2012 kasım bebekleri büyüyor..

lens hiç takamam ki ben ya her gün onlarla da ranayla uğraşırmış gibi uğraşmak gerek:) denedim bi kere cıx olmadı çerçeveye devam:)) kırılmayan aldım rana alırsa da kırılmasın diye:))

cnm baslard OLE COK ZORLandım kı sımdı tık sanıyede hatta bakmadan
kırılmayan almakla ıyı etmıssın

aras o kadar cok agladıkı anlatamam sana oysakı oğlum ağlamayı bılmezdı zor uyudu

cnm baslard OLE COK ZORLandım kı sımdı tık sanıyede hatta bakmadan
kırılmayan almakla ıyı etmıssın

aras o kadar cok agladıkı anlatamam sana oysakı oğlum ağlamayı bılmezdı zor uyudu

hasta ama annesi sürekli ağlayan bi çocuk değil ki aras hasta olduğu için olacak o kadar az kaldı biraz daha sabır napalım bekliyoduk çiçeğin çıkacağını sabır inşallah gece uyanmaz

hasta ama annesi sürekli ağlayan bi çocuk değil ki aras hasta olduğu için olacak o kadar az kaldı biraz daha sabır napalım bekliyoduk çiçeğin çıkacağını sabır inşallah gece uyanmaz

cnm huyu olsa zaten takmıcam
ama bılıyorum kı yavrumun derdı ağrısı var canı yanıyo ıcım dayanmıyor onun acı cekmesıne
ya cok kucuk rabbım dermansıız vermesın ama kıyamıyorum lilime

cnm huyu olsa zaten takmıcam
ama bılıyorum kı yavrumun derdı ağrısı var canı yanıyo ıcım dayanmıyor onun acı cekmesıne
ya cok kucuk rabbım dermansıız vermesın ama kıyamıyorum lilime

kız huyu olsa bi zamandan sonra dayanamıyosun .. tamam şimdi acısı var diye çok üzülüyosun ama bu da GEÇECEK böyle düşün kıyamam senin liline dua et bak yarın kandil.. tez zamanda iyileşsin aras inşallah

hep dua edıyorum kuzum hepımızın evlatlarına
ay huyuda degısırmı dersın

hep dua edıyorum kuzum hepımızın evlatlarına
ay huyuda degısırmı dersın

ıns huyu değişmez canım ama hasta olduklarında gercekten değişik huylar edınıyolar
soyle bı soz var 'çingen demişki:çocuğumun hasta olduğuna değilde huyunun değiştığıne yanarıım demıs.
ıyılestıkten sonra eskı halıne doner canım aras

ınsalla cnm bu arada babbanneye ne zman gıdıyorsunuz hangı sehırdeler
ramazan bayramını orda geçireceğiz canım istanbuldalar rananın amcası öğretmen üniversitede küçüğü de bu sene mezun istanbuldalar hep anlayacağın :)) büyük görümcem de evli maraşta oturuyolar bayramda onlar da ordalar çoluk çocuk yatacak yer buluruz insallah:))

selam kızlar nasılsınız
sizin bebişler kaçıncı rüyasındalar benimkini yeni uyuttum :44:
ilacını içirip yatırdım. içirene kadar üstünü başını geçtim koltuk yerler benim üzerim ilaç oldu

ayyy korktumm:18::18::18::18: yok beaa aras yapmaz öle şey değiştiren başta değiştirir seninkiyle benimki mesela fırsat kolluyolar huy değiştirmek için

ay annmde o sozu kullnır ondan korktum ınankı:18::18::18::18:

aa bu taraflara geliyorsunuz keskem sakaryaya gelsnız

ah cnm bende yenı uyuttum cok ağladı yavrucak ama uyuttum dıyemıyorum sankı kalakacak gıbı

hasta olduğundan böyle yapıyo annesi iyileşince düzene girecek inşallah.. ilaç içmeyi hiç sevmiyo selim herhalda artık çocuk napsın ya tadlarını biz bile sevmiyoruz onlar nasıl sevsinler sen de kaşığı değiştir aynı kaşıkla verme belki o zaman anlamaz

hosgeldın canım
ılac ıcırmek bı mesele zaten bu bebıslere
nezaman bıtıyo canım ılacları

aa bu taraflara geliyorsunuz keskem sakaryaya gelsnız
ah ah arabamızla gelsek emin ol gelirdim seni görmeye ama sırf eşim o istanbulda sürtmesin kardeşleriyle diye izin vermiyorum arabayla gitmeye otobüsle gidecez çok mu fenayım acaba :26::26::26:
hem sakarya uzak değil elbet denk gelir görüşürüz daha uzak olsaydık kötü olurdu mesela ben katreinur ve wavss67 ile de tanışmayı çok isterdim ama onlar bana uzak
canım bızımkıler artık nekadar huy değiştırebılırlerkı
aras ın değişmez sanmam nazar değmesın kuzuma

evet bencede son artık demi yani galiba inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…