2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım ben hiç telsiz hakında bilgi edinmedim ama görünüsü güzel inş görüntü kaliteside güzeldir güle güle kullan canım

Nette çok araştırdım ve hep olumluydu yorumlar. Birde bir arkadaşım kullanıyordu bebişi için o da mutlaka al dedi. Ben de artık bu kadar araştırma yeter deyip adlım gitti.

Çok teşekkür ederiz.

Ellerinize sağlık, Eceminiz sağlıkla sıhhatla yatsın ve büyüsün inşallah beşiğinde...

Canım aynısı bu aralar bende de oluyor, birdenbire sanki çok sıkışmışım ve adet sancım başlıyor gibi oluyor hemen kesiliyor.
Bugün doktoruma sordum, sancı alıştırmaları onlar olur ara ara dedi. Korkulacak bişey yok yani...

Bizde şimdi kızımla hastaneden işe geldik.2.730 gr.46 cm,kocaman olmuş iyice. onu görünce o kadar mutlu oldum.o kadar duygulandım ki anlatamam.canım kızım ya!!!

maaşallah kızına hayatım keske bende görsem 2 hafta oldu buaralar hep nstye sokuyor olsun kalp atısları bile mutluluk veriyor bana görsem anlamıyorum doktor gözü kulagı diyor he diyorum ama göremiyorum bu 5.ci doktorum oldugu için artık degiştirmekte istemiyorum oyuzden böle gider neyse nerden nereye geldim konumuz senin bebişindi

2012 mayıs annesiydim ama 6 nisanda doğurdum. 17:35 de 2300 gr 45 cm boylu oğluşum doğdu. hala yoğun bakımda kalıyor ama inşallah ordan turp gibi çıkacak. darısı başınıza anneler. sağlıcakla kurtulun inşallah.

kızlar korkmuyormusunuz doguma az kaldı ben cok korkuyorum ve cok halsız yorgunum hep uyumak ıstıyorum benımde 23 kaldı benım gıbı olan varmı temızlık falan hıc bısey yapamıyorum cok zorlanıyorum ve bogazım mıdem cok yanıyor sureklı

Tünaydın annişler...Oğluşumla kahvaltımızı yaptık ve geldik.Sayfaları okumaktan gözlerim ağrıdı.O adet sancısı gibi ağrılar bende de oluyordu,doktorum rahim kasılması ve artık çok normal olduğunu söyledi.Doğuma hazırlık yapılıyor işte:)Hayırlısıyla bir doğursak bebişlerimizi...

Canımm Allah analı babalı büyütsün inşallah... inşallah tez zamanda çıkar yoğun bakımdan ... Şuan durumu nasıl, sen nasılsın, hastanede mi kalıyorsun sen de hergün .

öff yazdım yazdım silindi yanlışlıkla offfffffffffffffffffffffffffffff tekrar yazamıycm okadar uzun cuma günü dr 2.800gr olmuş oglum dr heran dogurabilirsin 37 haftayı görmesi imkansız dedi bide şehirdışından ablamlar geldi ne oo be çocuk sesiiii kafam şisiti kardeşim ablam kayınvalidesi eşi bide kızı ev alttüst oldu ben kaşındım ne çagırırsın sen ne kadar kardeşte olsan mutlaka senin kalkıp yapman gerekiyor birşeyleri off neyse ki gittiler iyi olsam öflemem ama hem riskli bi durumdayım hemde duygusal yönden çöktüm resmen herşeyleri battı bana banyo yapmaları bile öff. dr öle deyince yarın temizlikçi gelecek inşallh bitiririz yarın bayanla ondan sonra dogsada olur evim pislik içinde perdeler leş gibi

Maşallah canım. Demek sen de doğum yaptın, şimdi seni de listeye ekleyeceğim o halde. Sezeryan mı oldun?

Çıkar turp gibi, hiçç merak etme annesi.

Canımm Allah analı babalı büyütsün inşallah... inşallah tez zamanda çıkar yoğun bakımdan ... Şuan durumu nasıl, sen nasılsın, hastanede mi kalıyorsun sen de hergün .

sağol canım. ben iki gün kaldım çıktım. hergün gidip geliyoruz hastaneye. zor günleri atlattık artık daha iyi oğlum. iki gündür emzirmeye başladım. bol bol öpüşüp koklaşıyoruz onunla spinal sezeryan oldum düşünenlere tavsiye ederim. doğduğunda görebiliyorsunuz yavrunuzu.

Allah'tan bizde öyle bi adet yok. çoluğun çocuğun elinde olmasını istemem açıkçası, çünkü her aileye bi tane verilse yeter. zaten bi kısmı saklamaz bile... ben 65 adet yaptırıyorum ama her aile bireyine vermem diye düşünüyorum. yani inşallah öyle olur diyelim

Canım hayırlısıyla kucağınıza alıp doya doya kokusunu çekersin burnuna inşallah...

canım ben çok şükür korku hissetmiyorum şimdilik. yaklaşık 2 haftam kaldı. korkudan çok merak hissi var bende geleceğe dair halsizlik yorgunluk normal, boşver son günlerimiz tadını çıkar, nazlan nazlanabildiğin kadar gerçi sana diyorum ama kendim de pek yapamıyorum ya

Elifjoyyy canım ellerine sağlık, doğum listemiz de hazırlanmış. bir_dilim_pasta üye adlı arkadaşımız da doğum yapmış. üçüncü isim o olur artık

valla bebişlere annelerine maaşallah cok iyi almıs bebişin inş böle gider hepimiz güzel saglıkla alırız bebişlerimizi kucagımıza

Nette çok araştırdım ve hep olumluydu yorumlar. Birde bir arkadaşım kullanıyordu bebişi için o da mutlaka al dedi. Ben de artık bu kadar araştırma yeter deyip adlım gitti.

Çok teşekkür ederiz.

ozaman daha iyi canım cnkü okadar harcama yapıyoruzki kötü olması acayip can sıkıyor sevindim iyi olmasına güle güle kullan hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…