- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
sorma kuzum benimki geldi geliyor heyecanla bekliyoruz ve de korkuyla :18:
kafasını rahim ağzına dayadı bu hafta iyice aşağı indi doktorum ayakta kalmamamı kafasının büyük olduğunu erken gelebilceğini söyledi
normal görünüyor şimdilik ama kocxa kafalı olduğu için zor olabilir dedi doktor. sağlıklı olsun da ben katlanırım
yarın kafa çapı ve çatı ölçümüm olacak sez.a dönebilir belki çok büyükse... ben her 2 durum içinde doğum çantamı hazırladım elektrikli pompa aldım aventten, tek uçlu. hızını ayarlayabiliyorsun süper birşey. sez. olunca hemen gelmiyor malum. normal bile olsa boşaltmak lazım ki süt artsın..
bu arada ilk hafta sünnet ettireceğiz sanırım biz.
huff tansiyonum çıktı yine...
evet analık raporu alman gerekiyor iş göremezlik belgesi gibi birşey
almazsan doğum iznin başlamıyor ben 1 gün geç aldım o bir gün yıllık izinden gitti maalesef
zeynepYUS kafası büyük olunca erken ve sezeryan ihtimalimi artıyorrrrrrr....bnm bebeişin kafası hep 2 hafta önde dr.um hep koca kafalı diye espri yapıyor:) bende hep babasına çekmiş diyorum...şimdi çok tırstımmmm:):)
bir şey daha sorcam kızlar benim 36.haftamda bebek 3.100 gr 49 cm çıkmıştı fazla iri dedi dr um...haftaya çatı muayenem var ve doğum şekline karar verilcek...normal istiyordum ama işim zormu sizce????????????:18:
zeynepYUS kafası büyük olunca erken ve sezeryan ihtimalimi artıyorrrrrrr....bnm bebeişin kafası hep 2 hafta önde dr.um hep koca kafalı diye espri yapıyor:) bende hep babasına çekmiş diyorum...şimdi çok tırstımmmm:):)
bir şey daha sorcam kızlar benim 36.haftamda bebek 3.100 gr 49 cm çıkmıştı fazla iri dedi dr um...haftaya çatı muayenem var ve doğum şekline karar verilcek...normal istiyordum ama işim zormu sizce????????????:18:
eşimlee sona geldıkkk artıkk bugun ondan bosanmak ısteyecegımı soyleceyegımm evettt doguma bı ay kala zor bı karar ama benım psıkolojım cok bozulduuuu esımın bı faceını gene buldum cepten gırıoo bu seferdeee hatta suan yazısmalarını okuorum telefon edecek bırıneee bırazdan bırıne numarasını vermıss offff cok daraldım sadece oğlumu dusunuyorumm bu evlılıgın bu kadar cabuk bıtececegını dusunmemıstım allahım bana güç versınnn bana dua edinnn psıkologa gıtmeyı dusunuyorum bugunn kendımı hıc ıyı hıssetmıormmm....
benim 36da 49cm ve 3200gram idi doktor normal kilosuna dedi ultrason kağıdında da yazıyor zaten alt ve üst aralıklar, o kağıtta da ekstra büyük bir durum yoktu 1 hafta önde görünüyordu
kafasını kastetmiştir belki benimki gibi
bi de her doktor farklı yorumluyor benim acıbademdeki doktorum her seferinde bebek zayıf diyordu şimdiki doktorum hep normal diyor kağıdı incelediğimde de normal aralığında zaten
ama kafadan dolayı doğum zor olabilir perinede yırtılma fln olursa diye korkuyorum ben inşallah olmaz
nefesimizi doğum ıkınmalarına saklıcaz tamam mı kızlar, boşu boşuna harcamıcaz, o zaman kaslara ve bebeğe daha fazla oksijen gittiği için yırtılma az oluyormuş
canım bence doktorun sezeryan önerse bile hemen ona karar verme 5 kiloyu bile normal doğuranlar var benim anneannem teyzemi 5 kilo normal doğumla üstelik evde doğurmuş.tabi ki biraz zor olur ama sonrası daha rahat.tabi yine sen bilirsin canım.bi de son haftalarda artık kilo alımı yavaşlıyor onu da gözönünde bulundur
benim bebişimin hareketleri çok fazlalaştı. önceden belli saatlerde aralıklarda hareket ederdi. Uyuduğunu bilir şimdi uyandı derdim.
Ama şimdi hep hareketli sadece ben uyurken, gece uyuyor sanırım. Bütün gün tekmeliyor ve dirsek atıyor sanırım, bazen canımı acıtıyor öyle sert vuruyor ki irkiliyorum
Karateci mi olacak ne kızım, kaslarını baya kuvvetlendirdi içimde...
Eki Görüntüle 387428 Eki Görüntüle 387427
Kızlar selammmmmmmmmmmmm
Bu da benim tontiş kızım ve göbeğim,1 hafta önce filan çekmiştik resimleri,şimdi biraz daha sivrildi göbeğimiz,sırf göbek olarak dolaşıyoruz zaten:))))Öpüyoruz teyzeleri herkesi,kendinize ve yavrularınıza iyi bakın öptükkkkkkk
slm kızlar nasılsınız? Uzun zamandır girememiştim umarım keyfiniz yerindedir bebişler iyidir. önceki sayfalara bakayım dedim oku oku bitmiyo vazgeçtim :) Haftaya doktora gitcez çatı muayenesi yapcak.Çatı muayenesi yaptıran var mı nasıl bişey? acıtıyo mu
Canım allah kocana akıl fikir,sana da sabırlar versin yorum bile yapamıyorum canım benim ya,herşeyin hayırlısı olsun...dusundum cnmm tam üç gündür düşünüyorum...
Evet canım zam gelmiş bizimkisine de geçen hafta sordum normal,250 iydi 400 olmuş,sezeryan 450iydi 750 tl olmuş,bir de üstüne doktorun doğum zamanı hastanede olmazsa özel çağırırsan evden 750 tl o alacakmış,işe bak ya.özel hastanede dogum yapacaklar dogum fıyatlarınıza zam geldı mı
ben medıcal parkta yapacagım 450 tl.daha zam yapılmadı
kızlar günaydın.. bebişlerinizin hareketleri nası eskiye göre dahamı az , dahamı fazla...
slm kızlar nasılsınız? Uzun zamandır girememiştim umarım keyfiniz yerindedir bebişler iyidir. önceki sayfalara bakayım dedim oku oku bitmiyo vazgeçtim :) Haftaya doktora gitcez çatı muayenesi yapcak.Çatı muayenesi yaptıran var mı nasıl bişey? acıtıyo mu
kizlar,gogus pompasi hakkinda cok kararsizim aventin elektriklisini aldim ama arastirmalarima gore biberon bebegi anne gogsunden sogutuyormus ,yinede cekip vericem insallah gogsumude alir bebegim:44:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
eşimlee sona geldıkkk artıkk bugun ondan bosanmak ısteyecegımı soyleceyegımm evettt doguma bı ay kala zor bı karar ama benım psıkolojım cok bozulduuuu esımın bı faceını gene buldum cepten gırıoo bu seferdeee hatta suan yazısmalarını okuorum telefon edecek bırıneee bırazdan bırıne numarasını vermıss offff cok daraldım sadece oğlumu dusunuyorumm bu evlılıgın bu kadar cabuk bıtececegını dusunmemıstım allahım bana güç versınnn bana dua edinnn psıkologa gıtmeyı dusunuyorum bugunn kendımı hıc ıyı hıssetmıormmm....
kızlar günaydın.. bebişlerinizin hareketleri nası eskiye göre dahamı az , dahamı fazla...
kızlar bu arada bu çatı muayenesi herkese yapılıyor mu yapılıyorsa neye göre ve ne zaman yapılıyor? 36.haftamdayım henüz yapılmadı önceden söylüyolar mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?