2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ay bayıldım yaaa pembiş pembiş hele o tülün üstündeki noktalar ayrı bir hava vermiş çok güzel olmuş üstüne takılanların da hayrını görsün inşallah prenses

ay ne anlamlı söz =bir dilek tuttum ve sen gercek oldun bunu kesin yazmalıyım baska varsa hayatım sölede yazıyım

ben aslında aşağıdakine bayılıyorum

'hayatının geri kalanını biriyle geçirmek istediğini farkettiğinde
istersin ki hayatının geri kalanı başlasın bir an önce'

kuzenim nişanında yazmıştı şekerlerin üstüne ama bebiş için çok fazla olur diye düşünüyorum.
ama cidden de ömrümün geri kalanı o, bir an önce gelsin sağlıkla inşallah!

ay evet bebek için fazla ama nişanlıya jest için cok güzelmiş kuzenin cok iyi yapmış bunuda kaydediyimde kullanırım belki bigün ekleme yaparak kocama mektup yazarım

cok tatli biosey olmus canim,iyi gunlerde kullanin..

ayy minicik masallah, benim gobusun yarisi kadar sanirim:26:

Eki Görüntüle 387010 kızlar kendim yaptım daha ilk deneme nasıl olmuş , güzel olmadıysa söyleyin lütfen çünkü yeni başlicam :)
çok şirin olmuş ellerine sağlık.. hazır alınmış gibi duruyor..
göbüş mü ooo, 35 haftalık göbüşmü nazar değmesin, maşallah..bana biraz küçük geldi, fitsin baya ondan sanırım..
senibekliyoruz, takı yastığın harika.. odası için de güzel bi dekor olur.. ne güzel düşünmüş yapmışsın.. annelerimiz çok becerikli

Eki Görüntüle 387010 kızlar kendim yaptım daha ilk deneme nasıl olmuş , güzel olmadıysa söyleyin lütfen çünkü yeni başlicam :)

Bence güzel olmuş

Çok hoş görünüyorsun canım.
Benim 20 haftalık göbişim gibi

Canım şekerin üzerinde isim yazmamasını misafirlerin sorun edeceğini düşünmüyorum ama bi an önce karar verseniz artık .

Valla biz evde olduğumuz halde yoruluyoruz,siz bide işe gidip geliyorsunuz.
Allah yardımcınız olsun.
Eğer dinlenme ihtiyacı hissediyorsan izine ayrıl.

selam kızlarrr
uzun bi aradan sonra bi merhaba demek istedim hepinize,,, ara sıra yazdıklarınızı okumaya giriyorum ama mümkün değil sayfalar bitmiyo, burda muhabbeti çok özledim, hepinize soracağım çok şey var, umarım hepiniz iyisinizdir, biz iyiyiz Allaha şükür 1 aydır yatak istirahatindeyiz evde, erken doğum riski vardı, bu hafta 36 bitince risk ortadan kalkıyo şükür sizler nasılsınız???

hepinize çok teşekkür ederim kızlar madem beğendiniz devam ediyim. Bebişgeliy canım nazar boncuğundan wazgeçtm bebiş içn daha eğlenceli bişe olsun istedm. Internet paketım bıttı cepten yazıyorum alıntı yapamadım. Hepınızı opuyorum.

Herkese iyi aksamlar, gunleri hizla geciriyoruz bi yandan. Hazirliklarimiz devam ediyor bitmedi hala :18:
Dogan bebislerimize masallah diyorum, odalar ve bebek sekerleride cok guzel
Dogum korkusuda artiyor gunden gune

Canım yapacağın modele bağlı ama bence silikon daha rahat ve daha sağlam. İsim kartına ôzel bişeyler yazmk hç aklıma gelmedi ama bence sen yaz çünkü çok hoş olur oğluşun ismınıde koyun artık :)

senibekliyoruz, takı yastığın harika.. odası için de güzel bi dekor olur.. ne güzel düşünmüş yapmışsın.. annelerimiz çok becerikli[/QUOTE]

çoookk teşekkür ederiz evet gerçekten çok sevimli bir dekor olacak inşallahh..gerçekten bakıyorum da bebk şekerleri de harika..hakikaten anneler çook marifetli

Kızlar silikon göğüs ucu ve göğüs kalkanı hakkında ne düşünüyorsunuz?Yorumlarda kullananlar memnun gibi duruyor.Göğüs pompasını doğumdan sonra hemen kullanacak mıyız yoksa çalışmaya başladıktan sonra mı gerekli?Acemilik çok zor,insallah sonraki doğumlarda daha rahat ederiz.
Aklıma takılan bir de bebek yan yatış yastığı ve emzirme ystığı var.O konuda görüşleriniz neler?

Son düzenleme:

Merhaba canım...Seni gördüğüme ve herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.
Erken doğum riskin varmış ama bugünlerde artık riskli dönemde bitmek üzere çok şükür.
İnşaallah sağ salim vakti zamanında bebeğini kucağına alırsın.
Arada bir gel böyle...

Ben kesinlikle kalkan alıp kullanmayı düşünüyorum.Çok olumlu şeyler okudum.
Göğüs pompası ilk günlerde çok lazım olacak.
Malum bebek daha çok küçük olduğu için hem göğüsleri boşaltamayacak hemde sürekli sağmaya alıştırarak süt üretimini arttırmış olacağız.
Bu haftalarda buzlukta stokladığın sütleri işe başladığın zaman gönül rahatlığıyla kullanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…