2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım ne güzel inş bebişin yogun bakımdan cıkar anneciginin kucagında büyümeye devam eder maaşallah buarada biraz daha durabilseymiş annesi aman artık dogmus sag salim kavusursunuz inş

ay benim evim temiz bian pislendigini düsündüm kendi kendime sinir oldum sana erken dogum için yardım etmeye gelmişler dogurmıycaksanda sinirden dogurursun

Gunaydin kizlar, gerci oglen oldu Bebislerimize masallah hepsi saglikli tombis Elifjoy guzel liste elinize saglik

Iki haftadir evdeyim, temizlik yaptik esimle heryeri, ama iki gundur de ben hastalandim galiba yorulunca, grip mi oldum ne fena halsizim, nefes alamiyorum. 4 haftamiz kaldi bakalim merak ve heyecanla bekliyoruz artik

selam arkadaşlar
doğum yapmış olanlar yada yapmamış olup da bebeğine hazırlık yapanlara bi sorum olacak
bebeğinize kullanmayı planladıgınız bebeyağı şampuan pişikkremi vs gibi ürünleri hamgi marka yada markalardan aldınız. ve tercih sebeplerinizi ögrenebilirmiyim.
benim ilk bebeğim ve bu konunun da önemli oldugunu düşünüyorum. her konuda oldugu gibi bu konuda da tecrübe ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.

dalin şampuan ve sabun komili bebe yağı pişik kremi doktora sorarak alıcam

Ben Sebamed aldım, kullanan arkadaşlarım tavsiye ettiği için ve tamamen dermatolojik olduğu için onu terch ettim.

Merhaba mayıs annişleri. Ne zamandır giremedim foruma. Herkes iyidir umarım. Nisanda doğumlar başlamış maşallah, allah sağlık sıhhat versin doğan bebişlerimize. Benim oğluşum da 2400 gram ve 43 cm. Çok zor gelip gidiyoruz işe, 9 mayısa kadar nasıl gidip gelcez hiç bilmiyorum.

Portbebelerden alan var mı arkadaşlar. Ben oğluşumu başka nasıl taşıycam hastaneye , sağlık ocağına diye düşünüp durdum, portbebeye karar verdim aldım ama kokusu çok kötü. yıkasam olur mu acaba, bilen var mı yıkanıyo mu bunlar, çantası da var aynı renk. ikisinide elde yıkama programına versem olur mu acaba?

Gözünüz aydın olsun Allah analı babalı büyütsün sağlık versin inşallah çıkar küvezden de sağlıkla hiç merak etme

selam kızlarr

bende bügün doktora gittim kızlarr yavrumu görmeye ama kafasını öyle bir yerlere saklamış ki dr kulaklarını bile göstermiyo dedi yaramaz kızım beniiimmm

çok şükür herşeyin yolunda olduğunu öğrendim 2600 gram olmuş boyu yaklaşık 48 cm haftaya çatı muayenem var :18::18:

yavrukedii muhtemel doğum tarihlerimiz aynı bakalım bebişlerimiz ne zaman gelecek :)

ne kadar isine yarar bilmiyorum ama benim 2 yasini henuz gecmis bir oglum daha oldugu icin iki bebegi ayni anda oturtabilecegim ama ayni zamanda iri ya da genis olmayip otobuse trene rahat binebilecegim hatta dayanikli birseye ihtiyacim vardi. ben de bunu gordum netten siparis ettim cunku amerika disinda baska hicbiryerde yoktu.
Baby Gizmo Joovy Caboose Ultralight 2010 Stroller - YouTube

belki benim durumumda olanlar icin bir fikir olur cunku boyle bisey bulmak icin cok ugrastim. cok kullanisli bisey pahali da degil. gonderme parasi gumruk hepsi dahil 290 dolara geldi bana

Zibin olarak da 3,4 tane yetmisti ban ailk oglumda. ikinci bebek icin henuz alisveris yapmadim

Son düzenleme:
canım sen ne zaman dogurcaktın yakındı sanki

16 gunum kaldi canim,3 mayista insallah:18:

masallah canim bebegine,su kalan zamanda bende kilo almak istemiyorum ,aldigim bebeisime gitsin

masallah canim oglusuna, allah uzun omurler versin dualarim sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…