2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar arasa dogdugundan berı prıma kullanıyorum memnunumda bı sıkınıtım yok
ama reklemlardakı huggıes kız erkek bezlerine bayıldım alan varmı cok almam kullanmam geşdı

Canım ben ömür ceyda doğdugunda huggıes kullandım içindeki pamuk oranı fazla hep dısarı cıkıyodu kakası fılan. Şimdi prima ya gectık beyazını kullanıyoruz prıma huggıes e göre cok cok emıcı ve ınce....

ayy canımm yaa kıyamam. niye böyle bu bebişler perişan ediyorlar annelerini

özcanan benim yine gözüm kapanıyo. hiç uykumu alamıyorum bu sıralar. gidiim de eşim gelmeden biraz uyuyayım. görüşürüz canım

ayy canımm yaa kıyamam. niye böyle bu bebişler perişan ediyorlar annelerini
yine uyuttum bakalım ne zaman kalkacaz ömür böyle tükeniyomuş anladım
canım visco tavsiye etmiyolar ya gömülüyomuş çocuk içinde biraz daha bak ben terletmeyen aldım bi tane çok güzel biraz daha araştır visco ile ilgili
özcanan benim yine gözüm kapanıyo. hiç uykumu alamıyorum bu sıralar. gidiim de eşim gelmeden biraz uyuyayım. görüşürüz canım
ben de ranayı uyutmaya gitmiştim canım iyi uykular ben uyuyamam artık

kızlar kandiliniz mübarek olsun...

Canım üst tarafı 3 cm vısko altı sunger yatak cok baktık normal yaylı yataklar park yatakta önerilmiyo. Park yataklarınkı hep visko. Oamuk olanı var kraftın fılan onlarda coker dıye dusunuyorum en son bunu bulduk.

Kızıma öğlene ne corbası yapsam kı???
canım ben de yoğurt fazlalığı var yayla çorbası yapacam rana hanıma ama tarif bakmam lazım önce :))
ben pamuk aldım canım koku falan yok terletme yok valla önce ne gerek var demiştim ama şimdi iyi ki almışım diyorum yüzdeyüz pamuk olandan aldık organik hem de doğal pamuk muş:))

Herkesın kandılı mübarek olsun...

Allah yuvalarımızda sağlık mutluluk ve huzurla yavrularımızı buyutmemızı nasıp etsın..

Markasını hatırlıyımusun canım

Dur ben sana yazayım yayla corbasını

Bıraz su ıle pirinçler pişesiye kadar hasla.
Bı tarafta da yoğur yumurta sarısı ve bı kasık kadar unu karıstır yogurt ayran kıvamıbdan bıraz koyu olsun.
Pirinçler pişince karısımı üzerine dök. 2 tasımda bunubka birlikte kaynat.
Bizim için üzerine yağ ıle naneyı bıraz ateste tut çorbaya kat.
Rana için yağ ve naneyı atese tutmadan dırek ekle.

canım çok sağol beni büyük zahmetten kurtardın
fellik fellik arayacaktım ranaya hadi bizi geç :))

nabiyüün okuma bi geçmişi yaz bi bana nasılsın ece deniz nabiyü ya görüşemiyoruz özleştik

sağol canım benim iyiyiz çok şükür.kızımda çok iyi maaşallah.ya bu internete gıcığım artık 1 ayı geçti 1 gün var 3 gün yok.geçmişi okumadan da geçemiyorum.ece dün hem baba hem abi hem de anne dedi.o kadar şaşırttı ki bizi çok tatlıydı

yaylı yatak canım bu üzerinin kuması % 100 pamukmus. Bı bakalım olmazsa bı de bunu ınceleyelım

sen araştır canım istersen biraz daha ama bu normal yaylı yatak değil eşim baya araştırdı internetten de bakındı eve geldiğii için yani gözümle gördüğüm için beğendim:) yatıyo hanım şimidi ve zerre terleme yok her kalktığında üstünü değiştiriyordum gerek kalmadı bilmiyorum gazı olmadığı zamanlar daha uzun uyuyo artık rahatsız etmiyo yatak uyandığı zaman yataığın içinde dönüo gerçi ama daha iyi ben biraz daha uyuyabilirum yohiç olmazsa :))

ay çok sevindirik oldum darısı başımıza bizim kız alkış yaparak aggaa diyo başka bişi yok bakıcı anca bunu öğretebilmiş

internetinize ben de gıcık oldum kısa süreliğine gitmiştin güya bi gittin pir gittin tayin işi noldu

Bakalım canım bı söyleyım kocıse baksın adam kafayı yıyecek yatak dıye :) ohhh olsun zamanında benı dınleseydı boyle olmazdı gıttı anasını dınledı. Sımdı en az 150 lıra yenı yataga vereck o pamuk yatagıda 50 luraya yaptırmıstı 200 lıra sırf yatak parası vermıs olacak. O pamuk yatagıda götüreyım kv naparsa yapsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…