- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
canım nickin bursa ama sen bursadamısın.burada mı doğuracaksın ve hangi hastanede:) bende bursadayımdaaaa......
kızlar hepinize günaydın.bebeğinize sarı tülbent alıcakmısınız.
evet bursalıyım,bursa da yaşıyorum..bahar da doğum yapıcam inş...sen nerde yapacaksın...
Mrb arkadaslar ben hala hastanedeyim sancılarım devam ediyor.ilaçlar kalbimi çok etkilemeye başladı.Dr 9 gün daha beklemeye çalışalım dedi ama benim pek umudum yok kızımın acelesi var.bazen gercekten çok siddetleniyor.bebek kilo alsın diye sürekli bişeyler yemeye çalışıyorum.durumlardan haberdar ederim.bu arada bugün vizelerim başlıyor onlarada giremiycem ama bebeğim iyi olsunda...
HERKESE GÜNAYDINNNN
bu foruma bayılıyorum herkes ne kadar yüksek enerjili...kimse hamile demez vallaaa offf puffff yapan yok:)
her gece yatarken hepimize dualar ediyorummm....ve bütün hamilelere...hatta biri dediği zaman 5-6 haftalık hamileyim falan daha çok dua ediyorum ve sanırım kızlar hamileliğin en güzel günleri şuanki zamanlarımızzz...ben kendimi enerjik hissediyorum,kızımı hissediyorum,konuşmalarıma tepki vermesine hatta kaburgalarıma giren minicik ayaklarına bile bayılıyorum
birde neredeyse hergün giren yalancı sancılar beni çok heyecanlandırıyor bekliyorum bir saat belki yine girer diye ama nerdeeeeeeeeee
herkese bol mutlu ve hareketli bir gün diliyorummmm
ne güzel yazmıssın canım bende dogurmak istiyorum normal dogumu yasamak istiyorum cokkk
her şeyiniz mükemmel güzellikte olmuş..hepsi birbirinden güzel..ben oda yapamadıgım için içimde kaldıböyle gördüğümde inanılmaz hoşuma gidiyor..allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallahhh.
hımmm sarılık olmasın diye sanırım..bi yerde bebğe sarı bişe giydirirsek falan sarılık olduğunu dikkat etmemiz zorlaşır diye okumuştum...gerçekten işe yarımıyormu ki baksana hemşireler bile tavsiye etmiş...hıımmmmkızlar hepinize günaydın.bebeğinize sarı tülbent alıcakmısınız.
ayyyy ne şekersini yavvvv....Allah bağışlasın...:)HERKESE GÜNAYDINNNN
bu foruma bayılıyorum herkes ne kadar yüksek enerjili...kimse hamile demez vallaaa offf puffff yapan yok:)
her gece yatarken hepimize dualar ediyorummm....ve bütün hamilelere...hatta biri dediği zaman 5-6 haftalık hamileyim falan daha çok dua ediyorum ve sanırım kızlar hamileliğin en güzel günleri şuanki zamanlarımızzz...ben kendimi enerjik hissediyorum,kızımı hissediyorum,konuşmalarıma tepki vermesine hatta kaburgalarıma giren minicik ayaklarına bile bayılıyorum
birde neredeyse hergün giren yalancı sancılar beni çok heyecanlandırıyor bekliyorum bir saat belki yine girer diye ama nerdeeeeeeeeee
herkese bol mutlu ve hareketli bir gün diliyorummmm
evet bursalıyım,bursa da yaşıyorum..bahar da doğum yapıcam inş...sen nerde yapacaksın...
Mrb arkadaslar ben hala hastanedeyim sancılarım devam ediyor.ilaçlar kalbimi çok etkilemeye başladı.Dr 9 gün daha beklemeye çalışalım dedi ama benim pek umudum yok kızımın acelesi var.bazen gercekten çok siddetleniyor.bebek kilo alsın diye sürekli bişeyler yemeye çalışıyorum.durumlardan haberdar ederim.bu arada bugün vizelerim başlıyor onlarada giremiycem ama bebeğim iyi olsunda...
hımmm sarılık olmasın diye sanırım..bi yerde bebğe sarı bişe giydirirsek falan sarılık olduğunu dikkat etmemiz zorlaşır diye okumuştum...gerçekten işe yarımıyormu ki baksana hemşireler bile tavsiye etmiş...hıımmmm
ayyyy ne şekersini yavvvv....Allah bağışlasın...:)
AAhhh Bursam. sana bi kavuşabilsem :) bahar iyidir canım...benim bi arkadaş var o da orda doğum yapacak Nagihan Hn da ...
ayy evet kıssss...dur ben de geleyim tatilde inş şöle Bursalı hamişler olarak bi gün yapalım....:)gerçi o zaman bebişler de kucağımızda olur...ne güzel onlar da arkadaş olurlar ...:)bursalılar çoğaldık yine
ben ve esrayhan da bursalıyız, srdrhly vardı ama girmiyor ne zamandır
ben jimerde esrayhan da pembemavide devam ediyoruz
bi bursalı hamişler güğnü yapamadık ya ona yanıyorum
ay ben o nagihn cadısı :) yüzünden bıraktım o hastaneyi kendi dr mdan cok memnundum ama doğuma nöbet kimdeyse o giriyor sırf o kadın gircek diye eşim dedi yürü gidiyoruz:) aslında işinde iyiymiş ama bana kötü elektrik verdi...ben 2 kere acile gittim ona denk geldim gece...3. üde yine gittim benm dr yoktu nagihan hanıma yönlendircem sizi dedi ordaki çalışan eşim dediki ona gideceğine hastane değiştiririz:) nasıl gıcık kapmışsak kadınaaaane suçu varsaaa biraz ters işte soguk ne desen kızıyor falan bi gebenin asla istemeyeceği dr tipi
bu arada alyel bu bursa özlemin beni üzüyor buyur bana gel bol odam var kocaman kocaman yatagımda var:) rahat ettiririm seniii:):) 2 koca göbek gezerizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?