2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kizlar gunaaydin masallah size hem burasi hem cocuklar hem ev hem is. İyi basariyorsunuz ben cok sık ugrayamiyorum kizim uyuyunca ev isi yemekle ugrasiyorum ya kizlar hergun aksama ne yapsam diye kafa patladiyordum simdi kucuk hanfendi icinde dusunmem lazim kormizi mercimek corbasi yapsam olurmukiii

Gunaydınlar herkese ooooo muhabbetımız bol olsun herkes coktan gelmıs bız mı gec kaldık yazmakta...
Kızlar ev temızlıyorum halılaı yıka yıka bıtmedı kabus gıbı çöktüker üzerime.
Ceyda uyudu bı tane daha yıkayım dıyorum yoksa oda mı temızlesem karar veremedım offf offf

Hehe cnm valla benim.tel online araa yaziyorum.ise devam
Kirmizi mercimek yapabikirsin tatlim hem.cok faydali
Tereyag un mercimekkavurup suyunu verip o sekilde yapiyorum.ben

Kizlar bebekleriniz eger cirba icinde ekmek yemiyo bogazina takiliyorsa
Ekmegi alip cesmede islatin bibguzel slklp corbanin icine ufalayin daha rahat yedigini goreceksiniz

canım ben de ilk çocukta öyleydim.o uyurken ben de yatmazsam dayanamıyordum.ama eşimle bu konuda çok tartıştık maalesef.şimdi daha dikkatliyim.mesela o evde yokken ben de kızımın yanına uaznıyorum ama evdeyken kocamla ve oğlumla ilgilenmeye çalışıyorum.ama tabii şimdi evdeyim eylülde çalışmaya başlayınca ne olur bilmem.erkekler çocuk gibi hep ilgi istiyorlar

canım aras nasıl oldu.yakın geçmişi henüz okuyamadım.umarım bitmiştir çiçekleriniz.benim de karşı komşumun kızı çıkardı geçen hafta.kıza uzaktan bile bakmadım korkumdan

canım aras nasıl oldu.yakın geçmişi henüz okuyamadım.umarım bitmiştir çiçekleriniz.benim de karşı komşumun kızı çıkardı geçen hafta.kıza uzaktan bile bakmadım korkumdan

Cnm mizmiz ama.sanki bugun daha iyi dokuntuler kurumaya basladi
Aman cnm sakin temaaa gecmeeyin
Nette goz temasindan bile bulasir diyo sasirdim.
Yaren cicek olunca amann dedim ne haffif biseymis
Aras olunca gozum korktu

Ee sen nasilsin uzunn zamamdor gorusemedik

halıları yıkatmaya verseydın keşke yıka yıka kol mu dayanır.

yok cnm ne mümkün gündüz uyumak benim kız en geç beşte kalkıo o saatten akşam uyuyana kadar ayaktayım e gündüz de işte olunca uyuma fırsatım olmuyo malesef neyse şimdilik idare ediyorum da siz iki çocukla ne ediyorsunuz?

söylemesi çok ayıp hem de cnm ben artık gün ağarınca uyandıysam çok mutlu oluyorum çünkü benim kız hep gün ağarmadan uyanıyo
benim lensin night&day cnm çok da memnunum şimdiye kadar da başka lens kullanmadım . aylık lens cnm ben de ki ayda bir değiştiriyorum cnm. günlük hiç kullanmadım. lens marketten alıyorum.

kolay gelsin cnm

cnm diş sıkıntısı mı çekio kuzum yaa kıyamam... onları mutsuz görmeye dayanamıyoruz ama geçecek inş. annesi üzmemeye çalış kendine ne kadar mümkünse artık

bi an önce geçer inş. cnm

haşema komik duruyo gibi gelio cnmm yaa ne bileyim su değmeyecekse de ne anlamı var denizin diyorum ama denemeye değer diyorum off kafam karıştı. tatilde bitti bakalım ne zaman deniz görcem:) sanırım denemeye değer ama eşim dalga geçerse çok pis kavga çıkarırım:)

Olsun tatlim begenmeyen dinlemesin:)
Yarrn bebekken tatile gittik abartmiyorumntek hasemali bendim hic gocunmadim
Ki evlenene kadar bikini mayo giyen biri olarak:)

Son düzenleme:
Olsun tatlim begenmeyen dinlemesin:)
Yarrn bebekken tatile gittik abartmiyorumntek hasemali bendim hic gocunmadim
Ki evlenene kadar bikini mayo giyen biri olarak:)

benim eşim denize aşık bir adam. sırf bu yüzden samsun a taşınmak istio denizi olmayan yerde mutsuz hissediyorum kendimi dio. adam suya aşık . kızımızın adını da o yüzden ilay istedi su perisi anlamı var diye. allhtan deniz koycam demedi:) zeynep ilay oldu:) eee adam bu kadar aşıkken denize gitme diyemiyorum tek gitmesini de istemiyorum birlikte bu mutluluğu yaşamak varken.sonuç da haşema galiba. çok sevimsiz gelio o da ayrı:)

Ne kadar guzel cnm iste hwr firsati degerlwndirirsiniz
Bizimde bir saat uzaklikta annemleri yazligi var suyu falan cok guzel arada kaciyoruz
Ama ben digdugumdan bero gitttigimden denize pek hevesim yok nedenscok telase
Gitme sansim az olsa eminim.cok isteerfim

haklısın cnm ben de eşime uzak olduğun için bu kadar seviyorsun dibinde olsa gitmzsin diorum ama yok adam dinlemio:) hakkımızda hayırlı olan olsun ben ailem burda diye kıpırdamak istemiorum ama orası hayırlı ise orası oldun istiyorum nasip bakalım. ama karar verdim fırsat bulursam ilk fırsaatta denize gircem :) haklısın haşemayla da olsa böyle bir zevkten mahrum kalmamalıyım

Cnm ciddi ciddi samsuna tasia gundem.konunuzmu

valla canım tayin zamanı gelince geriliyoruz haliyle.bu sene de yaza kaldı ortaokul ilkokul ayrımı yapıldığından normlar güncellenemedi daha.bu gidişle urfada kalıcaz gibi çünkü eşim adana diye tutturuyor ben kv aynı şehir hatta mümkünse yakın bir yer bile istemiyorum.mesela burası 5,5 saat otobüsle 6 ayda 6 kere geldiler burnumdan geldi.aynı şehri düşünemiyorum.yani anlayacağın bizim iş zor Allahım hayırlısını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…