daha ben de hazırlamadım kızlar yaaa...hazırlayanlar paylaşırsa daha bilinçli hazırlık yapmış olacaz....
Bi de biberon hangi marka olanını geniş ağız, dar ağız, doğal akışlı vs hangi özelikli olanı tercih ettiniz..
Günaydın arkadaşlar,cuma günü kontrole gitmiştim 2 gündür çok kötüyüm sizinle paylaşıp fikirlerinizi almak istedim.Bebeğim 28. haftada kontrole gittiğimde 2 hafta geri çıkmıştı,30.haftada gerilik 1 haftaya düştü,32.haftada tüm değerleri haftasında çıktı düzeldi diye çok sevindik.Cuma günü kontrole gittiğimde karın çevresi ve bacak boyu 2 hafta geri çıktı,birde 2 haftada sadece 150 gr kilo almış.( 2050 gr çıktı kilosu) Renkli doppler e girdim sağ uterin arterde direnç yüksek IUGG açısından şüpheli bulgular izlenmiştir yazmış radyoloji doktoru.Kendi doktorum baktı inceledi biraz gerilik var fakat korkma sadece zayıf bir bebek olur bu gerilik herhangi bir yerine zarar vermez dedi.
Arkadaşlar benim içim hiç rahat değil, bu IUGG(Gelişim geriliğini) araştırdım netten hiç iç açıcı şeyler yok bebeğime birşey olur diye çok korkuyorum doktorum 2 hafta sonra gel dedi ama ben nasıl sabredicem 2 hafta daha..
ne yapabilirim fikriniz varmı?
bu oda tam bir prenses odası tek kelimeyle aşık oldum odanıza..[/B]
Çok şükür canim gözünaydin bebişede maşalla diyorum tosuncukkkkızlar kontrolden geldım bebısım 2749gr. 48 cm olmus suyumuzda duzelmıs suan herseyımız normal ama dr. bu gıdısle 3500 gecer dedı hergun yarım saat yuru ve yemene ıcmene dıkkat et dedı hala donmemıs mınıgım sukurler olsun suyu duzelmıs ya cok sevndımmm cok sukurrr
kızzzlar şuna bakııın yaa çoook tırssttım:18::18::18::18:
okadarda kedileri severdimama bunu hiç sevmediimmm
Eki Görüntüle 386344
Bugün kuzumun odasını temizlediğimiz için pek uğrayamadım foruma.
Görümcemler yarın birgün gelecekler temizlik için ama babamız eşyaların montajı için sabırsızlanıyor
Bende loc'lu suyu hazırladım ve verdim fırçayı eline.Oda boş olunca mis gibi fırçaladı eşim duvarları.Bende pencereleri sildim.
Son olarak tavanda boyanacak yerler vardı.Oranında boyası bitince montaja başlayacak.
Bu arada bugün kuzumun odası için perde beğendik.Çarşambaya dikilecekmiş.
Canim avukat ya da finansci falan olsan olurdu :)
Bugün kuzumun odasını temizlediğimiz için pek uğrayamadım foruma.
Görümcemler yarın birgün gelecekler temizlik için ama babamız eşyaların montajı için sabırsızlanıyor
Bende loc'lu suyu hazırladım ve verdim fırçayı eline.Oda boş olunca mis gibi fırçaladı eşim duvarları.Bende pencereleri sildim.
Son olarak tavanda boyanacak yerler vardı.Oranında boyası bitince montaja başlayacak.
Bu arada bugün kuzumun odası için perde beğendik.Çarşambaya dikilecekmiş.
çok hoş olmuş prensesinin odası.. bu odayı evlenene kadar kullanır bence, çok şık çünküMinik kelebeğimin odası...
allah hepimizin yavrularını sağlıkla sıhhatle dünyaya getirip büyütmeyi nasip etsinEki Görüntüle 386354 Eki Görüntüle 386355 Eki Görüntüle 386356 Eki Görüntüle 386357 Eki Görüntüle 386358 Eki Görüntüle 386359 Eki Görüntüle 386360 Eki Görüntüle 386361 Eki Görüntüle 386362
kızlar kontrolden geldım bebısım 2749gr. 48 cm olmus suyumuzda duzelmıs suan herseyımız normal ama dr. bu gıdısle 3500 gecer dedı hergun yarım saat yuru ve yemene ıcmene dıkkat et dedı hala donmemıs mınıgım sukurler olsun suyu duzelmıs ya cok sevndımmm cok sukurrr
çok hoş olmuş prensesinin odası.. bu odayı evlenene kadar kullanır bence, çok şık çünkübizim odamız da böyle inci beyazı mobilyamız, aksesuarlar pembe.. evlenene kadar daha oda istemez kızımız heralde (diyoruz) :))
Evet canım bizde aynı şekilde düşündük:)) uzun süre kullanılabilsin diye dolabı büyük yaptırdık zaten. ama bakalım prenses bunu o zamana kadar kullanmayı kabul edecek mi :))) Yoksa daha iyisini isterim diye nazlanacak mı:)))
Minik kelebeğimin odası...
allah hepimizin yavrularını sağlıkla sıhhatle dünyaya getirip büyütmeyi nasip etsinEki Görüntüle 386354 Eki Görüntüle 386355 Eki Görüntüle 386356 Eki Görüntüle 386357 Eki Görüntüle 386358 Eki Görüntüle 386359 Eki Görüntüle 386360 Eki Görüntüle 386361 Eki Görüntüle 386362
bende epidural normal diye düşünüodum ama dün okuduğum bi makalede bayağı bi negatif yanları olduğunu gördüm üstelik ilgilterede müdahale edilen hiç bi doğumu normal doğum saymıolarmış buna epizyomi bile dahil ne iş anlamadımmm doğumun her türlüsünden tırsar oldum yaaaa halbuki ne kadar da rahattım çatır çatır doğurcam babasının kucağına vericem diodum ama şimdi çok kararsızım çook
canım ne gerisi yaa sen 32.haftada gitmişsin bebişin 2050 miş eeeee ben 34+2 de gittim kızım 2160 dı şimdi ben daha çok üzüleyim o zaman.canım hep böyle kalmıcaklarki büyüyecekler boylarıda kilolarıda artacak ayrıyetten şişman olmak sağlıklı olmak değildir.ben diyorum ki hiiiiç üzülme ki bebişin sağlıklı olsun annesi.kilosuda normal sen ultrasona takılma.zaten hep bu ultrasonlar bizi üzüyo
kızlar kontrolden geldım bebısım 2749gr. 48 cm olmus suyumuzda duzelmıs suan herseyımız normal ama dr. bu gıdısle 3500 gecer dedı hergun yarım saat yuru ve yemene ıcmene dıkkat et dedı hala donmemıs mınıgım sukurler olsun suyu duzelmıs ya cok sevndımmm cok sukurrr
MAVILI BENIMKINDEN bende ondan aldım indirim wardi kacırmıyayım dedımkızlar pijama takımlarımmmm :)
HALUK BAYRAM 3'L HAMLE TAKIM Pijama Dnyas
HALUK BAYRAM 3'L HAMLE TAKIM Pijama Dnyas ortadaki mavi olan :)) sırtında patik resmi var işlemeli :)
kızzzlar şuna bakııın yaa çoook tırssttım:18::18::18::18:
okadarda kedileri severdimama bunu hiç sevmediimmm
Eki Görüntüle 386344
canım yani gece gece rüyama gircek bu ne Allahım korkunç malda meydanda
Sevgili anneler, hiç aklınızı karıştırmayın. Evet kesi yapılmadan epidural alınmadan suni sancı bağlanmadan yapılan doğum şekline Doğal Doğum deniyor ama;
İster epidural normal olsun ister kesi atılsın ister evde ister hastanede olsun ister suniyle ister kendi sancınızla olsun bunların hiçbiri Sezaryen Ameliyatından daha kötü değil.
Mecbur olunmadığı sürece ameliyat olmayın. Benim ablam Kendi istağiyla ameliyat olduğu için şimdi facede sezaryen sonrası normal doğum adı altında grupta nasıl ikinciyi normal yapabilirim diye çırpınan insanlarla beraber. Sezaryeni çok iyi geçmişti ama ben doğurmadım doğurtuldum hemde hemen teslim oldum diye serzenişte. İnternette ssvd hikayeleri yazın ve insanların sezaryenden sonra tüm riskleri göze alarak normal doğum yaptıklarını ve sevinçlerini okuyun. Bir kez sezaryen ikinciside malesef sezaryen bunu unutmayın. Keşkesiz doğum yapın, pişman olmayın. Hayatta 1-2-3 bilemedin hadi 4 kere yaşayabileceğimiz doğum anını normal yaşayın benim ablam ve birçokları gibi pişman olmayın.
(Kesinlikle mecbur kalıp sezaryen olanlara saygım sonsuz ama sırf korkularınız için başka bir engeliniz yoksa doğanın kadınlara bahşettiği bu güzelliği acısıyla sevinç gözyaşlarıyla doya doya hatta eşinizin elinden tutarak yaşayın ve Ben Doğurdum deyin. Eşinizin bile sizin cesaretinizi takdir ettiğini gururlandığını göreceksiniz.)
Doğumdan sonra ne kadar haklı olduğumu göreceksiniz. Nasıl olursa olsun Sağlıkla kucağınıza alın İnşallah :)))))))
kız allah iyiliğini versin hakkaten rüyamıza gircek ne güzel yazmışsın.. baktığma pişman oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?