- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #16.521
gunaydin kizlar biz yine erkencikten kalktik uykum var
benim deeee:))
bu arada herkese günaydınnn
günaydın kızlarrrrrrrr
Hu huuu...Günaydıınn
Ben geldimm ve sizleri çok özledimm
Hepinizden bihaberim, bakabildiğim kadar geçmişe göz atim ben bi..
günaydın cnm benimde çok uyku var..
günaydınnnn:
günaydın cnm nasılsın
günaydın cnm sendemi yoktunnn:
ya geçmiş çok uzundur
biri bize özetlese olurmu acaba burda işlerim çok birikmiş fazla bajkamıyorum..
kızlarrrr:
herkese kocaman bi günaydın tatil dönüşü buradayım yazacak çok şeyvar yazıcam hepsini herkes nasıl keyifler iyimi
aıl bebişler iyimi.
özcenan başlamışsın gsaliba canım nasıl gidiyor
beysal erdemim nasıl oldu
birde eymen hastaymış galiba
geçen songülle konuştuğum da öğğrendim bunlarıda arasımda suçiçöçeği olmuş inşallah sorunsuz atlatıcak..
kızlar başka habberler varsa paylaşın lütfen benim le yağmur nur yasmin böcükler nasıl_
güldeeenn hoşgeldinn cnm nasıldı tatill tatil sonrası iş berbat biliyorum) nilim nasıl anlat bakim:)
selnec cnm bırak geçmişi gel muhabbet edelim nasılsın kuzun nasıl
benim deeee:))
bu arada herkese günaydınnn
günaydın kızlarrrrrrrr
Hu huuu...Günaydıınn
Ben geldimm ve sizleri çok özledimm
Hepinizden bihaberim, bakabildiğim kadar geçmişe göz atim ben bi..
güldeeenn hoşgeldinn cnm nasıldı tatill tatil sonrası iş berbat biliyorum) nilim nasıl anlat bakim:)
selnec cnm bırak geçmişi gel muhabbet edelim nasılsın kuzun nasıl
Hoş geldin canım benim..
Umarım çok güzel geçmiştir tatiliniz..
canım tatil çok güzeldi nil havuza ve denize bayıldı hatta bi ara deniz soğuktu ben teredüt ettim ama o maşallah hiç teredütsüz girdi ve çok eylendi:.
yani harikaydı
benim için çok yorucu bitatildi diye bilirim ama nille olmak bana çok iyi geldi onunla vakit geçirmek bişeyler yapmak çok güzeldi yani herşeye değerdi..
bal böcüğü nasıl cnm..
sizde durum nedir..
canım sennerelerdeydin sendemi tatile gittin?
sende hşgeldin.ç.
maşallah anasına da kuzusunada:)evet canım çıktık :) gittik markete mız mız illa bişiler alacakmış raflara saldırıyo tam çıktık marketten bi baktım çorabı yok bu 2. çorap olacaktı bulmasaydım ilkini kaybettik zaten :) neyse babası gitti buldu dönüşte parka gittik yarım saat sallandı :) bayrama babaanneye gidecez y kesinlikle amcaya salıncak aldıracam.. sevmiyorum amcasını :)) illa aldıracam pahalı bişi taktım kafaya:)) neyse geldik eve yürüteç hoppala halılarda yuvalanma derken banyo zamanı geldi banyo yaptık zorla muhallebi yedik 1 saat oldu yatalı babası yatırdı şimdilik ses yok bakalım hayırhlısı:) sen napıyosun alp tuğra nasıl uyuyo mu uyanık mı yordu mu yine paşa:)Eki Görüntüle 741205 çıkmadan önce babaya da poz verdik:)
her gün yeni bişi her gün yeni bi moda çıkarıyolar seninki bugün uyumuyo benimki yemiyo yarın nolacak Allah bilir
maşallah annesi nazardan korusun rabbim. biz de daha tık yok tembel prensesim:)valla cok hizli gitti ya kuzum. 8 tane disimiz olduRabbim kuzucuklarimizin yardimcisi olsun kimbilir nasil aciyor canlari..
ben lens kullanıyorum cnm ama aylık kullanıyorum 3 yıl filan oldu çok da memnunum hiç problem yaşamadım. çok şükür. gözlüğe alışamadım ben bi türlü.lens hiç takamam ki ben ya her gün onlarla da ranayla uğraşırmış gibi uğraşmak gerek:) denedim bi kere cıx olmadı çerçeveye devam:)) kırılmayan aldım rana alırsa da kırılmasın diye:))
cnm baslard OLE COK ZORLandım kı sımdı tık sanıyede hatta bakmadan
kırılmayan almakla ıyı etmıssın
aras o kadar cok agladıkı anlatamam sana oysakı oğlum ağlamayı bılmezdı zor uyudu
kıyamam kuzuma yaaaa rabbim tez zaman da şifa versin inş.cnm huyu olsa zaten takmıcam
ama bılıyorum kı yavrumun derdı ağrısı var canı yanıyo ıcım dayanmıyor onun acı cekmesıne
ya cok kucuk rabbım dermansıız vermesın ama kıyamıyorum lilime
ben de şimdiden bayramı düşünüyorum 1 tane kaynımın oğlu var ikişer tane de iki görümcemin kızları var. ne yapcaz bilmem...ramazan bayramını orda geçireceğiz canım istanbuldalar rananın amcası öğretmen üniversitede küçüğü de bu sene mezun istanbuldalar hep anlayacağın :)) büyük görümcem de evli maraşta oturuyolar bayramda onlar da ordalar çoluk çocuk yatacak yer buluruz insallah:))
canım tatil çok güzeldi nil havuza ve denize bayıldı hatta bi ara deniz soğuktu ben teredüt ettim ama o maşallah hiç teredütsüz girdi ve çok eylendi:.
yani harikaydı
benim için çok yorucu bitatildi diye bilirim ama nille olmak bana çok iyi geldi onunla vakit geçirmek bişeyler yapmak çok güzeldi yani herşeye değerdi..
bal böcüğü nasıl cnm..
sizde durum nedir..
sende hşgeldin.ç.
yağmurcandan , katreinur sizlere de günaydın kızlarr nasılsınız bebişler nasıl?
gülden biz iiyiz cnm çok şükür sen yokken pek muhabbet olmadı songül filan da yoktu özledik sohbeti muhabbeti... hafta sonu canlanmaış burası biraz ama daha bakamadım . sen anlat bakim havadisler sende
hosgeldin canim cok sevindim tatilinin guzel gecmesine ayy demek nil suya bayildi ne guzel
ozledik seni
maşallah anasına da kuzusunada:)
maşallah annesi nazardan korusun rabbim. biz de daha tık yok tembel prensesim:)
bizdede tık yok ama huysuzluk var ama diş yok hehehe:
ben lens kullanıyorum cnm ama aylık kullanıyorum 3 yıl filan oldu çok da memnunum hiç problem yaşamadım. çok şükür. gözlüğe alışamadım ben bi türlü.
kıyamam kuzuma yaaaa rabbim tez zaman da şifa versin inş.
ben de şimdiden bayramı düşünüyorum 1 tane kaynımın oğlu var ikişer tane de iki görümcemin kızları var. ne yapcaz bilmem...
iyiyiz teyzesi çok şükür biz gidince deniz soğuktu giremedi kuzum ayaklarını soktuk sadece. eminim girse bayılırdı adı gibi su perisi benim ilay ım:) nil de nasıl tatlı olmuştur kuzum deniz de. oh değmesin kimse prensesin keyfine...
yani harikaydı
bal böcüğü nasıl cnm..
sizde durum nedir..
sende hşgeldin.ç.
iyiyiz canim cok sukur annemlere geldim iki gun buradayiz bizim kiz evi ariyo mizmiz biraz amaan bizim kiz genel ozelligi bu mizmirella isminin hakkini vermesi lazim
ende sizi çzledim cnm..
ohh ohhh inşallah cnm girer en kısa zamanda..
nil çok keyifliydi gerrçekten hayat nile güzeldi yani..
hosgeldin canim cok sevindim tatilinin guzel gecmesine ayy demek nil suya bayildi ne guzel
ozledik seni
ben lens kullanıyorum cnm ama aylık kullanıyorum 3 yıl filan oldu çok da memnunum hiç problem yaşamadım. çok şükür. gözlüğe alışamadım ben bi türlü.
ben de şimdiden bayramı düşünüyorum 1 tane kaynımın oğlu var ikişer tane de iki görümcemin kızları var. ne yapcaz bilmem...
iyiyiz teyzesi çok şükür biz gidince deniz soğuktu giremedi kuzum ayaklarını soktuk sadece. eminim girse bayılırdı adı gibi su perisi benim ilay ım:) nil de nasıl tatlı olmuştur kuzum deniz de. oh değmesin kimse prensesin keyfine...
Maşallah size..
Çok sevindim canım tatilin iyi geçmesine.
Ben buralardaydım ama yoğunluktan girme fırsatı bulamadım pek..
sorma cnm bu cadıların genel özelliği galiba. hafta sonu kzyınvalidemlerdeydik mı mız mız canıma okudu. herhalde havası çarptı filan diye düşündüm. gelene kadar ağladı ağlamasını da görsen kibar kızım ağzı kapalı mmmmm diye ağlıo ananesinin kibar kızı dio annem.neyse uzatmayayım eve geldik beşiğine yatırdık o mızmız kız gitti geldi benim tatlı zeynep ilay ım:) bi çığlıklar atıyo kahkahalaar o biçim:) herhalde evlerinde güvende hissediyorlar kendilerini diye düşünüyorum
oh değmeyin kuzunun keyfine:) aslında ben denize gıcık oluyorum çünkü eşim giriyo ama ben giremiyorumhaşmedan da nefret ediyorum nedense:)
anladım cnm..
evet oluyo bazen öyle..
hahahah yasmin anlattıkların hiç yabancı gelmedi bana nil kayın valideme gittiğimzde bana hayatı zehir etti eve geldik sanki nil o nil değil aynan zeynep gibi bir kahkaha bir bağrma eşim bile çok şaşırdı..
canım bence haşemoyla gire bilirsin hem senin mızmızerllayada iyi gelir deniz artık onun için giyersin..
ozledik seni
Maşallah size..
Çok sevindim canım tatilin iyi geçmesine.
Ben buralardaydım ama yoğunluktan girme fırsatı bulamadım pek..
sorma cnm bu cadıların genel özelliği galiba. hafta sonu kzyınvalidemlerdeydik mı mız mız canıma okudu. herhalde havası çarptı filan diye düşündüm. gelene kadar ağladı ağlamasını da görsen kibar kızım ağzı kapalı mmmmm diye ağlıo ananesinin kibar kızı dio annem.neyse uzatmayayım eve geldik beşiğine yatırdık o mızmız kız gitti geldi benim tatlı zeynep ilay ım:) bi çığlıklar atıyo kahkahalaar o biçim:) herhalde evlerinde güvende hissediyorlar kendilerini diye düşünüyorum
oh değmeyin kuzunun keyfine:) aslında ben denize gıcık oluyorum çünkü eşim giriyo ama ben giremiyorumhaşmedan da nefret ediyorum nedense:)
ay bilmiyorum ki cnm yaa haşema da bi tuhaf gelio ama haklısın kızım için girebilirim sanırım. onunl yanında olunca hiç bişeyin önemi yok kendimi unutuyorum zaten.bi gülmeleri yetiyo:)
günaydın cnm benimde çok uyku var..
günaydınnnn:
günaydın cnm nasılsın
günaydın cnm sendemi yoktunnn:
ya geçmiş çok uzundur
biri bize özetlese olurmu acaba burda işlerim çok birikmiş fazla bajkamıyorum..
kızlarrrr:
herkese kocaman bi günaydın tatil dönüşü buradayım yazacak çok şeyvar yazıcam hepsini herkes nasıl keyifler iyimi
aıl bebişler iyimi.
özcenan başlamışsın gsaliba canım nasıl gidiyor
beysal erdemim nasıl oldu
birde eymen hastaymış galiba
geçen songülle konuştuğum da öğğrendim bunlarıda arasımda suçiçöçeği olmuş inşallah sorunsuz atlatıcak..
kızlar başka habberler varsa paylaşın lütfen benim le yağmur nur yasmin böcükler nasıl_
yağmurcandan , katreinur sizlere de günaydın kızlarr nasılsınız bebişler nasıl?
gülden biz iiyiz cnm çok şükür sen yokken pek muhabbet olmadı songül filan da yoktu özledik sohbeti muhabbeti... hafta sonu canlanmaış burası biraz ama daha bakamadım . sen anlat bakim havadisler sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?