kızlar bu arada bu çatı muayenesi herkese yapılıyor mu yapılıyorsa neye göre ve ne zaman yapılıyor? 36.haftamdayım henüz yapılmadı önceden söylüyolar mı???
Erken dogum belirtileri nelerdir acaba
ben de öyle biliyorum canım; süt izni toplu verilmiyor günlük kullanılıyor ben de 657 ye tabii olduğum için günlük kullanacam...Canım benim doktorum yapmıyor, gerek yok dedi.
Şekersiz Yeşil Çay: Süt izinlerini birliştirip toplu kullanmak yasa ile verilen bir hak olmadığı için tamamen çalıştığın kurumun insiyatifinde. Yasni onlara sorman lazım. Benim şirketim kullandırıyor ve 2 aya tekabül ediyormuş.
isim deyince bizde kisimin ismine cicek ceylin olarak karar verdik nasil sizce teyzeleri
isim deyince bizde kisimin ismine cicek ceylin olarak karar verdik nasil sizce teyzeleri
Şekersiz Yeşil Çay: Süt izinlerini birliştirip toplu kullanmak yasa ile verilen bir hak olmadığı için tamamen çalıştığın kurumun insiyatifinde. Yasni onlara sorman lazım. Benim şirketim kullandırıyor ve 2 aya tekabül ediyormuş.
ben de öyle biliyorum canım; süt izni toplu verilmiyor günlük kullanılıyor ben de 657 ye tabii olduğum için günlük kullanacam...
bebisgeliy canım bana da sanki eskiye göre harekleri azalmış gibi geliyor.. çok endişeniyorum hareketleri hissetmeyince.. dürtmeye başlıyorum.
ceylin ne kadar güzelllll anlamı neydi cennetle alakalıydı sanırım
çok güzel canım isminiz adıyla güzel uzun ömürlü olsun kızın.bizde ceylin melis olarak düşünmüştük şimdi ecrin melise karar verdik.doğuma kadar değişmezse:))
pembevemaviler isminizi çok beğendim canım hayırlı olsun
slm ben ıkıncı cocugumu dogurcam ama cok korkularım var moskovada yasıyorum dogum burda olcak cok tedırgın ve edıselıyım bana dua edın emı kızlar dıl bılmıyorum kocam tek yanımda offfff
Allah yardımcın olsun canım. TR'ye gelip yapma şansın yok mu? Gerçi eşin yanında olacak, onun dil bildiğini düşünüyorum. O sana her konuda yardım eder merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?