- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #16.461
çok şükür uyudu zeytin gözlü. ama ben de bittim artık
özcanan ben de seninle tanışmayı isterim canım. uzağız ama belli mi olur dünya küçük:)
songül sen anlatınca çok üzülüyorum arasa canım yaainşallah çabucak atlatır kuzum
çok şükür uyudu zeytin gözlü. ama ben de bittim artık
özcanan ben de seninle tanışmayı isterim canım. uzağız ama belli mi olur dünya küçük:)
songül sen anlatınca çok üzülüyorum arasa canım yaainşallah çabucak atlatır kuzum
sorma cnm ya puf bebem ufacık cıcek açtı
fıstık anı bı sekılde nasıl uyumaya karar verdı
sen hangı sehırdeysın
gozuaydın canım ıns uyanmaz uzun bı sure sende dınlenırsın
uykusu vardı zaten uyumamakta direniyordu. mızıldanmaya başlayınca emzirdim dayanamadı artık. yozgattayım canım
ikindileyin dışarı çıkmıştık yolda gelirken çatalçadan süt getirmiş bir araba gördüm.reklam asmış doğal süt fln diye aldım 5 kg yoğurt mayaladım şimdi. ben mayalayana kadar özcanan gitmiş.
ozcanancım haftaya gelebilirim Çanakkale-çan yaptığım İstanbul yolunu yne tepicem sanırm
kızlarr ben yatıyorum artık kapanıyo gözlerim. öpüyorum hepinizi hayırlı geceler
hımm kuzum 5 kg den mı mayaladım kım yıck okadar cok tuketıyormusunuz
eksımık yapsaydın bırazcıkta
ay ben maksımın 2 kg den yaptımmmm
ay haftaya neden gıdıyorsun kzum
ayran yaparım dedim. o kadar tüketmiyoruz ama artık yoğurtlu ne yemek varsa yaparım bu hafta
kızlar arasa dogdugundan berı prıma kullanıyorum memnunumda bı sıkınıtım yok
ama reklemlardakı huggıes kız erkek bezlerine bayıldım alan varmı cok almam kullanmam geşdı
prima pampers kullanıyorsun sankituruncu paket mi kullandığın ??
İyi geceler kızlar. Allah hepimizin bebislerine sağlık sıhhat versin. Bol bol gezmektenforuma pek giremedim. Özcanan çok güzel çıkmışsin.
Bu akşam düğün vardı. Gürültüden defne uyuyamadi. Yavrum mizildandi durdu. Uyuyamayinca rezil oldu.takımı takıp hemen çıktık.yolda uyuyakaldi
rana 5 yaşına girince istiyorum canım bendeki spiralin süresi de o zaman doluyo geriye yine eşimi kandırmak kalıyo:)) adam istemiyo ya ben saldıracam nerdeyse adama çocuk için :)))evet suan cok daha tatlılar sağlıklı mutlu olsunlarda boyle boyle buyuyecekler ıns bızde sınır kupu olmayız
hepımıze hayırlı evlat nasıp etsın rabbım kız sen 2. nezamn dusunuyosun bakıyım
gitsem nolacak saat 1 de uyandı rana yine bulgur gaz yaptı bıktım ben bu kızın gazından ya perişan oldu kuzum gece gece yatmadığmız yer kalmadı uyuyamıyo kıvranıyo saat 3 e kadar uyuyamadık ama eşim sağolsun horull horull... en sonunda metsil verdim dedim metsil işe yaramazsa calpolu öyle vereyim iyi ki metsil vermişim verir vermez kızım uyudu ama bu sefer de ben uyuyamadım eşimin nefes alıp verişi bile battı o kadar sinir oldum yaaikindileyin dışarı çıkmıştık yolda gelirken çatalçadan süt getirmiş bir araba gördüm.reklam asmış doğal süt fln diye aldım 5 kg yoğurt mayaladım şimdi. ben mayalayana kadar özcanan gitmiş.
ozcanancım haftaya gelebilirim Çanakkale-çan yaptığım İstanbul yolunu yne tepicem sanırm
günaydın canımmmm biz erken yattık ama gece uyuyamadık perişan durumdayımmmgünaydın kızlarr iyi pazarlar herkese.
gece geç yattık ama kalkış saatimiz yine aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?