2012 kasım bebekleri büyüyor..

aaa daha uyumadım ı zeytın gozluuuu

mesaj sayın 20.000 olunca bi kalbin daha olacak mı merak ediyorum bol bol mesaj at hee:)) eşime söyledim senin mesaj sayını gözleri açık kaldı çok komikti :)))
sonra benimkini söyledim hangi ara o kadar mesaj yazdın dedi bu sefer de :))

uyumadı kızlarr yaa ama keyfi yerine geldi ağlamıyo yürüteçte geziniyo. saat 7 den beri nasıl dayanır bilmem.

hımm senı uyanık senı ay otobüsle zor olurmukı acaba
offf cok ıstıyorum tanışmak ben ya

hımm senı uyanık senı ay otobüsle zor olurmukı acaba
offf cok ıstıyorum tanışmak ben ya
bu sene olmaz ama seneye bi ayarlama yaparız ya hem büyürler ortada bi yerde buluşuruz toptan :) ayarlarız inşallah

katreinur

canım o kestirmiştir bi ara sen sallarken uykuyu almış gibi bişi olmuştur rana onu çok yapıyo 1 dakika kapatıyo gözünü geçiyo içi sonra pat sanki saatlerdir uyumuş gibi sıkıntısı yoksa elleme dün de benim kız öyleydi saatlerce uyumadı ama sonra uyuyakaldı
RANA UYUYAKALDI wavvs67 bak alp tuğrayı yor biraz hamur gibi yoğur ebelensin cebelleşsin nasıl uyuyakalıyo :)) bizimkiler benziyo diye sana yazıyom

su asamada son dur heralde daha bunun emeklemesı yurumesı oooo bırsuru sey var ozamankı huylar nasıl olacak bakalım
acaba bugunlerımızı arıyacakmıyızkı:18::18:

hehe ay kurkum olsun basaka verıcem
ah ozcananım arası yapım aşamasında sabah 3 lere 4 lere kadar kk daydım dert ortaklarımla cok ıstedık bız arası be ozcananım cok goz yası doktum dusuk yaptığımda
orda yaptım o rakamları sımdı kaldı 3 arkadaşımız rabbım onlarada nasıp eder ınsalla
sımdı en son ıkızlere gebe kaldı arkadaşımız tup bebek ıle

ha bide otobüsle zor olmaz herhalde yaa akşam otobüs sabaha istanbulda olacaz yani uyur gece boyu rana hem ağustosta bira zdaha büyük olacak ya bakalım inşallah zorlanmayız
guldenle görüştün mü tatili nasl gidiyomuş ben hiç arayıp soramadım ayıp oldu

ay canım bende cok tanısmak ıstıyorum sızlerle uzağız ama bı gun bakarsın gorusuruz
dedğin doğru aslında canım ben pek yapmıyorum oyle en fazla gıdıklarım oda guler cok oynayamıyorum hemen elı yuzumde sacımda
acıtıyoda sıpa,yarın aksam oyle yapayım canım bakalım nolcak o mu benı yorar benmı onu gorecez

kac saat suruyo cnm
ya ben msj attım arası anlattım oda aradı
sımdı evde olmalılar bugun dondu hepınızı sordu tek tek

su asamada son dur heralde daha bunun emeklemesı yurumesı oooo bırsuru sey var ozamankı huylar nasıl olacak bakalım
acaba bugunlerımızı arıyacakmıyızkı:18::18:
kesinlikle arayacaz :)) rana daha küçükken daha usluydu ya ama şimdi daha tatlı orası başka
canım benim yaa rabbim gönlüne göre vermiş işte hayırlı evlat yetiştirirsin inşallah
ve inşallah o kalan arkadaşlar da çocuk sahibi olurlar.. ama bişi diyim mi hayırlı evlat versin rabbim hayırsızsa istemem ben

kac saat suruyo cnm
ya ben msj attım arası anlattım oda aradı
sımdı evde olmalılar bugun dondu hepınızı sordu tek tek
7 saat sürüyo canım ya akşam bin sabaha ordasın mertur git gel alıştı :)) çan çanakkale gibi gidip geliyo hayranım ona :)))

gidince ona da gidecem çanakkalede görüşürmüyüz bilmem ama istanbulda çalacam kapısını

wavss67 canım oyun istiyo bizim hınzırlar yarın dene bak gör yorulacak ilgi isteyince yoluyo beni rana ilgilenince o darbeler dayaklar azalıyo:)

kızlar ben yatıyorum ya bugün temizlik yaptım aslında sil süpür halılar geldi yıkamadan onlar gelmeden sildim her yeri koltukları fala nda sildim ölüyorum aslında ama sizi de böyley aklaayınca gidesim gelmedi:) parmaklarım yanlış yazmaya başladı gidiyom ben öpüldünüz yarın görüşmek üzere sizi seviyorum arkidişlerim

evet suan cok daha tatlılar sağlıklı mutlu olsunlarda boyle boyle buyuyecekler ıns bızde sınır kupu olmayız
hepımıze hayırlı evlat nasıp etsın rabbım kız sen 2. nezamn dusunuyosun bakıyım

hadiiii ayyy yani pro mu olacan:))) iyiymiş benim daha 40 fırın ekmek yemem gerek artık ikinci çocukta alırım ben anca bbilmiyodum yaa harbiden iyiymiş başak da niye senden istiyo yazsın dursun işte mesajı

heh yok kuzum ben ıstemıyorum tamamen takntıdan dolayı
yaren2007 kırmızı yazacak dayanamam ole seye
ama pro oluyomu bılmıyorum kurk olduğunu bılıyorum ama

ay aımn cnm ya en buyuk ıstegım duam o zaten

hım baya suruyo mertura masalla
ay baya yorulmuşsun ben bugun bıseycık yapmadım
ıyı geceler kuzummm

darbeler azalıyo dıyosun yanı deneyelım bakalım
ooo hamarat senı bayağ bı ıs yapmıssın darısı benım basıma artık bende verıcem halıları nezamn bakalım
ıyı geceler canım bende senı sevıyorum rana yı da:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…