2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bana şurup ver 6 saatte birr çok ateşi yükselirsede parol şurup ver dedi fitil erkek bebeklere verilmiomuş pek anamm ben üzerini örttümm demedi bişey banyo yaptırma dedi 3 gün dikkat et dedii.seninki tosunmuş maaşallahh bnmki 5500 gr 57.5 boy dedi

anaaaam 5000 olduk kızlar gözümüz aydın hayırlı olsun Allah 10.000 leri de göstersin hep birlikte ve sağlıkla!!

kızlar selamm. bizimki pek uyumadıgından geçmişi okuyamıyorum doğru dürüst:) şimdii, okudugm kadarıyla rota virüsü aşısından bahsedilmiş. sağlık ocagının vurdukları haricinde olan bir aşı mı bu?eğer öyle ise bunun gibi vurulması gereken elzem aşılar varmı?
bir deee ankarada olanlar, özel çocuk doktoruna mı gidiyorsunuz? gidiyorsanız nereye?bi akıl verin yaa. aslında yegenimin çocuklarını götürdügü bi doktor varmış ama sormayın aramız o kadar iyi ki doğum yapalı 1 ayı geçti, daha bi hayırlı olsun diye aramadı bile. arayıp sorup ta kendime gözün aydın dedirtmek istemiyorum

canım rota özel aşı, alırsan her yerde yaparlar galiba... ben doğum yaptığım hastanede doğuma giren doktora götürdüm hep Koru hastanesi Erdal hocaya... yalnız şimdi uzak geliyo ev keçiören hastane balgat.. bebekle gitmek zor oluyo diye araştırıyorum... lokman hekim etlik doktorlarına iyi diyolar.. bugün bi telefon edip hem aşıları orda yapıyolar mı diye sorcam hem rota için fiyat alcam.. bi de kalça ultrasonu var.. haber vereyim mi sana da sen hangi semttesin?

ben özel doktora götürmüyorum canım( nerde bizde o kadar mangır..
aile hekimimizle idare ediyoruz işte.. birde bizim aile hekimliği önceden ana-çocuk sağlığı merkeziydi. o yüzden beslenme uzmanı filan var.. hemşiremizde gayet ilgili ve soruları cevaplayabiliyor.. hemşiremizinde 2 kızı var:))

Son düzenleme:

özel kalça ultrasona 60 tl dedi muayene ile 100 oluyo.. sağlık ocağındaki hemşirede devlet hastanelerinin listesini vercekti çeken yerlerin. hala almadım sen nerde çektircen Semoş? keçiörende var mı?

özel kalça ultrasona 60 tl dedi muayene ile 100 oluyo.. sağlık ocağındaki hemşirede devlet hastanelerinin listesini vercekti çeken yerlerin. hala almadım sen nerde çektircen Semoş? keçiörende var mı?

Canım Keçiören eğitim araştırma, Didemin 5 gün kontrolünde randevumuzu vermişti.. orda çektiricez yani.. 4 mayısta.
şimdi gitsen randevu alabilirmisin bilmiyorum.. bi arayıp sormak lazım

selam sevgili mart anneleri ben de nisan annesiyim yarı kırkımız yeni çıktı
sizlere sormak istediğim şeyler var yardımcı olursanız sevinirim
ilk hafta yanımda ananem vardı ondan sonra hep tek kaldık oğlumla
gece bazen dayanamadığımda eşimi uyandrıyorum o pışpışlarken iki dakka kafamı toplamaya sakinleşmeye çalışıyorum
hem gündüz hem gece yardımsız bakmak çok yıpratıyo
tuvalete gitmeye vaktim olmuyo tutuyorum o yüzden de böbreğim ağrıyo

bazı arkadaşlar bebeği pusete yatırdıklarını söylemişler puset dediğimiz oto koltuğu değil mi
bizimki oturma pozisyonunda duruyo yatsa biraz ben de koyacam bazen
acaba ben mi yatıramıyorum ayarını filan mı bilmiyorum ki:44:
bi de küçük beşik gibi bi şey varmış çocugu koyuyormuşsun
mesela kanepede oturuyorsun ayakucuna koyuyormuşsun ayağınla
dikiş makinesine basar gibi basıp sallayabiliyormuşsun onun adı ne bileniniz var mı :26:
bi de oğlum belirli saatlerde inanılmaz derece bağırıyo karnı tok altı temiz yani gazı var
iki büklüm oluyo yay gibi öyle bi bağırıyor ki sanki bi yerine bi şey oldu
böyle bebekler için kolik cd si varmış müziklerini indirdim
herkes çok faydasını görmüş ama
benimki bebeğiniz ağlamasın parçası eşliğinde ağlıyo
nerde yanlış yapıyorum tipim de böyle zaten kendime bakamıyom ki hiç

benm araba koltugunda ters bağlamamamız konusunda uyarı vardı:26:

tuvalete gitmeye vaktim olmuyo cümlesini hayatından silmeye çalış.. koy kanepeye aç müziği debelensin dursun.. gerçi daha pek bişey yapmıyordur.. puset dediğimiz oto koltuğuda olabilen anakucağı..
benim yok mesela:))
diğer bahsettiğin şeyi ilk kez duyuyorum
birde bebeğin 3.hafta büyüme atağında.. geçicek endişelenme..
kolik cdsi işe yaramıyorsa beyaz gürültü açmayı dene.. oda olmadı, elektirk süpürgesi aspiratör vs. gibi aletlerin sesleri de iyi gelebilir. Güle güle büyüt bebeğini
hee birde kucağına alıp bebeğinin kulağına şşşşşşşşşşşşşşş de.. işe yarıycak

Son düzenleme:
Canım Keçiören eğitim araştırma, Didemin 5 gün kontrolünde randevumuzu vermişti.. orda çektiricez yani.. 4 mayısta.
şimdi gitsen randevu alabilirmisin bilmiyorum.. bi arayıp sormak lazım
arayım bakıyım ne diycekler..

canım pusete oturma pozisyonu olduğu için sırtına beline destek koyuyorum o şekilde hafif oturur pozsyonda duruyo... dene istersen hem sallanıyo puset iyi oluyo eğimli olduğu için.. bizim de arabaya ters bağlanıyo. kraftın

gaz sancısı için müzik, damla,.. bi sürü yol var ama doktor sizin gazını çıkartmanızdan iyi bi formül yok dedi.. kolumda ters yatırıp sırtını sıvazlıyorum ağızdan çıkarıyo sonra başını yüksek bi yere koyup karnına masaj yapıp bacaklarını itiyorum alttan çıkarıyo bi de dün rezene çayı verdim bi kaşık.. daha iyi gibi

Kızlar ya ben gatada doğurdum, kontrollere de oraya gittim, kalça ultrasonun gata 3 aylıkken yapıyor, randevumuzu aldık çok mu geç

öncelikle teşekkürler yardımcı oldugunuz için
puset dediğimiz şey bu resimdeki şey değil mi
arabaya bağlanıyo ama hep oturma pozisyonunda bunu evde de kullananlar var mı

kolik cd si ni açma zamanım mı yanlış acaba
sizler ne zaman dinletiyorsunuz
beyaz gürültü fön makinesi filan mı
şşşşşşşşşşş diyorum ama o bağırmalar esnasında beni duyuyo mu bilmiyorum
aslında iyiyiz bebemle ama bazı zamanlar mümkünatı yok ne yapsam ne etsem ağlamaya bağırmaya devam
yorgun düşüo bi an gözlerini kapatır gibi o0luo ha uyuyacak diyorum ama aynen devam ağlamaya üç saat filan sürüyor

henüz çok küçük destekle bile olsa oturamaz sanırım ilerleyen haftalarda deneyeyim
müzik damla şşşşş tıpışlama hepsini yapıorum elma yağı aldık bugün ayaklarına masaj yapıorum bakalm inşallah faydası olur karnına da zeytinyağı sürüorm küçüğümü güreşe hazırlıorm mübarek
gazını çıkartmaya çalışıorm bazen çıkıo ama bazen ne yapsam yetersz kalıo

bi de ben de anal fissür problemi var basurun bi üst seviyesi ben de tuvaletimi yapamıyorum
yaparken kanıyo filan haliyle oğluma da geçiyo

neler yiyorsunuz nelerden uzak duruyorsunuz arkadaşlar

benim dr da 3 ay a kadar istediğin zaman yaptırabilirsin dedi :)) bu arada dr günde 1 çay kaşığı zeytinyağını sızma biberonuna koy mama ya da sagdığın sütle ver dedi bende işe yaradı sanki

o kadar çok sorum birikti ki bu kadar yeni anneyi bi arada bulmuşken
aklıma takılan birkaç bi şeyi daha sormak istiyorum

ben sezeryanla doğum yaptım doktorum kontrole gel filan demedi
sizlere demiş miydi kontrolde ne yapıo dikişlere öylesine bi bakıyo mu sadece
yoksa muayene ediyo mu

bi de korunma yöntemi arıyorum en etkili en zararsız hangisi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…