herkese merhaba, bu bizim takı yastığımız..kendim yaptım..çok şirin oldu yaparken çok zevk aldım..haftaya da şekerlerimizi yapacagız..ve hazırlıklarımız tamamlanmış olacak inşallahh..
Eki Görüntüle 387036 Eki Görüntüle 387037
Eki Görüntüle 387010 kızlar kendim yaptım daha ilk deneme nasıl olmuş , güzel olmadıysa söyleyin lütfen çünkü yeni başlicam :)
Eki Görüntüle 387428 Eki Görüntüle 387427
Kızlar selammmmmmmmmmmmm
Bu da benim tontiş kızım ve göbeğim,1 hafta önce filan çekmiştik resimleri,şimdi biraz daha sivrildi göbeğimiz,sırf göbek olarak dolaşıyoruz zaten:))))Öpüyoruz teyzeleri herkesi,kendinize ve yavrularınıza iyi bakın öptükkkkkkk
Ben kesinlikle kalkan alıp kullanmayı düşünüyorum.Çok olumlu şeyler okudum.
Göğüs pompası ilk günlerde çok lazım olacak.
Malum bebek daha çok küçük olduğu için hem göğüsleri boşaltamayacak hemde sürekli sağmaya alıştırarak süt üretimini arttırmış olacağız.
Bu haftalarda buzlukta stokladığın sütleri işe başladığın zaman gönül rahatlığıyla kullanırsın.
Herkese kocaman bir günaydınnnnnnnnnnnn..
Benim gibi çalışan arkadaşlara kolay gelsin...
Mutluyummmm göbişin çok tatlı duruyor maşallahhh
Gü-nay-dınnnn
Eki Görüntüle 387010 kızlar kendim yaptım daha ilk deneme nasıl olmuş , güzel olmadıysa söyleyin lütfen çünkü yeni başlicam :)
herkese merhaba, bu bizim takı yastığımız..kendim yaptım..çok şirin oldu yaparken çok zevk aldım..haftaya da şekerlerimizi yapacagız..ve hazırlıklarımız tamamlanmış olacak inşallahh..
Eki Görüntüle 387036 Eki Görüntüle 387037
Kızlar silikon göğüs ucu ve göğüs kalkanı hakkında ne düşünüyorsunuz?Yorumlarda kullananlar memnun gibi duruyor.Göğüs pompasını doğumdan sonra hemen kullanacak mıyız yoksa çalışmaya başladıktan sonra mı gerekli?Acemilik çok zor,insallah sonraki doğumlarda daha rahat ederiz.
Aklıma takılan bir de bebek yan yatış yastığı ve emzirme ystığı var.O konuda görüşleriniz neler?
Kızlar selammmmmmmmmmmmm
Bu da benim tontiş kızım ve göbeğim,1 hafta önce filan çekmiştik resimleri,şimdi biraz daha sivrildi göbeğimiz,sırf göbek olarak dolaşıyoruz zaten:))))Öpüyoruz teyzeleri herkesi,kendinize ve yavrularınıza iyi bakın öptükkkkkkk
Kızlar selammmmmmmmmmmmm
Günaydınnn çalışan anne, biz de kızımla çalışıyoruz işe geldik, kahvaltı yapıyoruz...
Günaydınnnn güzel ve kolay geçen bir gün olur inşallah.....
Günaydın şeker anneler...
mutluyummmmmmm, çok şekersin. şimdi farkettim seninle meslekdaşmışız :)
shadow34, seninle tarihlerimiz aynı gibi. ben bu hafta da çalışıp bırakmayı düşünüyorum, tabi bi cuma olsun da; duruma göre bakıcam. sende durumlar nasıl?
Aynen ben de öyleyim canım benim de 34 haftam yarın doluyor hala çalışıyorum çalışabilir raporum var ama tırsmaya başladım 37. haftaya kadar nasıl dayanacam diye...çok halsiz ve iştahsızım ben de resmen zorla yiyorum bu da tiksinti yapıyor...Dr a gidince sorucam zaten...greeneyes7887; çok güzel olmuş canım... bence de devam
zeynepYus; neden kötü olsun ki... hiç de olmaz...
ya kızlar ben kendimi çok yorgun hissediyorum artık. ne olacak bu haller... bu cuma 34 haftam dolacak ve ben bu haftadan sonra pek işe devam edebileceğimi sanmıyorum. ama bi haftasonu gelsin de bakalım ne olacak. muhtemelen bırakıcam artık evimde dinlencem. hem hazırlıklarımı da yavaş yavaş tamamlarım bu sayede diye düşünüyorum.
ggunaydın mayıs annelerı nasılsınız
bende ateş basmaları yuzunden erkencı olanlardanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?