Nisan annelerinin yarısı doğum yapmış bile....:18:
İçimi inanılmaz bir heyecan ve korku kapladı.
Oturup ağlayasım var şuan ama ne için ağlamak istediğimi bile bilmiyorum.
Hep oğlumu kucağıma alacağım o an geliyor gözlerimin önüne ve tutamıyorum kendimi.
Hamileliğimin ilk aylarında ne heyecan ne korku vardı,çatır çatır normal doğum diyen ben şimdi kuzum biraz daha fazla içimde kalsın diye dua eder oldum.
Nisan annelerinin yarısı doğum yapmış bile....:18:
İçimi inanılmaz bir heyecan ve korku kapladı.
Oturup ağlayasım var şuan ama ne için ağlamak istediğimi bile bilmiyorum.
Hep oğlumu kucağıma alacağım o an geliyor gözlerimin önüne ve tutamıyorum kendimi.
Hamileliğimin ilk aylarında ne heyecan ne korku vardı,çatır çatır normal doğum diyen ben şimdi kuzum biraz daha fazla içimde kalsın diye dua eder oldum.
selam kızlar.. işlerimden fırsat bulup giremedim 4-5 gündür. umarım herkes iyidir, yarım yamalak geçmişi okudum doğum yapanlar var sanırım..
doğum yapanların gözleri aydın..
ben de çok gerginim ya.
bir yandan işlerimi bitirmeye çalışıyorum kaldı 12 işgünüm.. artık ayaklarım akşama balon gibi şişmiş oluyo sürekli oturmaktan
herkes bnm gibi anladığım kadarıyla.
diğer yandan kızımın anaokulda gösterisi 13 mayısta.. o kadar çok hazırlandı ki 4 gösteride rol alıyo. ve ben göremiycem diye çok endişeleniyorum
en güzel gününde yanında olamıycam sanki
20 mayıs 40 haftanm doluyo ama ilki 39. haftada gelmişti:18::18::18: napcam napcamm:18::18::18:
canım gerçekten çok başarılı olmuş:) biz tayinci olduğumuz ve hala araba borçlarımız olduğu için oda yapmamaya karar vermiştik bide şimdi bişi anlamıcak yavrucak:) biraz büyüüsn 2 3 yıla yaparıs dioduk ama seninkini görünce bayıldım yeniden heveslendim tam benim zevkim ve uzun süre kullanabilecek en önemlisi buu:)) senle çok uyştuk yaa sanırım sende öğretmensin bende öle:) bursada mı çalışıosun bölüm ne?
ayyyy aynı bende senin gibiydim turuncum hamile kalmadan önce bile normal doğurcam hiç sezeryanı düşünmücem diyodum ama şimdi günümüzü bile aldık sezeryan için nasıl korkuyorum.Allahım sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin normal sezeryan farketmez.doktorumuz sezeryan diyince bize kayınbabam tabi hiç sevmedim bu doktoru diyip duruyor ama sesimi çıkarmıyorum kayınvaldem de hastanede anestezici doktorumla arası iyi hiç ısrar etmiyor o sezeryan dediyse doktorum bir bildiği vardır dior kayınbabama kızıyor:)
canım ya, hakkaten kızın o gün yanında olmanı ister.. hamileliğinin son gününde bile gezenler oluyor :)) belki o güne kadar gelmez bebiş, sende gidersin..
ya da bikaç günlük olsa bile iki saatliğine fln bırakacak biri varmı? varsa idare edilir bence üzülme..
Ayyy kayınbaba olayından hiç bahsetme...
Geçen yine telefonda "bol bol yürüyüş yapmayı ihmal etme" dedi.Cinlerim tepeme çıktı valla.Bi çocuk doğuracaz,kaygısı adama düştü.
Zaten kafam allak bullak,doğum korkusu sarmış her yanımı,bide durmadan "normal doğum,normal doğum"diye her fırsatta söylemesi gıcık ediyor beni.
Artık o gün eşime babasına çok kızdığımı,bir daha böyle şeyler söylemesini istemediğimi,hatta ve hatta aradığı zaman telefonlarını açmayacağımı söyledim.Eşim tabi beni haklı bulduğu için sakinleştirmeye çalıştı....
selam kızlar.. işlerimden fırsat bulup giremedim 4-5 gündür. umarım herkes iyidir, yarım yamalak geçmişi okudum doğum yapanlar var sanırım..
doğum yapanların gözleri aydın..
ben de çok gerginim ya.
bir yandan işlerimi bitirmeye çalışıyorum kaldı 12 işgünüm.. artık ayaklarım akşama balon gibi şişmiş oluyo sürekli oturmaktan
herkes bnm gibi anladığım kadarıyla.
diğer yandan kızımın anaokulda gösterisi 13 mayısta.. o kadar çok hazırlandı ki 4 gösteride rol alıyo. ve ben göremiycem diye çok endişeleniyorum
en güzel gününde yanında olamıycam sanki
20 mayıs 40 haftanm doluyo ama ilki 39. haftada gelmişti:18::18::18: napcam napcamm:18::18::18:
açma telefonları canım, duymadım falan dersin.. ayıp ya insan yerin dibine giriyo kayınvaliden durdurmuyormu bizimki olsa sen karışma der çeker telefonu elinden
hayırlı doğum şekli ne ise o olsun takma kafana, endişeden fayda gelmez. ama sezeryan bile olsa yürüyüş yap, doğum sonrası kilonun çabuk gitmesi için faydalı hem bebiş oksijen alır..
bnm ayaklarım çok şişiyo 2-3 gündür
seni çok iyi anlıyorum ilk çocukta çantamı aldım çıktım ama 2. lerde bide arkandaki var onuda düşünmek zorundasın bide gurbetteysen vay haline .benim kzımında doğum günü 28 nisandaydı arık bende yarın yapacağım o kadar mutluki kreşte herkese anlatıyomuş.kardeş geldiğinde yapacaz diyodum ama artık çok sıkıldı of ya bu kardeş gelmicek mi daha diye başımın etini yiyodu bende yapmaya karar verdim.eğer o zamana muhtemelen yaparsın bebeği eşinle değiş tokuş şeklinde gösteriyi izlersiniz.ben kızım 10 günlüktü sınava girmiştim eşim arabada dua ederek 2 saat geçirmişti.bunlar tatlı zamanında üzüldüğümüz sonra yerini gülümsemelere bırakacak tecrübelerimiz olarak kalacak:)
kızlar aranızda mothercareden alışveriş yapanlarınız varmı.bir iki parça bişey beğendim.ben biliyorum ki her ayın 15 inde indirim günüymüş ama nekadar indirim yapıyorlar bide bütün ürünlerde geçerlimi .sizler bilirsiniz diye düşündüğüm için sizlere sorayım dedim.normal fiyatları bayağı var çünkü.
Minik kelebeğimin odası...
allah hepimizin yavrularını sağlıkla sıhhatle dünyaya getirip büyütmeyi nasip etsinEki Görüntüle 386354 Eki Görüntüle 386355 Eki Görüntüle 386356 Eki Görüntüle 386357 Eki Görüntüle 386358 Eki Görüntüle 386359 Eki Görüntüle 386360 Eki Görüntüle 386361 Eki Görüntüle 386362
kızlar aranızda mothercareden alışveriş yapanlarınız varmı.bir iki parça bişey beğendim.ben biliyorum ki her ayın 15 inde indirim günüymüş ama nekadar indirim yapıyorlar bide bütün ürünlerde geçerlimi .sizler bilirsiniz diye düşündüğüm için sizlere sorayım dedim.normal fiyatları bayağı var çünkü.
ayyyy bayıldım odanıza...huzur veren ferah bi oda olmuş.koltuk ve tüllerinizede ayrıyetten bayıldım...tülün ip perde detayı çok çok hoş olmuş.ben kalmaya gelebilir miyimmmmm
kızlar noluyoruz böyle ben iyice şiştiğimi hissediyorum artık ellerim ayaklarım yavaştan sancıları başlayanlar da olmuş Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
kızlar bir de acil cevap hastanede hemşireye giydirmesi için direkt hastane çıkışı mı vericez yoksa iç dış zıbın ve alt mı ne bilim sonra kendimiz mi giydircez hastane çıkışını bilgisi, tecrübesi olanlar yardımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?