2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar haftasonu girmedim neler birikmiş böyle maşallahımız var yine hastaneye gidip bebiklerinin durumunu öğrenenler hep güzel neticelerle dönmüşler hepicine maşallahhh

canım ben dr.browns geniş ağız ve chicco cam aldım..

çok doğru ve güzel bir yazı canım teşekkürler..

mrymcim ben canını boş yere sıkıyorsun benim bebeğim hep ilerideydi ama 30.haftadan sonra karın çevresi ölçümü yani AC değeri geriye düştü son kontroldede yine gerideydi ama doktorum bunun önemli bir durum olmadığını bebeğin 3500 gr değil 3300 gr doğabileceğini söyledi.. kafamızı kilo gibi şeylere takmamalıyız gerçekten önemli olan sağlıklı olmaları..

Elifjoyyy;. senin yaptığın bu süslerin aynısını tabii mavisini hazır satın aldım ben magnetli ve lavanta kokulu bi de bebişimin isminin yazılı olduğu küçük kağıtlar zımbalı 50 tanesini 40 liraya almıştım ama tabii 0 el emeği benimki insanın kendi yaptıkları daha çok mutlu ediyor..

bu oda tam bir prenses odası tek kelimeyle aşık oldum odanıza..[/B]

Çok şükür canim gözünaydin bebişede maşalla diyorum tosuncukkk sukurr
kızzzlar şuna bakııın yaa çoook tırssttım:18::18::18::18:
okadarda kedileri severdim ama bunu hiç sevmediimmm

Eki Görüntüle 386344

Bugün kuzumun odasını temizlediğimiz için pek uğrayamadım foruma.
Görümcemler yarın birgün gelecekler temizlik için ama babamız eşyaların montajı için sabırsızlanıyor
Bende loc'lu suyu hazırladım ve verdim fırçayı eline.Oda boş olunca mis gibi fırçaladı eşim duvarları.Bende pencereleri sildim.
Son olarak tavanda boyanacak yerler vardı.Oranında boyası bitince montaja başlayacak.
Bu arada bugün kuzumun odası için perde beğendik.Çarşambaya dikilecekmiş.

Turuncu kız wala aferin sana o göbüşünle nasıl sildin camı ? maşaallah,benim de geçen çarşamba annem,kayınvaldem,teyzem geldi sağolsunlar her yeri temizlediler,bana bişi kalmadı.Ben tırsıom düşerim falan diye:)Kuzunun odasının resimlerini de beklioz.

hamile halinle pencereleri nasıl siliyosun yaa, bırak görümcenler halletsin, gelceklermiş zaten.. bu kadar yorma kendini bence

çok hoş olmuş prensesinin odası.. bu odayı evlenene kadar kullanır bence, çok şık çünkü bizim odamız da böyle inci beyazı mobilyamız, aksesuarlar pembe.. evlenene kadar daha oda istemez kızımız heralde (diyoruz) :))

maşşallah bebişine Allah nazardan saklasın.. tosuncuk geliyor, bizimki şimdi o kadardır heralde.. bizde çarşamba gidicez ..

Turuncu aman dikkat canım yorma kendini...Ablan k. validen annen vs. yardımcı olabilecek birileri yok mu? Yorma bu kadar kendini..

canım nerden aldın takımı ve kaça mal oldu toplam oda çok beğendim:)) senle aramızda bigün var benim kelebek de kızz:))

Sevgili anneler, hiç aklınızı karıştırmayın. Evet kesi yapılmadan epidural alınmadan suni sancı bağlanmadan yapılan doğum şekline Doğal Doğum deniyor ama;
İster epidural normal olsun ister kesi atılsın ister evde ister hastanede olsun ister suniyle ister kendi sancınızla olsun bunların hiçbiri Sezaryen Ameliyatından daha kötü değil.
Mecbur olunmadığı sürece ameliyat olmayın. Benim ablam Kendi istağiyla ameliyat olduğu için şimdi facede sezaryen sonrası normal doğum adı altında grupta nasıl ikinciyi normal yapabilirim diye çırpınan insanlarla beraber. Sezaryeni çok iyi geçmişti ama ben doğurmadım doğurtuldum hemde hemen teslim oldum diye serzenişte. İnternette ssvd hikayeleri yazın ve insanların sezaryenden sonra tüm riskleri göze alarak normal doğum yaptıklarını ve sevinçlerini okuyun. Bir kez sezaryen ikinciside malesef sezaryen bunu unutmayın. Keşkesiz doğum yapın, pişman olmayın. Hayatta 1-2-3 bilemedin hadi 4 kere yaşayabileceğimiz doğum anını normal yaşayın benim ablam ve birçokları gibi pişman olmayın.
(Kesinlikle mecbur kalıp sezaryen olanlara saygım sonsuz ama sırf korkularınız için başka bir engeliniz yoksa doğanın kadınlara bahşettiği bu güzelliği acısıyla sevinç gözyaşlarıyla doya doya hatta eşinizin elinden tutarak yaşayın ve Ben Doğurdum deyin. Eşinizin bile sizin cesaretinizi takdir ettiğini gururlandığını göreceksiniz.)

Doğumdan sonra ne kadar haklı olduğumu göreceksiniz. Nasıl olursa olsun Sağlıkla kucağınıza alın İnşallah :)))))))

cevabını cok begendim hem kendine hem baskasına moral veren bir konusma olmus bu canım

maşallah ahmet emir'e bak o kadar üzülmene değmedi Allah hep böyle güzel haberler almayı nasip etsin.

yaaa duygulandım seni ayakta alkışlıyorum hayatım

kız allah iyiliğini versin hakkaten rüyamıza gircek ne güzel yazmışsın.. baktığma pişman oldum

canım bende pişmanlık içindeyim kim bunu beslemeye cesaret eder gece basında böle durdugunu düşünsene adam gibi gözleri parlak parlak ay kendimi korkuttum bu gece uyku yok bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…