2012 kasım bebekleri büyüyor..

Cnm ciddi ciddi samsuna tasia gundem.konunuzmu

evet cnm yüksek lisansa bile başvurduk eğitim durumundan tayin kolay ollur diye. ama ben kabul edileceğimizi sanmıorum yani sanırım ümit ediyorum. en azından zeynep ilay biraz büyüsün istiyorum. ama eşim çok istio bişey diyemiorum çünkü o benim için çok sevdiği meslek olan polisliği bıraktı geldi memur oldu memlekette ki memelekette olmayı istemediği halde. o yüzden sesim çıkmıo . çünkü sanki ben kendi hayatımı yaşıyorum o hep bana ayak uyduruyornuş gibi oluo ... işte biz de durumlar böyle...

Canım benim..Valla giremediğim her an aklım buradaydı..Ne oldu herkes nasıl çok merak ettim.. Ara ara baktım ama tam bir haberim yoktu..
Dualarım hep sizinleydi.
İyi ki varsınız

Hoşbulduk canımm..
Kuzum ya hala geçmedi mi Selimin sıkıntısı

Kuzum benim ya.. Dişler sıkıntılı mı geçecek acaba.. Allah yardımcısı olsun..
Kolayca çıkarsınlar inşallah dişlerini..
Hiç acı çekmesin kuzularımız..

kıyamam ranama.annesi ateşi falan yok demi.bi de havalar çok ısındı bebişlerimizin ilk yazı o da huzursuz ediyor ece da 3 gece uyumadı dün gece kapı baca açık ben dondum battaniye attım bizim kız çıtçıtlısıyla ser serpe uyudu.1 kere kalktı sadece.

[video=youtube;HF7qRCrWpQ4]http://www.youtube.com/watch?v=HF7qRCrWpQ4[/video]

kızımla moral bulduğumuz birlikte gülümsediğimiz tek şarkı

ben de çok severim bu şarkıyı hatta kızımın adını bahar koymayı düşünmüştüm ama görümcem düğününde giriş müziği yapınca istemedim

ay sizleri çok özlemişim.geçmişi okuya okuya bugüne gelebildim şükür.rahatsız olan tüm bebişlere acil şifa,huzursuz olan bebişlere sakinlik diliyorum.çalışan anneler de bir an önce kuzularına kavuşur inşallah.

bu arada yarencim ola ki biz de su çiçeği falan olursak o son kullandığınız şurubun adını yazarmısın bir ara.ay paranoyak olucam nerde küçük çocuk varsa kzımı kaçırır oldum.1 yaşına kadar anneden geçen antikorlar korur sanıyordum.ama değilmiş arasımız mahvoldu.biz bi de kızamık riskli bölgedeyiz.şimdi ikisine taktım Allahım korusun yavrularımızı dermansız dert vermesin

Bizde seni ozledik cnm eksikligin belli oldu
Cnm ciddi anlamda benim gozum.korktu
Nette tum bilgiler bu yondeydi ama yaren oldugunda dr muzu aradigimizda gecebilir dediginde dr dan da bi an suphe etmedim degol ama bana kapak oldu
Burada asi mevzusu cok konusuldu bence 9.ayda kizqmik asisimutlaka yapilmali neticesine vardim
Anneden gecen antikorlarin koruyuculugunuyasayarak gordum
Cnm verilen surup bi yas altina dr kontrolunde verilmeliymis aras gelisim.anlamindan bi yas ustune ciktigindan dr verdi
Bu arada ilacinbyanetki uyku yapip istah aciyo:)

Son düzenleme:
ayy ayni bizim kiz mmmm diye agzi kapali agliyo dunden beri bencede kendilerini guvende hissediyolar tatlum

ben de çok severim bu şarkıyı hatta kızımın adını bahar koymayı düşünmüştüm ama görümcem düğününde giriş müziği yapınca istemedim

düğünde giriş müziği için biraz fazla hareketli olmuş olmaz bu diyeydin

gittik tartılmaya biz biraz önce gelik 150 gr almış ve 67 cm olmuş 3 cm uzamış gayet normal burda bu sıcaklarda ne bekliyosun ki dediler.. diş gelmiyo kalınlaşmış iyice ama kaşıntı ve ateş yapar dedi songül sağol senin ikinci söylediğini yazıyodu adam nerdeyse ben de yok dencol istiyorum dedim tamam dedi onu yazdı iyi ki varsın süper anne bi de calpol verdi arada ver bişi olmaz ateş yapar diyince tamam dedim sıcaklardan ama sprint dediğin gibi burası çok sıcak 37 derece ve yapış yapışız neyse gidiyoz pazara ozcanan hiç durur mu yemek yok evde bunlar gezmede

ya özcananım gelince bana şu çizelge işini anlatasana benim ki gitti ama bilemedim nasıl yapılıyordu.bugün 7 aylık olduk belki görüp kutlamak isteyenler var ama dimi engel olmayalım

Songulll tsk ederim canim tarif icin bayildi kizim corbaya bide cok sevindirik oldum kizim yogurt yedi hic sevmezdi ama bugun bayila bayila yedi huymu degistiriyorlar ne bu minikler
Ayyy yemegimide yaptim esim bir bucuk saat sonra geliyo taaa

Yasemin-tokat. Canim sakin hic biyere gitme yaa annenin dizinin dbindesin neguzel keske bende anneme yakin olsam keske bense esimi bizim oraya getirseydim evlenirken okadar pismanimki simdi ne ben onlari gireboliyorum ne onlar kizimi istedikleri zaman cok kotu bsey anne olunca daha cok koydu bu ayrilik bana bide calisiyosun gonul ragatligiyla annene birakiyosun kizini tabii herseyin hayirlisi ama benim elimde boyle bi firsat olsa annemlerin yanindan ayrilmam canim kucuk bi dost tavsiyesi

ya özcananım gelince bana şu çizelge işini anlatasana benim ki gitti ama bilemedim nasıl yapılıyordu.bugün 7 aylık olduk belki görüp kutlamak isteyenler var ama dimi engel olmayalım

bu arada kızım durmadı yazamadım.ranaya maaşallah bak az da olsa kilo almış fıstıkım

bu arada kızım durmadı yazamadım.ranaya maaşallah bak az da olsa kilo almış fıstıkım

canım ne bileyim ben ya çok az almış gibi sararmış solmuş gibi geliyo gözüme iştah da gitti zaten ece deniz nasıl yani yeme konusunda uyku konusunda diş belirtisi var mı

canım ne bileyim ben ya çok az almış gibi sararmış solmuş gibi geliyo gözüme iştah da gitti zaten ece deniz nasıl yani yeme konusunda uyku konusunda diş belirtisi var mı

kızımın iştahı iyi maaşallah.gerçi ben daha sadece yoğurt meyve püresi ve 2 güne bir kaşık maması veriyorum.ama şimdiye kadar ne hazırladımsa çoğunu bitirdi.bugünden sonra sebze pürelerine geçicem.sütüm iyi olunca çok acele etmedim.ama uyku belli olmuyor mesela 2 gün önce sen de 20 ben diyim 30 kere kalktı gece sayamadım sersemlikten.tabii öyle olunca dün ikimizde çok mız mızdık.dün gece açtım her yeri ev buz gibi oldu mışıl mışıl uyudu.babamız duymasın o söylüyordu ben yapmıyordum.burada 40ın üstünde bi de gündüzleri.dişimiz yok daha.abimiz 7.5 aylık çıkardı.kızımda 15 gün erken doğunca bence daha vaktimiz var gibi geliyor ama bilemem tabii.
sen de kiloya çok takma artık boyu da uzamış bak.bundan sonra 200-300 gr en fazla.kıyafeti ve bezi de çok etkiliyor canım.keşke sağlık ocaklarında komple çıplak ölçseler daha net bişey alırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…