2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

HERKESE GÜNAYDINNNN
bu foruma bayılıyorum herkes ne kadar yüksek enerjili...kimse hamile demez vallaaa offf puffff yapan yok:)
her gece yatarken hepimize dualar ediyorummm....ve bütün hamilelere...hatta biri dediği zaman 5-6 haftalık hamileyim falan daha çok dua ediyorum ve sanırım kızlar hamileliğin en güzel günleri şuanki zamanlarımızzz...ben kendimi enerjik hissediyorum,kızımı hissediyorum,konuşmalarıma tepki vermesine hatta kaburgalarıma giren minicik ayaklarına bile bayılıyorum

birde neredeyse hergün giren yalancı sancılar beni çok heyecanlandırıyor bekliyorum bir saat belki yine girer diye ama nerdeeeeeeeeee
herkese bol mutlu ve hareketli bir gün diliyorummmm

çok geçmiş olsun...güzel haberlerle dönersin inş...

sarılık için bilimsel bir açıklaması bile var.ben hastanede çalışıyorum burdaki hemşire ablalar tavsiye ettiler.

anladım...kayınvalidem ondan sarı minik yelek yaptım ben diyordu:) illa tülbentmi olması gerekiyormuşşşkiii

ne güzel yazmıssın canım bende dogurmak istiyorum normal dogumu yasamak istiyorum cokkk

ne güzel yazmıssın canım bende dogurmak istiyorum normal dogumu yasamak istiyorum cokkk

umarım yaşarız tatlım...ben 6.aydan sonra asırı stress yaptım dogumu baktım kaçış yok:) iyi yada kötü bu cocuk burdan cıkacak
ve kendimi motive ettim bir cesaret geldi bak ben yalnızım annem ve k.validem 2şer saat uzaktalar...gelelim yanında olalım diye diretiyorlar ayrı ayrı....seni rahatsız etmeyiz ama tek kalma diye:) yok ben sancılar girince haber vericem cantanız hazır olsun bebekle benim gibi bekleyin diyorum hatta dün kv dem demişki eşime ne cesur karın var tek başına bekliyor doğumu diye şaşırmış :2: napalımm kısmet bakalım bol dua ediyorummmm dua istiyorum herkesden Allah'ım yardımcımız olsunnnnn

cnm ben de yapmayacaktım çalışma odam dursun beşik alırım diyordum çünkü yatılı misafirim çok oluyor oda yapınca o odayı hiç kullanamayacaktım sonradan evi taşıyınca fikrimiz değişti

içinde bebişin olduktan sonra her oda cennet gibi gelecek sana hiç içinde kalmasın sonrakinde ya da büyüyünce yaparsın

kızlar hepinize günaydın.bebeğinize sarı tülbent alıcakmısınız.
hımmm sarılık olmasın diye sanırım..bi yerde bebğe sarı bişe giydirirsek falan sarılık olduğunu dikkat etmemiz zorlaşır diye okumuştum...gerçekten işe yarımıyormu ki baksana hemşireler bile tavsiye etmiş...hıımmmm
ayyyy ne şekersini yavvvv....Allah bağışlasın...:)
evet bursalıyım,bursa da yaşıyorum..bahar da doğum yapıcam inş...sen nerde yapacaksın...

AAhhh Bursam. sana bi kavuşabilsem :) bahar iyidir canım...benim bi arkadaş var o da orda doğum yapacak Nagihan Hn da ...

geçmiş olsun canım,hayırlısıyla vaktinde gelir inşallah bebişin,en azından kontrol altındasın,moralini yüksek tut,kızn geleceği vakti bilir zaten....

evet bursalıyım,bursa da yaşıyorum..bahar da doğum yapıcam inş...sen nerde yapacaksın...

bursalılar çoğaldık yine
ben ve esrayhan da bursalıyız, srdrhly vardı ama girmiyor ne zamandır
ben jimerde esrayhan da pembemavide devam ediyoruz
bi bursalı hamişler güğnü yapamadık ya ona yanıyorum

ay ben o nagihn cadısı :) yüzünden bıraktım o hastaneyi kendi dr mdan cok memnundum ama doğuma nöbet kimdeyse o giriyor sırf o kadın gircek diye eşim dedi yürü gidiyoruz:) aslında işinde iyiymiş ama bana kötü elektrik verdi...ben 2 kere acile gittim ona denk geldim gece...3. üde yine gittim benm dr yoktu nagihan hanıma yönlendircem sizi dedi ordaki çalışan eşim dediki ona gideceğine hastane değiştiririz:) nasıl gıcık kapmışsak kadınaaaa ne suçu varsaaa biraz ters işte soguk ne desen kızıyor falan bi gebenin asla istemeyeceği dr tipi

bu arada alyel bu bursa özlemin beni üzüyor buyur bana gel bol odam var kocaman kocaman yatagımda var:) rahat ettiririm seniii:):) 2 koca göbek gezerizzzzz

Son düzenleme:
kızlar hepinize günaydın.bebeğinize sarı tülbent alıcakmısınız.

ben dümdüz sarı bir örtü aldım kaşmiş gibi yumuşacık %100 pamukul
annem kenarına incenik bir oya çekti çok sade ve şık oldu
adı belli olsaydı adını da işleyecektim kenarına

ablamın doğumunda doktor örtebilirsiniz demişti açıkcası çok araştırmadım şimdi bir araştırayım bakalım doğruluk payı var mı
ama zararı yoksa örterim kesşin öyle güzel oldu ki

bursalılar çoğaldık yine
ben ve esrayhan da bursalıyız, srdrhly vardı ama girmiyor ne zamandır
ben jimerde esrayhan da pembemavide devam ediyoruz
bi bursalı hamişler güğnü yapamadık ya ona yanıyorum
ayy evet kıssss...dur ben de geleyim tatilde inş şöle Bursalı hamişler olarak bi gün yapalım....:)gerçi o zaman bebişler de kucağımızda olur...ne güzel onlar da arkadaş olurlar ...:)

ayyyy evet yaaaa Bursayı evimi düzenimi o kadar özledim ki...nasıl olsa bi gün tayinciyiz diye burda idarelik yaşamak beni çok sıktı....4 gözle doğum yapıp tatile geleceğimiz günü bekliyorum...inş orda da tanışır görüşürüz ne güzel olur dimi...

Ya bu nagihan niyeki böle olmuş arkadaş ikinciye gidiyor ona...demek ki kadının ters tarafı tutuyor ara ara..ne diyim Allah iyilerle karşılaştırsın...hangi dr da rahat ediliyorsa ona gitmek lazım iyi yapmışsın canım...kişiden kişiye değişir böle şeyler....Allah dr unda hayırlısını nasip etsin..:)

slmlar.geceleri uyuyamayınca acısını gündüz çıkartıyorum.gece niyeyse panik oluyorum.kızım var 4 yaşında doğuma gidecek olsam kime bırakırım diye düşünmekten keçiler kafamda dolanıp duruyor.kızlar bi sorum var benim gibi karnı taş gibi sert olan ve gün boyu çoğunlukla böyle olan varmı.beni çok tedirgin ediyor ama dr sorun yok diyor ben her an doğuracam tedirginliğiyle yaşıyorum.kızımda hiç böyle olmamıştı suyum geldi hastaneye gittim 3 saat sonra doğum yaptım.bu defa sanki herşeyi sıfırladım ve yeni versiyonu yaşıyorum

çok keyfim kaçtı
eşimin ailesi bizdeydi 2 hafta, gideli 1 hafta olmuştu
annem gelmek istiyormuş yine, eşimi arayıp ben gelicem ne zaman geleyim diye sormuş

hamileliğimin çeyreği beraber geçti neredeyse, çok daraldım
gideli daha bir hafta oldu, evime yeni taşındım, azcık bi nefes alsam çok mu ya

doğuma az kalmışmış buırda olmalıymış
zaten bebeğe kendi annem bakacağı için ona yakın taşındık, hani yalnız olsak neyse
bi de insan evde kayınvalide kayınpeder varken rahat oturup kalkamıyor ki

ben torununu görmesin demiyorum doğum olacağı zaman zaten haber veririz gelirler
hoş o zaman da baya uzun kalacak sanırım evcil hayvanı vardı onu başkasına verdi bursada kalacağım diye

diyeceksiniz ki neden bu kadar karşısın. çook uzun hikaye ama evlendiğimizden beri hevesle alınmış hiçbirşey görmedim. tanıştığımızda kolye almıştı sadece. verdiği bohça fln şaka gibiydi, 20 yıllık havlular örtüler... hele düğünde taktıkları... Allah muhtaç etmesin ihtiyacımız yok zaten ama 1tanecik oğlum var derken takıları bile bize aldırdılar. memleketlerinde yemekli orkestralı palyaçolu düğün istendi, onu da bize ödettiler.

zaten 2 saat mesafede oturuyorlar ve her ay gidip geliyoruz. şiştim artık sürekli gelcez gelcez gelcez.

eşim 'anne biraz toparlansın zeynep öyle gelirsiniz bak yengem gelini doğum yapınca gitti 1 hafta durdup döndü kız da annesiyle rahat etti' dedi. kovsan da gelirim diye çıkıştı.

hüff afakanlar bastı resmen. annem ablam herkes başımda zaten sanki onlar bebeğe bakamıcak gibi 'biz daha iyi bakarız' dedi eşime telefonda ona da sinir oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…