- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #16.541
Kizlarrrr herkese gunaydinnnn
Soylemesi ayio uyanali cok olmali:)
Ne guzel sohpet olmus bugun sevindim
Gulden selnez kizlar ozlemisiz sizleri iyi oldu
Guldenim tatil iyi gecmesine sevindimm
Yaseminim bebisin iyilesti sanirim.tamamen
Cnm sende lens kullaniyormussun hango.markayi kullaniyosub hergece cikartiyormusun benik.gibi
Bide hasema olayiba gelince simdi su tutmayanlar var cok rahat anneme hediye almistim sindi kendimede istiyorum sukur ki cikarttilar eskiden yoktu kiyafetle daha zordu
Yagmurcandan canim yoruldummu at mizmirellayi anneyi oh mis
Nur senin bebis uyumadimi yine kiyamam
Baktim dum gece kimse yokmus inanin sevindim.hepimis mubarek gecede dua ettik sanirim.rabbim kabil etsin insalla tum.bebelerimiz siradan gectimm
Mdrcnn sana ayri dua ettim cnm
Bnim.arasin odanin beryerini geziyo ama ya elini dondurerek yada geri geri emekliyo
Alik oglum daha yolu bulamadi
Beysalim ozcqnanim.merturum yazmamis henuzz
sen hangi marka kullanıyorsun yaren lens için
günaydın güzel anneler...
hoşgeldiniz selnec ,gülden uzun zaman oldu gibi geldi sizi görmeyeli
ayy Yarencim yazacak hal mi kaldı.. oğlumun neyi var anlamıyorum. ıı ııı şeklinde bir ses ağlamıyor da ama memnunda değil hiçbirşeyden . sabahtan beri böyle. birde üzerine sular kesilmiş haberim yok. mutfak alıp başını gitmek üzere. biraz önce uyuttum sabah babasının arkasından uyandı o vakitten beri evde dört dönüyoruz. gireyim mutfağı toparlayayım dedim sular yok. çamaşır atacaktım selim in kıyafeti kalmadı. ilaç yetmeyecek onun derdine düştüm :44: halı koltuk kıyafet her yerimizi ilaç .. ellerini tutuyorum ayağıylada vuramıyor diye püfkürtüyor bunu öğrendi.
günaydın cnm
sana o akşam mesaj atamadım çünkü gece 2de geldik
sonra dün aradım ama meşkuldün sonrada ben fırsat bualamadım
ayyy evde okadar çok çamaşır varki nasıl altından kalkıcam bilmiyorum ayyakşam hiç oturmadım çok yorgunum çokkkk:
bu arada aras paşam nasıl oldu?
ayy Yarencim yazacak hal mi kaldı.. oğlumun neyi var anlamıyorum. ıı ııı şeklinde bir ses ağlamıyor da ama memnunda değil hiçbirşeyden . sabahtan beri böyle. birde üzerine sular kesilmiş haberim yok. mutfak alıp başını gitmek üzere. biraz önce uyuttum sabah babasının arkasından uyandı o vakitten beri evde dört dönüyoruz. gireyim mutfağı toparlayayım dedim sular yok. çamaşır atacaktım selim in kıyafeti kalmadı. ilaç yetmeyecek onun derdine düştüm :44: halı koltuk kıyafet her yerimizi ilaç .. ellerini tutuyorum ayağıylada vuramıyor diye püfkürtüyor bunu öğrendi.
günaydın herkese;
bizim için gün aydın olmadı biraz gecemiz çok zor geçti rana saat 11 e kadar çığlık çığlığa ağladı eşim dışarı çıkmıştı kandil içni geri çağırdım ve çok korktum bişey oldu diye calpol verdim biraz sakinleşti sadece o da oyun oynatarak battaniyede sallayarak uyuttuk ve gece 3 kere böyle kalktı şimdi onun da benim de gözler şiş ağlamaktanbakıcı da bugün çok mutsuz buldu ranayı gözler hala küçücük yavrumun havuç kemirmeye çalışıyo ve sürekli hıçkırık tutuyo ranayı bu aralar niye anlamadım ya işe gitmek ölüm pazartesi sendromu psikoloji yerlerde dişliğini dolaba koyduk onu kemirdi biraz soğuk soğuk iyi geldi herhalde kızım eskisi gibi ne zaman gülecek ben çok üzülüyorum...
bu arada hoşgeldin gülden tatilin güzel geçmesine sevindim cnm
Cnm en son cosmo cleon kullsbiyodum
Ama arkadasim jhonson cok ovuyo denemek istiyoruk sendemi lens kullaniyodun cnm
Ah cnm ya iyikesene kadar surecek sanirim.mizmizlik cnm ne derdi var anlatamiyorki antibiyotik bitene kadar devam eder cnm
Su kesik.olmasi cok can slklcl tatlim hic bi is olmaz su olmadan su gelincede sen motive olamazsin eminim
Ya ilac icmek istememesi cok kotu iste
günaydın herkese;
bizim için gün aydın olmadı biraz gecemiz çok zor geçti rana saat 11 e kadar çığlık çığlığa ağladı eşim dışarı çıkmıştı kandil içni geri çağırdım ve çok korktum bişey oldu diye calpol verdim biraz sakinleşti sadece o da oyun oynatarak battaniyede sallayarak uyuttuk ve gece 3 kere böyle kalktı şimdi onun da benim de gözler şiş ağlamaktanbakıcı da bugün çok mutsuz buldu ranayı gözler hala küçücük yavrumun havuç kemirmeye çalışıyo ve sürekli hıçkırık tutuyo ranayı bu aralar niye anlamadım ya işe gitmek ölüm pazartesi sendromu psikoloji yerlerde dişliğini dolaba koyduk onu kemirdi biraz soğuk soğuk iyi geldi herhalde kızım eskisi gibi ne zaman gülecek ben çok üzülüyorum...
bausch lomb kullanıyorum çok memnunum...
Hic duymadik cnm heryerde bulmak mumkunmu
Kac numara
günaydın herkese;
Cnm ya tahmin ettim gelince nil i yatirma telesesi falab yogun olmali tatile gitmek guzelde donusu cok telaseli
lenste en iyi markalardan ben hemen her yerde görüyorum 1.75 senin kaç numara yaren
Cnm arkadasim cok uzuldum gercekten yavrumun ne slklntisi var kimbilir cocuk aglayio care bulamamqk cok zor bide benimm esimde yok geceleri yaninda biri olunca daha iyi oluyo
Tabi icin rahat isede gidemedin
Olmadi cnm devam ederse bi dr a goturursunuz kulagi falan agriyodur belki cocugun
Ilkte aklima o gelir ablam cok cektiginden
sağol canım
olmazsa götürecem zaten çıkıyorum ben görüşürüz sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?