- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #50.381
haklısın canım,gördüğüm üzere bizim kızda etkisi olmadı damlanın. gece 4 te zor uyuttum, arada emdi uyudu şimdide sabah 7den beri ayakta. uyumaması değil sorun durmadan ağlaması. yatakta kucakta hiç farketmez paso ağlıyo,yırtıyor kendisini. igrenc beyaz gürültüde açık. tüm masajları yaptım gaz çıkarsın dye,çıkardıda ama anlamıyorum ki neden bu huysuzluğu?
Bana en cok gobek marul yapiyor, ama mamyi kesecek kadar cok artmadi henuz maleseftşk ederimm. benim sütüm olsun diye yapmadığım kalmadı. sıcak suya göğüslerimi tutuyorum. dereotu,komposto,tahin helvası,rezene çayı,bulgur,ısırgan,soğan... hepsini yiyorum. Başka önerileri olan varsa yazabilirmi? Hep dua ediyorum sütüm artsın diye
hangi ürün canım? oyun halısı mı?
Evin nemini %50nin ustunde tutmanız gerekiyor. Nem olcar alın muhakkak. Çoğu digital termometre artık nem de olcuyor. eger nem dusukse bebeğinizin burnu tıkanır, ağzından nefes alır ve kuru hava da hırıltıya yolaçabilir. Soguk buhar mak. çok işinize yarayacaktır hem şimdi hem buyudukçe, nezle oldukça.
oğlum 4 yaşa geldi nerdeyse ki kendisi budur :) kışın odasında surekli buhar mak açık olur. Eki Görüntüle 402979
foto eklemeyeli bayağı olmuş...
teyzeleri size ilk gülüşümü gösteriyorum... maşallahlarınızı ihmal etmeyin olurmu...
Eki Görüntüle 403012
maşaAllah barekallah, ya bazen sürekli ağlasalarda, sattlerce uyumasalarda bu gülücükleri herşeyi unutturuyor, dinlendiriyor insanı
CAnım ürün çok rahat ama bizim bebiş içinde çok oynuyor ya, içinde kurbağa pozisyonunda durması lazım ama bizimkisi ayağa kalkar gibi yapıyor, ben de korkuyorum elle tutuyorum, pek dışarı çıkıp rahat rahat gezebilecek şekilde alıştıramadım henüz
hazır kızım uyumuşken uzun zamandır aklımda olupta yazamadıklarımı yazayım
onderya ve berkerdem Rabbim evinize huzur versin umarım eşlerinizle aranız düzelir
pollycimm canım kızlarının maşallahı var ikisi birbirine nasıl benziyor öyle ayrıt etmek zor
gamzecim geçmiş olsun umarım tez zamanda iyileşirsin
aynı problem bızde de var.. gunde 4-5 kez denız suyu ve otrı bebe ıle temızlıyoruz.. her seferınde de cıkıyor. dr. gogsunu dınledı bır sorun yok dedı. tek sorun burun tıkanıklıgı. galıba burun yapılarıyla ılgılı. bızımkı 13 gunlukten berı aynıı devam edıyor..
bende otribebeyle almaya calısıyorum ama nasıl aglıyor katılşa katıla birtürlü tam anlamıyla cektiremedim.
dunde cektim inanılmaz cok kustu.
gazımızda bıttı sukur artıkk kendı cıkarıyor darısı sızlerın basına kızlar
Bana en cok gobek marul yapiyor, ama mamyi kesecek kadar cok artmadi henuz malesef
slingo hug canim, bebek tasiyicisi.
güzelim bu slingo hugla mai tei mıydı neydi işte o bide kanguru denilen şey hepsi farklı bişe mi ya da özellikleri ney. ne almalıyım bilemedim. nettende bakamadım hiç incelemek için.
bebeğine sadece anne sütü verenler ,bebeğinizin kaka sorunu var mı?biz 53 günlük olduk bebeğim kakasını yapamıyor,neler yapabilirimmm?
bebeğine sadece anne sütü verenler ,bebeğinizin kaka sorunu var mı?biz 53 günlük olduk bebeğim kakasını yapamıyor,neler yapabilirimmm?
hemen mutfağa geçiyorum rezeneye yapmaya
evde humananın rezene kimyonlusu var kızım içer diye aldım o içmedi
bari ben içeyim sağolasın arkadaşım
arkadaşlar benim ilk günler hatta bir iki hafta sütüm çok azdı
ben bol bol su içiyordum ama pek banamasın demiyordu
ama şimdi belki biraz kilo olarak yapışacak bana ama evladım için değer
bol bol yiyorum tabi ekmek hamur vs. yememeye özen gösteriyorum
ve vitamin almaya devam ediyorum balık yağı hala içiyorum
çok şükür şimdilik sütüm iyi bebişe yetiyor
sizede tavsiyem abartıya kaçmadan bence bol bol yemeye çalışın
tahin helva komposto ve laktozsuz süt tüketin gerçekten faydası oluyor
windsalbe diye bir gaz masaj yagı var, kesinlikle tyavsiye ederim. internetten vbidyosunu izleyebilirsin o sekilde surerek masaj yaoıyorsun, süper gaz cıkartıyor, kaka yapıyor.
bende bugun hepsiburadadan 4lü paket 3 numara aldım, suanda 2 kullanıyoruz 2 paketim daha var onlar bitince heralde bizim bebişe 3 numara olur.
siz ne kdara aldınız kampanyadan?
ben hepsiburadadan 95tl ye aldım 2 de ıslak havlu hediyeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?