2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba canım dediğin gibi pek vakit kalmadı uzun uzun burada kalmaya ama olduğunca sevap veririm tabi ki.
Benim hastaneye gittiğimde hiç sancm yoktu suyum gelmişti. Sabaha kadar sadece antibiyotik vererek gözlem altında tuttular açıklığım 1 cm'di. Sabah 08.30'da doktor geldi açıklığım 2 cm'di. Saat 10'da suni sancı verildi. 12'de 4cm oldu epidural yapıldı hiçbir şey hissetmemeye başladım en rahat o kısmıydı. Açıklık 6-7 cm olunca epidurali kestiler süreç yavaşlamıştı çünkü. Son anlar baskı ve ıkınma isteği geliyor. Tam açıklıkla 17.15 gibi doğuma aldılar. Ikınmam pek kolay olmadı ama ben geceden beri aç ve susuzdum o yüzden oldu. Bir de bebek 4 kiloydu. Çok ağrı hissetmedim ama sadece bir an önce bitmesini istedim. Çok yorulmuştum. Doktoruma göre iyi ıkınmışım ama ben sancı hissetmedim onlar ıkın dedikçe ıkındım. Allah yardımcın olsun inşallah kolay bir doğum olsun bazılarının çabucak açılıyor.

Hayırlı olsun sağlıklı, uzun ömürlü olsun inşallah.

Epiduralden sonra hiç sancı hissetmedim ama süreç hızlansın diye ya da ıkınabileyim diye epidurali kestiler ben uykusuzluktan ve açlıktan ıkınmakta biraz zorlandım. Doktor ayarlıyor onu merak etme ıkın diye söylüyorlar bir de.

aaaaaaa şok oldum :))) sendemi doğum yaptın :)) hayırlı olsun cnm Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah..normal doğum isterken sezeryana alınmak hayal kırıklığı olmuş ama olsun bebeğin sağlıklı olsunda..bende özelden msj atmıştım burdan yeni doğum yaptığını gördüm :))
bende baharı soruyodum haberin varmı diye meğer sende hastanedeymişin :)))

florance nıghtıngale ramazan bey var ,süper ötesi telefon edince açamazsa geriyi arıyo o kadar iyi , bide medipol var koşuyolunda ordakilerde çok ii biz ışın tedavisini orda almıştık hepsi çok ilgililer

yuhh şişliye kadar ne işin var yaaa...yolda doğurursun gidene kadar:)) bide gündüz vakti gelirse bebek köprüye varmadan pırtlatırsın tam iş trafiğinde:) bizim burdakine gitseydin bari..benim arkadaşım doğurdu orda çok memnun kaldı...

bizimki medical park göztepede..pınar hn. gayet sevimli bi kadın..bizim doğumada o girdi çocuk doktoru olarak..bende çocukları sevmesini istiyodum..allahtan bu kadın öyle..muayene için soyunca önce heryerini öpüyo kokluyo mıncıklıyo sonra başlıyo kontrollerine.bizim oğlanda her seferinde kadına çiş yapıyo ve saçlarına yapışıyo:) benim oğlum zaten daha şimdiden çapkın..ilerde naapcam bilmem..herşeyini kendi takip ediyo..zaten hemen cep tel veriyo..ve aradığında açıyo..en öönemliside bu..planlı bi kadın..bi sonraki muayene tarihini bile kendi veriyo..onu yapıcaz bunu yapıcaz diye anlatıyo..tek bi sıkıntısı var..buda sıkıntı mı tartışılır tabi..sağlık ocaklarını sevmiyo..orda yeterince ilgilenilmediğini düşünüyo ve götürmeye çok sıcak bakmıyo..oda herhalde herşeyini kendi takip etmek istediği için diye düşünüyorum..

bende sana soracaktım hangi doktor sizinki diye, pınar hanıma da götüreyim bi, ah ah mahkeme sonuçlansada paramızı ödeselerde özel sağlık sigortamızı yaptırsak o zaman aklımda süper 3 doktor var birini seçmek istiyorum en düşük ücret isteyen 250 tl ve şuanda bu rakam çok zor bize haftaya yine 400 tl lik bir testi varmış birde nöroloji muayenesi oda sağlam bir rakam ister offf offff

ne testi o yaaa..okadar para...bizim pakette vardı genel cerrah muayenesi bilmemne..onlara para vermedik..gel valla..randevu alınca söyle beraber gideriz..arkadaşım olduğunuda görür hem..

Hello kıtyy nanalarrrrr:))) Ben geldım gayet dogurmadım buradayım:)) Hurma yıorum evı topluorum havada harıka sanırım daha fazla evde duramiciğiiiim:)))

Napimm annemm denize dusen yılana sarılırr amiyane bı tabır oldu kadını kurtulusum gıbı gordum ona sıgındım napım:))) Yaa ılk atasehıre gıtmstım hamıle oldugumu ogrendıgımde orda hıc bır hekımı tanımıorum aslnda ben en basından sırf o dr ıcın karsıya gıtmeyı goze almıstım ama esım okdr ıyı nıyetlıkıı gelen gıdene zor olmasın dıyee bu taraf olsun ıstemstı bende pekı demstımm en son kontrolde kadın ısrarlaa sen doguramazsn gel alalım dıyınce cılgınlar gıbıı karsıda buldum kendımı:)) dr bu tarafa gelse atasehırde yapmayı cok ısterım lakın dr oranın dru ve kendısıde karsıda oturuo hanı gece baslasa bu tarfta olabılrdıdee sanırım bu mumkunsuz:)) Kocam benı ucurur herkeslere vura vura gıderrrr:)))

ne testi o yaaa..okadar para...bizim pakette vardı genel cerrah muayenesi bilmemne..onlara para vermedik..gel valla..randevu alınca söyle beraber gideriz..arkadaşım olduğunuda görür hem..

kızlar bunlar ne testleri yada şöle sorayım bebek doğduktan sonra hangi testleri yaptırdınız bu konuda bilgim yok

kızlar merhaba.simdi hastanedeyim. 9.50de suni sancıya basladılar.sancılar maksimumda ama ben bişi hissetmiyorum:) dualarınızı eksik etmeyin. Yazarım yine sonra

anam ne ara doğurdun sen :) hayırlı olsuuunnn...biri daha gitti doğuramayanlar kulübünden
kızlar merhaba.simdi hastanedeyim. 9.50de suni sancıya basladılar.sancılar maksimumda ama ben bişi hissetmiyorum:) dualarınızı eksik etmeyin. Yazarım yine sonra

ne güzel sancıymış o öyle maşallah :)..hadi az kaldı, hayırlıca al kucağına...

benim de 4 günüm kaldı 40 ın dolmasına...zaten doğuramayan 4-5 kişi kaldık sanırım...dün alttan 2-3 kez kuvvetli sancı girdi.bi heveslendim ama geri gitti ama hissediyorum, pazartesiye kalmadan doğurcam inşallah....mine gibi ben de kendime gaz veriyim :) az sonra kontrole gidicem...olmazsa doktor bi çatı muayenesi daha yapsın, tetikler belki :)

Allah yardımcın olsun canım inşallah bir an önce sağlıkla doğumunu yapar bebeğini kucağına alırsın bizede güzel bebeğini ve doğum hikayeni anlatırsın :)

kızlar bunlar ne testleri yada şöle sorayım bebek doğduktan sonra hangi testleri yaptırdınız bu konuda bilgim yok

prematüre doğduğu için benim ufaklık bir sürü testten geçiyor şuana kadarki test masrafları 2000 tl yi buldu , önümüzdeki ay 550 yi bulacak galiba muayeneleri hiç söylemiyorum.

bu gireceğimiz test BERA testi kulak için yapılıyor anestezi falan veriyorlar fena yani, bir göz testimiz vardı babası duramadı odada gözünün arkasını çevirdiler , kalp beyin vs bizim testlerimiz normal bebeklere göre biraz farklı ve yüklü

Ah canım benımm en cok hıssettıgn sancı sımdıkı kadar olsun ınsallah:)) Kolayca dogurup cıkıverırsın saglıkla al bebgını kucagına ınsallah ALLAH yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…