2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

hamilelikten sonra giyilen korse nasıl bişey?normal korseerden farklı mı?ve ne kadar zaman sonra kullanılmaya başlanılıyo?

Canim benim sirket Amerikan firmasi oldugu icin boyle konularda cok rahat ve bizim istegimize gore hareket ediyorlar. Ofiste cok dogum yapan oldu, kimse problem yasamadi. Ben toplam 7 ay ucretli kullanacagim ve iznim ben izne ciktigim gun itibari ile baslayacak.

bunu hatırlıyorum son hali yokmu elifff

Simdi eve gidiyorum, musait olunca son halini ekleyecegim.

tamam canım merakla bekliyorumm

Elifjoyy şekerlerin çok güzel olmuşş. Ne malzemesi aldın nası yaptın canım?

bence gayet güzel hazırlamışsın ama ben süt arttırıcı humana steel tea koycam çantama seninde aklında olsun canım.

çok güzelmiş, bebeğinin ismi de çok güzel yalnız anlamlarını merak ettim [/QUOTE]

benimde aklımda bulunsun teşekkür ederim.
Erva: Temiz ahlaklı kız, cesur demekmiş ayrıca peygamberimizin halasının ismi.
Alya: Yükseklik, sema

slm kızlar ya bende aşırı kaşıntı ve yanma var
doktorun verdiği krem bile fayda olmuyo :26::26:
öldüm yaaa sizdede varmı bu sorun acaba normalmi anlamadım yaaa

canım şu kapı süsüne bayıııldııııım iyiy günlerde kullanın inşallaaah

canım odası çok hoşş sağlıkla büyür odasında inşallah biz kiracıyız şuan ve
oturduğum evin çoçuk odasında ev sahibimizin eşyaları olduğu
için malesef benimde hayaller suya battı
takım alamadık annemler sağ olsun sadece karyolayı almış
allahın izniyle kendi evime geçince odamı tamamlıyacam şimdilik
karyolamızı yatak odasına bi köşeye mecbur bırakacam :26::26::26:

Uzme tatli canini benim bebeginde boyu cok kisa extra D vitamini ve kalsiyum aliyorum sana tek onerim iki hafta daha beklemen ve iyi beslemeye calisman oda icini rahatlatmazsa baska bir doktorada danisabilirsin stres yapip kendini iyice hirpalama ve inanirmisin ben ne zaman cok endise etsem esim hep sunu der bana aslinda mantiklida hersey olacagina variyorum alnimizda ne yazili ise o olur biz ne kadar cabalarsak cabalayalim... ayni zamanda dua etmek lazim bol bol saglikli bebislere kavusmak icin bizi asan durumlarda yapacagimiz cok seyde yok kanimca

Elifjoyy şekerlerin çok güzel olmuşş. Ne malzemesi aldın nası yaptın canım?

Canim tul, lavanta, kurdela, ugur bocegi, tuy ve uzerine yapistirdigim ahsap ayicik, leylek gibi susleri aldim. Tulun icine lavavta koyup kurdela ile bagladim sonra da slikon tabancasi ile susleri yapistirdim. Gercekten cok kolay ki benim el becerim hic yoktur, ben yaptiysam herkes yapar :)

Cok sagol canim, daha iyileri sizin olsun insallah. Hic uzulme sonra alirsin zaten uzun sure odasinda yatmayacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…