2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

olsun canım üzülme.görürsün.devlete mi gidiyorsun ki?nstye ben henüz hiç girmedim.çatı muayenem de yapılmadı.ben iki haftada bir gidiyorum.her gittiğimde görebiliyorum.grçekten kocaman kızım.bazen zorlansam da dikkatli bakınca net çözebiliyorum.ağzını burnunu.gözünü,yanaklarını,kulaklarını.kucağımda olsa da öpsem öpsem diyorum.doktor bide demez mi burnu, yanakları sen.nasıl havaya girdim babasının yanında anlatamam

olsun canım üzülme.görürsün.devlete mi gidiyorsun ki?nstye ben henüz hiç girmedim.çatı muayenem de yapılmadı.ben iki haftada bir gidiyorum.her gittiğimde görebiliyorum.grçekten kocaman kızım.bazen zorlansam da dikkatli bakınca net çözebiliyorum.ağzını burnunu.gözünü,yanaklarını,kulaklarını.kucağımda olsa da öpsem öpsem diyorum.doktor bide demez mi burnu, yanakları sen.nasıl havaya girdim babasının yanında anlatamam

yaramaz ki ne yaramaz.ben de doğru dürüst görüntüler almak istedim.ama uğraştım olmadı.bizimkide öyle poz vermek istemiyor nazlı kızım.olsun gördüğüm kadarı da yeterli napayım.ileride gösterilecek 2-3 fotoğraf var tabi o anlayabilirse:)

İşin stresinin çoğunu üzerimden attım diyebilirim. artık daha rahat hissediyorum kendimi.fırsat buldukça da netin başına oturuyorum. biraz keyif çatmak benim de hakkım.en çok yorulan hep bendim. şimdi biraz kendimi geri çekme zamanı. inşallah son 3 haftamı styressiz, sinir krizi geçirmeden atlatırım iş yeerinde.

slmm kızlarr nasılsınız benim kızım ters taraftan çıkmaya çalışıyor sanırım midemin tam yukarısında kaç gündür:)cumartesi bebek şekerlerimizin siparişini verdik.100 adet yaptırıyorum kayınvaldem yetmezse sonra yine yaptırırırz dedi onun çevresi kalabalık olunca kendi annemde memlekete götürcek biraz.netten buldum resmini inş. yükleyebilirim.

kızlar selam ne var ne yomk görmeyeli? ben çok yorucu bir haftasonu geçirdim artık hiç eğilemiyorum iyice kasıklarıma indi oğlum çarşamba günü doğumumuz belli olacak oğlum için en sağlıklısı neyse o olur inşallah

esracım uyku setini konuşmuştuk ya, komple setler anlamsız pahalı ve elyaf yorganlı olduğu için nevresim takımı alıp anneme kenarlık diktirmeyi planlıyordum yorganını da kaz tüyü alacaktım
ama bir sürü yer gezdim beğendiğim nevresime uygun kumaş bulamadım fln
en son eşim denizcili olan bu uyku setini beğendi ve mobilyayı aldığımız yer de indirim yapınca aldık -moremo mudanya yolu-
yorganı da dahil ama terleyen bir çocuk olursa kullanmam elyaf yorganı

bence kız için 2 türlüsü de olur, o kadar güzel hazır uyku setleri var ki! perili şatolu vardı bi tane, şato şeklinde halısı fln vardı off masal gibiydi
nevresim alıp kenarlarını da dikebilirsiniz kafanıza göre çünkü çok fazla pembe kumaş var.

funnababy, cookids, kidaboo, aybi bebe... bunların çok güzel kız ürünleri var beğenirsen mudanya yolunda satan yerler var

cnm allah yardım etsın valla ablada olsa bıraz anlayıs lazım ınsan hamıleyken cok gergın streslı oluyor kımsseyı kaldıramıyor bende oyleyım sımdı zaten anca popumu yerden kaldırıyorum bıde ıs yok mısafır cocuk off

Yeniden selam kizlar... Bugun sadece rapor almak icin hastaneye gittim. (32 haftada calisabilir aldim, ustune 2 hafta calistim ve artik ise gitmicem) normalde hafta sonu kontrole gidicektik esimle ama dr yurtdisina cikicakmis. Ben de bugun muayeneye girdim. Kizim 2480 gr olmus en son 31 martta gitmistik 1988 gr di, cok iyi dedi dr, ben de cok mutlu oldum :) (tabii kilo basina 100 gr gibi bi yanilma payi olur dedi, onu da unutmadan belirteyim) neyse, kac haftalik olduguma bakinca; "oooo bi on gun sonra falan yine gel dogumu konusalim artik" dedi. Normal yapar misin dedi, ben de "ben yaparim da, hemoroidim var o yuzden istemiyorum, zaten cok kotu durumda" dedim. "haklisin" dedi... Kisacasi artik kismetse sona yaklasiyoruz kizlar yavas yavas... Heyecanlaniyorum zaman gectikce ve tarifsiz bir sevinc kapliyor icimi... Bi de artik evdeyiz kizimla, butun gun takipteyiz sizi :) Sıkıntı olmazsa 17 mayis olabilir mi sezaryen gunum diye sordum... Sata gore 25 mayis cunku... Olabilir, sorun yok dedi... Daha beklemesi gerekiyorsa beklesin ama, illa 17 olcak diye bisey yok dedim. Sorun olmadigini alabilecegini soyledi :) biz esimle 17 mayis 2005 te tanistik, 17 mart 2007 de evlendik, 17 nin guzel bi anlami var bizde; tanistiktan 7 yil sonra melegimizi kucagimiza alicaz insallah ayy cenem dustu

canım geçmiş olsun...en son sancıların dinmişti haberlerini bekliyoruz.....

bende de oluyor sanırım yalancı sancı dedikleri bu....

canım allah analı babalı büyütsün....darısı sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı bize nasip etsin.....

ben bübchen aldım etrafımda ki herkes bunu kullandı ve çok memnunlar....bende amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok diye o marka aldım....

kızlar merhaba
halı ve maceramızı noktaladık sonunda
perdesinde beyaz ve mavi puanlar var
odayı sürekli havalandıracağımız için stor yaptırmadım onun yerine tam kapanabilir otellerdeki gibi fonm yaptırdım şeker mavi

geçen hafta çiftlik desenli bir halı göstermiştim ya, onu iade ettik ve english homedaki bu puanlı halıyı aldık
beşiğinin tülünün de puanlı olduğunu beşik eve gelince hatırladık yani bir şekilde takım gibi oldu

odaya renk katsın diye düz beyaz olan lambasının etrafına keçeden yeşilli mavili süsler keseceğim
kapısına da bu balın süsünü aldık, hastaneye götüreceğiz sonra da odasına takacağız

mavi incili ve tüllü sepeti mevlid için aldım ama hastaneye götürmek üzere de şimdiden kendi yaptığım şekerlerle doldurdum (resmin üstünü boyadım şimdilik, etiketini de takayım öyle koyayım dedim =))

erkek çocuğu için bile insanı mest ediyor herşey bir de kız çocuklarınınkini gördükçe bayıldım ne halılar ne perdeler !!

Son düzenleme:
kimse bana cevap vermedi ama. Portbebe alıp yıkayan var mı? portbebeyi ve yanında verilen çantayı çamaşır makinesinde elde yıkama programına atsam olur mu?

ben de hastane çantamızı dün hazırladım oğluşumla. ama hala bi eksik var mı diye düşünüyorum. neler koydunuz?

kızlar bende 33 haftayım artık. ve kızım 2100 gr olmuş ve 64 kılo ile başladım şu anda 71
kiloyum bu kontrolumde doktor vajinal muayene etti beni normal doğum yapıp yapamıycağıma
bakmak için. daha kızım donmedi donerse yaparsın dedi. merak ettiğim çatı muayeneside bu
muayenenin aynısı olucak heralde. eğer oyleyse valla 1 dakika bile surmedı ve zor da bi işlem değil
yapmayanlara duyrulur

Kizlar bende bugün kontrole gittim kizim haftasiyla uyumluymus,suyu da iyiymiş çok şükür.nst baglandim bende bugün ilk defa kalp atislarida iyi cok şükür inşallah böyle devam eder.kasiklarimda agri var dedim alttan kontrol etti açilma falan yokmuş.ama çok utandim

bu halı bence çok çok güzel olmuş,sana önerdiklerimizden daha güzel ve uyumlu...allah kullandırmayı nasip etsin inş

bence çok doğru bir seçim olmuş halın.herşey çok güzel.

bence bunları buraya koymakla hata etmişsin ben bile dayanamayıp yatmak istiyorum.bebeğin bir farkına varırsa koşarak gelir.ben çoooooooooooooookkkkk beğendim sağlıkla mutlulukla gelsin meleğin.

cok cok guzel olmus canim,tam bi erkek odasi mavi mavi,gule gule yatsin pasan insallh

ben almadim canim,kalca cikigi vs. gibi zararlarini okumustum o yuzden vazgectim belki sdaha sonra kararim degisir,

hastane cantama,kendim icin

3 pijama,
sabahlik,havlu
terlik,kagit havlu,
deodorant,
parfum,
sabun,
sampuan,dis fircasi ve macunu,tarak,krem,
emzirme sutyeni,5 buy boy kulot,gogus kalkani
ped,rezene cayi(sut icin),bardak,kasik vs. koydum ..

kizim icin,

5 cit citli body,
5 tulum,5 corap,1 buyuk boy battaniye,1 polar battaniye,2 penye battaniye,
emzik ve sac bantlari ,koydum

aklima bunlar geldi baska seylerde koymusumdur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…