2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

halı muhteşemmiş...english home dan aldım dedin dimi...çok güsel...ne kadar mesela birded ölçüsü ne bu halının benim 1.25x2.00 almam lazım ama halı muhteşem...çok beğendim....

herşey çok kibar çok şık olmuş ellerine sağlık.....

günaydınnnn.. bende evdeyimmm:)) işe gitmemek tuhaf geldi

sen de mi izne çıktın?

Mrb arklar hala hastanedeyim bügünde buradayız.yine başladı sancılarım dün gece baya fenaydi 3 gündür dogum sancısı çekiyorum ama doğurmamaya uğraşıyorum.ama bebeğim iyi olsunda herseye deger.

canım umarım iyisindir. face e de haber ver arada. merak ettim seni...

adet sancısı bende de var canım. korkma geçiyor hemen. ama yine de ihmal etme doktoruna da sor mutlaka...

çok sevindim her şeyin yolunda olmasına. ben de bugün raporumu aldım ve şirkete verdim. sanki üzerimden yük kalktı. yihhuuu :)

artık tüm işler bitti.şimdi beklemeye,geri saymaya başladık...zamanın dolunca gelebilirsin kuzucum.öncelikle koynum,sonra yatakların hazır...

heeepsi çok güzel bayıldım. güle güle büyüsün yavrun :)

halı muhteşemmiş...english home dan aldım dedin dimi...çok güsel...ne kadar mesela birded ölçüsü ne bu halının benim 1.25x2.00 almam lazım ama halı muhteşem...çok beğendim....
.

benm aldığım 1,20*1,80 ve 99tl'. odana olmazsa 30 gün içinde geri götürebiliyorsun biz çiftlikli olanı serdik olmadı paketleyip geri verdik
çeşitli ebatları vardı internetten bakabilirsin english home sitesinden
antibakteriyel ve tutuşmuyormuş bu da hoşuma gitti

english homeda denizcili bir pike takımı var korkuluk minderleri fln da var 140 tl bayıldım

canım ya sendede mi hemoroid var( ben son 3 haftadır çok çektim içmemem gereken yani hamilelik için c risk grubuna giren ilaçlar içtim ancak toparlayabildim ama geçmedi çokta normal doğum istiyorum önümüzdeki hafta hemoroid uzmanı bir doktora gidicem onun dediğine göre karar vericem ne yapacağıma çok korkuyorum doğumda ıkınınca yine ağrım olur sütüm gelmez diye

kendim içim 3 pijama takımı -sez. olursa 2 gece kalınacak zaten. huykuyumdur terli ve kanlı oluırsa hemen değiştiririm-
kendim için her pijamama uygun sallantısız küpe, taç toka, ruj, tarak, ayna, göz kalemi ve fondoten -cildim çok soluk olursa diye-
kendim için 3 çorap
kendim için rahat terlik
kendim için diş fırçası ve macunu
sez. olur da süt gelmezse diye göğüs pompası
hijyenik ped -1paket kotek yoğun gece ve 1 orkid pamuklu gece-
bebek için hastane çıkışındaki iç zıbın ve ayaklı içlik
bebek için 2tane daha iç zıbın ve ayaklı içlik -ayak izi kan alma gibi durumlarda lekelenebiliyor-,
bebek için 1 dış zıbın takımı ve 1 tulum -kendi şapka ve eldivenleri var-
bebek için 3 adet çorap
bebek defterim ve kalemim
1 adet kadife 1 adet pazen battaniye
ağız mendilleri
ıslak mendil
havlu peçete
emzirme atleti ve emzirme badisi
5 adet düşük bel külot

hastanenin kantini güzel ama yine de rezene çayı ve pet bardak da koyacağım

ferezya, zeynepYUS bayıldım odalarınıza... güle güle büyüsün içinde yavrucaklarınız

evet canım ben tam 2 sene önce ameliyat olmuştum ama tekrar nuksetti. yemene içmene dikkat etmezsen oluyor maalesef.

bence bunları buraya koymakla hata etmişsin ben bile dayanamayıp yatmak istiyorum.bebeğin bir farkına varırsa koşarak gelir.ben çoooooooooooooookkkkk beğendim sağlıkla mutlulukla gelsin meleğin.

canim cok guzel olmus prensesin odasi,ayrintilarina kadar tamamlamissin ne guzel,yesil ve pembe cok tatli olmus,perdeye bayildim,gule gule yatsin icinde

ferezya, zeynepYUS bayıldım odalarınıza... güle güle büyüsün içinde yavrucaklarınız

beğendiğinize sevindim,yorumlarınız için çoook teşekkür ederim kızlar....

hemen bakıyorum canım sağol....

kızlar ya benim ağrılarım var hissedebiliyorum artık daha önce nst de yaklaşık 1 aydır görülüyodu ama hissetmiyordum ama artık hissediyorum dün gittim kontrole ve bana gariptir 3 hafta sonra gel dedi şunun için dediğini zannediyorum cuma izne ayrılıyor ve 2 hafta yok ben yokken doğurursan selametle demek istedi heralde
valla bugün yarın haberimi alırsınız belkide allahım yardım et hayırlısıyla vaktinde olsun herşey:18:

canım panik olma hemen... sakin sakin geçir günlerini...

canım, benimle muhtemel doğum tarihin aynı. 14 mayıs. ama ben büyük ihtimalle 3'ünde doğuracağım inşallah

sen de içini ferah tut, zaten çok şükür kritik haftaları geçtik sayılır.

teşekkür ederim canım araba gerçekten çok kullanışlı gözüküyor..

kızlar hamileliğimin son haftasındayım ama hiç olmadığım kadar aşeriyorum

aylardır cips kola vb zararlı şeylerden uzak durdum, normalde de çok yemem zaten

ama şu an cips bana bakıyor ben ona, delirecek gibiyim
sizce yiyeyim mi :26::26:

ilahi...:))canın çekmiş ye gitsin yaw...ben o colaya en başından beri hep aşeriom.içiom da walla ne yalan söliim.şimdiden afiyet bal şeker olsun canım

ye gıtsın cnm yaaa benım okadar cok kacamagım oluokııı cıkolata cıps kolaa arada kendımi ödüllendırıom vallaaa:) kokoreç bıle yedım kaç kezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…