2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

yıldırımdaki yeni doruk açılsa aslında orası olabilir. jimer ve medicabilinde odaları ferah aslında. ama dediğim gibi doktor başka yere gelmiyor. bende doktorlar konusunda çok sıkıntılı bi insanım kolay kolay alışamıyorum. ben doktora ve odalarla ilgilenen hemşireye sorduğumda oda konusunda zaman zaman sıkıntı yaşıyoruz o nedenle oda seçemiyorsunuz dedi (Bi suit oda vardı farkını verelim orda kalayım diye diüşünmüştük eşimle. çünkü bazı odaları çok küçük. ve hastaneye ziyarete gelenlerde olunca insan daralıyor)mu
Doğumla ilgili net bişey söylemiyor henüz. 37. haftada yapacağım muayeneden sonra belli olacak herşey dedi.

üzme kendini dicem cnm ama demekle de olmuyor ki....benim kv demde gelmek istedi eşimde gelcek tabi dedi bende dedimki walla sen hasta olsan annenlemi rahat edersin benim annemlemi dedim güzelce anlattımm...oda aynen öyle annesine demişş şimdi birşey diyemiyor.gecen haftada k v dem bana dedi ne zaman geleyim doğum yaklaştı dedi bende dedimki annemde sorup duruyor ben dogururken haber veririm gelirsniz ben sıkılıyorum kalabalıktan dedim...ya kendini sıkma boşver yada acıkca söyle cnm ya insan durduk yere strese giriyor....moralini yüksek tut....yada en kötüsü bebeginle girersin odana kapatırsın kapını...
aman ben kusarkende gelmişti anneler ben bogulmuştum evde gitsin herkes diye beklemiştim... alırsın pc ni bebegini girersin odana

canım ben olsam ciddi anlamda istemediğimi hep belli ederim hem sölerim.. gerekirse konuşmam surat asarım.. olurmu öle şey ya... insanın eşref saati var eşşek saati var

canım çok geçmiş olsun....kuru üzüm....kırmızı meryveler ve tabiiki pekmez çok iyi derler...iç dur....herşey çabucak eskisi güsel haline döner inşallah...

sen haklısın bence kesinlikle top eşinde onları senin isteklerin doğrultusunda yönlendirmeli senin laf söylemen olmaz bu sefer boşyere tatsızlık çıkar...çok ince çok hassas konular....

bu arada sen muhasebeye doğum fiyatlarını mı soracaktın? ben 21 martta sorduğumda
normal doğum:1240
sezeryan:1675
epidural:1250 (sanırım bu epidural normal)
diye kağıda yazıp verdiler.

hımmm...bir aksilik olmazsa benim fındık senden önce gelicek cnm ben tecrübelerimi fırsatım olursa paylaşırım:) doğumdan sonra çok daralırsan ki ben şöyle düşündüm çağırcam hemşireyi kulağına cıkarın herkesi dicemmmmm birde benim burda bir kaynım ve eltim var bütün millet şehir dışından gelicekkkk:)zaten benim ablamlar abimler kardeşim felan kalabalığızzz ben alışığımmmm kız istemede rahat 30 kişiydik ve hiç yabancı yoktu eşimler 5 kişiydilerrrrrr

bu arada sen muhasebeye doğum fiyatlarını mı soracaktın? ben 21 martta sorduğumda
normal doğum:1240
sezeryan:1675
epidural:1250 (sanırım bu epidural normal)
diye kağıda yazıp verdiler.

epidural normalle normal arasında 10 tl mi var yanlışın olmasın canım....dogum ücretini knuşcaktım ve aldıgım duyumlara göre pazarlık yapılabiliyormuş dorukta gerçi biz hiç beceremeyiz ama ayrıca neler dahil ücrete onları görüşmek istiyorum cnm...
bu arada alya ismi benimde çok kafamdaydı sonra asya ya döndük:)alya güzel isim

slm arkadaslar az günlerimiz kaldi....bende simdi drumdan geldim..bebegim 34,4 haftalik 45 cm 2.504 grm halen kafasi asagi dönmedi...dr iki hafta sonrasi icin dogum yapacagim hastaneden randevu aldi--sezeryan mi normal,mi kesin äögrenmek icin...heycan dorukta...insallah döner ...ama tabikide hayirlisi neyse o olsun...hepimize kolay gelsin:)

seni çok iyi anlıyorum canım cidden zor durum...şimdi bişe desen olmuyor demesen olmuyor için içini yiyodur...zaten hassas dönemdeyiz....büyükler de biraz anlayışlı olması lazım ama nerdeeee...düşünemiyorlar işte bazı şeyleri...sabır canım sabır....aslında eşin şöle güzel bi dille ifade etse dese ki annecim doğumda biz sizi çağırırız şimdiden gelip yorulmayın falan...kırmadan...
benim de bu ikinci hamilelğim ilk doğumda benzer durumları yaşadım bende...sırf erkek tarafı diye hastane de bekar görümcemi bıraktılar yanımda bizimkiler de yazık bi tatsızlık çıkmasın diye ses etmediler...görümcem elinden geleni yaptı ama o tecrübesiz ben tecrübesiz çocuğu bile giysiremiyoduk korkudan düşün.. hem insan utanıp sıkılıyor...yanında rahat edemiyor...zor durumlar canım yaaa herkesi birden memnun etmek aynı zamanda kendinin de rahat olması bi yandan hep taviz vermek biz gelinlere düşüyor buna da sinir oluyorum aslında...bu sefer ben uzaktayım annem ve kardeşim gelecek yanıma...eşime dedim geçen sefer sizinkiler geldi bu sefer de bizimkiler olsun yanımda...böle işte arkadaşım....Alah herşeyin hayırlısını nasip etsin...

benim doktorumda "çok daralıyorsan ben kimseyi içeri aldırmam rahat rahat kalırsın" diyor:)))
canım kağıda "epidural:1250" diye yazmışlar ama normal epidural mi bilmiyorum açıkçası. sezeryan 1600küsür olduğuna göre ben normal epidural diye düşündüm ama sen yinede bi sor. bakalım fiyatlarda değişiklik var mı? ücrete neler dahil inan tam olarak bilmiyorum ama aralık gibi bi tanıdık doğum yapmıştı bebeğe aşı falan yapmışlar onun ücretini extra almışlar.

asyada çok güzel bir isim canım :)) allah hayırlı evlat olmalarını nasip etsin hepsinin inşallah.

merhaba hanımlar, biz de pazardaydık kızımla, (sanırım son olur artık, çünkü Rabbim izin verirse 15 günüm var doğuma) pazarda satıcılar da bile bi hürmet bi hürmet tabi görünce koca göbişi

karnı sert olanlar varmış, benim de öyle. taş gibi oluyor bazen. :26:

bir de şu kayınvalide durumunu yaşayan hamişlerimiz var, aman sakın sıkmayın tatlı canınızı. doğumdan sonra yanınızda kimleri istiyorsanız onların olması lazım yanınızda. sonuçta emziren anneler olacağız inşallah. stres de sütün en büyük düşmanı. boşverin, kendinizi ve bebişinizi düşünüp nasıl istiyorsanız öyle yapın. nasılsa herkes lohusalığınıza verecek

amin inşallah ben bilgilendiririm seni belki epidural ekstra 250 olabilir...
morum
merhaba hanımlar, biz de pazardaydık kızımla, (sanırım son olur artık, çünkü Rabbim izin verirse 15 günüm var doğuma) pazarda satıcılar da bile bi hürmet bi hürmet tabi görünce koca göbişi

morum pazar deyince ben markette eşimle dolaşıyorum kasaya tek gidiyorum asla sıra beklemiyorum:) wc de önden pazarda gecen birşey aldım meyve cocuk diğer meyvelerden birer avuc doldurdu benden abla diye:) yemege gidiyoruz durduk yere tatlılar değişik salatalar geliyor ısrarla hesaba katmıyorlar:) hatta evime eltim geldiginde saolsun mutfaga bile sokmuyor beniii:) ben sevdim bu hamilelik getirilerini

bursalılar çoğaldık yine
ben ve esrayhan da bursalıyız, srdrhly vardı ama girmiyor ne zamandır
ben jimerde esrayhan da pembemavide devam ediyoruz
bi bursalı hamişler güğnü yapamadık ya ona yanıyorum

canım hergün girip okuyorum yazdıklarınızı bende hala pembe maviye gidiyorum inş doğumum orda olacak. bu arada erken doğum riskim var benimde 2 cm açılmam olmuştu 1 hafta önce çok korktum doğum başladı diye ama şükür şimdilik gelen giden yok...

tanımayan arkadaşlar için kendimi tanıtayım bursadan katılıyorum ilk bebeğim olucak adım hülya.. aslında topiğin ilk takipçilerindenim ama fırsat bulup yazamadım bi süre

Uploaded with ImageShack.us

kızlar arnettanın bu lohusa geceliğinden alan varmı ? malı nasıl merak ediyorum,e-bebekte indirimde...

Ben bu geceliğin pembe ve mavisinden aldım.Mavi pjama ve sabahlık da aldım.Yıkadım deforme olmadı.Yumuşak bir kumaşı var,bildiğin penyeler gibi değil, kalıp gibi durmuyor.Benim bambu karışımlı iç çamaşırım vardı,sanki onun gibi yumuşacık.Ben markafoniden almıştım.

herkess kayınvalıdesınden yakınmıssss benımkıler baska sehırde annemle aynı sehırdeyızzz bundan dolayı rahatlarrr hıc hamılelıgımle ılıglı yorum yapmıolarrr hıc eksıgın varmıı fln gelelım temızlıge yardımm etsek flnn o yuzden sevdırmıcemm oğluşumu onlaraaaa düğündede hıc bes kurus harcamadılarrr gelcez bıle demıolarrr sahsen ben gelmesını ıstıorum neden herseyı annem yapsınn ıse yarar yemek yaparrr en azından sonucta ıse baslayınca annem bakacakkk

Merhaba arkadaşlar...
Uzun zamandır yazmıyordum çünkü son 1 aydır hiç mi hiç keyfim yok Geceleri sabaha kadar tavanları gözlüyorum yarım saat de bir wc merasimini hiç söylemiyorum tam sabaha karşı uyuyorum onada uyku denirse yorgunlukdan pert olmak daha doğru olur. Saat 9,30 gibi kızım uyanıyor eee tabi bende kalkmak zorundayım. Bu arada kızımın huyu suyu değişti resmen evladımı tanıyamıyorum, kardeşinin olacağını en başından beri biliyor ve çok mutlu ama sona yaklaştığımızı anladığı için kıskançlık dan mı yapıyor anlayamıyorum.

Yarın kontrolüm var büyük ihtimalle sezeryan olacağı için kesin doğum tarihimizi alırız. Bu aralar beni tek mutlu eden yarın kuzumu görecek olmam. Bu arada Mayıs 13 de görümcemin düğünü var sürekli nasıl olsa sezeryan erken alsınlar da düğüne gel diyorlar resmen kafayı yiyorum. Sürekli böyle birşeyin imkansız olduğunu çok şükür bir sağlık problemim olmadan sadece bir düğün için gereksiz olduğunu anlatmaya çalışsam da duymuyorlar bile beni.... Birde düşünün ki aynı apartmanda oturuyoruz. Doğumuma neredeyse 15 günüm var Allah için birkere bile sormadılar ne yaptın birşeye ihtiyacın varmı diye sürekli yakınıp duruyorlar. Bu arada da sürekli kızın kına ve düğün için kıyafetlerini hazırladın mı sonra bize kalmasın demiyorlarmı avazım çıktığı kadar bağırasım geliyor.

Rabbim den tek istediğim sağlıkla zamanın da kuzumu kucağıma almak ama onun bile mutluluğunu yaşamama izin vermiyorlar... Sonuç da hadi ben elim ama karnımda taşıdığım onların torunları oğullarının da çocuğu olacak...
Of yazdıkça daha çok sinirleniyorum sinirlendikçe kasılıyorum dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar....

herkess kayınvalıdesınden yakınmıssss benımkıler baska sehırde annemle aynı sehırdeyızzz bundan dolayı rahatlarrr hıc hamılelıgımle ılıglı yorum yapmıolarrr hıc eksıgın varmıı fln gelelım temızlıge yardımm etsek flnn o yuzden sevdırmıcemm oğluşumu onlaraaaa düğündede hıc bes kurus harcamadılarrr gelcez bıle demıolarrr sahsen ben gelmesını ıstıorum neden herseyı annem yapsınn ıse yarar yemek yaparrr en azından sonucta ıse baslayınca annem bakacakkk

canım çok geçmiş olsun....kuru üzüm....kırmızı meryveler ve tabiiki pekmez çok iyi derler...iç dur....herşey çabucak eskisi güsel haline döner inşallah...
canım sağ olasın ama pekmezi her sabah yarım bardak içtim kan ilacı da içtim günde iki tane kara üzüm faan yedim ama düzelmedi. zaten pekmez ve kan ilacı yüzünden çok kilo aldım kan ialcı ve pekmezi asla affetmeyeceğim bu yüzden:) şimdi bir de serumla birlikte kan veriyorlar oohhh maşallah gelsin kilolar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…