- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #16.641
nasılsın canım gorusemedık ranam nasıl
salıncak guzelmıs buarada nekadar
evet görüşemedik canım yaa iyiyiz biz sabah kötüydük dün daha da kötüydük ama öğleden sonra iyileştik kucaktan inmeyince:)) salıncak 200 herhalde en pahalısını seçmeyeçalıştım emmisi alacak ya parasına bakmadım desem yeridir
evet canım ben taktım
bu cuma a101 de var canım alablrsın
ben de tavuk verdim beysal ve wavvs67 sağolsun tarif verdiler onlardan yaptım yedi de yani ama nasıl yapıldığını unuttum iyi mi :)) yazmıyorum böyle oluyo hafıza sıfır valla bende başlayayım aslında kıyma verdim vrermedim değil dün evde kıymalı pide yaptım ona ekmeğinden verdim kenarından yanımıza da oturttum sen hangi ara uzan sıcak pideye değ elin yansın.. yani canı yandı tam yansaydı hiç susmazdı ama korktuk eşimle artık herşeye atılmaya başladı.. bugün de banyo yaptırırken eşim suyu biraz yukaradan önüne dökmeye başladı kedi gibi akan suyu tutmaya çalışıyo yıkıldık gülmekten:))canım kıyma katabilriisin korkma artık.7 aylık oluyo.
bizim doktorumuz artık dolma içi, baık, et, kemik suyu , tavuk ve köfteye başla dedi.
ay bende hiç tavuk vermedim yarın oğluşuma tavuk alayım
benim kız da başladı kitlemelere şifresini arıyorum öyle ama elimle vereyim sıkıntı yok ben yerken kucağımdaysa ağzıma yapışıyo bugün pazarde bi kayısı yiyeyim dedim yapıştı kaldı rezil olduk :))özcanan benim kız köfte hastası küçük küçük veriyorum ağzında döndüre döndüre yiyor. tabi az yiyor ama yiyo ya buna şükür. bugünlerde beni sinirlendirmeye başladı yemek konusunda ağzını kilitlemesine sinir oluyorumm
canım başağı bilmiyorum ama songül iyi 2 saat önce mesajlaştık aras biraz daha iyi çok şükür beysala üzüldük biz de hastaneye yatırmışlar erdemi rabbim şifa versin tez zamandabasakks ile yaren nerdeler bilen varmı
aras nasıl oldu iyileştimi geçtimi çiçekleri yavrumun ay bu sıcak havalarda ne zorlanmıştır ya kaşınır kaşıyamaz yavrumm
ben de tavuk verdim beysal ve wavvs67 sağolsun tarif verdiler onlardan yaptım yedi de yani ama nasıl yapıldığını unuttum iyi mi :)) yazmıyorum böyle oluyo hafıza sıfır valla bende başlayayım aslında kıyma verdim vrermedim değil dün evde kıymalı pide yaptım ona ekmeğinden verdim kenarından yanımıza da oturttum sen hangi ara uzan sıcak pideye değ elin yansın.. yani canı yandı tam yansaydı hiç susmazdı ama korktuk eşimle artık herşeye atılmaya başladı.. bugün de banyo yaptırırken eşim suyu biraz yukaradan önüne dökmeye başladı kedi gibi akan suyu tutmaya çalışıyo yıkıldık gülmekten:))
benim kız da başladı kitlemelere şifresini arıyorum öyle ama elimle vereyim sıkıntı yok ben yerken kucağımdaysa ağzıma yapışıyo bugün pazarde bi kayısı yiyeyim dedim yapıştı kaldı rezil olduk :))
canım başağı bilmiyorum ama songül iyi 2 saat önce mesajlaştık aras biraz daha iyi çok şükür beysala üzüldük biz de hastaneye yatırmışlar erdemi rabbim şifa versin tez zamanda
ben de tavuk verdim beysal ve wavvs67 sağolsun tarif verdiler onlardan yaptım yedi de yani ama nasıl yapıldığını unuttum iyi mi :)) yazmıyorum böyle oluyo hafıza sıfır valla bende başlayayım aslında kıyma verdim vrermedim değil dün evde kıymalı pide yaptım ona ekmeğinden verdim kenarından yanımıza da oturttum sen hangi ara uzan sıcak pideye değ elin yansın.. yani canı yandı tam yansaydı hiç susmazdı ama korktuk eşimle artık herşeye atılmaya başladı.. bugün de banyo yaptırırken eşim suyu biraz yukaradan önüne dökmeye başladı kedi gibi akan suyu tutmaya çalışıyo yıkıldık gülmekten:))
benim kız da başladı kitlemelere şifresini arıyorum öyle ama elimle vereyim sıkıntı yok ben yerken kucağımdaysa ağzıma yapışıyo bugün pazarde bi kayısı yiyeyim dedim yapıştı kaldı rezil olduk :))
canım başağı bilmiyorum ama songül iyi 2 saat önce mesajlaştık aras biraz daha iyi çok şükür beysala üzüldük biz de hastaneye yatırmışlar erdemi rabbim şifa versin tez zamanda
ay canım hep öyle olur zaten nerde zararlı bir şey var onu severler. tuzlu çorbaya bayılrılar mesela. köfteyi nasıl vericez ya yağda kızartmak ağır olmazmı. yağsız ızagaramı yapmak lazım.naıl yapcaz ızgarayı altı üstü yarım köfte yiycekben pek özel bişey yapmıyorum canım bize yatığımız köfteden verdim. onun için yapsaydım yimezdi zaten anasına gıcıklık olsun diye
a öylemi canım çok sağol bakayım bende.
katreniur köfteyi nasıl yaptın canım tarif versene
kız sen bayağ bı becerıklısın haa kıymalı pıdeler falan
ben yapamıyorum nedense usenıyorum daha doğrusu
evet canm herseye uzanıyolar artık dıkkat etmk lazım
o ağız kılıtlemenın acma sıfresı varsa bende ıstıyorum
tarıfı ıstedğın zaman sor yazarım canm
kızlar maşallah diyin olur mu ben bu videoyu her izleyiişyimde gözlerim doluyo yaa
yok kız eşim ilk defa ne yiyelim dediğndecanım çekti dedi ben de yaptım yoksa yapmam her zaman :)) yani rana fırsat verse yapacam da fırsat olmuyo artık eskisi gbii
yok kız eşim ilk defa ne yiyelim dediğndecanım çekti dedi ben de yaptım yoksa yapmam her zaman :)) yani rana fırsat verse yapacam da fırsat olmuyo artık eskisi gbii
canım yaa benimde gözlerim doldu. Allah nazarlardan saklasın ranayı. eminim çok güzel bi duygudur.
canım ben kofteyı soyle yaptım
kıymanın ıcıne maydanoz soğan sarımsak ekmek ıcı koydum bunların mıktarı az tabı kıymaya gore ayarlayabılırsın
tost makınesınde pısırdım ben guzel oldu gercekten ben sevdım yanı tadı guzeldı
benımde esımın neler yıyesı gelıyodurda yapan yok ıste hem becerıksız hem usengecım
aynı seylerı yıyıp duruyoruz işte
ay benim eşimde hiç fikir vermez arada böyle canının istediği şeyi söylerse çok mutlu olurum hemen yaparım
ay çok güzel canım ya çok duygulandım maşallah kızmıza
canım sen ne beceriklisin öyle bu gece nin yıldızı seçtim seni bak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?