2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

sevgi ne diyosun canım ya (((( bence artık düşünmeden ailene anlat durumunu canım en büyük destekcin eminim ki onlar olucaktır , eşinede hiç bişey diyemiyorum gerçekten pes !!! hamile kadın bu kadar üzülür mü ya Allah ıslah etsin

canım ya gerçekten ne denir bu durumda bilmiyorum ama bence evliliğinizi kurtarmak adına birlikte pisikoloğa yada evlilik terapistine gitmek istediğini söyle eşine çünkü sürekli bu arayışları normal değil ha deyince boşanılmaz oyleki bir kaç hafta içinde ikinizin parçası bebeğinizi kucağınıza alacakken .. yaptığı şey çok ağır evet ama onun bu durumu düzeltmesi için bir fırsat vermelisin takıntı haline gelmiş sanırım tekrar yapacaktır ancak bir uzmanla bu konu çözülebilir durumda görünüyor... umarım bir an önce aklı başına gelir ne yaptığının farkında değil sanırım

Canım günaydın, Ekinse katılıyorum.. eşine pes demiyorum YUHH diyorum artık.. bu kaçıncı.. En hassas olduğun bu zamanlarda seni düşünüp seninle ilgilenmesi gerekirken, sürekli seni üzecek şeylerin peşinde..

Bence de böyle bir karar almada aceleci davranma.. Tüm yönlerini, yaşanabilecek durumları enine boyuna güzelce tart öyle karar ver..
Psikologla görüş, güvenip paylaşabileceğin yakın bir dostunla ve en önemlisi böyle ciddi bir kararı ailenle paylaş...Umarım vereceğin karar hakkında hayırlısı olur canım.

Canım allah yardımcın olsun, çok zor bir dönem hele ki hamileyken. Bu eşinin kaçıncı oldu be canım, neden yapıyor acaba yaa. Çok sinir oldum ona Sen bu haldeyken bunları yapması gerçekten çok ayıp. Buradan birşey söylemek çok zor, kendin için en doğrusu neyse onu yapmanı dilerim.

Offf çok canım sıkıldı yaaa.

Yaa aslında o yürüyüşler bizim için o kadar iyi ki. Ben 3 haftadır işe araba ile gelip gidiyorum, eskiden servis ile geliyordum ve nerdeyse günde toplam 40 dakika servise gidip gelmek için yürüyordum. Arabaya geçince son 1 ayda 3 kilo aldım :))) Onun için dikkat et ve yürüyüşünü ihmat etme şekerim.

esracım forumda seni gördüğğüme sevindim =)
riskli döneminiz de geçti çok şükür artık heyecan içinde prensesi bekleyeceksin ne güzel =)

sevgicim ne diyeceğimi bilemiyorum böyle hassas bir dönemde yaşadığın şey çok zor Allah yardımcın olsun
sadece telefon numarası alıp verdilerse önce bir sor bakalım kimmiş bu kadın ne için görüşüyormuş ama daha ileri şeyler yazıştıysa bunu kmendi başına atlatmaya çalışma ailenle paylaş artık son ayımızdayız bedenen zaten yeterince yoruluyoruz bir de ruhen yüklenme bu sıkıntıyı tek başına
psikologa gitmen de iyi olur seni rahatlatacak görmediğin yollar gösterecektir

Canım işe devam edebilmeniçin 32. haftadan sonra çalışabilir raporu almışsındır. Doktorlar bunu 37. haftaya kadar veriyorlar, istediğin zamanda işi bırakabilirsin diyorlar.
Ama senin işi bıraktığını devlete belirtmen için de çalışamaz raporu alıp yine iş yerine vermen gerekiyor. Bıraktığın gün raporu vermen lazım ....

canım yaa şuan cok duygusalsın bıraz ondan uzaklaşşsan dogumdan sonra oturup dusunup oyle karar versen

bu erkeklerı anlamakkkk cok zor uff

evet elif, zaten dediğim gibi, işten ayrılsam bile devam edicem yürüyüşlere. benim evimin hemen dibinde çok güzel bi yürüyüş yolumuz var. (ekins bilir ) koşanlar bisiklete binenler yürüyenler... sabah ya da öğleden sonra mutlaka çıkarım yürüyüşe diye düşünüyorum. olmadı evde koşu bandı var, onda takılırım... bakalım

Tabi tabi, onu hallettim içeri verdim. Bırakma kısmını halletmem gerekiyo şimdi. Teşekkür ederim.

Sevgicim bundan oncekilerde yuvani kurtarman icin birsuru sey yazmistim arkadaslar gibi... Ama bugun yazmak gelmedi inan. Bnm bildigim 3. Yapisi. Cok moralim bozuldu. Bebegin ve kendin icin hayirlisi ne ise o karari alirsin umarim arkadasim

evet bilirim yürüyüş için bire bir :)) canım sen ücretsiz izin almayı düşünüyomusun ???

özel hastanede dogum yapacaklar dogum fıyatlarınıza zam geldı mı

ben medıcal parkta yapacagım 450 tl.daha zam yapılmadı

evet bilirim yürüyüş için bire bir :)) canım sen ücretsiz izin almayı düşünüyomusun ???

:) evet canım düşünüyorum. aslına bakarsan maddi olarak çok zorlayacak beni ama daha önce de bahsetmiştim. bebeğimi bırakacak kimse yok. kayınvalidem çalışıyo hala, benim ailem istanbul'da. annem bir süre gelip kalacak, yardım edecek bana. ama kardeşimle babam orda kalacak, çalışıyorlar... sonuçta onların da bi düzeni var. yani ben böyle bişeyi isteyemem. zaten kıyamıyorum anneme, ben işe gelicem o evde tıkılıp çocuk bakacak, tanıdığı kimse yok vs. kayınvalidem "sizin olsun da ben bakarım" diyodu ama fos çıktı. işi bırakmıyo, çalışıyo hala emekliliği çoktaaan geçtiği halde. bakıcı dşündüm ama daha çok küçük olacak, olmaz yani, çok iyi birini bulsam bile ona vereceğim parayı gözden çıkarıp kendim bakarım daha iyi. bi de ilk emeklemesi, sözcüğü, adımı... hepsini görmek istiyorum. bebeğimin büyüdüğüne şahit olmak istiyorum. işi bi şekilde hallederim napiim... 6 ay hakkım var, hepsini kullanmak istiyorum... bakalım şartlar o zaman neyi göstercek... çok uzattım kusura bakma, dolmuşum bu mevzuda :) sen ne yapmayı düşünüyosun?

bu arada arkadaşlar, süt izni var ya hani istersen haftada 1 güne alıp çocuk 1 yaşına gelene kadar kullanıyosun; onu topluca kullanabiliyo muyuz bilgisi olan var mı? mesela her gün 1,5 saatten yılda bilmem kaç saat hepsini birden veriyolar mı. ben ücretsiz izin kullanmak istediğim için haftada 1 in bana pek faydası olmicak. toplu alıp izin süreme ekleyebiliyo muyum?

günaydın kızlar. benimde dün kontrolüm vardı,32+5'deyim. kızımın kilosu 2400 olmuş. geçen 3 haftada 600 gram almış. nst' si normal çıktı. bu arada ultrasonda bakarken doktoruma çok hareketli dedim, oda evet takip edemiyorum nerdeyse dedi, hareketli bebeklerde kordon dolanması çok oluyor son aylarda , yerleri iyice daraldığı için dedi. sonra baktıki gerçekten kordon dolanmış bebişime. oksijenlenmesi normal dedi. zaten çok gevşek ve bol şekilde hatta banada ultrasonda gösterdi ama dünden beri yinede tedirginim ya kızıma zarar gelirse diye. hareketlerde en ufak azalma olursa hemen hastaneye gel kontrol edelim dedi. dua edin bana ne olur sezeryan tarihime kadar sorunsuz geçireyim şu dönemi. bide halime göre doktoraya bulaştım, inşallah sınavlarım biterde doğuma öyle girerim. tabi en önemlisi kızımın ve benim sağlığımız. erken doğum olursa birsürü sorunla uğraş dur. içim daraldı valla. Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah.

kızlar günaydın.. bebişlerinizin hareketleri nası eskiye göre dahamı az , dahamı fazla...

sut ıznı gunluk kullanıyor ama gunun hangı saatınde kullanacagına sen karar veryorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…