2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

sağol canımcım hastane çıkışını kendimiz giydircez yani ben de ayriyeten eldiven ve şapka koymuştum çok merak ediyorum oğluşumu artıkk sabrım kalmadııı ama yine de zamanında gelsin erkekim:))

beykooz senin tickerda 9. ayi gorunce heyecanlandim,ne cabuk gecti gunler boyle :18:

evet kız 9.ay farketmemişim benide heyecanlandırdın gııı ben cok korkuyorum nasıl dogurcam 16sında sadece nstye gitcem sonra bidaha cagırcakmıs catı muayenesi yapcakmıs dogumun nasıl olacagına karar verilcek normal istiyorum ama acımasında istiyorum nasıl olcaksa

cevabın için çok teşekkür ederim.bende mother care ve next in ürünlerini çok beğeniyorum.

merhaba kızlar... ben de o hastaneye gidiyodum meltem hanıma.... geçen ay değiştirdim hastaneyi... zırt bırt zam yapıyolar... meltem hanım çoook iyi bi doktor çok sevdim onu ama maalesef hastane çok zam yapıyo... hem daha yakın hem daha uygun biyere gidiyorum şimdi

merhaba kızlar... ben de o hastaneye gidiyodum meltem hanıma.... geçen ay değiştirdim hastaneyi... zırt bırt zam yapıyolar... meltem hanım çoook iyi bi doktor çok sevdim onu ama maalesef hastane çok zam yapıyo... hem daha yakın hem daha uygun biyere gidiyorum şimdi

bende bende aynen öyle istiyorum beykoz seninle günlerimiz de aynı galiba bakalım hangimiz önce pırtlatcak:))

Eki Görüntüle 387010 kızlar kendim yaptım daha ilk deneme nasıl olmuş , güzel olmadıysa söyleyin lütfen çünkü yeni başlicam :)

canım çok beğendim hazırlara taş çıkartır valla nazar boncuğu yapıcam diyordun ama bu daha güzel..

canım ne güzel hiç şişmemişsin süper

Eki Görüntüle 387010 kızlar kendim yaptım daha ilk deneme nasıl olmuş , güzel olmadıysa söyleyin lütfen çünkü yeni başlicam :)

çok beğendim aynen devam
bugün ben de şekerlerimle uğraşıyorum silikonla mı yapıştırsam iple mi bağlasam süslerimi emin olamadım

bu arada yanına ne yazsam bilemedim sadece hoşgeldin bebeğim yazmıştım ama kesnmedi
-bir dilek tuttum ve sen gerçek oldun- yazanlar vardı hoşuma gitti

bi de bizimkinin adı belli değil hastaneye gelenlere vereceklerimde ismi olmıcak sizce kötü mü olur :26:

greeneyes7887; çok güzel olmuş canım... bence de devam

zeynepYus; neden kötü olsun ki... hiç de olmaz...

ya kızlar ben kendimi çok yorgun hissediyorum artık. ne olacak bu haller... bu cuma 34 haftam dolacak ve ben bu haftadan sonra pek işe devam edebileceğimi sanmıyorum. ama bi haftasonu gelsin de bakalım ne olacak. muhtemelen bırakıcam artık evimde dinlencem. hem hazırlıklarımı da yavaş yavaş tamamlarım bu sayede diye düşünüyorum.

herkese merhaba, bu bizim takı yastığımız..kendim yaptım..çok şirin oldu yaparken çok zevk aldım..haftaya da şekerlerimizi yapacagız..ve hazırlıklarımız tamamlanmış olacak inşallahh..

canım benim sat 5 agustos ben bu heyecanla pırtlatamıcam zorla pırtlatcaklar gibime geliyor

ay ne anlamlı söz =bir dilek tuttum ve sen gercek oldun bunu kesin yazmalıyım baska varsa hayatım sölede yazıyım

Son düzenleme:

Mothercare | MODAGURUSU™

Buraya bakmanızı tavsiye ederim arkadaşlar fiyatlar çok uygun...

özellikle body ler..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…