canım ben hiç telsiz hakında bilgi edinmedim ama görünüsü güzel inş görüntü kaliteside güzeldir güle güle kullan canım
günaydın herkese...dün bebeğimin beşiğini kurduk babasıyla...biz oda yapamadık kızıma ama beşiğini güzelce süsledim...beşiğinin üstüne duvara süslerini de yapıştırdım çok güzel oldu...yatak odamızın o köşesi ecem'in köşesi oldu...
slm arkadaşlar... hafta sonu giremedim hiç foruma...
cuma günü doktora gittim bundan sonra haftada bir gelceksin dedi.... bebişim 2800 gr olmuş boyuda yaklaşık 49cm... doktorum en az 3bucuk doğar bu bebek dedi...
size birşey sorcam... haftasonu uzun zamandır hissetmediğim birşey hissettim, sanki adet olcakmışım gibi ağrı girdi... bilemedim onlar yalancı sancımıdır, doğuma yaklaşıyoruz diyemi oluyo, veya ben üşüttüm filan??? sizdede böyle birşey oldumu? bakalım nasıl olsa cuma gitcem doktora diye beklim dedim şimdilik bişey yok...
Bizde şimdi kızımla hastaneden işe geldik.2.730 gr.46 cm,kocaman olmuş iyice. onu görünce o kadar mutlu oldum.o kadar duygulandım ki anlatamam.canım kızım ya!!!
2012 mayıs annesiydim ama 6 nisanda doğurdum. 17:35 de 2300 gr 45 cm boylu oğluşum doğdu. hala yoğun bakımda kalıyor ama inşallah ordan turp gibi çıkacak. darısı başınıza anneler. sağlıcakla kurtulun inşallah.
2012 mayıs annesiydim ama 6 nisanda doğurdum. 17:35 de 2300 gr 45 cm boylu oğluşum doğdu. hala yoğun bakımda kalıyor ama inşallah ordan turp gibi çıkacak. darısı başınıza anneler. sağlıcakla kurtulun inşallah.
Canımm Allah analı babalı büyütsün inşallah... inşallah tez zamanda çıkar yoğun bakımdan ... Şuan durumu nasıl, sen nasılsın, hastanede mi kalıyorsun sen de hergün .
günaydın hanımlarr. bizim buralarda bebekşekeri dağıtımı bayram şekeri tarzında oluyo. yani aynı evden gelen baba anne çocuklar herkese tutuluyo... ben bunu nasıl yapsam ? 100 adet aldım ve nasıl dağıtsamda her gelene versem??? komik birsoru ama bilemedim napimm :44:
kızlar korkmuyormusunuz doguma az kaldı ben cok korkuyorum ve cok halsız yorgunum hep uyumak ıstıyorum benımde 23 kaldı benım gıbı olan varmı temızlık falan hıc bısey yapamıyorum cok zorlanıyorum ve bogazım mıdem cok yanıyor sureklı
34+6 da doğdu.preeklampsi teşhisi kondu bana acele ile alındı bebeğim. spinal sezeryan oldum kızlar.
Berat canım
Herkese kocaman merhabaaaaa, bu sabah doktoruma gittim, randevumuz vardı, çalışamaz raporunu aldık.
Kızımı gördüm , tahminimden çok büyümüş teyzeleri. Tartıda ben 2 haftada 500-600 gr almış çıktım.
Kızımda 2 hafta öncesine göre 600 gr almış ve 2600 gr olmuş . yani aldığım kiloyu komple bebeğim almışbaya şaşırdım.
Doktor çok iyi beslemişsin bebeğini dedi. Şuannormal doğum gibi görülüyor, 2 hafta sonra tekrar gideceğim o zaman muayene edip karar verilecek inşallah...
Şimdi işyerine geldim, raporumu verdim, birazdan arkadaşlarımla vedalaşıp ayrılacağım...:2::2:
Nette çok araştırdım ve hep olumluydu yorumlar. Birde bir arkadaşım kullanıyordu bebişi için o da mutlaka al dedi. Ben de artık bu kadar araştırma yeter deyip adlım gitti.
Çok teşekkür ederiz.
Tekrardan hayırlı olsun canım.
Listeye eklendin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?