2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ben kesinlikle kalkan alıp kullanmayı düşünüyorum.Çok olumlu şeyler okudum.
Göğüs pompası ilk günlerde çok lazım olacak.
Malum bebek daha çok küçük olduğu için hem göğüsleri boşaltamayacak hemde sürekli sağmaya alıştırarak süt üretimini arttırmış olacağız.
Bu haftalarda buzlukta stokladığın sütleri işe başladığın zaman gönül rahatlığıyla kullanırsın.
[/QUOTE]

Turuncucum,peki manuel mi elektrikli mi alacaksın?Marka hakkında bir fikrin var mı?

çok güzel çok cici olmuş...ellerine sağlık..daha sonrasında farklı amaçlar içinde kullanabilirsin...

Eki Görüntüle 387010 kızlar kendim yaptım daha ilk deneme nasıl olmuş , güzel olmadıysa söyleyin lütfen çünkü yeni başlicam :)

pek çok hazırdan daha güzel olduğu kesin...nazar boncukları çok yakışmış...ellerine sağlık...

Kızlar selammmmmmmmmmmmm
Bu da benim tontiş kızım ve göbeğim,1 hafta önce filan çekmiştik resimleri,şimdi biraz daha sivrildi göbeğimiz,sırf göbek olarak dolaşıyoruz zaten:))))Öpüyoruz teyzeleri herkesi,kendinize ve yavrularınıza iyi bakın öptükkkkkkk

Turuncucum,peki manuel mi elektrikli mi alacaksın?Marka hakkında bir fikrin var mı?[/QUOTE]

arkadaslar ben medalanın elektrıklı olanından aldım 160 tı fıyatı yanlıs hatırlamıyorsam

Herkese kocaman bir günaydınnnnnnnnnnnn..
Benim gibi çalışan arkadaşlara kolay gelsin...
Mutluyummmm göbişin çok tatlı duruyor maşallahhh

Eki Görüntüle 387010 kızlar kendim yaptım daha ilk deneme nasıl olmuş , güzel olmadıysa söyleyin lütfen çünkü yeni başlicam :)

Çoook beğendim, bence harika olmuşlar. Aynen devam

Maşallah Ne kadar fitsin sen, gerçekten küçücük karnın ve hiç kilo almamış gibisin. Bir Ebru Şallı bir sen galiba

Güle güle kullan canım, ellerine sağlık.

Benim bir arkadaşım bana almıştı göğüs kalkanı, ilk önce bilmiyordum ne olduğunu ama nette araştırınca baya olumlu yorumlar okudum. Sanırım gerçekten işimize yarayacak. Göğüs ucu ben almayacağım çünkü zaten göğüs ucum var, emzirirken baktım tahiş olmaya başladı o zaman belki alırım. Şu an için bence gerekli değil yani.

Göğüs pompasını aldım ben. Ne olacağı belli olmaz, belki bir süre bebek emmez, emmemez ya da ne bileyim süt çok gelir sağıp saklarız falan filan diye ben şimdiden aldım. Zaten doğum izni bitince iş yerinde sağıp eve götürmek için lazım olacaktı. Phillips Avent'in elektrikli olanını aldım. Sanırım 160'a falan aldım.

Sana da maşallah canım Süper görünüyorsun. Bizim Mayıs annelerinin hepsi pek bir fit yahu

Günaydın şeker anneler...
mutluyummmmmmm, çok şekersin. şimdi farkettim seninle meslekdaşmışız :)
shadow34, seninle tarihlerimiz aynı gibi. ben bu hafta da çalışıp bırakmayı düşünüyorum, tabi bi cuma olsun da; duruma göre bakıcam. sende durumlar nasıl?

Günayyydddııınnnnn Mayısın tatlı anneleri...
Sağlıklı sıhhatli günler olsun inş hepimize.....

Canım mayısın son haftası benimde, bende Pazartesi günün son olarak işe geleceğim, Salı günü de çalışamaz raporumu alıp işe bırakacağım...söyledim patrona....
Aslına bakarsan bazen kendimi çok iyi hissediyorum , Nisan sonuna kadar çalışabilirmişim gibi geliyor ama bazende çok zorlanıyorum işe gelirken sabah kalkıp gelmesi beni
çok yoruyor, işte de akşama kadar oturduğumuz için belime ağrılar giriyor. Bırakıp evde rahat rahat günlerimi geçireyim , ne olacağı belli olmaz, dinleniyim diyorum.

Günaydın uykusuz gecen bir gecenin sabahından hepinize merhaba nasılsınız bakalım kızlar ben aynı menepoza girmiş kadınlar gibiyim brden ates basıyor terliyorum baslıom acın camları demeye yazık eşimde sasırıyor birden iyimisn dioo delircek gibi oluyorum devamlı suyla temas alindeyim dusta kesmiyor artık sizdede aynı sorunlar varmı aksam saydım 7 defa wcye kalktım yazık bana yaaa

Aynen ben de öyleyim canım benim de 34 haftam yarın doluyor hala çalışıyorum çalışabilir raporum var ama tırsmaya başladım 37. haftaya kadar nasıl dayanacam diye...çok halsiz ve iştahsızım ben de resmen zorla yiyorum bu da tiksinti yapıyor...Dr a gidince sorucam zaten...

ben ce çok güzel olmuş canım hazırdan ne farkı var aynen devam...hayırlı olsun...

ggunaydın mayıs annelerı nasılsınız

bende ateş basmaları yuzunden erkencı olanlardanım

ben de oluyor yaaa..işyerinde ben cam açmaktan yoruldum, arkadaşlar da üşüyüp cam kapamaktan yoruldular...gece de terliyorum çok..sürekli atlet değişiyorum....normalmi ki acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…