2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

cnm ole denedım hıc guzel olmadııı ya
canım beşiğinin başucuna filan yapıştırabilirsin yada odasında herhangi bi duvara :)
bak bu olabılır cnm tskler
cnm masallh gule gule kullanınnnn
Nur hafta sonu bakarken bende bu lohusa takımına bayıldım ama bu spor kesimlerin bedeni olmadı bana Eminim sana çok yakışacaktır. Hepsi çok güzeller iyi günlerde giyin oğluşunuzla.

cnm cok tskler bende en buyuk bedenı aldım malum 15 kıloda alınca

canım ne kadar lavanta gitti acaba? ne kadara aldın..
ellerine sağlık çok beğendim:)

kızlar kontrolden geldım bebısım 2749gr. 48 cm olmus suyumuzda duzelmıs suan herseyımız normal ama dr. bu gıdısle 3500 gecer dedı hergun yarım saat yuru ve yemene ıcmene dıkkat et dedı hala donmemıs mınıgım sukurler olsun suyu duzelmıs ya cok sevndımmm cok sukurrr

iyi olmanıza çook sevindim canıım

Valla ruya gibi oda olmus sanki masal dunyasindan cikmis gibi... annesi bebegin gule gule kullansin bence super masallah

ayy cnm cokkkk guzelllll masallhhh ruya gıbııı gule gule buyut bebgını

saol canım. Amin hepimiz hayırlısıyla doğurup büyütelim. En başından beri böyle bi oda istiyordum. dolabı büyük ve içinde josefin koltuğu olan. Babamız sağolsun kızımla benim rüyalarımızı gerçekleştirdi:)) Tabi kızım bu hazırlıkların hepsini doğduğunda görebilecek :)) allah nasip ederse inşallah

cnm ınsallhh saglıkla alırsın bebegını kucagına valla cok begendım annesı cok gzll odasııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…