aaa evet aynızamanında gelsinler sağlıklı sıhhatli inşallahhh
maaşallah kızınahayatım keske bende görsem 2 hafta oldu buaralar hep nstye sokuyor olsun kalp atısları bile mutluluk veriyor bana görsem anlamıyorum doktor gözü kulagı diyor he diyorum ama göremiyorum bu 5.ci doktorum oldugu için artık degiştirmekte istemiyorum oyuzden böle gider neyse nerden nereye geldim konumuz senin bebişindi
maaşallah kızınahayatım keske bende görsem 2 hafta oldu buaralar hep nstye sokuyor olsun kalp atısları bile mutluluk veriyor bana görsem anlamıyorum doktor gözü kulagı diyor he diyorum ama göremiyorum bu 5.ci doktorum oldugu için artık degiştirmekte istemiyorum oyuzden böle gider neyse nerden nereye geldim konumuz senin bebişindi
tmyomr ve yavrukedi benim de bdt 29 mayıs sizlerle aynı yani bakalım bebişlerimiz ne zaman gelcek....
selam kızlarr
bende bügün doktora gittim kızlarr yavrumu görmeye ama kafasını öyle bir yerlere saklamış ki dr kulaklarını bile göstermiyo dedi yaramaz kızım beniiimmm
çok şükür herşeyin yolunda olduğunu öğrendim2600 gram olmuş boyu yaklaşık 48 cm haftaya çatı muayenem var :18::18:
canım iyi dileklerin için sağol, dudaklarımız babaya çekecek heralde, kocaman arap dudağı gibi ortadan yarık dudakları var, insan soyamıyor bakmaya yavrum benim,hayırlısıyla bi kavuşsak....
bu arada halılar için bende arkadaşlara katılıyorum yani senin eklediklerinden çok diğer deniz temalı olanlar daha çok uyuyor uyku setine,,,yine bu arada uyku setini almışsın, en son mesajında mothercare e bakıcam olmazsa sadece kenarlık alırım demiştin, uyku setini ordanmı aldın???
öff yazdım yazdım silindi yanlışlıkla offfffffffffffffffffffffffffffff tekrar yazamıycm okadar uzun cuma günü dr 2.800gr olmuş oglum dr heran dogurabilirsin 37 haftayı görmesi imkansız dedi bide şehirdışından ablamlar geldi ne oo be çocuk sesiiii kafam şisiti kardeşim ablam kayınvalidesi eşi bide kızı ev alttüst oldu ben kaşındım ne çagırırsın sen ne kadar kardeşte olsan mutlaka senin kalkıp yapman gerekiyor birşeyleri off neyse ki gittiler iyi olsam öflemem ama hem riskli bi durumdayım hemde duygusal yönden çöktüm resmen herşeyleri battı bana banyo yapmaları bile öff. dr öle deyince yarın temizlikçi gelecek inşallh bitiririz yarın bayanla ondan sonra dogsada olur evim pislik içinde perdeler leş gibi
slm arkadaşlar neredeyse doğum sıasında yerimi alıyordum.dün akşam biraz kasılma hissettim takip ettim önce 20 dk. da bir, sonra 10 dk. da,sonrada 6 dk da bir gelmeye basladı.hastaneye gittim çalıştığım yere.ebe arkadaş nst ye bağladı sancılar gaye düzenli 50 lerde falan sonra bi de alttan bakalım dedi,doğum başlamış çocuğun kafası aşağıda,silinme var bu gece suyun gelir dedi...ben tabi baya korktum çalıştığım yerde yenidoğan ünitesi olmadığı için takip olduğum özel hastaneye gittim bu arada çantamı1 gün önce zorla hazırlamıştım iyiykide hazırlamısım yoksa o arada bide eve gelip onunla uğrasacaktık.daha sonra takip olduğum hastanedede alttan muayene etti ebe evet açılma yok ama bebek tamamen kanala yerleşmiş dedi nst de sancım 5 dk da bir ve tam 120 idi(arkadaşlar sadece hafif bir adet sancısı gibiydi)ama baya nefes almamı zorluyordu ve kızım içerdedeli gibi dönüyordu.dr u aradı doğumu durdurmaya karar vardiler.daha 34 yeni doldu kızımın kg si 2000.nidilat,antibiotik başladılar bebek için ciğer geliştiriciiğneleri yapıldı sabaha kadar sancı çektim baya bildiniz doğum sancısıydı ama öyle anlatılanlar gibi zor gelmedi bana.doğum sabah durdu.şimdi tetikte bekliyoruz yine olursa diye yani heran nisan annesi olabilirim.(daha suyum falan gelmedi çok şükür)ama inş. 2 haftayıda doldurabilirim arkadaşlar dua edin bana...(gelişmeleri aktarırım)
slm arkadaşlar... hafta sonu giremedim hiç foruma...
cuma günü doktora gittim bundan sonra haftada bir gelceksin dedi.... bebişim 2800 gr olmuş boyuda yaklaşık 49cm... doktorum en az 3bucuk doğar bu bebek dedi...
size birşey sorcam... haftasonu uzun zamandır hissetmediğim birşey hissettim, sanki adet olcakmışım gibi ağrı girdi... bilemedim onlar yalancı sancımıdır, doğuma yaklaşıyoruz diyemi oluyo, veya ben üşüttüm filan??? sizdede böyle birşey oldumu? bakalım nasıl olsa cuma gitcem doktora diye beklim dedim şimdilik bişey yok...
2012 mayıs annesiydim ama 6 nisanda doğurdum. 17:35 de 2300 gr 45 cm boylu oğluşum doğdu. hala yoğun bakımda kalıyor ama inşallah ordan turp gibi çıkacak. darısı başınıza anneler. sağlıcakla kurtulun inşallah.
selam arkadaşlar
doğum yapmış olanlar yada yapmamış olup da bebeğine hazırlık yapanlara bi sorum olacak
bebeğinize kullanmayı planladıgınız bebeyağı şampuan pişikkremi vs gibi ürünleri hamgi marka yada markalardan aldınız. ve tercih sebeplerinizi ögrenebilirmiyim.
benim ilk bebeğimve bu konunun da önemli oldugunu düşünüyorum. her konuda oldugu gibi bu konuda da tecrübe ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Eki Görüntüle 391832 Eki Görüntüle 391833 Eki Görüntüle 391834
kızlar merhaba
halı ve maceramızı noktaladık sonunda
perdesinde beyaz ve mavi puanlar var
odayı sürekli havalandıracağımız için stor yaptırmadım onun yerine tam kapanabilir otellerdeki gibi fonm yaptırdım şeker mavi
geçen hafta çiftlik desenli bir halı göstermiştim ya, onu iade ettik ve english homedaki bu puanlı halıyı aldık
beşiğinin tülünün de puanlı olduğunu beşik eve gelince hatırladık yani bir şekilde takım gibi oldu
odaya renk katsın diye düz beyaz olan lambasının etrafına keçeden yeşilli mavili süsler keseceğim
kapısına da bu balın süsünü aldık, hastaneye götüreceğiz sonra da odasına takacağız
mavi incili ve tüllü sepeti mevlid için aldım ama hastaneye götürmek üzere de şimdiden kendi yaptığım şekerlerle doldurdum (resmin üstünü boyadım şimdilik, etiketini de takayım öyle koyayım dedim =))
erkek çocuğu için bile insanı mest ediyor herşey bir de kız çocuklarınınkini gördükçe bayıldım ne halılar ne perdeler !!
kızlar merhaba
odayı sürekli havalandıracağımız için stor yaptırmadım onun yerine tam kapanabilir otellerdeki gibi fonm yaptırdım şeker mavi
geçen hafta çiftlik desenli bir halı göstermiştim ya, onu iade ettik ve english homedaki bu puanlı halıyı aldık
beşiğinin tülünün de puanlı olduğunu beşik eve gelince hatırladık yani bir şekilde takım gibi oldu
odaya renk katsın diye düz beyaz olan lambasının etrafına keçeden yeşilli mavili süsler keseceğim
kapısına da bu balın süsünü aldık, hastaneye götüreceğiz sonra da odasına takacağız
mavi incili ve tüllü sepeti mevlid için aldım ama hastaneye götürmek üzere de şimdiden kendi yaptığım şekerlerle doldurdum (resmin üstünü boyadım şimdilik, etiketini de takayım öyle koyayım dedim =))
erkek çocuğu için bile insanı mest ediyor herşey bir de kız çocuklarınınkini gördükçe bayıldım ne halılar ne perdeler !!
artık tüm işler bitti.şimdi beklemeye,geri saymaya başladık...zamanın dolunca gelebilirsin kuzucum.öncelikle koynum,sonra yatakların hazır...
Eki Görüntüle 391857 Eki Görüntüle 391858 Eki Görüntüle 391859 Eki Görüntüle 391860 Eki Görüntüle 391861 Eki Görüntüle 391862 Eki Görüntüle 391863 Eki Görüntüle 391864 Eki Görüntüle 391865 Eki Görüntüle 391866 Eki Görüntüle 391868 Eki Görüntüle 391869 Eki Görüntüle 391870 Eki Görüntüle 391871 Eki Görüntüle 391872 Eki Görüntüle 391873 Eki Görüntüle 391874 Eki Görüntüle 391875
kızlar merhaba
kimse bana cevap vermedi ama. Portbebe alıp yıkayan var mı? portbebeyi ve yanında verilen çantayı çamaşır makinesinde elde yıkama programına atsam olur mu?
ben de hastane çantamızı dün hazırladım oğluşumla. ama hala bi eksik var mı diye düşünüyorum. neler koydunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?