- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #16.561
Kizlar gunaaydin masallah size hem burasi hem cocuklar hem ev hem is. İyi basariyorsunuz ben cok sık ugrayamiyorum kizim uyuyunca ev isi yemekle ugrasiyorum ya kizlar hergun aksama ne yapsam diye kafa patladiyordum simdi kucuk hanfendi icinde dusunmem lazim kormizi mercimek corbasi yapsam olurmukiii
Hehe cnm valla benim.tel online araa yaziyorum.ise devam
Kirmizi mercimek yapabikirsin tatlim hem.cok faydali
Tereyag un mercimekkavurup suyunu verip o sekilde yapiyorum.ben
ben de mi öyle yapsam ay ne zormuş çocuk beslemek yaa bişeyi mi eksik kaldı demekten zor kurtarıyorum kendimi hergün...
ben uykuya dayanamıyorum cnm kızı uyturken uyuyp kalıyorum çoğu zaman... adam yakında isyana gelecek toplasan üç saat görüşmüyoruz gün içinde)
Canim tam tarifini verebilirsin nekadara nekadar yapiyosun
canım aras nasıl oldu.yakın geçmişi henüz okuyamadım.umarım bitmiştir çiçekleriniz.benim de karşı komşumun kızı çıkardı geçen hafta.kıza uzaktan bile bakmadım korkumdan
merturum şırıngaya nekadar ilaç çekiyosun peki yani kaç cc?
Gunaydınlar herkese ooooo muhabbetımız bol olsun herkes coktan gelmıs bız mı gec kaldık yazmakta...
Kızlar ev temızlıyorum halılaı yıka yıka bıtmedı kabus gıbı çöktüker üzerime.
Ceyda uyudu bı tane daha yıkayım dıyorum yoksa oda mı temızlesem karar veremedım offf offf
yok cnm ne mümkün gündüz uyumak benim kız en geç beşte kalkıo o saatten akşam uyuyana kadar ayaktayım e gündüz de işte olunca uyuma fırsatım olmuyo malesefcanım ben de ilk çocukta öyleydim.o uyurken ben de yatmazsam dayanamıyordum.ama eşimle bu konuda çok tartıştık maalesef.şimdi daha dikkatliyim.mesela o evde yokken ben de kızımın yanına uaznıyorum ama evdeyken kocamla ve oğlumla ilgilenmeye çalışıyorum.ama tabii şimdi evdeyim eylülde çalışmaya başlayınca ne olur bilmem.erkekler çocuk gibi hep ilgi istiyorlar
hoşgeldin canımm. tatilinizi güzel geçmesine sevindim. amann tatil diyoruz ama bi adı da yorgunluk. sen stres attıysan güzel vakit geçirdiysen önemli olan o.
biz iyiyiz canım. benim böcük beni uyutmadı şimdi kendi uyudu. başım fena ağrıyo uykusuzluktan. sen nasılsın
söylemesi çok ayıp hem de cnm ben artık gün ağarınca uyandıysam çok mutlu oluyorum çünkü benim kız hep gün ağarmadan uyanıyoKizlarrrr herkese gunaydinnnn
Soylemesi ayio uyanali cok olmali:)
Ne guzel sohpet olmus bugun sevindim
Gulden selnez kizlar ozlemisiz sizleri iyi oldu
Guldenim tatil iyi gecmesine sevindimm
Yaseminim bebisin iyilesti sanirim.tamamen
Cnm sende lens kullaniyormussun hango.markayi kullaniyosub hergece cikartiyormusun benik.gibi
Bide hasema olayiba gelince simdi su tutmayanlar var cok rahat anneme hediye almistim sindi kendimede istiyorum sukur ki cikarttilar eskiden yoktu kiyafetle daha zordu
Yagmurcandan canim yoruldummu at mizmirellayi anneyi oh mis
Nur senin bebis uyumadimi yine kiyamam
Baktim dum gece kimse yokmus inanin sevindim.hepimis mubarek gecede dua ettik sanirim.rabbim kabil etsin insalla tum.bebelerimiz siradan gectimm
Mdrcnn sana ayri dua ettim cnm
Bnim.arasin odanin beryerini geziyo ama ya elini dondurerek yada geri geri emekliyo
Alik oglum daha yolu bulamadi
Beysalim ozcqnanim.merturum yazmamis henuzz
kolay gelsin cnmgünaydın güzel anneler...
hoşgeldiniz selnec ,gülden uzun zaman oldu gibi geldi sizi görmeyeli
ayy Yarencim yazacak hal mi kaldı.. oğlumun neyi var anlamıyorum. ıı ııı şeklinde bir ses ağlamıyor da ama memnunda değil hiçbirşeyden . sabahtan beri böyle. birde üzerine sular kesilmiş haberim yok. mutfak alıp başını gitmek üzere. biraz önce uyuttum sabah babasının arkasından uyandı o vakitten beri evde dört dönüyoruz. gireyim mutfağı toparlayayım dedim sular yok. çamaşır atacaktım selim in kıyafeti kalmadı. ilaç yetmeyecek onun derdine düştüm :44: halı koltuk kıyafet her yerimizi ilaç .. ellerini tutuyorum ayağıylada vuramıyor diye püfkürtüyor bunu öğrendi.
cnm diş sıkıntısı mı çekio kuzum yaa kıyamam... onları mutsuz görmeye dayanamıyoruz ama geçecek inş. annesi üzmemeye çalış kendine ne kadar mümkünse artıkgünaydın herkese;
bizim için gün aydın olmadı biraz gecemiz çok zor geçti rana saat 11 e kadar çığlık çığlığa ağladı eşim dışarı çıkmıştı kandil içni geri çağırdım ve çok korktum bişey oldu diye calpol verdim biraz sakinleşti sadece o da oyun oynatarak battaniyede sallayarak uyuttuk ve gece 3 kere böyle kalktı şimdi onun da benim de gözler şiş ağlamaktanbakıcı da bugün çok mutsuz buldu ranayı gözler hala küçücük yavrumun havuç kemirmeye çalışıyo ve sürekli hıçkırık tutuyo ranayı bu aralar niye anlamadım ya işe gitmek ölüm pazartesi sendromu psikoloji yerlerde dişliğini dolaba koyduk onu kemirdi biraz soğuk soğuk iyi geldi herhalde kızım eskisi gibi ne zaman gülecek ben çok üzülüyorum...
bu arada hoşgeldin gülden tatilin güzel geçmesine sevindim cnm
Cnm mizmiz ama.sanki bugun daha iyi dokuntuler kurumaya basladi
Aman cnm sakin temaaa gecmeeyin
Nette goz temasindan bile bulasir diyo sasirdim.
Yaren cicek olunca amann dedim ne haffif biseymis
Aras olunca gozum korktu
Ee sen nasilsin uzunn zamamdor gorusemedik
haşema komik duruyo gibi gelio cnmm yaa ne bileyim su değmeyecekse de ne anlamı var denizin diyorum ama denemeye değer diyorum off kafam karıştı. tatilde bitti bakalım ne zaman deniz görcem:) sanırım denemeye değer ama eşim dalga geçerse çok pis kavga çıkarırım:)
Olsun tatlim begenmeyen dinlemesin:)
Yarrn bebekken tatile gittik abartmiyorumntek hasemali bendim hic gocunmadim
Ki evlenene kadar bikini mayo giyen biri olarak:)
benim eşim denize aşık bir adam. sırf bu yüzden samsun a taşınmak istio denizi olmayan yerde mutsuz hissediyorum kendimi dio. adam suya aşık . kızımızın adını da o yüzden ilay istedi su perisi anlamı var diye. allhtan deniz koycam demedi:) zeynep ilay oldu:) eee adam bu kadar aşıkken denize gitme diyemiyorum tek gitmesini de istemiyorum birlikte bu mutluluğu yaşamak varken.sonuç da haşema galiba. çok sevimsiz gelio o da ayrı:)
Ne kadar guzel cnm iste hwr firsati degerlwndirirsiniz
Bizimde bir saat uzaklikta annemleri yazligi var suyu falan cok guzel arada kaciyoruz
Ama ben digdugumdan bero gitttigimden denize pek hevesim yok nedenscok telase
Gitme sansim az olsa eminim.cok isteerfim
haklısın cnm ben de eşime uzak olduğun için bu kadar seviyorsun dibinde olsa gitmzsin diorum ama yok adam dinlemio:) hakkımızda hayırlı olan olsun ben ailem burda diye kıpırdamak istemiorum ama orası hayırlı ise orası oldun istiyorum nasip bakalım. ama karar verdim fırsat bulursam ilk fırsaatta denize gircem :) haklısın haşemayla da olsa böyle bir zevkten mahrum kalmamalıyım
ay çok sevindirik oldum darısı başımıza bizim kız alkış yaparak aggaa diyo başka bişi yok bakıcı anca bunu öğretebilmiş
internetinize ben de gıcık oldum kısa süreliğine gitmiştin güya bi gittin pir gittintayin işi noldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?