günaydın kızlar. benimde dün kontrolüm vardı,32+5'deyim. kızımın kilosu 2400 olmuş. geçen 3 haftada 600 gram almış. nst' si normal çıktı. bu arada ultrasonda bakarken doktoruma çok hareketli dedim, oda evet takip edemiyorum nerdeyse dedi, hareketli bebeklerde kordon dolanması çok oluyor son aylarda , yerleri iyice daraldığı için dedi. sonra baktıki gerçekten kordon dolanmış bebişime. oksijenlenmesi normal dedi. zaten çok gevşek ve bol şekilde hatta banada ultrasonda gösterdi ama dünden beri yinede tedirginim ya kızıma zarar gelirse diye. hareketlerde en ufak azalma olursa hemen hastaneye gel kontrol edelim dedi. dua edin bana ne olur sezeryan tarihime kadar sorunsuz geçireyim şu dönemi. bide halime göre doktoraya bulaştım, inşallah sınavlarım biterde doğuma öyle girerim. tabi en önemlisi kızımın ve benim sağlığımız. erken doğum olursa birsürü sorunla uğraş dur. içim daraldı valla. Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah.
sut ıznı gunluk kullanıyor ama gunun hangı saatınde kullanacagına sen karar veryorsun..
Eki Görüntüle 387428 Eki Görüntüle 387427
Kızlar selammmmmmmmmmmmm
Bu da benim tontiş kızım ve göbeğim,1 hafta önce filan çekmiştik resimleri,şimdi biraz daha sivrildi göbeğimiz,sırf göbek olarak dolaşıyoruz zaten:))))Öpüyoruz teyzeleri herkesi,kendinize ve yavrularınıza iyi bakın öptükkkkkkk
gunluk ve haftalığı biliyorum da canım, toplu kullanabiliyor muyum diye sormuştum... en iyisi çalıştığım kurumdan öğrenmek sanırım
kızlar günaydın.. bebişlerinizin hareketleri nası eskiye göre dahamı az , dahamı fazla...
ne kadar ucret oduyorsun muayene canım
en son aybaşında gittim 72 olmuştu... bir öncekinde 9 martta gitmiştim 64 tl di. ondan once de 10 şubat falandı 53 tl idi... düşün yani her gidişte 10 tl zam...
eşimlee sona geldıkkk artıkk bugun ondan bosanmak ısteyecegımı soyleceyegımm evettt doguma bı ay kala zor bı karar ama benım psıkolojım cok bozulduuuu esımın bı faceını gene buldum cepten gırıoo bu seferdeee hatta suan yazısmalarını okuorum telefon edecek bırıneee bırazdan bırıne numarasını vermıss offff cok daraldım sadece oğlumu dusunuyorumm bu evlılıgın bu kadar cabuk bıtececegını dusunmemıstım allahım bana güç versınnn bana dua edinnn psıkologa gıtmeyı dusunuyorum bugunn kendımı hıc ıyı hıssetmıormmm....
esracım forumda seni gördüğğüme sevindim =)
riskli döneminiz de geçti çok şükür artık heyecan içinde prensesi bekleyeceksin ne güzel =)
neee safak 14müüü kız normalmi yapcan ay heyecanlandım şimdi
eşimlee sona geldıkkk artıkk bugun ondan bosanmak ısteyecegımı soyleceyegımm evettt doguma bı ay kala zor bı karar ama benım psıkolojım cok bozulduuuu esımın bı faceını gene buldum cepten gırıoo bu seferdeee hatta suan yazısmalarını okuorum telefon edecek bırıneee bırazdan bırıne numarasını vermıss offff cok daraldım sadece oğlumu dusunuyorumm bu evlılıgın bu kadar cabuk bıtececegını dusunmemıstım allahım bana güç versınnn bana dua edinnn psıkologa gıtmeyı dusunuyorum bugunn kendımı hıc ıyı hıssetmıormmm....
benimkide geriniyor sanırım ve baya ağrıtıyor o zaman, doktora bi sorcam unutmazsam :))benim bebişimin hareketleri çok fazlalaştı. önceden belli saatlerde aralıklarda hareket ederdi. Uyuduğunu bilir şimdi uyandı derdim.
Ama şimdi hep hareketli sadece ben uyurken, gece uyuyor sanırım. Bütün gün tekmeliyor ve dirsek atıyor sanırım, bazen canımı acıtıyor öyle sert vuruyor ki irkiliyorum
Karateci mi olacak ne kızım, kaslarını baya kuvvetlendirdi içimde...
sorma kuzum benimki geldi geliyor heyecanla bekliyoruz ve de korkuyla :18:
kafasını rahim ağzına dayadı bu hafta iyice aşağı indi doktorum ayakta kalmamamı kafasının büyük olduğunu erken gelebilceğini söyledi
normal görünüyor şimdilik ama kocxa kafalı olduğu için zor olabilir dedi doktor. sağlıklı olsun da ben katlanırım
yarın kafa çapı ve çatı ölçümüm olacak sez.a dönebilir belki çok büyükse... ben her 2 durum içinde doğum çantamı hazırladım elektrikli pompa aldım aventten, tek uçlu. hızını ayarlayabiliyorsun süper birşey. sez. olunca hemen gelmiyor malum. normal bile olsa boşaltmak lazım ki süt artsın..
bu arada ilk hafta sünnet ettireceğiz sanırım biz.
huff tansiyonum çıktı yine...
Eki Görüntüle 387428 Eki Görüntüle 387427
Kızlar selammmmmmmmmmmmm
Bu da benim tontiş kızım ve göbeğim,1 hafta önce filan çekmiştik resimleri,şimdi biraz daha sivrildi göbeğimiz,sırf göbek olarak dolaşıyoruz zaten:))))Öpüyoruz teyzeleri herkesi,kendinize ve yavrularınıza iyi bakın öptükkkkkkk
sekersizyesilcay, bende inşallah süt iznini toplu kullancam.. bu durum işyerinin insiyatifindeymiş.. memurum 72 gün veriliyomuş diye duydum.. sözleşmeli arkadaşım 36 gün kullandı.. haftasonları dahil.. ben bunu alcam, yıllık iznimi kullancam.. yaklaşık 7 ay yapıyo sanırım. yetmezse ücretsiz izin artık.. ama taşındığım için anneme çok yaklaştım o bakabilirse ücretsiz izne gerek kalmıcak..
kızlar bişey sorcam.. ben 32. haftamda gittim çalışabilir raporu aldım.. 36. haftamın bitişinde yani 37 nin başlangıcında tekrar mı rapor alcam çalışamaz diye. bnm raporumda 27 nisan'a kadar çalışabilir diye bir ibare var zaten, bu konuda bilgisi olanlar paylaşabilir miii?????:44::44::44:
benimkide geriniyor sanırım ve baya ağrıtıyor o zaman, doktora bi sorcam unutmazsam :))
tansiyona dikkat et cnm ya, tuz bize yasak artık.. benimkide koca kafalı, kafası büyük olunca erkenmi geliyormuş.. zaten son haftada kasıklarımda ağırlık hissediyorum iyice..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?