- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #16.401
hızır acil yaren :))
canim benim, bende sizleri özledim valla..öperim sipayiSelcnec tatlım benim özledik seni elif minamızı öp
evet canım çıktık :) gittik markete mız mız illa bişiler alacakmış raflara saldırıyo tam çıktık marketten bi baktım çorabı yok bu 2. çorap olacaktı bulmasaydım ilkini kaybettik zaten :) neyse babası gitti buldu dönüşte parka gittik yarım saat sallandı :) bayrama babaanneye gidecez y kesinlikle amcaya salıncak aldıracam.. sevmiyorum amcasını :)) illa aldıracam pahalı bişi taktım kafaya:)) neyse geldik eve yürüteç hoppala halılarda yuvalanma derken banyo zamanı geldi banyo yaptık zorla muhallebi yedik 1 saat oldu yatalı babası yatırdı şimdilik ses yok bakalım hayırhlısı:) sen napıyosun alp tuğra nasıl uyuyo mu uyanık mı yordu mu yine paşa:)naptınız canım cıktınzmı dısarı rana napıyo
her gün yeni bişi her gün yeni bi moda çıkarıyolar seninki bugün uyumuyo benimki yemiyo yarın nolacak Allah bilirpöfff uyutamıyorum berrayı kaç saattir mızmız ağlayıp duruyor ama uyumuyor bunaldım iyicebizim
de mi diş sıkıntımız başladı yoksaa
insllah canim benim..kuzucuklarimizin hepsi kolayca cikarsinlar dislerini, aci sızı gormesinler insallah..Cnm ya gecmis olsun insalla daha rahat atlatir mina simdiden sonraki donnemi
pöfff uyutamıyorum berrayı kaç saattir mızmız ağlayıp duruyor ama uyumuyor bunaldım iyicebizim de mi diş sıkıntımız başladı yoksaa
hızır acil yaren :))
valla cok hizli gitti ya kuzum. 8 tane disimiz olduyok canım beysalın verdiği tarifle yaptım hepsini yedi sağolsun yormadı annesini yoğurtla birlikte veriyorum yoğurtu çok seviyo küçük hanım
bugün de kabak havuç bezelye verdim irmik ve prinç de koydum en son kimyon attım biraz sonra zeytin yağı :) yüzünü buruşturmuş ama sevmiş 2 tepeleme yemek kaşığı yoğurdu bitirmiş çorbamız da az kalmış.. kahvaltıda her gün peynir yumurta ve pekmez veriyorum biraz artırdım boyutlarını sıkıntı çıkmadı
merhaba bebişinin yaşı uzun olsun canım valla çok zor hala çıkmadı diş falan ama rana aynı huysuz rana diş mi gaz mı karıştırdım artık bugünlerde iyi ama biraz da annesinden ayrılmanın üzüntüsü var herhalde arada uğra:))
diş herkeste var ama Elif Mina en önden gidenlerden maşallah subhanallah erken çıkardığı için de biraz sıkıntı oluyo ya canım nasıl canı acıyodur.. taze soğan ver selnec antibiyotik gibi iyi geliyo canım ya
evet canım çıktık :) gittik markete mız mız illa bişiler alacakmış raflara saldırıyo tam çıktık marketten bi baktım çorabı yok bu 2. çorap olacaktı bulmasaydım ilkini kaybettik zaten :) neyse babası gitti buldu dönüşte parka gittik yarım saat sallandı :) bayrama babaanneye gidecez y kesinlikle amcaya salıncak aldıracam.. sevmiyorum amcasını :)) illa aldıracam pahalı bişi taktım kafaya:)) neyse geldik eve yürüteç hoppala halılarda yuvalanma derken banyo zamanı geldi banyo yaptık zorla muhallebi yedik 1 saat oldu yatalı babası yatırdı şimdilik ses yok bakalım hayırhlısı:) sen napıyosun alp tuğra nasıl uyuyo mu uyanık mı yordu mu yine paşa:)Eki Görüntüle 741205 çıkmadan önce babaya da poz verdik:)
her gün yeni bişi her gün yeni bi moda çıkarıyolar seninki bugün uyumuyo benimki yemiyo yarın nolacak Allah bilir
Aaa kuzum benim ne kadar guzel cikmjssin gozlukte coj yakismis havali kadib olmissun:)
Ay bana yuzunde incelmis geldi ay neler dedim he
masallah sizeevet canım çıktık :) gittik markete mız mız illa bişiler alacakmış raflara saldırıyo tam çıktık marketten bi baktım çorabı yok bu 2. çorap olacaktı bulmasaydım ilkini kaybettik zaten :) neyse babası gitti buldu dönüşte parka gittik yarım saat sallandı :) bayrama babaanneye gidecez y kesinlikle amcaya salıncak aldıracam.. sevmiyorum amcasını :)) illa aldıracam pahalı bişi taktım kafaya:)) neyse geldik eve yürüteç hoppala halılarda yuvalanma derken banyo zamanı geldi banyo yaptık zorla muhallebi yedik 1 saat oldu yatalı babası yatırdı şimdilik ses yok bakalım hayırhlısı:) sen napıyosun alp tuğra nasıl uyuyo mu uyanık mı yordu mu yine paşa:)Eki Görüntüle 741205 çıkmadan önce babaya da poz verdik:)
her gün yeni bişi her gün yeni bi moda çıkarıyolar seninki bugün uyumuyo benimki yemiyo yarın nolacak Allah bilir
evet canım çıktık :) gittik markete mız mız illa bişiler alacakmış raflara saldırıyo tam çıktık marketten bi baktım çorabı yok bu 2. çorap olacaktı bulmasaydım ilkini kaybettik zaten :) neyse babası gitti buldu dönüşte parka gittik yarım saat sallandı :) bayrama babaanneye gidecez y kesinlikle amcaya salıncak aldıracam.. sevmiyorum amcasını :)) illa aldıracam pahalı bişi taktım kafaya:)) neyse geldik eve yürüteç hoppala halılarda yuvalanma derken banyo zamanı geldi banyo yaptık zorla muhallebi yedik 1 saat oldu yatalı babası yatırdı şimdilik ses yok bakalım hayırhlısı:) sen napıyosun alp tuğra nasıl uyuyo mu uyanık mı yordu mu yine paşa:)Eki Görüntüle 741205 çıkmadan önce babaya da poz verdik:)
tweetlerime bakıyodum bingöldeki tecavüze sessiz kalmayı görünce şok oldum 16 yaşındaki bir kıza 5 tane uzman çavuş tecavüzetmiş ve serbest brıkalmış ayy şoklardayım yaa((
nasıl yanı nasıl serbest bırakılırlar
morelmanımı yükselttin kız sağolgaza geldim daha da yemem artık bişiler:))) gözlüğü alel acele aldım rana beğenmeme izin vermedi dün aldım daha 3 senedir gidemiyodum doktora dün gidebildim çok şükür:))) ayy bişi daha yüzüm incelse ne aşağılar duruyo
tweetlerime bakıyodum bingöldeki tecavüze sessiz kalmayı görünce şok oldum 16 yaşındaki bir kıza 5 tane uzman çavuş tecavüzetmiş ve serbest brıkalmış ayy şoklardayım yaa((
gerceken son resimden berı degısım cok
gözlükte yakışmış ay ben lenslerı takana kadar takıyorum aras tutmuy hıc gözümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?