beykooz senin tickerda 9. ayi gorunce heyecanlandim,ne cabuk gecti gunler boyle :18:
ben aldığım eşyaların büyük bir kısmını oradan aldım çevremde memnun olanların sayısı çok fazla .. ayın 15 inde ki indirimler her ürün için geçerli olmuyor malesef özellikle yeni doğan için pek indirim olmuyor ..eğer istanbul anadolu yakasında isen kozyatağında demstock diye mother care in outleti var orayı ziyaret edebilirsin
canım net hatırlayamadım ama 2500 ü geçiyordu sanırım.. küveze filan girmediler çok şükür :)
Eki Görüntüle 387010 kızlar kendim yaptım daha ilk deneme nasıl olmuş , güzel olmadıysa söyleyin lütfen çünkü yeni başlicam :)
Eki Görüntüle 387010 kızlar kendim yaptım daha ilk deneme nasıl olmuş , güzel olmadıysa söyleyin lütfen çünkü yeni başlicam :)
Nts kontrolden ayrı bir günde mi yapılıyor? Hımm.. o gece gelen sancı öyle bişeymiydi acaba benim de.. ama sabah geçti ve bebek de hareketli olunca ben pek önemsemedim.. Sait Beyi de arayıp bişey demedim..
Bu arada hastanenin doğum fiyatlarını öğrendin mi? Ben en son sorduğumda Normal: 1.800 Sezeryan 2.650 demişlerdi.. 1 ay önce sormuştum (Şubatta zam gelmişti zamlı fiyatları bunlar)
Kontrole gittigin gun randevundan 1 saat önce git, önce hemsire seni nstye yonlendiriyormus, tok gitmeyi unutma.
Doğum fiyatlari sürekli artiyo walla. En son geçen ay girişteki yerden aldım ama evde kağıt. Söylediğin fiyatlardaydı
ama doğum sırasında tekrar fiyat alın dedi. Sanki doğum sırasında yapılacak bişey kalıyoda...
Nts kontrolden ayrı bir günde mi yapılıyor? Hımm.. o gece gelen sancı öyle bişeymiydi acaba benim de.. ama sabah geçti ve bebek de hareketli olunca ben pek önemsemedim.. Sait Beyi de arayıp bişey demedim..
Bu arada hastanenin doğum fiyatlarını öğrendin mi? Ben en son sorduğumda Normal: 1.800 Sezeryan 2.650 demişlerdi.. 1 ay önce sormuştum (Şubatta zam gelmişti zamlı fiyatları bunlar)
Kontrole gittigin gun randevundan 1 saat önce git, önce hemsire seni nstye yonlendiriyormus, tok gitmeyi unutma.
Doğum fiyatlari sürekli artiyo walla. En son geçen ay girişteki yerden aldım ama evde kağıt. Söylediğin fiyatlardaydı
ama doğum sırasında tekrar fiyat alın dedi. Sanki doğum sırasında yapılacak bişey kalıyoda...
evet kız 9.ay farketmemişim benide heyecanlandırdın gıııben cok korkuyorum nasıl dogurcam 16sında sadece nstye gitcem sonra bidaha cagırcakmıs catı muayenesi yapcakmıs dogumun nasıl olacagına karar verilcek normal istiyorum ama acımasında istiyorum nasıl olcaksa
bende bende aynen öyle istiyorum beykoz seninle günlerimiz de aynı galiba bakalım hangimiz önce pırtlatcak:))
canım çok beğendim hazırlara taş çıkartır valla nazar boncuğu yapıcam diyordun ama bu daha güzel..
canım ne güzel hiç şişmemişsin süper
çok beğendim aynen devam
bugün ben de şekerlerimle uğraşıyorum silikonla mı yapıştırsam iple mi bağlasam süslerimi emin olamadım
bu arada yanına ne yazsam bilemedim sadece hoşgeldin bebeğim yazmıştım ama kesnmedi
-bir dilek tuttum ve sen gerçek oldun- yazanlar vardı hoşuma gitti
bi de bizimkinin adı belli değil hastaneye gelenlere vereceklerimde ismi olmıcak sizce kötü mü olur :26:
kızlar aranızda mothercareden alışveriş yapanlarınız varmı.bir iki parça bişey beğendim.ben biliyorum ki her ayın 15 inde indirim günüymüş ama nekadar indirim yapıyorlar bide bütün ürünlerde geçerlimi .sizler bilirsiniz diye düşündüğüm için sizlere sorayım dedim.normal fiyatları bayağı var çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?