- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #16.501
canım çok sağol beni büyük zahmetten kurtardın
fellik fellik arayacaktım ranaya hadi bizi geç :))
Bakalım canım bı söyleyım kocıse baksın adam kafayı yıyecek yatak dıye :) ohhh olsun zamanında benı dınleseydı boyle olmazdı gıttı anasını dınledı. Sımdı en az 150 lıra yenı yataga vereck o pamuk yatagıda 50 luraya yaptırmıstı 200 lıra sırf yatak parası vermıs olacak. O pamuk yatagıda götüreyım kv naparsa yapsın :)
Canım ben ömür ceyda doğdugunda huggıes kullandım içindeki pamuk oranı fazla hep dısarı cıkıyodu kakası fılan. Şimdi prima ya gectık beyazını kullanıyoruz prıma huggıes e göre cok cok emıcı ve ınce....
Cnm okuyunca siparisimi verdim prima aktif bebe olarak
Yanliz ben beyaz paketi 3 nunaradan sonra begenmedim aktif bebegw gectim
Sen denedinmi hic tavsiye ederim
hımm oh ıyı etmıssın cnm gezerek
ama gunun sonu kotu bıtmıs anlaşılan
ıse basladınmı cnm
Henüz başlamadım cnm büyük ihtimalle 1 temmuzda başlayacağım.
cnm aktif baby defneye pisik yapıyor ben primanin beyazini kullanıyorum.
günaydın kızlar hayırlı kandiller.
songül arasın salıncağının adı nerden aldığını bi diyiverin mi amcasına mail atacam şimdiden hazırlığını yapsın:)) acil bekliyorum
yok tatlim ya aslinda corbasini falanda yiyo suda iciyo ama galiba bagirsaklari tembel biraz bizim kizincanım gun ıcınde bıraz katı seylermı yedırıyosun
kabizlik yuzunden kan damlasini biraktik zaten tatlim bir ay oldu nerdeyse ama gene kabiz cok zorlaniyo ikiniyo bebegim cok uzuluyorum halineHimmm orada yoksa nasil bulcan ki cnm
Kipa da varmidir ki ordada cesit cok
Bide kan damla birakmayi denesen
Hehe her eve lazimmmm
yok tatlim ya aslinda corbasini falanda yiyo suda iciyo ama galiba bagirsaklari tembel biraz bizim kizin
kabizlik yuzunden kan damlasini biraktik zaten tatlim bir ay oldu nerdeyse ama gene kabiz cok zorlaniyo ikiniyo bebegim cok uzuluyorum haline
her eve lazimsin gercekten arkadasim keske bizim sokakta otursan senden can dost olur
merhaba kızlar...
oğlum 7 aylık oldu ve son bir haftadan beri gece kalktığında kafasını koyacak yer bulamıyor . beşiğinde bizim yatağımızda resmen tur atıyor ama uyuyamıyor.. .. zar zor uyutuyorum.. 10 dk sonra uyanıyor.. sabah 3-5 arası bu şekilde geçiyor..... artık 5 e doğru yoruluyor herhalde uyuyo.. 6,5 da da güne başlıyoruz..
sizlerin minik kuzuları da böyle mi???
Cnm merhabalar
Son bibkacgundir hava sicakliklari artti onun etkisi olmus olabilir ev cok sicak ise yer yatagini tavsiye ederim
Eger sicaktan degil.ise dis slklntisindan da olabilir cnm
Pek cok kasim bebegimizde uyku pprobli mevcut
Cnm okuyunca siparisimi verdim prima aktif bebe olarak
Yanliz ben beyaz paketi 3 nunaradan sonra begenmedim aktif bebegw gectim
Sen denedinmi hic tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?