2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben uyurken kesiyorum ama tabi derin uykusunu yakalamak lazım :) yoksa yine oynatıyo parmakları.. ben de bebedorun bebek tırnak makasıyla kesiyorum zaten 1-2 kere kes alışırsın

AYÇA tosunum çok tatlı maşallah pusete ne güzel oturuyo benimki hala kayıyo pusetten iki büklüm oluyo yavrum :) biraz daha toparlaması lazım düzgün oturması için.. şimdilik sırt destekleri koyuyorum

banyodan sonra annem mama yedirirken kesiyorum..çıtçıt makasla kesiyorum öbürünü beceremedim..tırnakları incecik ama bi keskin bi keskin..kucağımda uyurken beni sevicek diye tırmıklıyo kedi gibi

tek kesmiyim bari bende eşim evde olduğu zaman keseriz artık o tutar..aynen jilet gibi tırnakları cadı gibi oldular zaten hepsi upuzun tam manikürlük:))

canım ne verdin sen şurup verdin mi? kaç kilo olmuş ? bizde yeni olduk geldik benim oğluşum bayık bayık uyuo şuan çok ağladıı((

sizede geçmiş olsun cnm ben henüz hiç bişey vermedim dr verme dedi zeten şu anda ateşi yok ateşi olursa 1çay kaşığı calpol ver dedi dr şükür aden cok ağlamadı düşün kucağıma almadan susumuştu bile şu anda üzerinde sadece yarım kollu badi ile duruyo uyuyo üzerinide örtmedim 6.500 gr olmuş 60 cm...sizinki nededi

bendede bebedorun tırnak makası var..ben daha pusete hiç koymadım öle duruyo inanırmsın denicem ama boşamı para verdim..zaten bebek arabasına monte ediliyo dışarı çıkarken ona koycam mecbur hastane haricinde daha hiç dışarda gezmedik canıma tak etti artık patladım mayısta çıkarcam..hep eşim daha soğuk hava yok çıkarma yok öle yok böle eve hapsolduk(

kizlar ya bebeğimin poposu yara gibi oldu resmen dün pütürler vardı bugün onlar soyulmuş açık yaraya dönüşmüş prima kullanıyorum altını hemen alıyorum ıslak mendil bile kullanmıyorum pişik yapar dedi doktorumuz pamukla siliyorum nasıl geçiçek ya

kuzum çıkar yaa havalar ısındı artık bi de sağlam giydir bişey olmuyo.. ben arabayla (bizim arabayla) çok çıkardım puseti arabaya monte edip yatar pozisyona gelene kadar eğiyorum iyice zaten biner binmez uyuyo.. bi yerde durcaksak bebek arabasıyla çıkarıyoruz o da yatar pozisyonda onda da hareket halindeyken uyuyo.. arada ağladığı da oluyo o zaman hemen sağdığım sütü veriyorum 10 cc falan narkoz gibi :) uyumaya devam.. 40 çıkana kadar hasta olmazsa bi daha olmaz derler ya büyükler, artık kurtardılar kendilerini Allah korusun yine ceryanda falan kalmadıkça bişey olmaz inşallah

canım hametan kullansan? ben arada sürüyorum haftada 1 falan hiç olmadı pişik şükür.. bende prima ve unibaby ıslak mendil kullanıyorum.. altını değiştirdikten sonra hemen çiş yapıyo olabilir sık kontrol et, ben bazen yeni değiştirdiğimde yaparsa hafif kızarıyo hemen hametan sürüyorum şu an idrarları çok yakıyomuş popolarını

valla ya çıkarcam artık ne böyle hapis gibi bunalıma gircem sonunda yarı açık cezaevi gibi:)) hiç denemedim maşalalh pusette bebek arabasıda gıcır 0 kilometre duruyolar bakıp seyretmeye aldık sanki..hep eşimin pimpirikleri yüzünden bende çok düşünüyo ya..atlattık 40 ını çok şükür aman şu 2. ay aşısınıda bi atlatsak rahatlıcam..

bende prima ve unibaby ıslak mendik kullanıyorum bide sebamedin pişik önleyici kremini sürüyorum..valla bikaç kere 4-5 saat açmadım gece çok uykum vardı altını onda bile bişe olmadı sürekli sebemdi sürüyorum o yüzden belki

oyyy sorma o benimde en büyük kabusum.. o aşıları da bi atlatırsak sağlıkla, başka bi sıkıntı kalmıyo önümüzde :) yakın zamanda yani.. bebekleri büyüten arkadaşlarım ek gıdada çok sorun oluyo diyolar ama ben ona razıyım şimdiki gaz ve aşı sorunları bence daha zor

selam kızlar, benim birkaç defa bebeğimde çıtlama oldu. yani i kere giydirirken parmağı çıtladı, bugün emzirirken kolunu koltuk altıma alayım derken çıt dedi. acaba eklemlerine zarar mı vermiş olabilirm. yoksa normal mi? çok korktum.

evet canım aynen yaptırcam bakalım..ikizlerin nasıl? çalışmayamı başladın?
ikizlerim çok şükür iyiler canımm yaramazlık yapıyolar bol boll :)) başladım işe yeni henüz alışmaya çalışıyorum bende bebişlerimden ayrı kalmaya ama zor işmişş ayrı kalmak dayanılmıyorrrrrrrr
canım dr.hametan pişik kremi vermişti bende prima kullanıyorum bez olarak fakat pişik kremi hiç işime yaramadı arko krem kullandım müthiş etkili oldu şimdi onu kullanıyorum zaten bebeklerimin altınıda ıslak mendille falan silmiyorum ılık su ve pamuk çok narinlerrr sıpalarımmmm :))

inş. aşıları atlatırsak ek gıda sorunları içinde çözümler üretmeyi öğrencegiz inş. haklısın gaz ve aşı problemi daha zor bebeklerdee

Yok anacim bizimkinin öyle bi damarı yok kalas nede olsa çok bunaldım valla bilmiyom ne olacaksa olsun.

anlaşılan çok bunalmışsın.. geçenlerde bende öyleydim, eşime patlamadım ama anneme anlattım, ağladım.. ağladım..... Sonra ne yapıyorum ben dedim.. ağlayıp kendimi mahvedene kadar, eşimde anlasın artık dedim. onu yap bunu yap şunu al falan filan hep söylemeye başladım.. görsün 2 çocukla ne çektiğimi.. ve bi kaçgündür de farkı görebiliyorum

ne olur sende önce bi rahatla, boşanmayı filan sakın geçirme aklından.. ben o bunaldığım zaman öyle çok kafaya takmışım ki rüyamda boşanmaktan sözediyordum(

kızlar 3 gündür malt kahve ve yoğurtlu çorba içiyorum ve sütüm arttı sizede tavsiye ediyorum...

bulgurlu çorba

2 fincan pilavlık bulgur...
yarım kase yoğurt...
2 çorba kaşığı un....
yoğurt ve un bir kaseye konulur üzerine soğuk su ilave edilir ve bir güzel karıştırılır daha sonra tencereye konulur ve 6 su bardağı daha soğuk su ilave edilir hemen bulgur eklenir karıştıra karıştıra kıvam verilir ve kaynadıkdan sonra bulgurla iyice pişene kadar kaynatılır bir tavada ereyağ ve bol nane kızdırılır çorbanın üzerine ilave edilir yerken üzerine kimyon ve istenirse dere otu koyulur...

not tuz koymayı unutmayın afiyet olsun tatıda süper oluyo...

Ay evet maaşallah çok çirkin gerçekten

Desitin mor kurtarmıştı beni, tavsiye ederim

selammmmmmmm biz aşıdan geldik şükür buda bitti normalde yırtınan aden aşıda sadece azıcık viyakladı şokdayım acaba odamı şokda
gecmiş olsun atlatmışsınız.. 3 yerden oldu ve az agladıysa süper.. hep guclu olsun adencik annesi. masallah kocaman olmuş.

bende yaptırcam rotavirüa aşısnı doktoru yapılması lazım önemli dedi..
biz yaptırmayı planlıyoruz . cok aşı yuklemesi olcak ama yasadıgım ilde rota vırusu yayılmış hastanede cok yatan olmuş ve korktuk hastanede koruduk fln ama zor bır vırusmüş.

canım bız 40 ımız cıkmadan cıktık. sıkıca gıydır arabasıı pusetıne koy hava ruzgarlı degılse bırsey olmaz bence. önlemini alıp iyi de düşününce birsey olmaz diyince olmuyor.
bizde dun ılk defa tek basımıza arabayla eşimi işten almaya gittik. eşim sabah oto koltugunu bagladı ben bındırırken hızlı olayım dıye cunku ana kucagını cok sevmıyo hareket edınce duruyor. bende hızlıca koydum kemerını takıp hemen hareket ettim.
araba kullanan arkadaslar bu ana kucagı otomobıle baglanışı ters tek basınıza bınen oldu mu ? benım kızım hareket edınce hemen uyuyor ama yınede yuzunu gorememek cok endıselendırdı. sızlerın yanında hep biri oluyor mu.

hep üşenirdim bu çorbayı yapmaya bana zor gelıyordu.senin tarif gayet basitmiş.denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…