- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #16.621
bunların hepsı aynı canım
bende bıyere gıderken kucağıma alıyorum bebek arabasını tasımak zor yanında bırı olmayınca aynen kollarım kopuyo ama napalım artık
sıhırlı kupa nasıl bısey canım
a ne zaman gelecek canım.iyiyiz çok şükür ece de sıcaklara alışmaya çalışıyor
kızlar sivrisineklerle nasıl baş ediyorsunuz , sürekli tabelt takılı olduğu halde ,oğlumu ısırdılar pis sineklerlu ol
bu arada oğluma yürüteç aldım çok mutlu oldu hemen etrafı çekiştirmeye başladı bile yandıkk
ben geldiiiiim
hogeldinncanımm
burada sinek yok daha canım
hoşgeldin şekerim nerede kaldın
nasılsın canım kzıın nasıl bu bardak neyin nesi eşine süpriz mi var yoksa , off canım burayıda ilaçlıyorlar ama içerimi dalıyorlar ne anlamadım yavrumun tazen kanını yemişler .çok sinir oldum.burada sinek yok daha canım
hoşbulduuk nasılsınız bakem burası çok sıcak yaa ranayı yıkadık yatırdık sprint sana uydum cam pencere açık inşallah uyanmaz :))
sen nasılsı cvr görüşemedik baya emir napıyo etle ilgili çorba tarifim yok ama yoğurt çorbası gibi yapıp eti atabilirsin topalak gibi olur mu ki acaba benim kız yayla çorbasını dün yedi bugün yememiş yarına ne yapacam ben de bilmiyorum kendimize bulamıyodum ranaya hiç bulamıyom:44::44:
bardak siyah görünüyor canım. üzerinde ben kızım ve eşimin beraber olduğumuz bi resim olacak. içine sıcak su koyduğunda resim öyle ortaya çıkıyo.
sanırım çarşamba gelecek canım
hoşbulduk tarifini yapıyodum
kızlar sivrisineklerle nasıl baş ediyorsunuz , sürekli tabelt takılı olduğu halde ,oğlumu ısırdılar pis sineklerlu ol
bu arada oğluma yürüteç aldım çok mutlu oldu hemen etrafı çekiştirmeye başladı bile yandıkk
bu arada beşiği seçtik eşim yayınlayacak google plusta emmisi el öpmeye geliyoruz resimdekini istiyoruz diyecek odun değilse alır inşallah :))Eki Görüntüle 742322
canım benım pencerelerde sıneklık var sende yapabılırsın ozaman gıremezler
yayla değilde yoğurt çorbası gibi yani ben yemiştim güzeldi kıymalı şehriye çorbası yapnasılsın canım kzıın nasıl bu bardak neyin nesi eşine süpriz mi var yoksa , off canım burayıda ilaçlıyorlar ama içerimi dalıyorlar ne anlamadım yavrumun tazen kanını yemişler .çok sinir oldum.
ay canım güldürdün beni. al bendende okadar, hem kendimize hem emire istesemde düşünemiyorum okadar geniş kapasite yokk , fikir çıkmıyo zaten . artık ben kendimize yapmıyom emire yapayım gerisinde Allah bize ne verdiyse .
burası da çok sıcak bende yıkadıktan sonra ilk kez camı açtım ama hiç esmiyo. normalde gürültüden uyanır diye açmıyodum ama bu gece açtım artık yoksa çocuk bayılır vallahi. bu arada saçlarıda uzadıkça daha da terliyo.
bugün bakıcı teyzemiz parka çıkarmış salıncakta sallanmış. pek sevmiş halbuki evdeki salıncağın yüzüne bakmıyo kerata.
yayla çorbasının içine et katılırmı ki ya.
baktın mııı kaldıracam da
nasılsın canım kzıın nasıl bu bardak neyin nesi eşine süpriz mi var yoksa , off canım burayıda ilaçlıyorlar ama içerimi dalıyorlar ne anlamadım yavrumun tazen kanını yemişler .çok sinir oldum.
ay canım güldürdün beni. al bendende okadar, hem kendimize hem emire istesemde düşünemiyorum okadar geniş kapasite yokk , fikir çıkmıyo zaten . artık ben kendimize yapmıyom emire yapayım gerisinde Allah bize ne verdiyse .
burası da çok sıcak bende yıkadıktan sonra ilk kez camı açtım ama hiç esmiyo. normalde gürültüden uyanır diye açmıyodum ama bu gece açtım artık yoksa çocuk bayılır vallahi. bu arada saçlarıda uzadıkça daha da terliyo.
bugün bakıcı teyzemiz parka çıkarmış salıncakta sallanmış. pek sevmiş halbuki evdeki salıncağın yüzüne bakmıyo kerata.
yayla çorbasının içine et katılırmı ki ya.
hedıyenız guzelmıs canım esınde beğenır
sen yozgatta oturuyodun dımı canm aılen yada tandık bırılerı yokmu yanında
bu arada beşiği seçtik eşim yayınlayacak google plusta emmisi el öpmeye geliyoruz resimdekini istiyoruz diyecek odun değilse alır inşallah :))Eki Görüntüle 742322
yayla değilde yoğurt çorbası gibi yani ben yemiştim güzeldi kıymalı şehriye çorbası yap
maksat kıymaya bişi olmasın :)) üretiyorum beğen yahuben daha kıymayı vermeye korkuyorum yarın tam 7 aylık oluyoruz acaba ben de versem mi yarın kıymıalı çorba yapsam du bi bakim tariflere beğenince yaziim
iyi fikir anım senmi alıp taktın
nerde rana ya bende görmek istiyorum ozcanan resimmi ekledin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?