2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah alyaya Rabbim size bağışlasın

Bizde öyle bir etki yapmadı, rahatladığı için uyuyordur canım.

ee damla gaz giderici olduğundan gazı gitmiştir, ondan uyuyodur bebeğin

ayy ağzınızdan bal damlıyor :))
benim kız bugüne kadar hiç 3 saat kesintisiz yatmadı
ve hep vızır vızır belkide dediğiniz gibi rahatladı

maşallah alyaya Rabbim size bağışlasın

ayy ağzınızdan bal damlıyor :))
benim kız bugüne kadar hiç 3 saat kesintisiz yatmadı
ve hep vızır vızır belkide dediğiniz gibi rahatladı

bi tavsiye bol bol rezene iç senden bebeğe geçer benimkine çok iyi geliyo ama bi sorun var çok süt yapıyo göğüsler patlayacak gibi oluyo

hazır kızım uyumuşken uzun zamandır aklımda olupta yazamadıklarımı yazayım
onderya ve berkerdem Rabbim evinize huzur versin umarım eşlerinizle aranız düzelir
pollycimm canım kızlarının maşallahı var ikisi birbirine nasıl benziyor öyle ayrıt etmek zor
gamzecim geçmiş olsun umarım tez zamanda iyileşirsin

bi tavsiye bol bol rezene iç senden bebeğe geçer benimkine çok iyi geliyo ama bi sorun var çok süt yapıyo göğüsler patlayacak gibi oluyo

hemen mutfağa geçiyorum rezeneye yapmaya
evde humananın rezene kimyonlusu var kızım içer diye aldım o içmedi
bari ben içeyim sağolasın arkadaşım

bütün annelere merhaba,
internete sık giremediğim için yazamadım. 15 martta minik kızım zeynep dünyaya geldi..
Zorlu günler başladı ama kızım için herşeye değer..
Sütüm az olduğu için mama veriyoruz bu beni üzüyor ama yapacak birşey yok.
Hepimizin evlatlarını Allah bizlere bağışlasın..

arkadaşlar benim ilk günler hatta bir iki hafta sütüm çok azdı
ben bol bol su içiyordum ama pek banamasın demiyordu
ama şimdi belki biraz kilo olarak yapışacak bana ama evladım için değer
bol bol yiyorum tabi ekmek hamur vs. yememeye özen gösteriyorum
ve vitamin almaya devam ediyorum balık yağı hala içiyorum
çok şükür şimdilik sütüm iyi bebişe yetiyor
sizede tavsiyem abartıya kaçmadan bence bol bol yemeye çalışın
tahin helva komposto ve laktozsuz süt tüketin gerçekten faydası oluyor

öncelikle Allah zeynep ini sana bağışlasın benim kızımın adıda zeynep, bi önerim olcak kayısı kompotusu ve rezene çayı sütü çok artırıyo aklında bulunsun:)doktorlarda anne sütünü en çok artıran şeyin su olduğunu söylüyor yanlışda değil yani bu arada herkes süt azlığından bende fazlalığından yakınıyorum ememiyor bebeğim azaltıcı bi formulü olan varmı?

Son düzenleme:

azaltıcı formülmü :111:
arkadaşım neden azalsın sağ bol bol dolaba at ilerde yetmezse bebişe kullanırsın
hem maşallah de nazar ediceksin sütünü

tşk ederimm. benim sütüm olsun diye yapmadığım kalmadı. sıcak suya göğüslerimi tutuyorum. dereotu,komposto,tahin helvası,rezene çayı,bulgur,ısırgan,soğan... hepsini yiyorum. Başka önerileri olan varsa yazabilirmi? Hep dua ediyorum sütüm artsın diye

hangi ürün canım? oyun halısı mı?

40kontrolune gitmistim canim, yumurtaliklar uyuyormus, ama sutum az oldugu icin mayis sonu regl olursun dedi

Yasminka benim doktorum ikk 6 ay esin korucak ondan sonra istersen sen dedi. 2-3 sene icinde cocuk dusunursen spiral taktirma dedi bir de.

tşk canım. ben 4 sene yas farkı ıle kızımın kardesı olsun ıstıyorum.. nden oyle kı ?

canım hıc takma bende anneme kırılıyorum .. dogumdan 2 gun sonra babamla evıne dondu ben bı evıme gıdeyım 1 hafta ıslerımı halledeyım evı toplayıp geleyım dedı tam dogum sonrası o ıkı buklum halım ve benım kaburgalarım cok zedelenmıstı dogrulamıyordum o halımle kaldım kayınvalıdemle. ve ben kayınvalıdemden herseyı ısteyemem kı esımden ıstedım o da calısıyo sonucta.ve de k.valıdemle cok ıyıyz sanıyordum herseyımı laf etmiş.sonucta ben oz kızı degılım gelın muhabbetı oluyor ıster ıstemez.. annem sonra geldı 2 hafta kaldı zorla..sadece yemrk utu yaptı zorla temızlık. durmadan soylendı senın evının ili bitmıyor ne tıtızsın. anne bebek kucuk toza alerjısı fln olmasın bak bız hayvanlarla iç içe yasıyoruz . hergun cok yoruldum ben cok hastayım dedı. evını ozledı . tmm herkes evını ozler ama cocugun ıcın katlanırsın. kı benım esım sırf bana yardım etsınler dıye cok ıstedı kalmalarını.. benım annem keyfıne duskundur. evımı ark. cevremı ozledım sıkıldım dedı. sonra da gıdıcem sen nasıl ytemek yıcen bebek kucAga alıstı dedi.. sımdı arayıp da yemek yıyebılıyor musun hep kucagında mı yoksa sakın mı dıye bıle sormuyor .. durmuyor anne dersem gelmesı gerekır dıte ve o gıttıgınde o da bende hastaydım arada konustugumuzda cok kotuyum dıyor benı sormuyor.. ben antıbıyotık kullandım mecbur ve hala gecmedı bogazlarım. sevmedıgınden mı degıl. sevıyor ama bazı ınsanlar rahatına duskunn .. napıcan.yazlık yerde yasıyolar bana tatıle gel dıyor cok ıstıyorum tatıle coook ıhtıyacımız var hepımızın ama kırgınım işte. yanı sen uzulme canım.. bende bu durumdayım ve yasadıgım ılde bır tek esımle bas edıyıoruz herseyle.. iş ev bebek herseyı hallederız. güçlü birey olmak lazım..

azaltıcı formülmü :111:
arkadaşım neden azalsın sağ bol bol dolaba at ilerde yetmezse bebişe kullanırsın
hem maşallah de nazar ediceksin sütünü

sağıncada iyce çoşuyo :) bağırsak sorunu yaşadığım için bol sıvı tüketiyorum buda süte yarıyo ağrıdan yatamıyorum bile sağdıkça geliyo maşallah:)

canım bizde dün başladık söylemiştim...
1 aydır kakasını yapamıyordu oğlum bugün ilk defa kendisi yaptı... acaba diyorum zinko sayesindemi nebileyim içindeki yağlar bağırsaklara iyimi geldi acaba...
çok sevinçliyim acaba sizin kaka olayı neden oldu? bak bizde tam tersi oldu çünkü...
uyuması bizdede var... içindeki anason yağındanmı acaba... belki o yapıyor kk sitesinde başka topikte zinco ile yazılan yazılarda uykudan herkes bahsediyor... dün geçirdiği krizi uykusuz geçen 6 saati zinco sayesinde uyudu 3-4 saat vala şuan memnunum tabi bu yaızyı kaç kez yazdım her gaz ilacını kullanınca ama bu sefer ümitliyim...

ben hala unibaby yendioğan kullanıyorum 12li paket aldım yeni. primanın setini sipariş verdm limangodan bugün yarın gelir yanında prima ıslak havlu hediyeliydi gelince bakarım nasıl güselse bende deneyebilirim.

bende bugun hepsiburadadan 4lü paket 3 numara aldım, suanda 2 kullanıyoruz 2 paketim daha var onlar bitince heralde bizim bebişe 3 numara olur.

siz ne kdara aldınız kampanyadan?
ben hepsiburadadan 95tl ye aldım 2 de ıslak havlu hediyeli.

çok tatlı alya tam prensesmiş... nick ismini şimdi anladım...

kızlar çok mutluyum Alp mememden alıyor artık süt çoookk mutluyummmmm

Maşallah canım...
sütün bol olsun...

Allah bağışlasın yavrunu...
evladın sağlıklı olsunda ne yapalım... bunada şükür imkan var en azından mama verebiliyoruz Allah elinde olmayanlara yardımcı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…