canım benim 39. haftna kadar calısamssın son 3 hafta kala mecbur bırakmaz zorundasın yasal süreç böyle bosu bosuna calısmıs olma onu iyi konus nerde calısıyorsunki sen 37de bırakman lazın çalısanda seni çalısmamıs sayabilirler dikkatli oll
bunu hatırlıyorum son hali yokmu elifff
canim benim sirket amerikan firmasi oldugu icin boyle konularda cok rahat ve bizim istegimize gore hareket ediyorlar. Ofiste cok dogum yapan oldu, kimse problem yasamadi. Ben toplam 7 ay ucretli kullanacagim ve iznim ben izne ciktigim gun itibari ile baslayacak.
Simdi eve gidiyorum, musait olunca son halini ekleyecegim.
teşekkür ederim arkadaşımtek kelimeyle süperrrrr......güle güle kullan canım....
slm kızlar ya bende aşırı kaşıntı ve yanma var
doktorun verdiği krem bile fayda olmuyo :26::26:
öldüm yaaa sizdede varmı bu sorun acaba normalmi anlamadım yaaa
Sonunda bu h.sonu Eminönü'ne gidip bebek şekeri ve kapı süsü işimi de hallettim. Bebek şekerlerinin malzelerini aldım ve eşim ile birlikte kendimiz yaptık. Nerdeyse bitirdik sayılır. 75 tanesi 40 TL'ye maloldu :))) Kapı süsümüzü de 40 TL'ye aldık.
Bebek arabamız hariç sanırım artık alınacak birşeyimiz kalmadı. Bebek arabamızı da bir arkaşım alacak ve sanırım haftaya falan onu da hallederiz. Ben daha kızımın kıyafetlerini yıkamadım, sanırım 2 hafta falan sonra halledeceğim o işi, bu hafta ya da öbür hafta da hastane çantamı hazırlayacağım kısmetse.
İzinlerden konuşulmuş, ben son ana kadar çalışmayı düşünüyorum tabi eğer dayanabilirsem. Yani 39'da falan bırakacağım ğere daha erken doğum yapmazsam :))) Allaha çok şükür şu ana kadar ciddi hiç bir sıkıtnı yaşamadım hamilelik ile ilgili. Kram, ağırlık, ağrız, sızı gibi şikayetlerim yok, inşallah da olmaz. Onun için dayanırmışım gibi geliyor. Zaten benim işimde masa başı, işe de araba ile gidip geliyorum tek problem sabah erken kalkmak biraz zorluyor ama o kadar da olacak diyorum.
Alınan cicileri gördüm ve hepsi birbirinden güzeller. Doğum yapan arkadaşlara da hayırlı olsun. Doktor randevusu olanlar iyi haberle gelsin inşallah.
Turuncu'cum odanızı güle güle kullanın.
Eki Görüntüle 386218
Eki Görüntüle 386219
canım geçmiş olsun nerende kaşıntı ve yanma var
Sonunda bu h.sonu Eminönü'ne gidip bebek şekeri ve kapı süsü işimi de hallettim. Bebek şekerlerinin malzelerini aldım ve eşim ile birlikte kendimiz yaptık. Nerdeyse bitirdik sayılır. 75 tanesi 40 TL'ye maloldu :))) Kapı süsümüzü de 40 TL'ye aldık.
Bebek arabamız hariç sanırım artık alınacak birşeyimiz kalmadı. Bebek arabamızı da bir arkaşım alacak ve sanırım haftaya falan onu da hallederiz. Ben daha kızımın kıyafetlerini yıkamadım, sanırım 2 hafta falan sonra halledeceğim o işi, bu hafta ya da öbür hafta da hastane çantamı hazırlayacağım kısmetse.
İzinlerden konuşulmuş, ben son ana kadar çalışmayı düşünüyorum tabi eğer dayanabilirsem. Yani 39'da falan bırakacağım ğere daha erken doğum yapmazsam :))) Allaha çok şükür şu ana kadar ciddi hiç bir sıkıtnı yaşamadım hamilelik ile ilgili. Kram, ağırlık, ağrız, sızı gibi şikayetlerim yok, inşallah da olmaz. Onun için dayanırmışım gibi geliyor. Zaten benim işimde masa başı, işe de araba ile gidip geliyorum tek problem sabah erken kalkmak biraz zorluyor ama o kadar da olacak diyorum.
Alınan cicileri gördüm ve hepsi birbirinden güzeller. Doğum yapan arkadaşlara da hayırlı olsun. Doktor randevusu olanlar iyi haberle gelsin inşallah.
Turuncu'cum odanızı güle güle kullanın.
Eki Görüntüle 386218
Eki Görüntüle 386219 [/QUOT
ELİFJOYY CUM ALDIKLARIN HELEDE KAPI SÜSÜN ÇOK ŞEKER ...CNM YA BENDE EMİNÖNÜNE GİTCEM, ÖZELLİKLEDE ŞEKER İÇİN GİTCEM, MÜMKÜNSE BENİM İÇİN BEBEK ŞEKERİNİN YAPILIŞINI Bİ KAÇ KARE RESİM İLE ŞU LİNKTE PAYLAŞABİLİRMİSİN?
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...ekli-olanlar-kesinlikle-gereksiz-olanlar.html
BİZ BU KONUDA ÇOK KARARSIZIS, BİDE EMİNÖNÜNDE NERELER DAHA UYGUN SEN NERELERDEN YAPTIN ALIŞVERİŞİNİ* BİLGİ VEREBİLİRMİSİN?
Günaydın arkadaşlar,cuma günü kontrole gitmiştim 2 gündür çok kötüyüm sizinle paylaşıp fikirlerinizi almak istedim.Bebeğim 28. haftada kontrole gittiğimde 2 hafta geri çıkmıştı,30.haftada gerilik 1 haftaya düştü,32.haftada tüm değerleri haftasında çıktı düzeldi diye çok sevindik.Cuma günü kontrole gittiğimde karın çevresi ve bacak boyu 2 hafta geri çıktı,birde 2 haftada sadece 150 gr kilo almış.( 2050 gr çıktı kilosu) Renkli doppler e girdim sağ uterin arterde direnç yüksek IUGG açısından şüpheli bulgular izlenmiştir yazmış radyoloji doktoru.Kendi doktorum baktı inceledi biraz gerilik var fakat korkma sadece zayıf bir bebek olur bu gerilik herhangi bir yerine zarar vermez dedi.
Arkadaşlar benim içim hiç rahat değil, bu IUGG(Gelişim geriliğini) araştırdım netten hiç iç açıcı şeyler yok bebeğime birşey olur diye çok korkuyorum doktorum 2 hafta sonra gel dedi ama ben nasıl sabredicem 2 hafta daha..
ne yapabilirim fikriniz varmı?
Elifjoyyy; ben de sizin şirkette çalışmak istiyorum. Mimar aranıyor mu :)
Elifjoyy şekerlerin çok güzel olmuşş. Ne malzemesi aldın nası yaptın canım?
canım şu kapı süsüne bayıııldııııım iyiy günlerde kullanın inşallaaah:emir_bebek
canım odası çok hoşş sağlıkla büyür odasında inşallah biz kiracıyız şuan ve
oturduğum evin çoçuk odasında ev sahibimizin eşyaları olduğu
için malesef benimde hayaller suya battı
takım alamadık annemler sağ olsun sadece karyolayı almış
allahın izniyle kendi evime geçince odamı tamamlıyacam şimdilik
karyolamızı yatak odasına bi köşeye mecbur bırakacam :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?