2012 kasım bebekleri büyüyor..

rananın yün yatağını da annem yapmıştı kışın iyi oluyo da yazın sıkıntı ya ben de yere koydum beşiğinin hemen yanına bu gece orda da yattı ben de yattım verme kv ye boşver lazım olur

sprint yine mi geçmiş okumaya gittin gidecem ben de oku bari nedeyim gideyim de çorbamı yapayım

Cnm okuyunca siparisimi verdim prima aktif bebe olarak
Yanliz ben beyaz paketi 3 nunaradan sonra begenmedim aktif bebegw gectim
Sen denedinmi hic tavsiye ederim

Cnm okuyunca siparisimi verdim prima aktif bebe olarak
Yanliz ben beyaz paketi 3 nunaradan sonra begenmedim aktif bebegw gectim
Sen denedinmi hic tavsiye ederim

songül arasın salıncağının adı nerden aldığını bi diyiverin mi amcasına mail atacam şimdiden hazırlığını yapsın:)) acil bekliyorum

hımm oh ıyı etmıssın cnm gezerek
ama gunun sonu kotu bıtmıs anlaşılan
ıse basladınmı cnm

Henüz başlamadım cnm büyük ihtimalle 1 temmuzda başlayacağım.
cnm aktif baby defneye pisik yapıyor ben primanin beyazini kullanıyorum.
günaydın kızlar hayırlı kandiller.

Henüz başlamadım cnm büyük ihtimalle 1 temmuzda başlayacağım.
cnm aktif baby defneye pisik yapıyor ben primanin beyazini kullanıyorum.
günaydın kızlar hayırlı kandiller.

ben rana doğdugundan beri canbebe kullandım hiç de pişman değilim rana hiç pişik olmadı

herkese hayırlı gunler hayırlı kandıller kızlar
masalece hosgeldın canım nasıl gectı gunlernız ınternet yenı bağlattın heralde napıyo kuzun nasıl
gecmısı okuyosun heralde

canım gun ıcınde bıraz katı seylermı yedırıyosun
yok tatlim ya aslinda corbasini falanda yiyo suda iciyo ama galiba bagirsaklari tembel biraz bizim kizin
Himmm orada yoksa nasil bulcan ki cnm
Kipa da varmidir ki ordada cesit cok
Bide kan damla birakmayi denesen
kabizlik yuzunden kan damlasini biraktik zaten tatlim bir ay oldu nerdeyse ama gene kabiz cok zorlaniyo ikiniyo bebegim cok uzuluyorum haline
Hehe her eve lazimmmm

her eve lazimsin gercekten arkadasim keske bizim sokakta otursan senden can dost olur

kandiliniz mubarek olsun arkadaslar
bu gece herkez bebisler icin dua etsin saglik huzur afiyet isteylim bebislerimiz icin Allahtan baskasi icin yaptigin dua kabul olurmus cunku

merhaba kızlar...

oğlum 7 aylık oldu ve son bir haftadan beri gece kalktığında kafasını koyacak yer bulamıyor . beşiğinde bizim yatağımızda resmen tur atıyor ama uyuyamıyor.. .. zar zor uyutuyorum.. 10 dk sonra uyanıyor.. sabah 3-5 arası bu şekilde geçiyor..... artık 5 e doğru yoruluyor herhalde uyuyo.. 6,5 da da güne başlıyoruz..

sizlerin minik kuzuları da böyle mi???

Ah cnm benim ya beende ayni dusuncedeyim
K
Keske yakin olsak hatta hepimiz bi semtte olcak ne iyi olur
Ama iyiki kk var artik kolu komsum olmamasina o kadar tepkili degilim

Cnm merhabalar

Son bibkacgundir hava sicakliklari artti onun etkisi olmus olabilir ev cok sicak ise yer yatagini tavsiye ederim

Eger sicaktan degil.ise dis slklntisindan da olabilir cnm
Pek cok kasim bebegimizde uyku pprobli mevcut

berat kandiliniz mübarek olsun kızlar,
rabbim evlatlarımızı tüm kazalardan belalardan musibetlerden şeytanın şerrinden korusun .
onları bize bağışlasın acılarını göstermesin.
kimin ne sıkıntısı varsa bu gecenin yzüü hürmetine gidersin ,

kimse yok forumda bende ,oğlum uyurken ibadet edicem.böyle güzel geceyi kaçırmamak lazım.
hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…