2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım
Maaşallah kara kuzuya.
Ay aynı şeyi biz de dün yaşadık, acile götürdük, temizliyorum ama faydası pek olmuyor, nefes alamadığı için de uyuyamıyor kuzum

Harikasın tatlım.

benimkinin oluştu sayılır dışarı çıkınca bozuluyor ama yine tutturuyoz zorda olsa bebeğinizin gündüz 2 3 saatten fazla uyumasına müsade etmeyin gündüz uyandığında konuşup sevebilirsiniz ama gece uyandığında onla konuşup uykusunu kaçırmadan hemen emzirin uyutun benimki akşam 11 12 gibi uyuyo sabah 5 6 gibi uyanıyo

Evet yaa biz de de aynı durum sözkonusu.Aşırıda dikkat ediyorum doğduğundan berş var neredeyse.Geniz tıkanıklığı bizimkisi apaçık belli.Serum fiz.ile temizliyorum sonra otri ile de temizliyorum.Ama yine de devam ediyor.Nem sıcaklık dereceleri de hep aynı ve olması gerektiği gibi.Haftaya kontrolümüz var bakalm ne dicek drmuz çook merak ediyorumm.

Ben Beylikdüzünde oturuyorum, sen anadolu yakasındaydın yanlış hatırlamıyorsan o yüzden uzak olur sanırım. Ben tek başıma bebişimi alıp istediğim zaman gidebileceğim yakınlıkta bir doktor istiyorum öncelikle.
İlk doktorum doğum yaptığım hastanede Medicanadaydı, tatlı dilli, oğlumla güzel ilgilenen bir doktor ama kendi kendine hiçbir bilgilendirme yapmıyor, ancak soru sorarsak cevap veriyor, hastane muayene sürelerini 20 dakika ile kısıtlamış sanırım, koştur koştur soy giydir yapıyoruz çocuğu sinir oluyorum bu acele duruma, bir de hiçbirşeyi hatırlamıyor, herşeyi biz hatırlatıyoruz, öyle olcaksa sürekli aynı doktora gitmenin manası kalmıyor:S

Diğeri Acıbadem'de bir doktor, onun da vakti bol, güzel güzel konuşuyor ilgileniyor ama bebiş kilo almadığı halde, sütüm yetmediği halde asla mama vermeyin dedi, bir gün denedik, çocuğum çok ağladı, mamaya döndük tabi ama o doktora da ordan kıl oldum gitmiyorum, hadi mama vermiyceksek sütümü çoğaltıp bebişi doyurmanın bir formülünü bulmalıydı. Çocuğu aç bırakarak olmazki bu iş.

Şimdi acıbademde başka bir doktora gidicez bakalım o nasıl çıkıcak, gerçi aynı hastaneden başka doktora geçmek biraz garip olcak ama kusura bakmasınlar, çevrede başka hastane kalmadı:)

Selam, ben bu çantayı aldım. hem spor hem de zarif bi çanta. ebatı öyle devasa değil. çok memnunum. siyah- mor rengi. laciverti, bir de bej rengi var.. alırsan umarım beğenirsin sen de

sanki beni ve oğlumu anlattın. dr a söyledim, üstünde durmadı. burnu tıkanıyordur dedi. sadece.. bakalım sana ne diyecek.. bi kbb ye mi götürsem diyorum bazen..

öyle yatmadım ama bi iş de yapmamışdım, sadece bebekle ilgileniyodum..şimdi biraz farklı şeylerle de ilgilenmeye başladım...senin durumun zormuş ya, ama maşallah güçlüymüşsün, üstesinden gelmişsin...Allah yrdımcın olsun.

canım yaa, seni çok merak ettik, çok dua ettik...evine dönmüşsün, sevindim..zamanla daha iyi olursunuz inşallah...

balgam olmaz olur mu hiç, var tabi..dün benimki kustu..ama öyle feci halde, büyük insan gibi kustu, battı ortalık...ve afedersiniz, biraz mide bulandırıcı olcak ama kustuğu sıvının içi hep balgam doluydu, ondan sonra rahatladı biraz...

aayy çıldırcam yine bastı afakanlar...sabah 6.30dan beri kucamda yahu..sinirlerim zıpladı uyuyor hop gazı var uyanıyor gazını çıkarıorum uykuya dalamıyor ağlıyor sonra acıkıyor ..kısır döngü asabiımı bozdu..Birde bu bulgur çorbası çok güzel süt yapıyor ama bizde acayip gazda yapıyor sabah yaptım içtim ona sebeb hala uyumadı bizimki..artık içmıım nabıyım püfff

aman maşallah bebeğine darısı bizim başımıza inşallah gündüz uyutmaya çalışıyodum bende zorla sabah 6da kalkıyoz çünkü ozaman öğleden sonra fazla uyutmayayım

Büyüyen bebek karyolası kullanan var mı, almak istiyorum da, hangi marka ve ne kadara aldınız memnun musunuz?

ben de merak ettim bulgur çorbasını, tarif verebilir misiniz, ben onca şey denedim, marul dışında süt yapan birşeyle karşılaşmadım:S

maşallh ya akşam 11den sabah 6ya kadar 3-4 kere kalkıorum ben bebişe sebeb.gündüzde uyumuyor hala düzensiz mesela sabah 6.30dan beri uyumadı saat 12 oldu benim sinirler tepede

doktor değiştirme hakkın var güzelim nie garip olsun..bence o birz zaman tanımak istemiş sanırım ama bu demek diilki bebek aç kalıcak yani..saçma olmuş..evet anadoludayım ben..acıbadem iyidir hoştur ama hastanede soluduğun oksijene bile para alırlar:)konu bebekler olunca göz ne para ne görüyo ne pul gerçi..ama bence acıbademdeki bu doktorda öteki gibi konuşucak:) ağız birliği yapmıştır onlar:)

ben öyle çantalardan almadım, kendim için yandan asmalı ufacık bir çanta kullanıyorum, içinde anahtar,cüzdan ve telefon oluyor birde emzik :) berra içinde 1 tane ufak sırt çantası , arabasının kulbuna asıyorum onu da cırtları var çok rahat oluyor böyle.

günaydın kızlar.. off ben çok kötüyüm aşırı şekilde kanamam var sanırım kan kaybından ölcem yarım saatte bir ped değiştiriyorum ne oldum anlamadım regl olduysam olanlar ilk kanama bu kadar fazlamaı oluyo?? yoksa ne kanaması offf doktorumu aramak istemedim..kalkıpta gidemiyorum offffffffffffff

Ne uykusu ne düzeni, serseri mayınız, nerde olursa orada patlayabiliriz.
Geçmiş olsun canım.

İstediğin doktor ilgisini hastane doktorlarında bulman biraz zor, muayenehaneye gidersen istemediğin kadar çok ilgilenirler, acıbademin ücretinden biraz fazladır , acıbademe ne veriyorsun ?

İstediğin doktor ilgisini hastane doktorlarında bulman biraz zor, muayenehaneye gidersen istemediğin kadar çok ilgilenirler, acıbademin ücretinden biraz fazladır , acıbademe ne veriyorsun ?

geçen gün kardeşim dermotoloğa gitti acıbademde muayene ücreti 200 tl vermişler..özel muayenehane bundan pahalıysa insanlar nasıl gidiyolar oraya hayretler içindeyim..bnde geçen özel bi dr.a sordm muayene ücretini oda 200 tl dedi tam dönüp gidiyodm ama muayene olcaksanız bişiler yaparz dedi..ne yapabilirsinki dedm bnde o kdr bütçe yok..kadın bide pazarlık yapıyo..

canımm geçmiş olsun. benimde reglim ilk gün cok kanamalı oldu,bir ara hasta bezi mi alsam dedim,düşün. sonraki günler normale döndü,bitti. ama aklında kalcaksa ara sor mutlaka,önemli bu kanama meselesi hayatım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…