2012 kasım bebekleri büyüyor..

çok şükür uyudu zeytin gözlü. ama ben de bittim artık

özcanan ben de seninle tanışmayı isterim canım. uzağız ama belli mi olur dünya küçük:)

songül sen anlatınca çok üzülüyorum arasa canım yaa inşallah çabucak atlatır kuzum

sorma cnm ya puf bebem ufacık cıcek açtı
fıstık anı bı sekılde nasıl uyumaya karar verdı
sen hangı sehırdeysın

gozuaydın canım ıns uyanmaz uzun bı sure sende dınlenırsın

ikindileyin dışarı çıkmıştık yolda gelirken çatalçadan süt getirmiş bir araba gördüm.reklam asmış doğal süt fln diye aldım 5 kg yoğurt mayaladım şimdi. ben mayalayana kadar özcanan gitmiş.
ozcanancım haftaya gelebilirim Çanakkale-çan yaptığım İstanbul yolunu yne tepicem sanırm

hımm kuzum 5 kg den mı mayaladım kım yıck okadar cok tuketıyormusunuz
eksımık yapsaydın bırazcıkta
ay ben maksımın 2 kg den yaptımmmm

ay haftaya neden gıdıyorsun kzum

hımm kuzum 5 kg den mı mayaladım kım yıck okadar cok tuketıyormusunuz
eksımık yapsaydın bırazcıkta
ay ben maksımın 2 kg den yaptımmmm

ay haftaya neden gıdıyorsun kzum

ayran yaparım dedim. o kadar tüketmiyoruz ama artık yoğurtlu ne yemek varsa yaparım bu hafta

kızlar arasa dogdugundan berı prıma kullanıyorum memnunumda bı sıkınıtım yok
ama reklemlardakı huggıes kız erkek bezlerine bayıldım alan varmı cok almam kullanmam geşdı

İyi geceler kızlar. Allah hepimizin bebislerine sağlık sıhhat versin. Bol bol gezmektenforuma pek giremedim. Özcanan çok güzel çıkmışsin.
Bu akşam düğün vardı. Gürültüden defne uyuyamadi. Yavrum mizildandi durdu. Uyuyamayinca rezil oldu.takımı takıp hemen çıktık.yolda uyuyakaldi

hımm oh ıyı etmıssın cnm gezerek
ama gunun sonu kotu bıtmıs anlaşılan
ıse basladınmı cnm

ne derdi var bu kızın anlayamıyorum. ağlayarak kendini ordan oraya atıyo. hiçbişeyden memnun olmuyo. yüzümü gözümü tırmalıyo. tekmeleri zaten söylemiyorum bile. sabahtan beri çektirdi yine annesine. şimdi kucağımda uyuyakaldı da yatırdım

evet suan cok daha tatlılar sağlıklı mutlu olsunlarda boyle boyle buyuyecekler ıns bızde sınır kupu olmayız
hepımıze hayırlı evlat nasıp etsın rabbım kız sen 2. nezamn dusunuyosun bakıyım
rana 5 yaşına girince istiyorum canım bendeki spiralin süresi de o zaman doluyo geriye yine eşimi kandırmak kalıyo:)) adam istemiyo ya ben saldıracam nerdeyse adama çocuk için :)))
gitsem nolacak saat 1 de uyandı rana yine bulgur gaz yaptı bıktım ben bu kızın gazından ya perişan oldu kuzum gece gece yatmadığmız yer kalmadı uyuyamıyo kıvranıyo saat 3 e kadar uyuyamadık ama eşim sağolsun horull horull... en sonunda metsil verdim dedim metsil işe yaramazsa calpolu öyle vereyim iyi ki metsil vermişim verir vermez kızım uyudu ama bu sefer de ben uyuyamadım eşimin nefes alıp verişi bile battı o kadar sinir oldum yaa ranaya yere de yatak yapmıştım orda yattım sabah da 8 de kalktık :))
gel gel artık görüşelim valla çok istiyorum yahu 6-7 temmuza denk getir arkadaşım valla her hafta gelmek isterim ama ranayı görünce haklıylımşsın bu ne yaa diyeceksin:))
mertur yoğurt fazla gelirse süz katı süzme yoğurt yap ben öyle yapıyorum süper oluyo biz yiyoruz
günaydın kızlarr iyi pazarlar herkese.

gece geç yattık ama kalkış saatimiz yine aynı
günaydın canımmmm biz erken yattık ama gece uyuyamadık perişan durumdayımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…