2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

slm ben kızımda göğüs kalkanını 2 ay kullandım ama mecbur olduğum için kullandım göğüs uçlarım çok küçüktü alamıyordu herkes aynı fikirde olmayabilir ama ben memnun değildim sonuçta yabancı cisim anneyle bebek arasında ondada tahriş oldu ama dişimi sıktım zorla ağzına verdim arada bişey olmadan.eğer sorun yoksa bence kullanma herşeyin doğalı daha uygun bence

Aynen aynen....sanırım bu hepimizde var....Allah yardımcımız olsun...

Bende de fazlası var eksiği yok üzülme, hamilelik bonusu bunlar

Ben normalde çok az terleyen bir insandım, şu anda o kadar çok sıcak basıyor ki her tarafımdan ter çıkıyor. İş yerinde kısa kollu ile geziyorum ki diğer bütün kızların odalarında ısıtıcılar açık. Evde de 1,5 ay önce kombiyi kapattım, açık olsa da zaten cam açık oturuyordum. dediğin gibi hep ayy demek menapoz böyle birşeymiş diye geziyorum ortalarda. Allahtan havalar biraz serinledi de eskisi kadar daralmıyorum. Dememki biz yaz hamilesi olsak ayvayı yemiştik

aynen canım bende işyerinde üzerimde hırka falan varsa çıkarıyorum ufflayrak bunladım daralım diye, arkadaşımda ne bunalması ben üşüyorum diyor üstüne hırka giyiyor

günaydınn canlarrrımm benım moralım cok bozukkkk

Hayırdır Sevgi ne oldu, bozma moralini yaa...

günaydın kızlarrr ,

Bugun nasılız bakalım inş bi problem yoktur

sevgii hayırdır canım ???????

ayyy ben normalde yazı zor atlatıyurm sıcakta dolasmam hiç tansiyon hemen düşüyorr bende yerlerdee yazın hamile olsam ben hç çekilmem sanırım bu arada su göğüs ucu küçüklüğü kafamı karıstırdı ya komik olcak belki ama ben cokmu kücük idealmi bir türü karar veremedim

günaydın fit fıstık mayıs anneleriiii

mutluyummm çok şekersinn maşallahh defne_ank bende elife katılıyorum gerçekten en fit hamile sen olmalısın aramızdakiii

sevgicim neyin var üzme kendini ve bebişini :44:

günaydın herkese.. bizde işteyiz kızımla.. az kalan günlerimizi geçiriyoruz ..

çok şirin bi göbiş maşallah size.. hamilelik çok yakışmış.. zaten gördüğüm kadarıyla biz mayıs anneleri hamileyken başka bi güzel olduk ..

Görmeden yorum yapamam

Şaka bir yana, bence zaman gösterir onu, bebeğin ucunu alamazsa demek ki yeterince büyük değil ama rahat rahat ederse sıkıntı yok demektir.

eşimlee sona geldıkkk artıkk bugun ondan bosanmak ısteyecegımı soyleceyegımm evettt doguma bı ay kala zor bı karar ama benım psıkolojım cok bozulduuuu esımın bı faceını gene buldum cepten gırıoo bu seferdeee hatta suan yazısmalarını okuorum telefon edecek bırıneee bırazdan bırıne numarasını vermıss offff cok daraldım sadece oğlumu dusunuyorumm bu evlılıgın bu kadar cabuk bıtececegını dusunmemıstım allahım bana güç versınnn bana dua edinnn psıkologa gıtmeyı dusunuyorum bugunn kendımı hıc ıyı hıssetmıormmm....

Ya evet işte aynen böyle. Benim de sabah kalkma ve işe gelme sorunum yok. Ama öğleden sonra belim ve ayaklarım çok ağrıyor. Çıkışta servise biniyorum ve indiğim yerden eve 5 durak var. Şimdiye dek hep o yolu yürüdüm. Son zamanlarda Servisten inmeye yakın "yürüyemicem, bineyim otobuse de gideyim" diyorum ama, servisten bi iniyorum, mis gibi havadan mıdır nedir böyle bi enerji doluyor içime, kendimi yormadan yavaş yavaş eve yürüyorum... Cuma akşamı ve dün akşam yürüyemedim sadece... Hem yağmur hem de bel ağrısından
Çalışmayı bırakmak için çalışamaz raporu mu almamız gerekiyo. Sıradaki prosedür nasıl?

Canım sen de zorlama bence. Bebeklerimizin içeride de dinlenmesi gerekiyor. Bende iştah sorunu yok çok şükür.

günaydınn canlarrrımm benım moralım cok bozukkkk

Hayırdır canım, üzme kendini.

Valla ben de camları açıyorum evde. püfür püfür :) ooohhh işte de kısa kollularla geziyorum millet üşürken. Kesinlikle katılıyorum, yaza denk gelmemiş iyi ki... Gerçi büyük konuşmamak lazım. İkinci gelebilir

Görmeden yorum yapamam

Şaka bir yana, bence zaman gösterir onu, bebeğin ucunu alamazsa demek ki yeterince büyük değil ama rahat rahat ederse sıkıntı yok demektir.

canım ne diyeceğimi biliyorum ama hepiniz için en doğru kararı vereceğini düşnüyourm aama büyük kararlar almadan önce bir gece beklemek lazımmıss uyandığında hala aynıysa düşüncen doğru olan budur ama psikolojik dstelk al muhakak al ki sende bebişte rahat bir hayat sürünn allh hakkında hayırlısını versin

canım benim yaaa...bu zor günlerinde hassasiyetle acele kararlar verme canım bence...gerçi konuyu tam detaylı bilmiyorum ama önce eşinle konuşmayı ve sorunlarınızı çözmeyi deneyin ..bak bebişiniz de olacak hepiniz için çok zor bi durum olur boşanırsanız Allah korusun...Eşinle paylaş bu durumu bakalım ne diyecek belki de hassasiyetle yanılabilirsin de ne bileyim ama acele karar verme derim ben...Alah yardımcın olsun hayırlısı olsun...

dusundum cnmm tam üç gündür düşünüyorum...

duygularınla hareket etme hemen cnm, eşinin böle durumları olduğunu sölemiştin ama belki bu başka bir amaçladır.. ondan bi öğren bence kimmiş, kimi arayacakmış.. hamilelik hormonlarıyla hareket edip birbirinizi yıpratmayın derim.. eğer düşündüğün gibiyse biraz sakinleş, zaman geçsin sonra karar ver istersen.. Allah yardımcın olsun..

kızlar gecelerimizi anlatıyor
Eki Görüntüle 387529

Günaydın arkadaşlar.. Bizim de dün akşam kontrolümüz vardı.. Çok şükür herşeyimiz normal.. Kilomuz 2.500 gr boy 46 cm. ben 3 kilo almışım Normal doğum düşünüyorum. Doktor da şu an için herşey normal görünüyor dedi.. 2 hafta sonra kontrolümüz var o zaman NST e bağlanılacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…