- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #16.421
lens hiç takamam ki ben ya her gün onlarla da ranayla uğraşırmış gibi uğraşmak gerek:) denedim bi kere cıx olmadı çerçeveye devam:)) kırılmayan aldım rana alırsa da kırılmasın diye:))
cnm baslard OLE COK ZORLandım kı sımdı tık sanıyede hatta bakmadan
kırılmayan almakla ıyı etmıssın
aras o kadar cok agladıkı anlatamam sana oysakı oğlum ağlamayı bılmezdı zor uyudu
hasta ama annesi sürekli ağlayan bi çocuk değil ki aras hasta olduğu için olacak o kadar az kaldı biraz daha sabır napalım bekliyoduk çiçeğin çıkacağını sabır inşallah gece uyanmaz
cnm huyu olsa zaten takmıcam
ama bılıyorum kı yavrumun derdı ağrısı var canı yanıyo ıcım dayanmıyor onun acı cekmesıne
ya cok kucuk rabbım dermansıız vermesın ama kıyamıyorum lilime
kız huyu olsa bi zamandan sonra dayanamıyosun .. tamam şimdi acısı var diye çok üzülüyosun ama bu da GEÇECEK böyle düşün kıyamam senin liline dua et bak yarın kandil.. tez zamanda iyileşsin aras inşallah
hep dua edıyorum kuzum hepımızın evlatlarına
ay huyuda degısırmı dersın
yok canım ya hastalıktan öyle değişmez huyu sanmıyorum l
hep dua edıyorum kuzum hepımızın evlatlarına
ay huyuda degısırmı dersın
ramazan bayramını orda geçireceğiz canım istanbuldalar rananın amcası öğretmen üniversitede küçüğü de bu sene mezun istanbuldalar hep anlayacağın :)) büyük görümcem de evli maraşta oturuyolar bayramda onlar da ordalar çoluk çocuk yatacak yer buluruz insallah:))ınsalla cnm bu arada babbanneye ne zman gıdıyorsunuz hangı sehırdeler
ıns huyu değişmez canım ama hasta olduklarında gercekten değişik huylar edınıyolar
soyle bı soz var 'çingen demişki:çocuğumun hasta olduğuna değilde huyunun değiştığıne yanarıım demıs.
ıyılestıkten sonra eskı halıne doner canım aras
ıns huyu değişmez canım ama hasta olduklarında gercekten değişik huylar edınıyolar
soyle bı soz var 'çingen demişki:çocuğumun hasta olduğuna değilde huyunun değiştığıne yanarıım demıs.
ıyılestıkten sonra eskı halıne doner canım aras
ramazan bayramını orda geçireceğiz canım istanbuldalar rananın amcası öğretmen üniversitede küçüğü de bu sene mezun istanbuldalar hep anlayacağın :)) büyük görümcem de evli maraşta oturuyolar bayramda onlar da ordalar çoluk çocuk yatacak yer buluruz insallah:))
ayyy korktumm:18::18::18::18: yok beaa aras yapmaz öle şey değiştiren başta değiştirir seninkiyle benimki mesela fırsat kolluyolar huy değiştirmek için
selam kızlar nasılsınız
sizin bebişler kaçıncı rüyasındalar benimkini yeni uyuttum :44:
ilacını içirip yatırdım. içirene kadar üstünü başını geçtim koltuk yerler benim üzerim ilaç oldu
selam kızlar nasılsınız
ilacını içirip yatırdım. içirene kadar üstünü başını geçtim koltuk yerler benim üzerim ilaç oldu
selam kızlar nasılsınız
selam kızlar nasılsınız
ah ah arabamızla gelsek emin ol gelirdim seni görmeye ama sırf eşim o istanbulda sürtmesin kardeşleriyle diye izin vermiyorum arabayla gitmeye otobüsle gidecez çok mu fenayım acaba :26::26::26:aa bu taraflara geliyorsunuz keskem sakaryaya gelsnız
canım bızımkıler artık nekadar huy değiştırebılırlerkı
aras ın değişmez sanmam nazar değmesın kuzuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?