- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #16.481
kızlar arasa dogdugundan berı prıma kullanıyorum memnunumda bı sıkınıtım yok
ama reklemlardakı huggıes kız erkek bezlerine bayıldım alan varmı cok almam kullanmam geşdı
rana 5 yaşına girince istiyorum canım bendeki spiralin süresi de o zaman doluyo geriye yine eşimi kandırmak kalıyo:)) adam istemiyo ya ben saldıracam nerdeyse adama çocuk için :)))
gitsem nolacak saat 1 de uyandı rana yine bulgur gaz yaptı bıktım ben bu kızın gazından ya perişan oldu kuzum gece gece yatmadığmız yer kalmadı uyuyamıyo kıvranıyo saat 3 e kadar uyuyamadık ama eşim sağolsun horull horull... en sonunda metsil verdim dedim metsil işe yaramazsa calpolu öyle vereyim iyi ki metsil vermişim verir vermez kızım uyudu ama bu sefer de ben uyuyamadım eşimin nefes alıp verişi bile battı o kadar sinir oldum yaaranaya yere de yatak yapmıştım orda yattım sabah da 8 de kalktık :))
gel gel artık görüşelim valla çok istiyorum yahu 6-7 temmuza denk getir arkadaşım valla her hafta gelmek isterim ama ranayı görünce haklıylımşsın bu ne yaa diyeceksin:))
mertur yoğurt fazla gelirse süz katı süzme yoğurt yap ben öyle yapıyorum süper oluyo biz yiyoruz
günaydın canımmmm biz erken yattık ama gece uyuyamadık perişan durumdayımmm
yine uyuttum bakalım ne zaman kalkacaz ömür böyle tükeniyomuş anladımayy canımm yaa kıyamam. niye böyle bu bebişler perişan ediyorlar annelerini
canım visco tavsiye etmiyolar ya gömülüyomuş çocuk içinde biraz daha bak ben terletmeyen aldım bi tane çok güzel biraz daha araştır visco ile ilgiliKızlar kızıma kv nin gazı ıle esım yatak almamıs nırmal pamuktan yatak yaptırmıslardı sındı o oamuk yatak çöktü ve kızım uyurken dönemez oldu esım en sonunda ıkna oldu ve kızıma yatak alcaz bunu almaya karar verdık sızde fıkırlerınızı paylasırsanız sevınırım
Air Comfort Visco Baby Yatak 13 Cm - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
ben de ranayı uyutmaya gitmiştim canım iyi uykular ben uyuyamam artıközcanan benim yine gözüm kapanıyo. hiç uykumu alamıyorum bu sıralar. gidiim de eşim gelmeden biraz uyuyayım. görüşürüz canım
yine uyuttum bakalım ne zaman kalkacaz ömür böyle tükeniyomuş anladım
canım visco tavsiye etmiyolar ya gömülüyomuş çocuk içinde biraz daha bak ben terletmeyen aldım bi tane çok güzel biraz daha araştır visco ile ilgili
ben de ranayı uyutmaya gitmiştim canım iyi uykular ben uyuyamam artık
kızlar kandiliniz mübarek olsun...
canım ben de yoğurt fazlalığı var yayla çorbası yapacam rana hanıma ama tarif bakmam lazım önce :))Kızıma öğlene ne corbası yapsam kı???
ben pamuk aldım canım koku falan yok terletme yok valla önce ne gerek var demiştim ama şimdi iyi ki almışım diyorum yüzdeyüz pamuk olandan aldık organik hem de doğal pamuk muş:))Canım üst tarafı 3 cm vısko altı sunger yatak cok baktık normal yaylı yataklar park yatakta önerilmiyo. Park yataklarınkı hep visko. Oamuk olanı var kraftın fılan onlarda coker dıye dusunuyorum en son bunu bulduk.
canım ben de yoğurt fazlalığı var yayla çorbası yapacam rana hanıma ama tarif bakmam lazım önce :))
ben pamuk aldım canım koku falan yok terletme yok valla önce ne gerek var demiştim ama şimdi iyi ki almışım diyorum yüzdeyüz pamuk olandan aldık organik hem de doğal pamuk muş:))
BABY TECH DOĞAL ORGANİK BEBEK YATAĞI 60*120 GittiGidiyor'da 86664346 daha iki gün oldu geleli :)Markasını hatırlıyımusun canım
Dur ben sana yazayım yayla corbasını
Bıraz su ıle pirinçler pişesiye kadar hasla.
Bı tarafta da yoğur yumurta sarısı ve bı kasık kadar unu karıstır yogurt ayran kıvamıbdan bıraz koyu olsun.
Pirinçler pişince karısımı üzerine dök. 2 tasımda bunubka birlikte kaynat.
Bizim için üzerine yağ ıle naneyı bıraz ateste tut çorbaya kat.
Rana için yağ ve naneyı atese tutmadan dırek ekle.
BABY TECH DOĞAL ORGANİK BEBEK YATAĞI 60*120 GittiGidiyor'da 86664346 daha iki gün oldu geleli :)
çok makbule geçer :)
nabiyüün okuma bi geçmişi yaz bi bana nasılsın ece deniz nabiyü ya görüşemiyoruz özleştik
yaylı yatak canım bu üzerinin kuması % 100 pamukmus. Bı bakalım olmazsa bı de bunu ınceleyelım
yaylı yatak canım bu üzerinin kuması % 100 pamukmus. Bı bakalım olmazsa bı de bunu ınceleyelım
sağol canım benim iyiyiz çok şükür.kızımda çok iyi maaşallah.ya bu internete gıcığım artık 1 ayı geçti 1 gün var 3 gün yok.geçmişi okumadan da geçemiyorum.ece dün hem baba hem abi hem de anne dedi.o kadar şaşırttı ki bizi çok tatlıydı
sen araştır canım istersen biraz daha ama bu normal yaylı yatak değil eşim baya araştırdı internetten de bakındı eve geldiğii için yani gözümle gördüğüm için beğendim:) yatıyo hanım şimidi ve zerre terleme yok her kalktığında üstünü değiştiriyordum gerek kalmadı bilmiyorum gazı olmadığı zamanlar daha uzun uyuyo artık rahatsız etmiyo yatak uyandığı zaman yataığın içinde dönüo gerçi ama daha iyi ben biraz daha uyuyabilirum yohiç olmazsa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?