2012 kasım bebekleri büyüyor..

sağol canım benim ben çok beğendim değiştirmem.netimiz en son eşimin nazik! çıkışıyla düzeldi.bundan anlıyorlarmış demekki.şimdilik iyi gidiyor.

bugün kızım erken uyudu çok şükür. uyanmaz inşallah. evde yalnızım canım sıkılıyo.

bu arada sprint hoşgeldin canım. şükür kavuşturana. herkesin yeri ayrı yaa yokluğunuz çok belli oluyo. mesela bugün de wavss67 yoktu merak ettim.

Kizlar beysal bugub yoktu merak ettim sms attim
Aradi erdemim cok kusuyomus hep aglamis hastanedede ishal seklinde kaka yapmis serum takmislar yavruma cok uzuldum dua edelim erdemime

sağol canım benim.hepinizi ayrı ayrı özledim

sen nasılsın katrenur.ne güzel kuzun erken uyumuş.biz 12leri buluyoruz bu aralar

bizim de kaç gündür öyleydi canım bugün erken uyudu korkuyorum uyancak diye. ben iyi olmaya çalışıyorum canım eşim ankaraya gitti. yalnızım çok sıkılıyorum. sen nasılsın ece nasıl

geldım canım
ara ara gırdım ama yazamadım canım
alp tuğra artık ılgı ıstıyo sureklı ne yurutecınde ne yatağında duruyo sureklı kucağımda duracakmıs koltukta otururken bıle koltuğa oturtuyorum bazen yıne mızırdanıyo kucağımda oturacakmıs boyle yapısık ıkız gıbıyız bıde bugun cok az uyudu
yarında arkadasım gelecek bıraz evı toparlıyorum alp tuğra uyudu
sen napıyosun canım senınde uyumus bebısın

ayy berrayı anlatıyorsun sanki yaa aynı o da hiç biyerde uzun süre durmuyo sıkılıyo hemen dediğin gibi yapışık geziyoruz ve ben bu durumdan çok sıkılıyorum.
evet erken uyudu şükür ben de burda takılıyorum işte. bugün beraber çarşıya gittik. bebek arabasını almadan aldım kucağıma çıktım. kollarım koptu ama kendi başıma cesaret edemedim bebek arabasını taşımaya dolmuşla. babamızın doğum günü geliyo sihirli kupa yaptırcam nasıl olcak merak ediyorum. yarın alcaz inşallah.

bunların hepsı aynı canım
bende bıyere gıderken kucağıma alıyorum bebek arabasını tasımak zor yanında bırı olmayınca aynen kollarım kopuyo ama napalım artık
sıhırlı kupa nasıl bısey canım

bizim de kaç gündür öyleydi canım bugün erken uyudu korkuyorum uyancak diye. ben iyi olmaya çalışıyorum canım eşim ankaraya gitti. yalnızım çok sıkılıyorum. sen nasılsın ece nasıl

a ne zaman gelecek canım.iyiyiz çok şükür ece de sıcaklara alışmaya çalışıyor

kızlar sivrisineklerle nasıl baş ediyorsunuz , sürekli tabelt takılı olduğu halde ,oğlumu ısırdılar pis sinekler lu ol

bu arada oğluma yürüteç aldım çok mutlu oldu hemen etrafı çekiştirmeye başladı bile yandıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…