2012 kasım bebekleri büyüyor..

basakks ile yaren nerdeler bilen varmı

aras nasıl oldu iyileştimi geçtimi çiçekleri yavrumun ay bu sıcak havalarda ne zorlanmıştır ya kaşınır kaşıyamaz yavrumm

Son düzenleme:
nasılsın canım gorusemedık ranam nasıl
salıncak guzelmıs buarada nekadar

evet görüşemedik canım yaa iyiyiz biz sabah kötüydük dün daha da kötüydük ama öğleden sonra iyileştik kucaktan inmeyince:)) salıncak 200 herhalde en pahalısını seçmeyeçalıştım emmisi alacak ya parasına bakmadım desem yeridir

sen nasılsın alp tuğra nasıl durmamış yine yapışık ikizler :) aynı biizsiniz valla ya ne zaman bitcek bu taşıma işi

Son düzenleme:

bu aralar bebısler hep huysuz zaten
kucak hastası oldu hepsı
ıyı yapmısın canım alsın amcası parası onemlı değil

canım kıyma katabilriisin korkma artık.7 aylık oluyo.
bizim doktorumuz artık dolma içi, baık, et, kemik suyu , tavuk ve köfteye başla dedi.
ay bende hiç tavuk vermedim yarın oğluşuma tavuk alayım
ben de tavuk verdim beysal ve wavvs67 sağolsun tarif verdiler onlardan yaptım yedi de yani ama nasıl yapıldığını unuttum iyi mi :)) yazmıyorum böyle oluyo hafıza sıfır valla bende başlayayım aslında kıyma verdim vrermedim değil dün evde kıymalı pide yaptım ona ekmeğinden verdim kenarından yanımıza da oturttum sen hangi ara uzan sıcak pideye değ elin yansın.. yani canı yandı tam yansaydı hiç susmazdı ama korktuk eşimle artık herşeye atılmaya başladı.. bugün de banyo yaptırırken eşim suyu biraz yukaradan önüne dökmeye başladı kedi gibi akan suyu tutmaya çalışıyo yıkıldık gülmekten:))
benim kız da başladı kitlemelere şifresini arıyorum öyle ama elimle vereyim sıkıntı yok ben yerken kucağımdaysa ağzıma yapışıyo bugün pazarde bi kayısı yiyeyim dedim yapıştı kaldı rezil olduk :))
basakks ile yaren nerdeler bilen varmı

aras nasıl oldu iyileştimi geçtimi çiçekleri yavrumun ay bu sıcak havalarda ne zorlanmıştır ya kaşınır kaşıyamaz yavrumm
canım başağı bilmiyorum ama songül iyi 2 saat önce mesajlaştık aras biraz daha iyi çok şükür beysala üzüldük biz de hastaneye yatırmışlar erdemi rabbim şifa versin tez zamanda

ben pek özel bişey yapmıyorum canım bize yatığımız köfteden verdim. onun için yapsaydım yimezdi zaten anasına gıcıklık olsun diye

kız sen bayağ bı becerıklısın haa kıymalı pıdeler falan
ben yapamıyorum nedense usenıyorum daha doğrusu
evet canm herseye uzanıyolar artık dıkkat etmk lazım
o ağız kılıtlemenın acma sıfresı varsa bende ıstıyorum
tarıfı ıstedğın zaman sor yazarım canm

ay kıyamam ya geçmiş olsun Allah şifa verin.
ben pek özel bişey yapmıyorum canım bize yatığımız köfteden verdim. onun için yapsaydım yimezdi zaten anasına gıcıklık olsun diye
ay canım hep öyle olur zaten nerde zararlı bir şey var onu severler. tuzlu çorbaya bayılrılar mesela. köfteyi nasıl vericez ya yağda kızartmak ağır olmazmı. yağsız ızagaramı yapmak lazım.naıl yapcaz ızgarayı altı üstü yarım köfte yiycek

a öylemi canım çok sağol bakayım bende.

katreniur köfteyi nasıl yaptın canım tarif versene

canım ben kofteyı soyle yaptım
kıymanın ıcıne maydanoz soğan sarımsak ekmek ıcı koydum bunların mıktarı az tabı kıymaya gore ayarlayabılırsın
tost makınesınde pısırdım ben guzel oldu gercekten ben sevdım yanı tadı guzeldı

yok kız eşim ilk defa ne yiyelim dediğndecanım çekti dedi ben de yaptım yoksa yapmam her zaman :)) yani rana fırsat verse yapacam da fırsat olmuyo artık eskisi gbii

yok kız eşim ilk defa ne yiyelim dediğndecanım çekti dedi ben de yaptım yoksa yapmam her zaman :)) yani rana fırsat verse yapacam da fırsat olmuyo artık eskisi gbii

benımde esımın neler yıyesı gelıyodurda yapan yok ıste hem becerıksız hem usengecım
aynı seylerı yıyıp duruyoruz işte

ay benim eşimde hiç fikir vermez arada böyle canının istediği şeyi söylerse çok mutlu olurum hemen yaparım

canım yaa benimde gözlerim doldu. Allah nazarlardan saklasın ranayı. eminim çok güzel bi duygudur.

ben o kadar heyecanlandım ki telefonu yan tutmuşum hiç bakmadım ne bileyim ya büyüdükçe daha da değişik oluyo herşeyleri şu an toplamda 1054 foto ve 10 tane videosu var her gün çekiyorum elime geldikçe çünkü her anı çok özel çok güzel.. çalışmaya başladığım için göremiyorum artık mesela yüz üstünden sırt üstüne dönmeye başladığnı ilk kez göremedim belki emeklediğini de göremeyecem ama yine de iyi ki doğurmuşum diyorum :)

ay çok güzel canım ya çok duygulandım maşallah kızmıza

canım sen ne beceriklisin öyle bu gece nin yıldızı seçtim seni bak :))

benımde esımın neler yıyesı gelıyodurda yapan yok ıste hem becerıksız hem usengecım
aynı seylerı yıyıp duruyoruz işte

ay benim eşimde hiç fikir vermez arada böyle canının istediği şeyi söylerse çok mutlu olurum hemen yaparım

anladım ki erkeklerin hepsi aynı :))) ben de sorarım ne yiyelim diye sen bilirsin der salata yaparım yer sesini çıkarmaz ama insan belli bi süreden sonra sıkılıyo o gün ilk defa bişi söledi ben de hemen yaptım aslında alıştırmamak lazım kaşınıyorum galiba

ay çok güzel canım ya çok duygulandım maşallah kızmıza

canım sen ne beceriklisin öyle bu gece nin yıldızı seçtim seni bak :))

yok kız ıcınızde en becerıksız benımdır
esım dıyokı cocuğa hep aynı seylerı yedırıp duruyosun dıyo buaralar ıste bıraz değitrdm menuyu
yap canım kofteyı guzel oluyo gercekten ınce yapkı koftelerı ıcı ıyı pıssın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…