- 4 Kasım 2009
- 1.644
- 6
- 156
artık tüm işler bitti.şimdi beklemeye,geri saymaya başladık...zamanın dolunca gelebilirsin kuzucum.öncelikle koynum,sonra yatakların hazır...
Eki Görüntüle 391857 Eki Görüntüle 391858 Eki Görüntüle 391859 Eki Görüntüle 391860 Eki Görüntüle 391861 Eki Görüntüle 391862 Eki Görüntüle 391863 Eki Görüntüle 391864 Eki Görüntüle 391865 Eki Görüntüle 391866 Eki Görüntüle 391868 Eki Görüntüle 391869 Eki Görüntüle 391870 Eki Görüntüle 391871 Eki Görüntüle 391872 Eki Görüntüle 391873 Eki Görüntüle 391874 Eki Görüntüle 391875
Eki Görüntüle 391832 Eki Görüntüle 391833 Eki Görüntüle 391834
kızlar merhaba
halı ve maceramızı noktaladık sonunda
perdesinde beyaz ve mavi puanlar var
odayı sürekli havalandıracağımız için stor yaptırmadım onun yerine tam kapanabilir otellerdeki gibi fonm yaptırdım şeker mavi
geçen hafta çiftlik desenli bir halı göstermiştim ya, onu iade ettik ve english homedaki bu puanlı halıyı aldık
beşiğinin tülünün de puanlı olduğunu beşik eve gelince hatırladık yani bir şekilde takım gibi oldu
odaya renk katsın diye düz beyaz olan lambasının etrafına keçeden yeşilli mavili süsler keseceğim
kapısına da bu balın süsünü aldık, hastaneye götüreceğiz sonra da odasına takacağız
mavi incili ve tüllü sepeti mevlid için aldım ama hastaneye götürmek üzere de şimdiden kendi yaptığım şekerlerle doldurdum (resmin üstünü boyadım şimdilik, etiketini de takayım öyle koyayım dedim =))
erkek çocuğu için bile insanı mest ediyor herşey bir de kız çocuklarınınkini gördükçe bayıldım ne halılar ne perdeler !!
artık tüm işler bitti.şimdi beklemeye,geri saymaya başladık...zamanın dolunca gelebilirsin kuzucum.öncelikle koynum,sonra yatakların hazır...
Eki Görüntüle 391857 Eki Görüntüle 391858 Eki Görüntüle 391859 Eki Görüntüle 391860 Eki Görüntüle 391861 Eki Görüntüle 391862 Eki Görüntüle 391863 Eki Görüntüle 391864 Eki Görüntüle 391865 Eki Görüntüle 391866 Eki Görüntüle 391868 Eki Görüntüle 391869 Eki Görüntüle 391870 Eki Görüntüle 391871 Eki Görüntüle 391872 Eki Görüntüle 391873 Eki Görüntüle 391874 Eki Görüntüle 391875
günaydınnnn.. bende evdeyimmm:)) işe gitmemek tuhaf geldi
Mrb arklar hala hastanedeyim bügünde buradayız.yine başladı sancılarım dün gece baya fenaydi 3 gündür dogum sancısı çekiyorum ama doğurmamaya uğraşıyorum.ama bebeğim iyi olsunda herseye deger.
slm arkadaşlar... hafta sonu giremedim hiç foruma...
cuma günü doktora gittim bundan sonra haftada bir gelceksin dedi.... bebişim 2800 gr olmuş boyuda yaklaşık 49cm... doktorum en az 3bucuk doğar bu bebek dedi...
size birşey sorcam... haftasonu uzun zamandır hissetmediğim birşey hissettim, sanki adet olcakmışım gibi ağrı girdi... bilemedim onlar yalancı sancımıdır, doğuma yaklaşıyoruz diyemi oluyo, veya ben üşüttüm filan??? sizdede böyle birşey oldumu? bakalım nasıl olsa cuma gitcem doktora diye beklim dedim şimdilik bişey yok...
Herkese kocaman merhabaaaaa, bu sabah doktoruma gittim, randevumuz vardı, çalışamaz raporunu aldık.
Kızımı gördüm , tahminimden çok büyümüş teyzeleri. Tartıda ben 2 haftada 500-600 gr almış çıktım.
Kızımda 2 hafta öncesine göre 600 gr almış ve 2600 gr olmuş . yani aldığım kiloyu komple bebeğim almışbaya şaşırdım.
Doktor çok iyi beslemişsin bebeğini dedi. Şuannormal doğum gibi görülüyor, 2 hafta sonra tekrar gideceğim o zaman muayene edip karar verilecek inşallah...
Şimdi işyerine geldim, raporumu verdim, birazdan arkadaşlarımla vedalaşıp ayrılacağım...:2::2:
halı muhteşemmiş...english home dan aldım dedin dimi...çok güsel...ne kadar mesela birded ölçüsü ne bu halının benim 1.25x2.00 almam lazım ama halı muhteşem...çok beğendim....
.
Yeniden selam kizlar... Bugun sadece rapor almak icin hastaneye gittim. (32 haftada calisabilir aldim, ustune 2 hafta calistim ve artik ise gitmicem) normalde hafta sonu kontrole gidicektik esimle ama dr yurtdisina cikicakmis. Ben de bugun muayeneye girdim. Kizim 2480 gr olmus en son 31 martta gitmistik 1988 gr di, cok iyi dedi dr, ben de cok mutlu oldum :) (tabii kilo basina 100 gr gibi bi yanilma payi olur dedi, onu da unutmadan belirteyim) neyse, kac haftalik olduguma bakinca; "oooo bi on gun sonra falan yine gel dogumu konusalim artik" dedi. Normal yapar misin dedi, ben de "ben yaparim da, hemoroidim var o yuzden istemiyorum, zaten cok kotu durumda" dedim. "haklisin" dedi... Kisacasi artik kismetse sona yaklasiyoruz kizlar yavas yavas... Heyecanlaniyorum zaman gectikce ve tarifsiz bir sevinc kapliyor icimi... Bi de artik evdeyiz kizimla, butun gun takipteyiz sizi :) Sıkıntı olmazsa 17 mayis olabilir mi sezaryen gunum diye sordum... Sata gore 25 mayis cunku... Olabilir, sorun yok dedi... Daha beklemesi gerekiyorsa beklesin ama, illa 17 olcak diye bisey yok dedim. Sorun olmadigini alabilecegini soyledi :) biz esimle 17 mayis 2005 te tanistik, 17 mart 2007 de evlendik, 17 nin guzel bi anlami var bizde; tanistiktan 7 yil sonra melegimizi kucagimiza alicaz insallahayy cenem dustu
kimse bana cevap vermedi ama. Portbebe alıp yıkayan var mı? portbebeyi ve yanında verilen çantayı çamaşır makinesinde elde yıkama programına atsam olur mu?
ben de hastane çantamızı dün hazırladım oğluşumla. ama hala bi eksik var mı diye düşünüyorum. neler koydunuz?
canım ya sendede mi hemoroid var( ben son 3 haftadır çok çektim içmemem gereken yani hamilelik için c risk grubuna giren ilaçlar içtim ancak toparlayabildim ama geçmedi çokta normal doğum istiyorum önümüzdeki hafta hemoroid uzmanı bir doktora gidicem onun dediğine göre karar vericem ne yapacağıma çok korkuyorum doğumda ıkınınca yine ağrım olur sütüm gelmez diye
bence bunları buraya koymakla hata etmişsin ben bile dayanamayıp yatmak istiyorum.bebeğin bir farkına varırsa koşarak gelir.ben çoooooooooooooookkkkk beğendim sağlıkla mutlulukla gelsin meleğin.
canim cok guzel olmus prensesin odasi,ayrintilarina kadar tamamlamissin ne guzel,yesil ve pembe cok tatli olmus,perdeye bayildim,gule gule yatsin icinde
halı muhteşemmiş...english home dan aldım dedin dimi...çok güsel...ne kadar mesela birded ölçüsü ne bu halının benim 1.25x2.00 almam lazım ama halı muhteşem...çok beğendim....
herşey çok kibar çok şık olmuş ellerine sağlık.....
ferezya, zeynepYUS bayıldım odalarınıza... güle güle büyüsün içinde yavrucaklarınız
benm aldığım 1,20*1,80 ve 99tl'. odana olmazsa 30 gün içinde geri götürebiliyorsun biz çiftlikli olanı serdik olmadı paketleyip geri verdik
çeşitli ebatları vardı internetten bakabilirsin english home sitesinden
antibakteriyel ve tutuşmuyormuş bu da hoşuma gitti
english homeda denizcili bir pike takımı var korkuluk minderleri fln da var 140 tl bayıldım
beğendiğinize sevindim,yorumlarınız için çoook teşekkür ederim kızlar....
kızlar ya benim ağrılarım var hissedebiliyorum artık daha önce nst de yaklaşık 1 aydır görülüyodu ama hissetmiyordum ama artık hissediyorum dün gittim kontrole ve bana gariptir 3 hafta sonra gel dedi şunun için dediğini zannediyorum cuma izne ayrılıyor ve 2 hafta yok ben yokken doğurursan selametle demek istedi heralde
valla bugün yarın haberimi alırsınız belkide allahım yardım et hayırlısıyla vaktinde olsun herşey:18:
kızlar ya benim ağrılarım var hissedebiliyorum artık daha önce nst de yaklaşık 1 aydır görülüyodu ama hissetmiyordum ama artık hissediyorum dün gittim kontrole ve bana gariptir 3 hafta sonra gel dedi şunun için dediğini zannediyorum cuma izne ayrılıyor ve 2 hafta yok ben yokken doğurursan selametle demek istedi heralde
valla bugün yarın haberimi alırsınız belkide allahım yardım et hayırlısıyla vaktinde olsun herşey:18:
ne kadar isine yarar bilmiyorum ama benim 2 yasini henuz gecmis bir oglum daha oldugu icin iki bebegi ayni anda oturtabilecegim ama ayni zamanda iri ya da genis olmayip otobuse trene rahat binebilecegim hatta dayanikli birseye ihtiyacim vardi. ben de bunu gordum netten siparis ettim cunku amerika disinda baska hicbiryerde yoktu.
Baby Gizmo Joovy Caboose Ultralight 2010 Stroller - YouTube
belki benim durumumda olanlar icin bir fikir olur cunku boyle bisey bulmak icin cok ugrastim. cok kullanisli bisey pahali da degil. gonderme parasi gumruk hepsi dahil 290 dolara geldi bana
Zibin olarak da 3,4 tane yetmisti ban ailk oglumda. ikinci bebek icin henuz alisveris yapmadim
kızlar hamileliğimin son haftasındayım ama hiç olmadığım kadar aşeriyorum
aylardır cips kola vb zararlı şeylerden uzak durdum, normalde de çok yemem zaten
ama şu an cips bana bakıyor ben ona, delirecek gibiyim
sizce yiyeyim mi :26::26:
kızlar hamileliğimin son haftasındayım ama hiç olmadığım kadar aşeriyorum
aylardır cips kola vb zararlı şeylerden uzak durdum, normalde de çok yemem zaten
ama şu an cips bana bakıyor ben ona, delirecek gibiyim
sizce yiyeyim mi :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?