canım keçeden yada kumaştan yapabilirdin ama bence aldıysan uğraşmana gerek yok..
resme baktımda kapı süsünü biraz aşağı çeksen, üstüne ismi yapıştırırsan güzel olur gibime geldi, bi yap bence görelim..
canım beşiğinin başucuna filan yapıştırabilirsin yada odasında herhangi bi duvara :)
Eki Görüntüle 386164 Eki Görüntüle 386170 Eki Görüntüle 386169 Eki Görüntüle 386168 Eki Görüntüle 386167 Eki Görüntüle 386166 Eki Görüntüle 386165 Eki Görüntüle 386163 Eki Görüntüle 386162 Eki Görüntüle 386171
odası dün geldi kuruldu, şu anda havalandırıyorum... eşyalarını daha yıkamadık ama yerleştirip bi görmek istedik, görümcem çok hevesli bu konularda... elbise ve pantolonu ben diktim ayıptır söylemesi... 2senedir dikiş kursuna gidiyordum... kalp deseninide brezilya nakışından yaptım, battaniye diye başlamıştım nevresime döndü... çerçeve çooook hoşuma gitti kızımın fotosunu koyarım dedim, eminönünden 5liraya buldum çok uygun...
Nur hafta sonu bakarken bende bu lohusa takımına bayıldım ama bu spor kesimlerin bedeni olmadı banaEminim sana çok yakışacaktır. Hepsi çok güzeller iyi günlerde giyin oğluşunuzla.
Canim tul, lavanta, kurdela, ugur bocegi, tuy ve uzerine yapistirdigim ahsap ayicik, leylek gibi susleri aldim. Tulun icine lavavta koyup kurdela ile bagladim sonra da slikon tabancasi ile susleri yapistirdim. Gercekten cok kolay ki benim el becerim hic yoktur, ben yaptiysam herkes yapar :)
evet kızlar bunlarda kızımın cicileri
sağolsun teyzesinin el emeği göz nuru
ablamın yaptıklarının bazıları
Eki Görüntüle 386308 Eki Görüntüle 386315 Eki Görüntüle 386314 Eki Görüntüle 386313 Eki Görüntüle 386312 Eki Görüntüle 386311 Eki Görüntüle 386310 Eki Görüntüle 386309 Eki Görüntüle 386307 Eki Görüntüle 386316
Eki Görüntüle 386318 Eki Görüntüle 386317 Eki Görüntüle 386323 Eki Görüntüle 386322 Eki Görüntüle 386321 Eki Görüntüle 386320 Eki Görüntüle 386319
Cok sagol canim, daha iyileri sizin olsun insallah. Hic uzulme sonra alirsin zaten uzun sure odasinda yatmayacaklar.
cnm hepsı cok sırın gule gule gıysın mınıgın
kızlar kontrolden geldım bebısım 2749gr. 48 cm olmus suyumuzda duzelmıs suan herseyımız normal ama dr. bu gıdısle 3500 gecer dedı hergun yarım saat yuru ve yemene ıcmene dıkkat et dedı hala donmemıs mınıgım sukurler olsun suyu duzelmıs ya cok sevndımmm cok sukurrr
Sonunda bu h.sonu Eminönü'ne gidip bebek şekeri ve kapı süsü işimi de hallettim. Bebek şekerlerinin malzelerini aldım ve eşim ile birlikte kendimiz yaptık. Nerdeyse bitirdik sayılır. 75 tanesi 40 TL'ye maloldu :))) Kapı süsümüzü de 40 TL'ye aldık.
Bebek arabamız hariç sanırım artık alınacak birşeyimiz kalmadı. Bebek arabamızı da bir arkaşım alacak ve sanırım haftaya falan onu da hallederiz. Ben daha kızımın kıyafetlerini yıkamadım, sanırım 2 hafta falan sonra halledeceğim o işi, bu hafta ya da öbür hafta da hastane çantamı hazırlayacağım kısmetse.
İzinlerden konuşulmuş, ben son ana kadar çalışmayı düşünüyorum tabi eğer dayanabilirsem. Yani 39'da falan bırakacağım ğere daha erken doğum yapmazsam :))) Allaha çok şükür şu ana kadar ciddi hiç bir sıkıtnı yaşamadım hamilelik ile ilgili. Kram, ağırlık, ağrız, sızı gibi şikayetlerim yok, inşallah da olmaz. Onun için dayanırmışım gibi geliyor. Zaten benim işimde masa başı, işe de araba ile gidip geliyorum tek problem sabah erken kalkmak biraz zorluyor ama o kadar da olacak diyorum.
Alınan cicileri gördüm ve hepsi birbirinden güzeller. Doğum yapan arkadaşlara da hayırlı olsun. Doktor randevusu olanlar iyi haberle gelsin inşallah.
Turuncu'cum odanızı güle güle kullanın.
Eki Görüntüle 386218
Eki Görüntüle 386219 [/QUOT
ELİFJOYY CUM ALDIKLARIN HELEDE KAPI SÜSÜN ÇOK ŞEKER ...CNM YA BENDE EMİNÖNÜNE GİTCEM, ÖZELLİKLEDE ŞEKER İÇİN GİTCEM, MÜMKÜNSE BENİM İÇİN BEBEK ŞEKERİNİN YAPILIŞINI Bİ KAÇ KARE RESİM İLE ŞU LİNKTE PAYLAŞABİLİRMİSİN?
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...ekli-olanlar-kesinlikle-gereksiz-olanlar.html
BİZ BU KONUDA ÇOK KARARSIZIS, BİDE EMİNÖNÜNDE NERELER DAHA UYGUN SEN NERELERDEN YAPTIN ALIŞVERİŞİNİ* BİLGİ VEREBİLİRMİSİN?
Canim simdi evde degilim ama ilk firsatta ekleyecegim sizin icin. Eminonunde Kurukahveci Mehmet Efendi'nin sokagindan girince bir suru dukkan var, hemen hemen fiyatlar ayni. Benim aldigim dukkanin adini hatirlamiyorum ama.
Sonunda bu h.sonu Eminönü'ne gidip bebek şekeri ve kapı süsü işimi de hallettim. Bebek şekerlerinin malzelerini aldım ve eşim ile birlikte kendimiz yaptık. Nerdeyse bitirdik sayılır. 75 tanesi 40 TL'ye maloldu :))) Kapı süsümüzü de 40 TL'ye aldık.
Bebek arabamız hariç sanırım artık alınacak birşeyimiz kalmadı. Bebek arabamızı da bir arkaşım alacak ve sanırım haftaya falan onu da hallederiz. Ben daha kızımın kıyafetlerini yıkamadım, sanırım 2 hafta falan sonra halledeceğim o işi, bu hafta ya da öbür hafta da hastane çantamı hazırlayacağım kısmetse.
İzinlerden konuşulmuş, ben son ana kadar çalışmayı düşünüyorum tabi eğer dayanabilirsem. Yani 39'da falan bırakacağım ğere daha erken doğum yapmazsam :))) Allaha çok şükür şu ana kadar ciddi hiç bir sıkıtnı yaşamadım hamilelik ile ilgili. Kram, ağırlık, ağrız, sızı gibi şikayetlerim yok, inşallah da olmaz. Onun için dayanırmışım gibi geliyor. Zaten benim işimde masa başı, işe de araba ile gidip geliyorum tek problem sabah erken kalkmak biraz zorluyor ama o kadar da olacak diyorum.
Alınan cicileri gördüm ve hepsi birbirinden güzeller. Doğum yapan arkadaşlara da hayırlı olsun. Doktor randevusu olanlar iyi haberle gelsin inşallah.
Turuncu'cum odanızı güle güle kullanın.
Eki Görüntüle 386218
Eki Görüntüle 386219 [/QUOT
ELİFJOYY CUM ALDIKLARIN HELEDE KAPI SÜSÜN ÇOK ŞEKER ...CNM YA BENDE EMİNÖNÜNE GİTCEM, ÖZELLİKLEDE ŞEKER İÇİN GİTCEM, MÜMKÜNSE BENİM İÇİN BEBEK ŞEKERİNİN YAPILIŞINI Bİ KAÇ KARE RESİM İLE ŞU LİNKTE PAYLAŞABİLİRMİSİN?
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...ekli-olanlar-kesinlikle-gereksiz-olanlar.html
BİZ BU KONUDA ÇOK KARARSIZIS, BİDE EMİNÖNÜNDE NERELER DAHA UYGUN SEN NERELERDEN YAPTIN ALIŞVERİŞİNİ* BİLGİ VEREBİLİRMİSİN?
kızlar kontrolden geldım bebısım 2749gr. 48 cm olmus suyumuzda duzelmıs suan herseyımız normal ama dr. bu gıdısle 3500 gecer dedı hergun yarım saat yuru ve yemene ıcmene dıkkat et dedı hala donmemıs mınıgım sukurler olsun suyu duzelmıs ya cok sevndımmm cok sukurrr
Masallah canim, cok sevindim herseyin yolunda olmasina.
canım ne kadar lavanta gitti acaba? ne kadara aldın..
ellerine sağlık çok beğendim:)
evet kızlar bunlarda kızımın cicileri
sağolsun teyzesinin el emeği göz nuru
ablamın yaptıklarının bazıları
Eki Görüntüle 386308 Eki Görüntüle 386315 Eki Görüntüle 386314 Eki Görüntüle 386313 Eki Görüntüle 386312 Eki Görüntüle 386311 Eki Görüntüle 386310 Eki Görüntüle 386309 Eki Görüntüle 386307 Eki Görüntüle 386316
Eki Görüntüle 386318 Eki Görüntüle 386317 Eki Görüntüle 386323 Eki Görüntüle 386322 Eki Görüntüle 386321 Eki Görüntüle 386320 Eki Görüntüle 386319
Minik kelebeğimin odası...
allah hepimizin yavrularını sağlıkla sıhhatle dünyaya getirip büyütmeyi nasip etsinEki Görüntüle 386354 Eki Görüntüle 386355 Eki Görüntüle 386356 Eki Görüntüle 386357 Eki Görüntüle 386358 Eki Görüntüle 386359 Eki Görüntüle 386360 Eki Görüntüle 386361 Eki Görüntüle 386362
allah hepimizin yavrularını sağlıkla sıhhatle dünyaya getirip büyütmeyi nasip etsinEki Görüntüle 386354 Eki Görüntüle 386355 Eki Görüntüle 386356 Eki Görüntüle 386357 Eki Görüntüle 386358 Eki Görüntüle 386359 Eki Görüntüle 386360 Eki Görüntüle 386361 Eki Görüntüle 386362
Bayıldım odaya, çok güzel hele Bihter koltuğu yakıyor :)
Güle güle kullanın.
ayy cnm cokkkk guzelllll masallhhh ruya gıbııı gule gule buyut bebgını
saol canım. Amin hepimiz hayırlısıyla doğurup büyütelim. En başından beri böyle bi oda istiyordum. dolabı büyük ve içinde josefin koltuğu olan. Babamız sağolsun kızımla benim rüyalarımızı gerçekleştirdi:)) Tabi kızım bu hazırlıkların hepsini doğduğunda görebilecek :)) allah nasip ederse inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?