- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #45.841
canim merhaba senin doğumunu ışıl haber vermişti . normal doğum istiyorum bende. çok az sancı cikiyr nst de büyük ihtimal bana da suni sancı verilcek bence medical de yapcsm . merak ettiğim şeyler var musaitsen bebislerinizden vakit kalmıyordur diye soramiyorum. sancı gece verilmeye başlandı sanırım ? epidural i gece verebilevrk uzman oluyor mu ? bir de epidural i dr.um uzatır doğumu diyo fakat ben suni sancı olursa özellikle istiyorum . sana çok engel oldu mu . doğumun ikinma aşamasında doz vermiyorlarnis ikinmayi güçleştiriyor diyerek. sana verdiler mi ikinmafa çok agri hissettin mi ? . bende çok açıklık da yok dr.um uzun sürynce çok sıkılıyorlar dedi. seninkisi çok uzun sürmemiş canim . bunun sebebi bira da olsa açıklık olması mi acaba ?
19 mart 2012 günü saat 08.37 de oğlumuz cantuğa kavuştuk epidural sezeryan ile şimdi ikimizde sağlıklıyız.. çok şükür... sezeryanın olumsuz hiç bi yan etkisini görmedim hiç ağrım sızım yok bide oturup kalkarken dikişlerim acıyo biraz o kadar...
maşallah cantuğ bebek'eAllah analı babalı büyütmek nasip etsin.. sezeryandan da sağ salim ağrısı kurtulmuşsun, en az hasarla en azından... inşallah, darısı başımıza cnm
maşallahen kısa zamanda problemlerin son bulacak , bak herkes öyle diyor. azcık daha sabır. sonrasında bebeğinle ilgileneceksin gönlünce.. Allah analı babalı byütsün, nazarlardan saklasın...
sağolasın...duaların gerçek olsun inşallah...
zaten eşim benden daha hevesli doğuma girmeye ama yine de girmesin istiyorum bugün.son gün fikri değişebiliyormuş insanın demekki:)) aylardır eşimi doğumda yanımda hayal etmiştim, o da öyle istemişti ama kısmet bakalım. sezeryanında ekip sana yardımcı olmuş, rahatlatmış, ne güzel.. artık bizim paşanın gönlü ne isterse, nasıl doğmak isterse öyle doğacak.. yarın suni sancıdan sonra olmadı sezeryan... dualarınızı eksik etmeyin. Allah cümlesini kurtarsın bir avazda.. kimseyi darda bırakmasın.. amin..bilgiler için de teşekkür ederim:)
bilgiler için teşekkürler...4cm açıklıktan sonra epidural taktılar demişsin, sonrasında sancıları daha az hissetmiş olmalısın... ıkınmada problem yaşamışmıydın cnm, en çok ondan korkuyorum da
ben de merak ederdim nasıl durduğunu, aynı senin gibi hissediyordum çünkü.. başını altta düşün... sırtını c şeklinde sağ tarafına dayadığını düşün. poposu iki gögsünün arasında. ayaklarını ve kollarını ise sol tarafa atmış şekilde duruyorlarmış..bana doktorum böyle söylemişti...
güle güle otur yeni evinde, yeni kısmetlerle ve bebeğinle inşallah. hayırı doğumlar diliyorum sana da ve doğuracak olan herkese...
ben de yarın 8.30 da hastanede olacağım canım, suni sancı verilecek.. korku illa ki oluyor, ama bebişlerimize kavuşmaya odaklanmalıyız zannımcayoksa vakit geçmiyor.. herşey yolunda gider umarım..dualarımız seninle ve tüm doğumu bekleyen arkadaşlarımızla... inşallah biz de bebeklerini kucağına alan taze annelerimiz gibi sağsalim doğuruveririz... herkesten dualarını eksik etmemesini istiyorum.. hakkınızı helal edin... öpüyoruz sizi
KIZLAR......20.03.2012 SAAT 12.30 TA KIZIM MASAL I KUCAĞIMIZA ALDIK 3.400 DOĞDU MASALLAH SUAN HASTANEDEYM AĞRILARIM VAR NORMAL DOĞUM OLACAKTI SUNİ SANCI ALMADAN HERSEYİM NORMALDİ ACILMAM 6-7 CM Dİ HATTA EPİDURAL ANESTEZİ YAPILDI BEL OMURUMDAN AMA SUYUM GELDİ MEKONYUM ÇIKTI YANİ BEBEĞİM KAKASINI YAPMIŞ VE NABIZ ATISLARI DÜŞMEYE BASLAYNCA ACİL EPİDURAL SEZARYENE ALINDIM VEE BENİM İÇİN PEK İYİ GECMEDİ NEYSE HERKESİ ALLAH KURTARSI N Bebeğime kavustum sağlıklıca bi görsenz çok tatlı masallah :) bi süre GİREMEYECGM
doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum bekleyenlere de kolaylıklar diliyorum.
doğum yapan arkadaşlara bir sorum olcak. anadolu yakasında ii bir çocuk dr.u arıyorum. muayenesi 5 dk.dan uzun süren çocuğu seven ilgilenen (detaylı) anneye gelişimi ve önümüzdeki dönem hakkında bilgi veren var mı böyle bir dr?
E kolay dogsun dıye gezıorum teyzesııı:))) Artık hıssedıorum asaya dayandı sankıı baskı varr bu cocukk bu hafta gelırrr dıye dusunuorum:))) Annemm ben karsıya gectım sıslı memorıal fıgen hanm var ona olck dogumum kısmetse. Napımm doguramazsn sezryn dedı yanı yıne tmm zor olur ama bırlıkte asmaya calısırız elmzdn gelenı yaprz gıbı bıseyler desydı yıne degıstrmezdım dırek yok sen doguramazsn kafası soylee kemıgn boyle dıyınce hemen ordan uzaklastım hakkımda hayırlısı artık:)) dogum baslarsa sıze hemen naklen yayın yaparım ınsallahhh:)
Bende ınmedı ınemdı dıorum amaa cıplak baktım boyle top gıbı olms yıne gogsumn altında lakın ovallesmıs dun grm ınmemıstıı annemler bakıp bakıpp o karınla bu nısanın ne alakası var dıyolardı:))) Canımmmmm ınsallahh kolay dogumlarımz olurrr bende dr yok doguramazsn sen sezryn dıyınce nasıl yaa ben okdr hazırlandım dıye hayıflanıodum:))) Hazmedemedmmmm yanııı okdr calıstım bu sınavaaa gırmeden men edılms gıbı hıssettm kendımı:))) Hakkımzda hayırlısı sonu sezrynlada bıtebılr ne yasıcksam vaktı gelınce gorcem ama en azındn denedım derım:)
Aminnn sekerımmm saolasın ALLAH razı olsun..
Canım hadı bekledıgn zaman geldı cattı:) Kolay dogumun olsun ınsallah saglıkla al bebegnı kucagına..
Vayyyyyyyy senı tofiii tofiiiitaaaaaaaaaa:)) Demekk sesszce dogurursn heee bıde burda aglıodun doguramıorum bılmem ne dıyee:)) Gozun aydın ALLAH basgıslasın.. Hakkında hayırlısı boyleymıs saglıkla yanında yaa mınık kızın gerısı onemsız... Gule gulee buyut bebegnı darısı basımıza..
doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum bekleyenlere de kolaylıklar diliyorum.
doğum yapan arkadaşlara bir sorum olcak. anadolu yakasında ii bir çocuk dr.u arıyorum. muayenesi 5 dk.dan uzun süren çocuğu seven ilgilenen (detaylı) anneye gelişimi ve önümüzdeki dönem hakkında bilgi veren var mı böyle bir dr?
bizimki medical park göztepede..pınar hn. gayet sevimli bi kadın..bizim doğumada o girdi çocuk doktoru olarak..bende çocukları sevmesini istiyodum..allahtan bu kadın öyle..muayene için soyunca önce heryerini öpüyo kokluyo mıncıklıyo sonra başlıyo kontrollerine.bizim oğlanda her seferinde kadına çiş yapıyo ve saçlarına yapışıyo:) benim oğlum zaten daha şimdiden çapkın..ilerde naapcam bilmem..herşeyini kendi takip ediyo..zaten hemen cep tel veriyo..ve aradığında açıyo..en öönemliside bu..planlı bi kadın..bi sonraki muayene tarihini bile kendi veriyo..onu yapıcaz bunu yapıcaz diye anlatıyo..tek bi sıkıntısı var..buda sıkıntı mı tartışılır tabi..sağlık ocaklarını sevmiyo..orda yeterince ilgilenilmediğini düşünüyo ve götürmeye çok sıcak bakmıyo..oda herhalde herşeyini kendi takip etmek istediği için diye düşünüyorum..
bende sana soracaktım hangi doktor sizinki diye, pınar hanıma da götüreyim bi, ah ah mahkeme sonuçlansada paramızı ödeselerde özel sağlık sigortamızı yaptırsak o zaman aklımda süper 3 doktor var birini seçmek istiyorum en düşük ücret isteyen 250 tl ve şuanda bu rakam çok zor bizehaftaya yine 400 tl lik bir testi varmış birde nöroloji muayenesi oda sağlam bir rakam ister offf offff
yuhh şişliye kadar ne işin var yaaa...yolda doğurursun gidene kadar:)) bide gündüz vakti gelirse bebek köprüye varmadan pırtlatırsın tam iş trafiğinde:) bizim burdakine gitseydin bari..benim arkadaşım doğurdu orda çok memnun kaldı...
bende sana soracaktım hangi doktor sizinki diye, pınar hanıma da götüreyim bi, ah ah mahkeme sonuçlansada paramızı ödeselerde özel sağlık sigortamızı yaptırsak o zaman aklımda süper 3 doktor var birini seçmek istiyorum en düşük ücret isteyen 250 tl ve şuanda bu rakam çok zor bizehaftaya yine 400 tl lik bir testi varmış birde nöroloji muayenesi oda sağlam bir rakam ister offf offff
ne testi o yaaa..okadar para...bizim pakette vardı genel cerrah muayenesi bilmemne..onlara para vermedik..gel valla..randevu alınca söyle beraber gideriz..arkadaşım olduğunuda görür hem..
KIZLAR......20.03.2012 SAAT 12.30 TA KIZIM MASAL I KUCAĞIMIZA ALDIK 3.400 DOĞDU MASALLAH SUAN HASTANEDEYM AĞRILARIM VAR NORMAL DOĞUM OLACAKTI SUNİ SANCI ALMADAN HERSEYİM NORMALDİ ACILMAM 6-7 CM Dİ HATTA EPİDURAL ANESTEZİ YAPILDI BEL OMURUMDAN AMA SUYUM GELDİ MEKONYUM ÇIKTI YANİ BEBEĞİM KAKASINI YAPMIŞ VE NABIZ ATISLARI DÜŞMEYE BASLAYNCA ACİL EPİDURAL SEZARYENE ALINDIM VEE BENİM İÇİN PEK İYİ GECMEDİ NEYSE HERKESİ ALLAH KURTARSI N Bebeğime kavustum sağlıklıca bi görsenz çok tatlı masallah :) bi süre GİREMEYECGM
kızlar merhaba.simdi hastanedeyim. 9.50de suni sancıya basladılar.sancılar maksimumda ama ben bişi hissetmiyorum:) dualarınızı eksik etmeyin. Yazarım yine sonra
günaydın kızlar ben hala doğuramadımkimseler kakmamış topikteee
kızlar merhaba.simdi hastanedeyim. 9.50de suni sancıya basladılar.sancılar maksimumda ama ben bişi hissetmiyorum:) dualarınızı eksik etmeyin. Yazarım yine sonra
ne testi o yaaa..okadar para...bizim pakette vardı genel cerrah muayenesi bilmemne..onlara para vermedik..gel valla..randevu alınca söyle beraber gideriz..arkadaşım olduğunuda görür hem..
kızlar bunlar ne testleri yada şöle sorayım bebek doğduktan sonra hangi testleri yaptırdınız bu konuda bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?