2012 kasım bebekleri büyüyor..

pöfff uyutamıyorum berrayı kaç saattir mızmız ağlayıp duruyor ama uyumuyor bunaldım iyice bizim de mi diş sıkıntımız başladı yoksaa

naptınız canım cıktınzmı dısarı rana napıyo
evet canım çıktık :) gittik markete mız mız illa bişiler alacakmış raflara saldırıyo tam çıktık marketten bi baktım çorabı yok bu 2. çorap olacaktı bulmasaydım ilkini kaybettik zaten :) neyse babası gitti buldu dönüşte parka gittik yarım saat sallandı :) bayrama babaanneye gidecez y kesinlikle amcaya salıncak aldıracam.. sevmiyorum amcasını :)) illa aldıracam pahalı bişi taktım kafaya:)) neyse geldik eve yürüteç hoppala halılarda yuvalanma derken banyo zamanı geldi banyo yaptık zorla muhallebi yedik 1 saat oldu yatalı babası yatırdı şimdilik ses yok bakalım hayırhlısı:) sen napıyosun alp tuğra nasıl uyuyo mu uyanık mı yordu mu yine paşa:) çıkmadan önce babaya da poz verdik:)

pöfff uyutamıyorum berrayı kaç saattir mızmız ağlayıp duruyor ama uyumuyor bunaldım iyice bizim
de mi diş sıkıntımız başladı yoksaa
her gün yeni bişi her gün yeni bi moda çıkarıyolar seninki bugün uyumuyo benimki yemiyo yarın nolacak Allah bilir

valla cok hizli gitti ya kuzum. 8 tane disimiz olduRabbim kuzucuklarimizin yardimcisi olsun kimbilir nasil aciyor canlari..

Aaa kuzum benim ne kadar guzel cikmjssin gozlukte coj yakismis havali kadib olmissun:)
Ay bana yuzunde incelmis geldi ay neler dedim he

Aaa kuzum benim ne kadar guzel cikmjssin gozlukte coj yakismis havali kadib olmissun:)
Ay bana yuzunde incelmis geldi ay neler dedim he

morelmanımı yükselttin kız sağol gaza geldim daha da yemem artık bişiler:))) gözlüğü alel acele aldım rana beğenmeme izin vermedi dün aldım daha 3 senedir gidemiyodum doktora dün gidebildim çok şükür:))) ayy bişi daha yüzüm incelse ne aşağılar duruyo

tweetlerime bakıyodum bingöldeki tecavüze sessiz kalmayı görünce şok oldum 16 yaşındaki bir kıza 5 tane uzman çavuş tecavüzetmiş ve serbest brıkalmış ayy şoklardayım yaa((

masallah sizeAllah nazarlardan korusunn..

ayaklar durmuyodurkı sureklı hareket cıkar tabı corap neysekı bulmusunuz
aldır canım hemde en pahallısından bı salıncak almıs yıgenıne cokmu yanı
alp tuğrada uyuyalı 1 saatı gectı canım aynen yordu yıne sureklı kucağımda duracakmıs oyle ıstıyo yurutece koyuyorum bıraz duruyo sonra ağlıyo kucakta gezıyoruz bu aralar
cok tatlısınız canım ya

gerceken son resimden berı degısım cok
gözlükte yakışmış ay ben lenslerı takana kadar takıyorum aras tutmuy hıc gözümde

gerceken son resimden berı degısım cok
gözlükte yakışmış ay ben lenslerı takana kadar takıyorum aras tutmuy hıc gözümde

lens hiç takamam ki ben ya her gün onlarla da ranayla uğraşırmış gibi uğraşmak gerek:) denedim bi kere cıx olmadı çerçeveye devam:)) kırılmayan aldım rana alırsa da kırılmasın diye:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…