- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #45.801
kızlaaarr, günaydın. yarın sabah 8.30 da doğuma alacaklar beni. haber vereyim istedim. dualarınızı eksik etmeyin ne olur. aklınıza ilk önce ne dua gelirse okuyun benim ve tüm doğuracak anneler için...önce lavman yapılacakmış, sonrasında da indüksiyona- suni sancı sanırım- başlarız dedi doktorum..3cm açıklığım var 2 haftadır.oğluşum hiç aşağı inmedi. sancım da 100 civarlarında... rahim kasları ve çatı yumuşakmış, umarım kolay bir doğum olacak , öğlene doğurursun dedi.:18::18: tecrübeli anneler sormak istediğim birkaç şey var. sonda takmayacaklarmı? hiç bahsetmedi ondan.o anda wc ihtiyacım gelirse ne yapcamtok ya da aç gel de demedi. bir de onu sorayım dedim.sadece açılma ile, sonu sezeryana gitmeyen bir doğum yapabilirmiyim ki bir de eşimi doğuma sokup sokmama konusunda kararsızım. o anı görsün istiyorum bir yandan, bir yandan da korkarmı ya da tiksinir mi ya da beni sadece anne olarak mı görür? bilemedim. ki eşim çok sakin yapıda biridir.sen istersen ben girerim diyor..bir dee doğumdan hemen sonrası için tavsiyeleriniz varsa alayım, sonrasında zaten forumda görüşürüz inşallah
mrb
ben sıze bişi sormak istiyorum silikon göğüs ucu kullanmıssınız heralde sizde
mervisko yla sizi grdum kullanan
benimde cuma dgm var ins göğüs ucu alıcam
ama hangi marka cunku bazıları cok akıtıyomus
yada ocu koseli die rahat olmuyomus siz hangini
kullanıp memnun kaldınız
merhaba ben haziran annesi olucam allahın izniyle yazışmalrınzı okuyunca çok heycanlandım doğum yaklaştıkça korku sarıyo sankı sezeryan olan bayanlar çok canınız yanıyomu acaba doğumdan sonra hareket etmeniz falan bıde normal doğum yapıpta alttan dikişli olanlar içinde canı çokmu yanıo insanın:18:
ben de aynı durumdayım..nişan geldi ama karnım gram inmedi aşağı...o yüzden doğurcak gibi hissedemeiyorum...ama bi arkadaşa doktoru önceden inecek diye bişey yok, anlık bi mesele o demiş.zaten bebek kanala girdimi doğum başlar, önceden ço böyle belirtiler beklemeyin demiş......sen bi de o kadar hareketliydin hamilelik boyunca, bence gayet kolay doğurursun...
kızlar ben korse takmayı doktoruma sordum..boş yere takma karın toparlamak adına bi faydası olmaz sadece görsellik açısından zayıf göstermede işe yarar..bol bol yürü 6 ay spor yasak dedi..( normal olsaydı kısa süre sonra spor yapabilirdim napalım sağlık olsun..
valla bn artık cnm ucuna geldide imkanım yoktu araştırmaya eşime dedm in marketten al hmn ne varsa oda dalin almış..gayet güzel yumuşak ve yuvarlak ucu..sonra bide wee ninkini gördm dedm bunuda deneyim hem ucu köşeli hem sert hayatta almadı ağzına..bn dalini öneririm ama tabi daha iyi markalar kullananlar varsa bilemem onlarda tavsiyede bulunsunlar..bnmki güzel emiyo ondan yumuşak olduu için damak açısından sorunda olmuyo ztn medical silikondan yapılıyomuş kalp kapakçıklarında kullanılan fln öle bişiler yazıyodu üstünde..
Ya kızlar sadece benim oğlummu huysuz doğum yapanlar yazsın lütfen... hatta bu yazımı birkaç gün sonra okuyanlar özel mesaj atsın... belli bir saat olunca oğlumu susturana ödül vercem o kadar ancak meme ile susuyor... sanırım gaz, sancı. off bugün yeni bir iksir bulduk bu gece şükür iyi uyuduk... dut ve rezene karışımı çay 1-2 kaşık verdik iyi geldi...
perşembe günü 1 aylık olacağız. aşı ve kontrolü var... sağlık ocağına götürmeyeceğim sarılık yüzünden korkuttu ya bizi hemşire... birde hiç güzel iğne vurmuyor... özel doktordada ücretsiz nasılsa... bizden haberler böyle gaz, sancı sorunu yaşayan varmı?
mrb
ben sıze bişi sormak istiyorum silikon göğüs ucu kullanmıssınız heralde sizde
mervisko yla sizi grdum kullanan
benimde cuma dgm var ins göğüs ucu alıcam
ama hangi marka cunku bazıları cok akıtıyomus
yada ocu koseli die rahat olmuyomus siz hangini
kullanıp memnun kaldınız
musdela nın çatlak kremini alırken yanında numune pişik kremi vermişlerdi. bi de ayrıyeten ben popolin marka almıştım. ilk olarak musdelayı denedik sonra popoline geçtik ve ben popolini daha çok beğendim. daha yağlı gibi. musdela kuru kuru kalıyo çocuğun cildinde. ama popolinde öyle bi şey olmuyo. desitin deneyecektim ama arkadaşım çok kötü koktuğunu ve cok da memnun kalmadığını söyledi. ( o da poplin kullanıyo ) bu nedenle ondan da vazgeçtim. herhalde popolin kullanmaya devam ederimsağol canım bendede sebamedin pişik kremi var..biara hafif pişik olur gibi olmuştu poposu sürdüm geçti..koltukaltınada süreyim onsan biraz..olmadı senin kullandına bakarım..mustelanın ürünleride çok güzelmiş
valla ben doğum yaklaştıkça 150+ ları gördüm ama cihazdan cihaza değişir mi bilmem.Arkadaşlar nst'de sancı değeri en yüksek kaç biliyor musunuz:44:
ayyyy çıldıracaammmm. kızlar ya 1 ay sonunda bebeğiniz kaç kilo aldı. bu kilo alımını doğum kilosuna göre mi söyleyecez yoksa şişlikler düştükten sonraki kilosuna göre mi. benim bebeğim doğum kilosuna göre 1 ayda 600 gr almış dr az dedi başka bi doktor düştüğü kiloya bakarak çok iyi dedi. düştüğü kiloya göre 1200 gr almış oluyo çünkü.ben sadece anne sütü veriyorum. napacam bilmiyorum. bebeğim aç mı kalmış? mama vermek istemiyorum. herkes bişe söylüyo ufff sıkıldım yaaaaaaa
kızlar herkese mrb
doğum yapmış arkadaşları tebrik ediyorum
ben 38+3 günlükken kızımı kucağıma aldım 17 martta sabah sancıyla uyandm leke geldi ilçedeydik kalktık dr.a gittik yolda sancılar azıcık arttı tabi ben acaba doğum başladı mı die düşünürken suyum geldi. 3cm açılma olmuş ne zaman doğar belli olmaz dediler serum taktılar sancılarım dahada arttı dayanılmaz bişeydi 3 saat sancılarla kendimi nerelere vuracağımı şaşırdımbu daha başlangıç dediler çocuk aşağı inmemiş dedler 3 gün bile sürebilir dediler ben de sezeryan istiorum dayanamıorum dedim onun içinde 1 saat daha çektim o sancıları neyse sez.e aldılar belden iğne yapıp yarı uyusturdular karnımı yardıklarını hissettiğimde midem bulandı kustum dr. sez. bile zor olacak bebek hep yukarı çıktı dedi kusunca beni komple bayılttılar ve uyandığımda kzıım olmuştu ben de mide bulantısı ve müthiş baş ağrısı vardı hala başımı kaldıramıorum narkozun etkisi dediler eğer başta komple bayıltsalar böyle olmayacakmış bilmiorum kaderimde ne varsa onu yaşadım ama çok şükür kızım sağlıklı ben de hala yatıorum ( bi emzirmeye bi de tuvalete kalkıorm.benim gibi olan var mı aranızda baş ağrısı için naptınız cünkü başımı her kaldırdığımda sanki kafamın içinde çamaşır mak. çalışıo gibi gürültü ve uğultu var inşallah ağrılarım geçer de biran önce ayağa kalkıp çocuğumla ilgilenebilirim Doğum yapacak arkadaşların Allah yar ve yardımcısı olsun.
dualrınızı bekliyorum hepinizi öpüyorum.
musdela nın çatlak kremini alırken yanında numune pişik kremi vermişlerdi. bi de ayrıyeten ben popolin marka almıştım. ilk olarak musdelayı denedik sonra popoline geçtik ve ben popolini daha çok beğendim. daha yağlı gibi. musdela kuru kuru kalıyo çocuğun cildinde. ama popolinde öyle bi şey olmuyo. desitin deneyecektim ama arkadaşım çok kötü koktuğunu ve cok da memnun kalmadığını söyledi. ( o da poplin kullanıyo ) bu nedenle ondan da vazgeçtim. herhalde popolin kullanmaya devam ederim
kolik li bebeğin var duygucum,
.: Kolik bebek sahibi annelere I ve bunu gibi birkaç yazı oku .
bu arada aşılar hastanede ücretli 1 . ay aşısıni biz 20 tl ye yaptırdık, 2. ay aşı ise sadece sağlık ocaklarına gönderiliyormuş bizim hastane öyle dedi yani sağlık ocağına gitmelisin maalesef
avent kullandım ve memnun kaldım artık ihtiyacım kalmadı çok şükür
pişik için aklımda hem desitin almak vardı ve bir süre bulamadım hiçbir yerde ve popolin aldım hiç memnun kalmadım eczacı bepanten merhem önermiş eşime o da fiyasko ve sonunda desitin buldum ve artık hiç pişik yok, ufacık bir kızarıklık oluyor sürüyorum hemen geçiyor şuanda e-bebekte indirimde kaçırmayın derim, bir arkadaşım 39 tl ye almış ben 22 ye almıştım netten şimdi 12 ye e-bebekte
Desitin Original %40 Çinko Pişik Kremi 113 gr - e-bebek.com
Aventi gördüm ama tereddüt ettim yuvarlak değil kelebek gibi ya ondan acaba kullanislimi. Size sıkıntı yapmadı dimi
bebeğe göre değişebiliyodur belki canım gerçi çok şükür biz daha çok ciddi pişik yaşamadık, henüz 8 günlüğüz. şimdilik poplinden memnunuz bakalım. sorun yaşarsak sırada aklımda desitin var. onu alırım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?