- 2 Mayıs 2012
- 1.106
- 11
- 158
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #16.601
canım yine de değiştirmek istersen
Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers.
burdan takip ediyosun kendi zevkine göre yaparsın ben ranayı yıkamaya gidiyorum akşam uyursa gelirim net tamamen halloldu mu inşallah oldu dee
Kizlar beysal bugub yoktu merak ettim sms attim
Aradi erdemim cok kusuyomus hep aglamis hastanedede ishal seklinde kaka yapmis serum takmislar yavruma cok uzuldum dua edelim erdemime
ayy canım yaa çok üzüldüm erdemeAllah şifa versin yavruma iyileşemedi bi türlü
Sorma cnm ole uzuldum ki yavruma
bugün kızım erken uyudu çok şükür. uyanmaz inşallah. evde yalnızım canım sıkılıyo.
bu arada sprint hoşgeldin canım. şükür kavuşturana. herkesin yeri ayrı yaa yokluğunuz çok belli oluyo. mesela bugün de wavss67 yoktu merak ettim.
sen nasılsın katrenur.ne güzel kuzun erken uyumuş.biz 12leri buluyoruz bu aralar
bugün kızım erken uyudu çok şükür. uyanmaz inşallah. evde yalnızım canım sıkılıyo.
bu arada sprint hoşgeldin canım. şükür kavuşturana. herkesin yeri ayrı yaa yokluğunuz çok belli oluyo. mesela bugün de wavss67 yoktu merak ettim.
a bak wavs da gelmiş.hoşgeldin canım nasılsın.
geldım canım
ara ara gırdım ama yazamadım canım
alp tuğra artık ılgı ıstıyo sureklı ne yurutecınde ne yatağında duruyo sureklı kucağımda duracakmıs koltukta otururken bıle koltuğa oturtuyorum bazen yıne mızırdanıyo kucağımda oturacakmıs boyle yapısık ıkız gıbıyız bıde bugun cok az uyudu
yarında arkadasım gelecek bıraz evı toparlıyorum alp tuğra uyudu
sen napıyosun canım senınde uyumus bebısın
ayy berrayı anlatıyorsun sanki yaa aynı o da hiç biyerde uzun süre durmuyo sıkılıyo hemen dediğin gibi yapışık geziyoruz ve ben bu durumdan çok sıkılıyorum.
evet erken uyudu şükür ben de burda takılıyorum işte. bugün beraber çarşıya gittik. bebek arabasını almadan aldım kucağıma çıktım. kollarım koptu ama kendi başıma cesaret edemedim bebek arabasını taşımaya dolmuşla. babamızın doğum günü geliyo sihirli kupa yaptırcam nasıl olcak merak ediyorum. yarın alcaz inşallah.
bizim de kaç gündür öyleydi canım bugün erken uyudu korkuyorum uyancak diye. ben iyi olmaya çalışıyorum canım eşim ankaraya gitti. yalnızım çok sıkılıyorum. sen nasılsın ece nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?