- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
herkese merhaba, bu bizim takı yastığımız..kendim yaptım..çok şirin oldu yaparken çok zevk aldım..haftaya da şekerlerimizi yapacagız..ve hazırlıklarımız tamamlanmış olacak inşallahh..
Eki Görüntüle 387036 Eki Görüntüle 387037
canım benim sat 5 agustos ben bu heyecanla pırtlatamıcam zorla pırtlatcaklar gibime geliyor
ay ne anlamlı söz =bir dilek tuttum ve sen gercek oldun bunu kesin yazmalıyım baska varsa hayatım sölede yazıyım
english home da bereket kuşları var. buna benziyor :)
canım benim sat 3 ağustos anaaaam benimki önceee
ben aslında aşağıdakine bayılıyorum
'hayatının geri kalanını biriyle geçirmek istediğini farkettiğinde
istersin ki hayatının geri kalanı başlasın bir an önce'
kuzenim nişanında yazmıştı şekerlerin üstüne ama bebiş için çok fazla olur diye düşünüyorum.
ama cidden de ömrümün geri kalanı o, bir an önce gelsin sağlıkla inşallah!
herkese merhaba, bu bizim takı yastığımız..kendim yaptım..çok şirin oldu yaparken çok zevk aldım..haftaya da şekerlerimizi yapacagız..ve hazırlıklarımız tamamlanmış olacak inşallahh..
Eki Görüntüle 387036 Eki Görüntüle 387037
çok şirin olmuşEki Görüntüle 387010 kızlar kendim yaptım daha ilk deneme nasıl olmuş , güzel olmadıysa söyleyin lütfen çünkü yeni başlicam :)
göbüş mü ooo, 35 haftalık göbüşmü
Eki Görüntüle 387010 kızlar kendim yaptım daha ilk deneme nasıl olmuş , güzel olmadıysa söyleyin lütfen çünkü yeni başlicam :)
çok beğendim aynen devam
bugün ben de şekerlerimle uğraşıyorum silikonla mı yapıştırsam iple mi bağlasam süslerimi emin olamadım
bu arada yanına ne yazsam bilemedim sadece hoşgeldin bebeğim yazmıştım ama kesnmedi
-bir dilek tuttum ve sen gerçek oldun- yazanlar vardı hoşuma gitti
bi de bizimkinin adı belli değil hastaneye gelenlere vereceklerimde ismi olmıcak sizce kötü mü olur :26:
greeneyes7887; çok güzel olmuş canım... bence de devam
zeynepYus; neden kötü olsun ki... hiç de olmaz...
ya kızlar ben kendimi çok yorgun hissediyorum artık. ne olacak bu haller... bu cuma 34 haftam dolacak ve ben bu haftadan sonra pek işe devam edebileceğimi sanmıyorum. ama bi haftasonu gelsin de bakalım ne olacak. muhtemelen bırakıcam artık evimde dinlencem. hem hazırlıklarımı da yavaş yavaş tamamlarım bu sayede diye düşünüyorum.
ay bayıldım yaaa pembiş pembiş hele o tülün üstündeki noktalar ayrı bir hava vermiş çok güzel olmuş üstüne takılanların da hayrını görsün inşallah prenses
cok tatli biosey olmus canim,iyi gunlerde kullanin..
çook teşekkür ederizinşallalh hepimiz her şeyi sağlıkla kullanırız bebişlerimizle birlik
çok beğendim aynen devam
bugün ben de şekerlerimle uğraşıyorum silikonla mı yapıştırsam iple mi bağlasam süslerimi emin olamadım
bu arada yanına ne yazsam bilemedim sadece hoşgeldin bebeğim yazmıştım ama kesnmedi
-bir dilek tuttum ve sen gerçek oldun- yazanlar vardı hoşuma gitti
bi de bizimkinin adı belli değil hastaneye gelenlere vereceklerimde ismi olmıcak sizce kötü mü olur :26:
Valla biz evde olduğumuz halde yoruluyoruz,siz bide işe gidip geliyorsunuz.
Allah yardımcınız olsun.
Eğer dinlenme ihtiyacı hissediyorsan izine ayrıl.
selam kızlarrr
uzun bi aradan sonra bi merhaba demek istedim hepinize,,, ara sıra yazdıklarınızı okumaya giriyorum ama mümkün değil sayfalar bitmiyo, burda muhabbeti çok özledim, hepinize soracağım çok şey var, umarım hepiniz iyisinizdir, biz iyiyiz Allaha şükür 1 aydır yatak istirahatindeyiz evde, erken doğum riski vardı, bu hafta 36 bitince risk ortadan kalkıyo şükür sizler nasılsınız???
Kızlar silikon göğüs ucu ve göğüs kalkanı hakkında ne düşünüyorsunuz?Yorumlarda kullananlar memnun gibi duruyor.Göğüs pompasını doğumdan sonra hemen kullanacak mıyız yoksa çalışmaya başladıktan sonra mı gerekli?Acemilik çok zor,insallah sonraki doğumlarda daha rahat ederiz.
Aklıma takılan bir de bebek yan yatış yastığı ve emzirme ystığı var.O konuda görüşleriniz neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?