liste için çok emek harcamışsın, teşekkürler. yalnız bebişlerin doğum tarihi yazmayacak mı
2012 mayıs annesiydim ama 6 nisanda doğurdum. 17:35 de 2300 gr 45 cm boylu oğluşum doğdu. hala yoğun bakımda kalıyor ama inşallah ordan turp gibi çıkacak. darısı başınıza anneler. sağlıcakla kurtulun inşallah.
Onu da ekleyelim o zaman şekerim :)))
Gampili ne zaman doğum yaptı bilen var mı?
öff yazdım yazdım silindi yanlışlıkla offfffffffffffffffffffffffffffff tekrar yazamıycm okadar uzun cuma günü dr 2.800gr olmuş oglum dr heran dogurabilirsin 37 haftayı görmesi imkansız dedi bide şehirdışından ablamlar geldi ne oo be çocuk sesiiii kafam şisiti kardeşim ablam kayınvalidesi eşi bide kızı ev alttüst oldu ben kaşındım ne çagırırsın sen ne kadar kardeşte olsan mutlaka senin kalkıp yapman gerekiyor birşeyleri off neyse ki gittiler iyi olsam öflemem ama hem riskli bi durumdayım hemde duygusal yönden çöktüm resmen herşeyleri battı bana banyo yapmaları bile öff. dr öle deyince yarın temizlikçi gelecek inşallh bitiririz yarın bayanla ondan sonra dogsada olur evim pislik içinde perdeler leş gibi
Yanılmıyorsam az önce Talay ordan ana kucağı aldı. Daha önce de kullandıysa o yorum yapabilir.
gampili 9 nisanda doğum yaptı
Peki bebişlerin isimlerini biliyor musun? Kaç cm doğdular birde.
ay benim evim temiz bian pislendigini düsündüm kendi kendime sinir oldum sana erken dogum için yardım etmeye gelmişler dogurmıycaksanda sinirden dogurursun
isimleri naz ve nisan. boyları 44-46 cm.
selam arkadaşlar
doğum yapmış olanlar yada yapmamış olup da bebeğine hazırlık yapanlara bi sorum olacak
bebeğinize kullanmayı planladıgınız bebeyağı şampuan pişikkremi vs gibi ürünleri hamgi marka yada markalardan aldınız. ve tercih sebeplerinizi ögrenebilirmiyim.
benim ilk bebeğimve bu konunun da önemli oldugunu düşünüyorum. her konuda oldugu gibi bu konuda da tecrübe ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.
2012 mayıs annesiydim ama 6 nisanda doğurdum. 17:35 de 2300 gr 45 cm boylu oğluşum doğdu. hala yoğun bakımda kalıyor ama inşallah ordan turp gibi çıkacak. darısı başınıza anneler. sağlıcakla kurtulun inşallah.
iyi akşamlar hanımlar.. tüm bebişler ve anneleri iyidir inş.alışverişini daha bitirmemiş tembel bir anne olarak sizlere 2 sorum olacak cevaplarsanız çok mutlıu olurum.
1.hangi marka model bebek arabasını aldınız.(biz bugün kraft twisti beğendik ama sizce nasıl araştıran oldu mu bu modeli
arabayı netten almak mantıklımı fiyat daha uygun
2.kaç tane iç zıbın ve dış zıbın aldınız...
cevaplayan arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler
yavrukedii muhtemel doğum tarihlerimiz aynı bakalım bebişlerimiz ne zaman gelecek :)
canım sen ne zaman dogurcaktın yakındı sanki
Herkese kocaman merhabaaaaa, bu sabah doktoruma gittim, randevumuz vardı, çalışamaz raporunu aldık.
Kızımı gördüm , tahminimden çok büyümüş teyzeleri. Tartıda ben 2 haftada 500-600 gr almış çıktım.
Kızımda 2 hafta öncesine göre 600 gr almış ve 2600 gr olmuş . yani aldığım kiloyu komple bebeğim almışbaya şaşırdım.
Doktor çok iyi beslemişsin bebeğini dedi. Şuannormal doğum gibi görülüyor, 2 hafta sonra tekrar gideceğim o zaman muayene edip karar verilecek inşallah...
Şimdi işyerine geldim, raporumu verdim, birazdan arkadaşlarımla vedalaşıp ayrılacağım...:2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?