyorum arkada kalmak çok zor oluyo ama geçer canım inşallah aras bunu da atlatacak üzülme rabbim bundan geri koymasın üzülme.. rana da çok zor uyudu birazdan uyanır çok mutsuz o da senin gibi hiç bişeyden memnun değil.. diyodur garibim ne biçim anne baba bunlar beni mutlu edemiyolar diye hep diyorum elimizde bunlar var idare et diye rana hanıma
kendıne haksızlık etme canım sen ıyı bır annesın
ara ara veya sureklı boyle mutsuz ve mızmız oluyolar dayanıcaz artık
rabbim herkese sağlık versin varsın herkes evine gitsin eninde sonunda gidecekti ablan biliyorum arkada kalmak çok zor oluyo ama geçer canım inşallah aras bunu da atlatacak üzülme rabbim bundan geri koymasın üzülme.. rana da çok zor uyudu birazdan uyanır çok mutsuz o da senin gibi hiç bişeyden memnun değil.. diyodur garibim ne biçim anne baba bunlar beni mutlu edemiyolar diye hep diyorum elimizde bunlar var idare et diye rana hanıma
canım ya kıyamam ben ona oda sıkntılı sen de ıyılesır ıns canım enkısa zamanda lili
3 saat ayakta kalıyo ve sadece 45 dakika uyuyo yne çıkacaz dışarı belki memnun ederiz kokmuşu
Aynen cnm
Lili bi iyilessin nesen yerine gelcek
Bu arada lilim ben dil cikarinca dil cikartiyo
Eliyle donerek yada geri emekleyerek tuj odayi geziyo su cicegi olgunlastirdi oglumu:)
masallah aras a yavas yavas oğrenıyo bısyler annesı
gerı gıdıyo demek bende gerı gerı gıdermısım kucukken
aras yakında emeklemeye baslar ozaman
Himm sonradan dogru yolu bulmusmusin cnm
Aslinda daha bol koymak lazim cocujlari yere ben cok fazlq koymuyorum aslinda
bulmusum canım
bende buaralar sureklı yurutecıne koyuyorum daha once koyuyordum yere
haklısın canım koyalım bundan sonra yere done done gıtsınler
He iyi bari
Bencede ataoim yere ben yer yorganini tasimaya sermeye useniyorum.sanirim yurutec daha kolay geliyo
Ama dogal gekisimlerinide bozmamak lazim
aynen bende usendığımden koyuyorum hemen yurutece bıde yere koyduğum zaman kendı alanından dısarı cıkıyo hep bende onu pek sevmıyorum emeklerken napıcam bakalım
aynen cnm kocamn yorganın dışına cıkıyo parkeye koltuğun altı yüksek oraya sıkısıyo
yürüteçte yanlı bırakabılıyorum kontrolü daha kolay
aras yurutecı sevıyo alp tuğra hala alısamadı koyuyorum hemen mızırdanmaya baslıyo bende almıyorum oyle bıraz dolanıyo cabuk sıklıyo ellerını uzatıyo bana bakıyo acıyan gozlerle ozaman gelde alma hemen alıyorum
her çocuk sevmıyo cnm aras sevıyo sımdılık yaren hıc hoslanmamamıstı ama zaten 6 aylıkkken emekledı aras tembellll
yaren hızlıymıs ozaman 6 aylık hımm erken emeklemıs
bakalım bızımkıler neyapacak
kizlar iyi aksamlar
benim kizin kabizlik sorunu var
kayisi zeytin yagi hic fayda etmiyo bugun bi abla yulaf ununu onerdi muhallebi yap yedir uc gunde.bir.dedi iyi geliyomus
bugun migros carrefour her yere baktim yulaf unu yok yulaf unu karisimi var ekmek yapmak icin ama sadece yulaf unu yok
ben nerden bulacagim yulaf ununu bilen varmi
kizlar iyi aksamlar
benim kizin kabizlik sorunu var
kayisi zeytin yagi hic fayda etmiyo bugun bi abla yulaf ununu onerdi muhallebi yap yedir uc gunde.bir.dedi iyi geliyomus
bugun migros carrefour her yere baktim yulaf unu yok yulaf unu karisimi var ekmek yapmak icin ama sadece yulaf unu yok
ben nerden bulacagim yulaf ununu bilen varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?