2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu arada bu çatı muayenesi herkese yapılıyor mu yapılıyorsa neye göre ve ne zaman yapılıyor? 36.haftamdayım henüz yapılmadı önceden söylüyolar mı???

Canım benim doktorum yapmıyor, gerek yok dedi.

Şekersiz Yeşil Çay: Süt izinlerini birliştirip toplu kullanmak yasa ile verilen bir hak olmadığı için tamamen çalıştığın kurumun insiyatifinde. Yasni onlara sorman lazım. Benim şirketim kullandırıyor ve 2 aya tekabül ediyormuş.

bebisgeliy canım bana da sanki eskiye göre harekleri azalmış gibi geliyor.. çok endişeniyorum hareketleri hissetmeyince.. dürtmeye başlıyorum.

Erken dogum belirtileri nelerdir acaba

rahim ağzında açılma varsa doktorun zaten yatırıyor

bunun dışında iğne batması gibi batmalar da önemliymiş

karnını ya da kasıklarını semsert yapan sancılar -doğum kasılması-

pembe ya da kırmızı akıntı, kanama

bebeğin hareketlerinin durması

benim bildiklerim bunlar tatlım

Çoook uykum var yaaa Az sonra kafam masanın üzerine düşecek diye korkuyorum. Ben artık sürekli uyumak istiyorum ne oluyor banaaaa

ben de öyle biliyorum canım; süt izni toplu verilmiyor günlük kullanılıyor ben de 657 ye tabii olduğum için günlük kullanacam...

ben de öyle biliyorum canım; süt izni toplu verilmiyor günlük kullanılıyor ben de 657 ye tabii olduğum için günlük kullanacam...

tesekkurler kızlar... yapcak bişey yok. bi zorlarım insan kaynaklarını, bakalım... olursa olur, olmazsa olmaz napiim elif, zaten senin sirket süper yaa, yat kalk dua et :)

bebisgeliy canım bana da sanki eskiye göre harekleri azalmış gibi geliyor.. çok endişeniyorum hareketleri hissetmeyince.. dürtmeye başlıyorum.

yerleri daraldı dicem ama geçen nstde benimkinde tık yok benden 1 hafta büyük hamişinki kıpır kıpırdı yarın kontorüm var gidicen sorucam canım..

çok güzel canım isminiz adıyla güzel uzun ömürlü olsun kızın.bizde ceylin melis olarak düşünmüştük şimdi ecrin melise karar verdik.doğuma kadar değişmezse:))

tesekkurler canim,sorma bizde basindan beri ne cok isim degistirdik son kararimiz degistirmezsek bakalim,ecrin meliste cok guzel canim hatta ilk dusundugumuz isimler arasinda

Çatı muayenesi 37.haftada yapıcam dedi benim doktorum... bebeğim benimde aşırı hareketli kafası aşağıda ayaklarıyla kaburgamı ittiriyo :) koç olcak anlaşıldı....

kızlar birde doğum ücretleri ne kadar azmış ya bursa doruk hastanesinde doğum yapacak var mı bursalı arkadaşlardan biz 1500 falan hesapladık bu hafta görüşcez doğum şekline karar verince....

birde isimleriniz çok güzel .... benim tontişimin adı da değiştirmezsek ASYA

slm ben ıkıncı cocugumu dogurcam ama cok korkularım var moskovada yasıyorum dogum burda olcak cok tedırgın ve edıselıyım bana dua edın emı kızlar dıl bılmıyorum kocam tek yanımda offfff

merhaba canlar

az önce kontrolden geldim, doktor 3-4 mayıs gibi olur dedi doğumu. mayısın ilk haftası için gün belirleyeceğiz inşallah. iki hafta sonrası için bi randevu daha verdi. başka bi ilde gittiğim için doktora, haftaya kendi ilçende nst'ye gir dedi.

kilosu 3138 gr çıktı ama doktor bebeğin başı çok büyük, ondan öyle hesaplıyor, aşağı yukarı 2800 gramdır dedi her gün en az 10 hareket hissetmeliymişim, bu çok önemli dedi.

öpüyoruz koca kafalı kızımızla hepinizi

slm ben ıkıncı cocugumu dogurcam ama cok korkularım var moskovada yasıyorum dogum burda olcak cok tedırgın ve edıselıyım bana dua edın emı kızlar dıl bılmıyorum kocam tek yanımda offfff

Allah yardımcın olsun canım. TR'ye gelip yapma şansın yok mu? Gerçi eşin yanında olacak, onun dil bildiğini düşünüyorum. O sana her konuda yardım eder merak etme.

Allah yardımcın olsun canım. TR'ye gelip yapma şansın yok mu? Gerçi eşin yanında olacak, onun dil bildiğini düşünüyorum. O sana her konuda yardım eder merak etme.

sagol cnm tr dogurmayı ben ıstemedım esımı bırakmak ıstemedım esım dıl bılıyor aMA onu almıyorlar hastaneye burda kurallar boyleymıs dua edın bana ıkıncı dogum kolay dıyorlar ıns oyle olur ılk dogumum 12 saat surdu cok korkuyorum ondan dolayı moskovada dogum yapanlar varsa yazarsa sevınırım.sımdıden herkese tsk ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…