- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #49.961
banyodan sonra annem mama yedirirken kesiyorum..çıtçıt makasla kesiyorum öbürünü beceremedim..tırnakları incecik ama bi keskin bi keskin..kucağımda uyurken beni sevicek diye tırmıklıyo kedi gibi
canım ne verdin sen şurup verdin mi? kaç kilo olmuş ? bizde yeni olduk geldik benim oğluşum bayık bayık uyuo şuan çok ağladıı((
ben uyurken kesiyorum ama tabi derin uykusunu yakalamak lazım :) yoksa yine oynatıyo parmakları.. ben de bebedorun bebek tırnak makasıyla kesiyorum zaten 1-2 kere kes alışırsın
AYÇA tosunum çok tatlı maşallahpusete ne güzel oturuyo benimki hala kayıyo pusetten iki büklüm oluyo yavrum :) biraz daha toparlaması lazım düzgün oturması için.. şimdilik sırt destekleri koyuyorum
slm kızlar nbr? canım sıkılıyo eşimle telefonda tartıştım misafir gelcek enes uyuyo eyüp de durmadan ağlıyo anlamadım derdini evde iş dolu ben oturup tv izliyom bi yandan ağlıyom akşama gelince konuşup bi karar vercez dedi bakalım yâ boşanmaya yâ da köle olmaya hapise ne karar verçeksem iki ucu sivri.... Bu suratla misafiri nasıl karşılıycam bilmiyom
bendede bebedorun tırnak makası var..ben daha pusete hiç koymadım öle duruyo inanırmsın denicem ama boşamı para verdim..zaten bebek arabasına monte ediliyo dışarı çıkarken ona koycam mecbur hastane haricinde daha hiç dışarda gezmedik canıma tak etti artık patladım mayısta çıkarcam..hep eşim daha soğuk hava yok çıkarma yok öle yok böle eve hapsolduk(
kizlar ya bebeğimin poposu yara gibi oldu resmen dün pütürler vardı bugün onlar soyulmuş açık yaraya dönüşmüş prima kullanıyorum altını hemen alıyorum ıslak mendil bile kullanmıyorum pişik yapar dedi doktorumuz pamukla siliyorum nasıl geçiçek ya
slm kızlar nbr? canım sıkılıyo eşimle telefonda tartıştım misafir gelcek enes uyuyo eyüp de durmadan ağlıyo anlamadım derdini evde iş dolu ben oturup tv izliyom bi yandan ağlıyom akşama gelince konuşup bi karar vercez dedi bakalım yâ boşanmaya yâ da köle olmaya hapise ne karar verçeksem iki ucu sivri.... Bu suratla misafiri nasıl karşılıycam bilmiyom
canım dur hemen ne boşanması yaa minicik bebekleatlatırsınız bu dönemler biraz zor geçiyo hem anne hem baba için.. birbirinize anlayış göstermeye alttan almaya çalışın.. sen kadınsın konuşup her dediğini yaptırabilcek güç sende unutma ama damarlarını yakalamak lazım işte...
kuzum çıkar yaa havalar ısındı artık bi de sağlam giydir bişey olmuyo.. ben arabayla (bizim arabayla) çok çıkardım puseti arabaya monte edip yatar pozisyona gelene kadar eğiyorum iyice zaten biner binmez uyuyo.. bi yerde durcaksak bebek arabasıyla çıkarıyoruz o da yatar pozisyonda onda da hareket halindeyken uyuyo.. arada ağladığı da oluyo o zaman hemen sağdığım sütü veriyorum 10 cc falan narkoz gibi :) uyumaya devam.. 40 çıkana kadar hasta olmazsa bi daha olmaz derler ya büyükler, artık kurtardılar kendilerini Allah korusun yine ceryanda falan kalmadıkça bişey olmaz inşallah
kizlar ya bebeğimin poposu yara gibi oldu resmen dün pütürler vardı bugün onlar soyulmuş açık yaraya dönüşmüş prima kullanıyorum altını hemen alıyorum ıslak mendil bile kullanmıyorum pişik yapar dedi doktorumuz pamukla siliyorum nasıl geçiçek ya
valla ya çıkarcam artık ne böyle hapis gibi bunalıma gircem sonunda yarı açık cezaevi gibi:)) hiç denemedim maşalalh pusette bebek arabasıda gıcır 0 kilometre duruyolar bakıp seyretmeye aldık sanki..hep eşimin pimpirikleri yüzünden bende çok düşünüyo ya..atlattık 40 ını çok şükür aman şu 2. ay aşısınıda bi atlatsak rahatlıcam..
ikizlerim çok şükür iyiler canımm yaramazlık yapıyolar bol boll :)) başladım işe yeni henüz alışmaya çalışıyorum bende bebişlerimden ayrı kalmaya ama zor işmişş ayrı kalmak dayanılmıyorrrrrrrrevet canım aynen yaptırcam bakalım..ikizlerin nasıl? çalışmayamı başladın?
canım dr.hametan pişik kremi vermişti bende prima kullanıyorum bez olarak fakat pişik kremi hiç işime yaramadı arko krem kullandım müthiş etkili oldu şimdi onu kullanıyorum zaten bebeklerimin altınıda ıslak mendille falan silmiyorum ılık su ve pamuk çok narinlerrr sıpalarımmmm :))kizlar ya bebeğimin poposu yara gibi oldu resmen dün pütürler vardı bugün onlar soyulmuş açık yaraya dönüşmüş prima kullanıyorum altını hemen alıyorum ıslak mendil bile kullanmıyorum pişik yapar dedi doktorumuz pamukla siliyorum nasıl geçiçek ya
oyyy sorma o benimde en büyük kabusum.. o aşıları da bi atlatırsak sağlıkla, başka bi sıkıntı kalmıyo önümüzde :) yakın zamanda yani.. bebekleri büyüten arkadaşlarım ek gıdada çok sorun oluyo diyolar ama ben ona razıyım şimdiki gaz ve aşı sorunları bence daha zor
canım dur hemen ne boşanması yaa minicik bebekleatlatırsınız bu dönemler biraz zor geçiyo hem anne hem baba için.. birbirinize anlayış göstermeye alttan almaya çalışın.. sen kadınsın konuşup her dediğini yaptırabilcek güç sende unutma ama damarlarını yakalamak lazım işte...
Yok anacim bizimkinin öyle bi damarı yok kalas nede olsa çok bunaldım valla bilmiyom ne olacaksa olsun.
Yok anacim bizimkinin öyle bi damarı yok kalas nede olsa çok bunaldım valla bilmiyom ne olacaksa olsun.
Ay evet maaşallah çok çirkin gerçekten
Desitin mor kurtarmıştı beni, tavsiye ederimkizlar ya bebeğimin poposu yara gibi oldu resmen dün pütürler vardı bugün onlar soyulmuş açık yaraya dönüşmüş prima kullanıyorum altını hemen alıyorum ıslak mendil bile kullanmıyorum pişik yapar dedi doktorumuz pamukla siliyorum nasıl geçiçek ya
Anam dur noluyor, üstelik sen yeni anne de değilsin ne bunalımı böyle, kocana da şaşırma onları anlamak pek mümkün değil, sen kadınsın çocuklarını ve evinin huzurunu düşünslm kızlar nbr? canım sıkılıyo eşimle telefonda tartıştım misafir gelcek enes uyuyo eyüp de durmadan ağlıyo anlamadım derdini evde iş dolu ben oturup tv izliyom bi yandan ağlıyom akşama gelince konuşup bi karar vercez dedi bakalım yâ boşanmaya yâ da köle olmaya hapise ne karar verçeksem iki ucu sivri.... Bu suratla misafiri nasıl karşılıycam bilmiyom
gecmiş olsun atlatmışsınız.. 3 yerden oldu ve az agladıysa süper.. hep guclu olsun adencik annesi. masallah kocaman olmuş.selammmmmmmm biz aşıdan geldik şükür buda bitti normalde yırtınan aden aşıda sadece azıcık viyakladı şokdayım acaba odamı şokda
biz yaptırmayı planlıyoruz . cok aşı yuklemesi olcak ama yasadıgım ilde rota vırusu yayılmış hastanede cok yatan olmuş ve korktuk hastanede koruduk fln ama zor bır vırusmüş.bende yaptırcam rotavirüa aşısnı doktoru yapılması lazım önemli dedi..
bendede bebedorun tırnak makası var..ben daha pusete hiç koymadım öle duruyo inanırmsın denicem ama boşamı para verdim..zaten bebek arabasına monte ediliyo dışarı çıkarken ona koycam mecbur hastane haricinde daha hiç dışarda gezmedik canıma tak etti artık patladım mayısta çıkarcam..hep eşim daha soğuk hava yok çıkarma yok öle yok böle eve hapsolduk(
kızlar 3 gündür malt kahve ve yoğurtlu çorba içiyorum ve sütüm arttı sizede tavsiye ediyorum...
bulgurlu çorba
2 fincan pilavlık bulgur...
yarım kase yoğurt...
2 çorba kaşığı un....
yoğurt ve un bir kaseye konulur üzerine soğuk su ilave edilir ve bir güzel karıştırılır daha sonra tencereye konulur ve 6 su bardağı daha soğuk su ilave edilir hemen bulgur eklenir karıştıra karıştıra kıvam verilir ve kaynadıkdan sonra bulgurla iyice pişene kadar kaynatılır bir tavada ereyağ ve bol nane kızdırılır çorbanın üzerine ilave edilir yerken üzerine kimyon ve istenirse dere otu koyulur...
not tuz koymayı unutmayınafiyet olsun tatıda süper oluyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?