- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #50.361
Eki Görüntüle 403131 Eki Görüntüle 403132 Eki Görüntüle 403133 Eki Görüntüle 403134
kızlar bu da benim minnak Alya'm :):
Bizde öyle bir etki yapmadı, rahatladığı için uyuyordur canım.
ee damla gaz giderici olduğundan gazı gitmiştir, ondan uyuyodur bebeğin
maşallah alyaya Rabbim size bağışlasın
ayy ağzınızdan bal damlıyor :))
benim kız bugüne kadar hiç 3 saat kesintisiz yatmadı
ve hep vızır vızır belkide dediğiniz gibi rahatladı
bi tavsiye bol bol rezene iç senden bebeğe geçer benimkine çok iyi geliyo ama bi sorun var çok süt yapıyo göğüsler patlayacak gibi oluyo
hemen mutfağa geçiyorum rezeneye yapmaya
evde humananın rezene kimyonlusu var kızım içer diye aldım o içmedi
bari ben içeyim sağolasın arkadaşım
Gözun aydın canım cıkarmıssın 40 daırı basıma safak 9:))) O konusanları bogasım gelıooooooooo adamın ıkı damla sutunude gerı kacırtıolarr cocuk emme refleksıyle doguo o agzını actıkca doıymuo bu cocuk ac dıyıolarr gecn halamlar geldı ayyyyyyyyyyy cok ıgrenc bır gunduu yaaa bı yandn uyumayan oglum bır yandn kuzenımn susmayan ufak kızı bır yandn kalablık ve bır yandn buyuk halamn sutum hakkında ılerı gerı konusmasıı o gece cocugumm artıkk yorgunlktan uyuya kalmıstı:)))) Kımseyı dınelmıcn varyaaa ıste cahıllık olnca mecbr kalıosn onlrın tecrubelrıne guvenıosun en guzelı ele avuca gelnce kendı basına bakmak annemn dedıgını yapmadıgm zaman kıyametlerı koparıoo alıo cocugu kucgımdn annen sana meme vermıomu oglum dıo:)))) Su 40 bı cıksaa ve artık lutfenn su bahar adam akıllı bı gelsede cocugumu hergun bıyerlere gotursm
az kalmıs 40lanmanıza kuzum benim inşallahhh bir an önce geçer zaman da dısarı cıkarsınız oglusunlaa.
neyse dün yasadıgım kötü tecrübeden sonra ancakk kendime geldim. kızım yine ataklardaydı,uyukladı azcık. bende bi nefes aldım. benim annemde seninki gbi,hatta evelsi gün arkadasıma gitcektik,kızlar toplandık,annem kızımı göndermedi götüremezsin dedi,yollamadı valla,hasta olurmus , okdr kız bakamazmısız biz. kızımdan ayrı ne oturduysam geldim hemencecik.
RONYAcım geçmiş olsun inş en kısa zamanda atlatırsınız...
BERKERDEM, ONDERYA canlarım sizlerede ALLAH sabır versin inş herşey yoluna girer...
GAMZEcim sanada geçmiş olsun ...senin durumunu ben doğumdan 2 hafta önce yaşamıştım böbrek ağrısı nedir çok iyi bilirim ...
IŞILcım o pozisyonda benim minikte çok rahat uyuyor ama ara ara yatırıyorum hep o şekil yatıncada sıkılıyor...
KIRKI çıkan bütün arkadaşlarım hepiniz için inş daha rahat olur gelecek aylar...
GİZKAN, NİGOLİ, LACHESİS sizin bebişlerede maşallah
MERVECİM senin minikte kolikmiş ALLAH yardımcın olsun demekten başka çaremiz yok inş kullandığın ilaçlar fayda eder..
bi kalk bi otur aklımda bunlar kaldı kızlar unuttuğum varsa kusuruma bakmasın ...
bu arada benim kızımda her alt değiştirmemde kakasını yapmış oluyor ...daha günde 1 asla görmedim...
kusmasına gelince bazen içtiğini hemen çıkartıyor bazende hiç kusmuyor ...sanırım üşütmesiylede alakası var anlaymadım gitti...
sagol canımcımm. düzene girseydik bi hepimiz. söyle havalar sıcak scak gezsekk dolassakkk
mevecim kırkınız, mevlüdünüz hayırlı olsun... dün mesajında okumuştum evinize geçeceksiniz sanırım... hadi hayırlısı bende bu ay evime geçeceğim ama gündüzleri yine annemde olacağız sadece yatmaya eve gideceğiz... evimide özledim ama gecede olsa tek kalmak nasıl olacak bakalım göreceğiz... bu mesajımı okuyan çoğu kişi biliyorum bana biz ne yapalım diye sitem edecek... insanın annesi gibi yok ya... canım annem... bu arada anneme anneler günü için hediye buldum mutfak halısı çok eski hep değişcem değişcem diyor ama fırsat olmadı...
biz geçtik evimize,kızım ,ilk günden canıma okudu valla. alısmam lazım. annem geldi bugün mevlüt sonrası temizlige azcık uyudum kendime geldim. tek basıma napcaksam ben ahh ahh
MAŞALLAH DE:)
cnm valla okurken bile cinnet geçircektim:) Allah sabır versin. bize değiliz de sanki bebişlerimizin annesi, onlar. aç oldugunu süt gelmediğini biz anlamıyoruz sanki..herşeyi anne üzerine atmayı pek seviyo büyükler. bebeğin kişiliği denen birşey de var. kimi gazlı olur kimi az yer kimi sen vermeden ver diye yaygarayı basar, kimi 3 günde yapar kakayı kimi hergün 3 kez.. biz büyükler olarak ta öyle değilmiyiz zaten.. herbiri ayrı karakter, öyle düşünmek gerek. ama dediğin gibi nato kafa nato mermer. zamanında vermişler göğsü, ilgilenmeden etmeden uyutmuşlar, vermişler uyutmuşlar. emsin, gazı mazı olmasın ve bebek sürekli uyusun istiyolar. şimdikiler ilgi istiyo şekerim. öyle emiyim uyuyum yok:) en azından benimki öyle.. ben kaynanada elinde hemen biberonla geliyo. maşallah oğlum emiyo,süt var göğsümde biliyorum, aç bu diyor.. bizim sözümüzün kıymeti yok.. ama oğlum da iyi yapıyo vallamamayı tükürüyo 10 cc içtikten sonra.. oohh sefam olsun:)
hiçbir bilgisi olmayan insanların konusmasına iflit oluyorum yaaa. okdr okuyorum arastırıyorum burda onca kadın paylaşıyoruz,bir bildigimiz vardır elbet. yok ne desem diim basmıyo kafaları. böle gırtlaklıcaktım artık,aaz kalmıstı. normalde lafımı hiçç esirgemem veririm herkesin cevabını ama işte bana misafirlige geldiler diye annemde dürtünce beni sus dye zırt pırt yuttum tüm söylenenleri. sanki biz kötü anneyiz,cocugu aç bırakıyoruz. aç degil arkadasım yaa.
slm kızlar.bizim bugün doktor kontrolümüz vardı.aşımız yapıldı.kuzum iğne vurulurken ağladı sonra hemen sustu.oyy annesinn gülü o.. 1 kilo almış yavrum,4,750 olmuşuz.kalça usgde de sorun yok çok şükür.
ben de başından beri zinco kullanıyorum.günde 3 kere kullanmıyorum ama,çok müadele edilcek bi durum olmadı şuana kadar kızımda .o yüzden o kadar sık vermedm.günde 1 kere,bazen vermedğim de oldu.benm rezene ve kimyon tüketmem de kızmda faydalı oluyor sanırım.çünkü düzenli tüketiyorum .
canım ben de aynı durumdayım.tekinden çok az geliyo.ve çok açken onu emmek istemiyor.ben dekeyfi emmek istediği zamanlarda onu veriyorum,bi de sık sık sağıyorum.sanki artma oluyor yavaş yavaş.sağmayı bırakma hiç.gelmese da sağ sen.benm başta hiç gelmiyodu .artık az da olsa geliyor.
hayırlı olsun canım kırkınz.bizim şafak 7ah o akıl hocaları yok mu,hepsi kendi çapında komedi,bugün bana hastanede hiç tanımadığım biri verdi akıl.çocugum usgden çıkmış,malum içeri buz gibi oluyor.bacakları üşüdü,üstünü örtüyorum.örtme örtme terletirsin diyo kadın bana .ben ya geçiştiriyorum akıl hocalarını,ya da hiç duymamış gibi yapıyorum.yoksa her biri polemik yarışcısı sanki.biz 40ımızı babannesinde yani izmitte yapıcaz.sonrada annemle memleketm ankaraya gideceğiz.bide ordaki sülaleyi toplarız sanırım
az kalmıs azzz 40ınıza. hayırlısıyla 40lanın artık mutlu mesut gezin tozun bebişlee. bende evimi düzene sokup gezmelere baslıcam.
foto eklemeyeli bayağı olmuş...
teyzeleri size ilk gülüşümü gösteriyorum... maşallahlarınızı ihmal etmeyin olurmu...
Eki Görüntüle 403012
ay masallahhhh dünya tatlısıı, gülmek ne kadar cok yakısmıs yavruma
bütün annelere merhaba,
internete sık giremediğim için yazamadım. 15 martta minik kızım zeynep dünyaya geldi..
Zorlu günler başladı ama kızım için herşeye değer..
Sütüm az olduğu için mama veriyoruz bu beni üzüyor ama yapacak birşey yok.
Hepimizin evlatlarını Allah bizlere bağışlasın..
öncelikle Allah zeynep ini sana bağışlasın benim kızımın adıda zeynep, bi önerim olcak kayısı kompotusu ve rezene çayı sütü çok artırı aklında bulunsun:)bu arada herkes süt azlığından bende fazlalığından yakınıyorum ememiyor bebeğim azaltıcı bi formulü olan varmı?
öncelikle Allah zeynep ini sana bağışlasın benim kızımın adıda zeynep, bi önerim olcak kayısı kompotusu ve rezene çayı sütü çok artırıyo aklında bulunsun:)bu arada herkes süt azlığından bende fazlalığından yakınıyorum ememiyor bebeğim azaltıcı bi formulü olan varmı?
CAnım ürün çok rahat ama bizim bebiş içinde çok oynuyor ya, içinde kurbağa pozisyonunda durması lazım ama bizimkisi ayağa kalkar gibi yapıyor, ben de korkuyorum elle tutuyorum, pek dışarı çıkıp rahat rahat gezebilecek şekilde alıştıramadım henüz
40kontrolune gitmistim canim, yumurtaliklar uyuyormus, ama sutum az oldugu icin mayis sonu regl olursun dedi
Yasminka benim doktorum ikk 6 ay esin korucak ondan sonra istersen sen dedi. 2-3 sene icinde cocuk dusunursen spiral taktirma dedi bir de.
Benim annem tatile gitti ramazanda gelicek sonra yinw gitcek. Zaten bende kalmiyordu, gunasiri gelip 4-5 saat durup gidiyordu. Simdi bakici ariyoruz, bakici alisana kadar 1-2 hafta dursun diye kayinvalidemi cagircaz ama onun da gelicegini sanmam. Yani butun gun yalniİm, esim sehir disina cikicak, o zaman gece de yalniz kalicam bebisimle.
Siz annelerinizi anlatinca anneme daha cok kiriliyorum, sutum zaten az bitmesin diye moralimi yuksek tutmaya calisiyorum.
azaltıcı formülmü :111:
arkadaşım neden azalsın sağ bol bol dolaba at ilerde yetmezse bebişe kullanırsın
hem maşallah de nazar ediceksin sütünü
zinco kullanan arkadaşlar ben ilk defa bugün denedim
kzım kaka yapmadı azcık alttan pırtlattı ama aklıma takılan
verdiğimden beri sarhoş gibi uyuyor
acaba uyuması normalde ben alışkın olmadığımdan tuhafımamı gitti :111:
yoksa bu damla kızı sersemlettimi :97:
ben hala unibaby yendioğan kullanıyorum 12li paket aldım yeni. primanın setini sipariş verdm limangodan bugün yarın gelir yanında prima ıslak havlu hediyeliydi gelince bakarım nasıl güselse bende deneyebilirim.
Eki Görüntüle 403131 Eki Görüntüle 403132 Eki Görüntüle 403133 Eki Görüntüle 403134
kızlar bu da benim minnak Alya'm :):
kızlar çok mutluyum Alp mememden alıyor artık süt çoookk mutluyummmmm
bütün annelere merhaba,
internete sık giremediğim için yazamadım. 15 martta minik kızım zeynep dünyaya geldi..
Zorlu günler başladı ama kızım için herşeye değer..
Sütüm az olduğu için mama veriyoruz bu beni üzüyor ama yapacak birşey yok.
Hepimizin evlatlarını Allah bizlere bağışlasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?