eşimlee sona geldıkkk artıkk bugun ondan bosanmak ısteyecegımı soyleceyegımm evettt doguma bı ay kala zor bı karar ama benım psıkolojım cok bozulduuuu esımın bı faceını gene buldum cepten gırıoo bu seferdeee hatta suan yazısmalarını okuorum telefon edecek bırıneee bırazdan bırıne numarasını vermıss offff cok daraldım sadece oğlumu dusunuyorumm bu evlılıgın bu kadar cabuk bıtececegını dusunmemıstım allahım bana güç versınnn bana dua edinnn psıkologa gıtmeyı dusunuyorum bugunn kendımı hıc ıyı hıssetmıormmm....
eşimlee sona geldıkkk artıkk bugun ondan bosanmak ısteyecegımı soyleceyegımm evettt doguma bı ay kala zor bı karar ama benım psıkolojım cok bozulduuuu esımın bı faceını gene buldum cepten gırıoo bu seferdeee hatta suan yazısmalarını okuorum telefon edecek bırıneee bırazdan bırıne numarasını vermıss offff cok daraldım sadece oğlumu dusunuyorumm bu evlılıgın bu kadar cabuk bıtececegını dusunmemıstım allahım bana güç versınnn bana dua edinnn psıkologa gıtmeyı dusunuyorum bugunn kendımı hıc ıyı hıssetmıormmm....
Ya evet işte aynen böyle. Benim de sabah kalkma ve işe gelme sorunum yok. Ama öğleden sonra belim ve ayaklarım çok ağrıyor. Çıkışta servise biniyorum ve indiğim yerden eve 5 durak var. Şimdiye dek hep o yolu yürüdüm. Son zamanlarda Servisten inmeye yakın "yürüyemicem, bineyim otobuse de gideyim" diyorum ama, servisten bi iniyorum, mis gibi havadan mıdır nedir böyle bi enerji doluyor içime, kendimi yormadan yavaş yavaş eve yürüyorum... Cuma akşamı ve dün akşam yürüyemedim sadece... Hem yağmur hem de bel ağrısından
Çalışmayı bırakmak için çalışamaz raporu mu almamız gerekiyo. Sıradaki prosedür nasıl?
Canım sen de zorlama bence. Bebeklerimizin içeride de dinlenmesi gerekiyor. Bende iştah sorunu yok çok şükür.
Hayırdır canım, üzme kendini.
Valla ben de camları açıyorum evde. püfür püfür :) ooohhhişte de kısa kollularla geziyorum millet üşürken. Kesinlikle katılıyorum, yaza denk gelmemiş iyi ki... Gerçi büyük konuşmamak lazım. İkinci gelebilir
selam kızlarrr
uzun bi aradan sonra bi merhaba demek istedim hepinize,,, ara sıra yazdıklarınızı okumaya giriyorum ama mümkün değil sayfalar bitmiyo, burda muhabbeti çok özledim, hepinize soracağım çok şey var, umarım hepiniz iyisinizdir, biz iyiyiz Allaha şükür 1 aydır yatak istirahatindeyiz evde, erken doğum riski vardı, bu hafta 36 bitince risk ortadan kalkıyo şükür sizler nasılsınız???
Ya evet işte aynen böyle. Benim de sabah kalkma ve işe gelme sorunum yok. Ama öğleden sonra belim ve ayaklarım çok ağrıyor. Çıkışta servise biniyorum ve indiğim yerden eve 5 durak var. Şimdiye dek hep o yolu yürüdüm. Son zamanlarda Servisten inmeye yakın "yürüyemicem, bineyim otobuse de gideyim" diyorum ama, servisten bi iniyorum, mis gibi havadan mıdır nedir böyle bi enerji doluyor içime, kendimi yormadan yavaş yavaş eve yürüyorum... Cuma akşamı ve dün akşam yürüyemedim sadece... Hem yağmur hem de bel ağrısından
Çalışmayı bırakmak için çalışamaz raporu mu almamız gerekiyo. Sıradaki prosedür nasıl?
Canım sen de zorlama bence. Bebeklerimizin içeride de dinlenmesi gerekiyor. Bende iştah sorunu yok çok şükür.
Hayırdır canım, üzme kendini.
Valla ben de camları açıyorum evde. püfür püfür :) ooohhhişte de kısa kollularla geziyorum millet üşürken. Kesinlikle katılıyorum, yaza denk gelmemiş iyi ki... Gerçi büyük konuşmamak lazım. İkinci gelebilir
Yaa aslında o yürüyüşler bizim için o kadar iyi ki. Ben 3 haftadır işe araba ile gelip gidiyorum, eskiden servis ile geliyordum ve nerdeyse günde toplam 40 dakika servise gidip gelmek için yürüyordum. Arabaya geçince son 1 ayda 3 kilo aldım :))) Onun için dikkat et ve yürüyüşünü ihmat etme şekerim.
Canım işe devam edebilmeniçin 32. haftadan sonra çalışabilir raporu almışsındır. Doktorlar bunu 37. haftaya kadar veriyorlar, istediğin zamanda işi bırakabilirsin diyorlar.
Ama senin işi bıraktığını devlete belirtmen için de çalışamaz raporu alıp yine iş yerine vermen gerekiyor. Bıraktığın gün raporu vermen lazım ....
evet elif, zaten dediğim gibi, işten ayrılsam bile devam edicem yürüyüşlere. benim evimin hemen dibinde çok güzel bi yürüyüş yolumuz var. (ekins bilir) koşanlar bisiklete binenler yürüyenler... sabah ya da öğleden sonra mutlaka çıkarım yürüyüşe diye düşünüyorum. olmadı evde koşu bandı var, onda takılırım... bakalım
evet bilirim yürüyüş için bire bir :)) canım sen ücretsiz izin almayı düşünüyomusun ???
özel hastanede dogum yapacaklar dogum fıyatlarınıza zam geldı mı
ben medıcal parkta yapacagım 450 tl.daha zam yapılmadı
:) evet canım düşünüyorum. aslına bakarsan maddi olarak çok zorlayacak beni ama daha önce de bahsetmiştim. bebeğimi bırakacak kimse yok.kayınvalidem çalışıyo hala, benim ailem istanbul'da. annem bir süre gelip kalacak, yardım edecek bana. ama kardeşimle babam orda kalacak, çalışıyorlar... sonuçta onların da bi düzeni var. yani ben böyle bişeyi isteyemem. zaten kıyamıyorum anneme, ben işe gelicem o evde tıkılıp çocuk bakacak, tanıdığı kimse yok vs. kayınvalidem "sizin olsun da ben bakarım" diyodu ama fos çıktı. işi bırakmıyo, çalışıyo hala emekliliği çoktaaan geçtiği halde. bakıcı dşündüm ama daha çok küçük olacak, olmaz yani, çok iyi birini bulsam bile ona vereceğim parayı gözden çıkarıp kendim bakarım daha iyi. bi de ilk emeklemesi, sözcüğü, adımı... hepsini görmek istiyorum. bebeğimin büyüdüğüne şahit olmak istiyorum. işi bi şekilde hallederim napiim... 6 ay hakkım var, hepsini kullanmak istiyorum... bakalım şartlar o zaman neyi göstercek... çok uzattım kusura bakma, dolmuşum bu mevzuda :) sen ne yapmayı düşünüyosun?
bu arada arkadaşlar, süt izni var ya hani istersen haftada 1 güne alıp çocuk 1 yaşına gelene kadar kullanıyosun; onu topluca kullanabiliyo muyuz bilgisi olan var mı? mesela her gün 1,5 saatten yılda bilmem kaç saat hepsini birden veriyolar mı. ben ücretsiz izin kullanmak istediğim için haftada 1 in bana pek faydası olmicak. toplu alıp izin süreme ekleyebiliyo muyum?
valla doğum fiyatını daha konuşmadık ama hastaneye her muayeneye gittiğimizde artıyo. anlamadım ben bu işi 15-20 gunde 1 zam mı gelirmiş yahu...
kızlar günaydın.. bebişlerinizin hareketleri nası eskiye göre dahamı az , dahamı fazla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?