2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar suyu gelen bi nur nicli arkadaş vardı haberi olan varmı ondan hastaneden gece yazmıştıı

merhabalar bebeğimi kucağıma aldığımdan beri forumları takip eder oldum sizlerden çok şeyler öğreniyorum bilgileniyorum bende sizlere katkıda bulunmak istiyorum.. herkese çok teşekkürler..
..Ankarada doğum belgeselinizi , fotoğraflarınızı çektirmeyi düşünüyorsanız googledan '' Gizem Karakaya // Doğum, Bebek, Aile fotoğrafçısı '' diye arattırabilirsiniz hem fiyatları uygun hemde kendisi ödüllü bir fotoğrafçı.. ayrıca çok tatlı bır bayan fotoğrafçımdan öte arkadaşım oldu :) hala gorusuyoruz.. ayrıca doğum kurabiyeleriniz içinde sezen hanımı önerebilirim çok özenli çok yetenekli bir bayan..
Allah hepinize bu yüce annelik duygusunu en sağlıklı şekilde nasip etsin..

zeynepyus ve ferezya odalarınız harika olmuş. Allah güle güle bebişlerinizi büyütmeyi nasip etsin..

ferezya yatığın başındaki kelebekleri nereden aldın acaba :)

beğendiğin için sevindim,teşekkür ederim.kelebekler 3 boyutlu pazardan aldım:) 3.5 tl :)))

günaydın güzellerrrr biz kahvaltımız yapıyoruzzz oğluşlaaa:)))))

ohhh afiyet olsun,yarasın size...

günaydınnnnnn herkeseeee :))) hepinize mutlu sabahlar mayıs annişleri :)

Kıslar hepinize günaydın..
Herkes iyidir inş. 8 ay geçti çabucak son 1 ay için sabırsızlanıyorum..
Mayısın ilk haft. izine ayrılır ayrılmaz büyük bir temizlik yapılacak evimde..Onu bir atlatsam ferahlayacağım..
Dün son olarak kuzumun uyku setini yıkadım..Doğum çantamı hazırladım ama kendim için hale birkaç eksiklik var

Günaydın, bugün normalden daha geç kalakıp işe geç geldim ve o kadar iyi hissediyorum ki kendimi 30 dk bile fazla uyumak çook farkettiriyormuş :)

tam gaz devam canım çalışmayaa ama evımde olmak ıstıyorum artıkkkkk:)

aynennnn canım devammm :) bişey kalmadı ya ben bu perşembe öğleden sonra izinliyim , e önümüzdeki haftada pazartesi resmi tatil , cuma da rapor almak için doktora gidicem bide mr filan çekilicek çabuk bitmez işim günleri yiyorum işte böyle :))

evettt sen doldurmussun günlerııı gecer cnmm sonra evdeyız bıraz enerjı depolayalımmm yanııı daha benım temızlık yapılacakkkk:)

evettt sen doldurmussun günlerııı gecer cnmm sonra evdeyız bıraz enerjı depolayalımmm yanııı daha benım temızlık yapılacakkkk:)

bizde daha yapmadık gecen hafta yağmur fırtına bu haftada düğün varr sanırım işten çıkar çıkmaz o hafta sonu yapıcazz :)

Mrb arkadaslar ben hala hastanedeyim sancılarım devam ediyor.ilaçlar kalbimi çok etkilemeye başladı.Dr 9 gün daha beklemeye çalışalım dedi ama benim pek umudum yok kızımın acelesi var.bazen gercekten çok siddetleniyor.bebek kilo alsın diye sürekli bişeyler yemeye çalışıyorum.durumlardan haberdar ederim.bu arada bugün vizelerim başlıyor onlarada giremiycem ama bebeğim iyi olsunda...

Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın zamanında güzel şeyler düşün herşey güzel olsun

günaydın kızlar. ben bugün yataktan çok güzel uyandım. nedenmi? kuzumu rüyamda doğurmuştum ve yüzünü gördüm. esmer, kara kaşlı kara gözlü, çok tatlı bir bebekti. gözleri bana boncuk gibi bakıyodu. hala o bakışlar aklıma geldikçe içim içime sığmıyor. ilk kızım beyaz tenliydi, bu ise benim kara böcüğüm olacak galiba. tıpkı bana benziyodu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…