ya evet o kalabalık beni de boğuyor ben ofladıkça eşim diyorki abartma anlamıyor ki bana neler basıyorben hem çok sıra bekliyordum bahar da hemde doğuma kendi dr un girmiyor kim nöbetçiyse gece o giriyor nagihan gelir diye korkumdan kaçtım:) sen hangi hastaneyi düşünüyorsun peki değiştirmek için belki birlikte gider değiştiririz
dorukta bir gün 11 gibi gittim sancım vardı dr umla telden görüşerek ilgilendiler benimle...kalabalık olmasıda beni ya dogurunca oda olmazsa diye korkutuyor birde dogumhanede cok kalabalık olursa diye:) bu arada dogumu konustunmu canım sen...benm perşembe günü çatı muayenem var ona göre muhasebeylede görüşmeyi planlıyorum..irtibat halinde olalım en iyisi
ben hiçbirşeyi idare etmicem canım. edecekse eşim etsin.
kendi ailemi tanıyorsan bebiş toparlanıp biz düzene girince evlerine dönerler. zaten yakın olduğumuz halde haftasonları fln sürekli görüşelim gelelim gidelim demiyorlar başbaşa kalın bu hafta da diyorlar
muhtemelen benim annem gider kayınvalidemle 40ımı çıkarırız.
insana şu dönemi bile rahat geçirtmiyorlar.
eşimle tartıştık zaten az önce. annem zaten gelcem diye tutturmuyor bize soruyor. eşime sürekli geleyim mi diye sorması aynı şey değil sanki.
çok keyfim kaçtı
eşimin ailesi bizdeydi 2 hafta, gideli 1 hafta olmuştu
annem gelmek istiyormuş yine, eşimi arayıp ben gelicem ne zaman geleyim diye sormuş
hamileliğimin çeyreği beraber geçti neredeyse, çok daraldım
gideli daha bir hafta oldu, evime yeni taşındım, azcık bi nefes alsam çok mu ya
doğuma az kalmışmış buırda olmalıymış
zaten bebeğe kendi annem bakacağı için ona yakın taşındık, hani yalnız olsak neyse
bi de insan evde kayınvalide kayınpeder varken rahat oturup kalkamıyor ki
ben torununu görmesin demiyorum doğum olacağı zaman zaten haber veririz gelirler
hoş o zaman da baya uzun kalacak sanırım evcil hayvanı vardı onu başkasına verdi bursada kalacağım diye
diyeceksiniz ki neden bu kadar karşısın. çook uzun hikaye ama evlendiğimizden beri hevesle alınmış hiçbirşey görmedim. tanıştığımızda kolye almıştı sadece. verdiği bohça fln şaka gibiydi, 20 yıllık havlular örtüler... hele düğünde taktıkları... Allah muhtaç etmesin ihtiyacımız yok zaten ama 1tanecik oğlum var derken takıları bile bize aldırdılar. memleketlerinde yemekli orkestralı palyaçolu düğün istendi, onu da bize ödettiler.
zaten 2 saat mesafede oturuyorlar ve her ay gidip geliyoruz. şiştim artık sürekli gelcez gelcez gelcez.
eşim 'anne biraz toparlansın zeynep öyle gelirsiniz bak yengem gelini doğum yapınca gitti 1 hafta durdup döndü kız da annesiyle rahat etti' dedi. kovsan da gelirim diye çıkıştı.
hüff afakanlar bastı resmen. annem ablam herkes başımda zaten sanki onlar bebeğe bakamıcak gibi 'biz daha iyi bakarız' dedi eşime telefonda ona da sinir oldum.
herkese merhabalar:)
ne zamandır giremiyorum foruma kim ne yapmış kim ne etmiş bakamadım da
biz oğluşumuzla iyiyiz Allah'a çok şükür. ama 3 günde bir damardan kan veriyorlar bana, kan değerim risk altına girdiği içindoğumdan değilde kan değerimin düzelmemesinden korkuyorum çünkü doktorum pek iç açıcı konuşmadı normalde 13-15 arası olması lazımmış kan değerinin ama benim kan değerim 7 olduğu için doktor şok yaşıyor şu an doğumda da kanama çok olacağı için kan değerin bu şekilde 4e kadar düşer bu da hayatını tehlikeye sokar dedi şimdi 500cc kan veriliyor. inşallah düzelir
bu arada geçen haftadan beri foruma girememin sebebi benim yerime işe bakacak birini almaları. adama geçen haftadan beri iş anlatıyorum. anlamıyor. nefesim yetmiyorsoluk soluğa kalıyorum. yaşça da benden büyük bir şey diyemiyorum utanıyorum. ama aynı şeyi 10 kere anlattığım halde anlamıyor artık daralttı yaaa öffffffffff
sözde muhasebeci ama anlamamakta ısrar ediyor... ne yapacağım ben şurda 3 hafta sonra izne ayrılacağım bu adam benim doğum raporumu da girmeyi unutur üühhüüüüü
ben eşime söyledim zaten, lohusayken halim psikolojim nasıl olacak bilmiyorum, curcuna istemiyorum nolur sen de yardımcı ol aileler herşeye karışır sen tatlı dille uyar diye.
anladı o da, zaten herşey yolunda olduktan sonra sırf lohusayım diye arıza çıkaracak biri değilim ama yine de insan bebeğiyle eşiyle sakin kalmak kendi düzenini sürdürmek istiyor
Allah başımızdan eksik etmesin onları olmasalar da yalnız kalsak daha kötü
ama benim annem ablam kuzenlerim herkes yanımda aynı şehirdeyiz zaten. hamileliğim boyunca sık sık geldiler 3 hafta 2 hafta hep beraberdik rahat yatıp kalkamıyorum işten izin alıp eve gidicem ama kayınpeder var gidemiyorum falan... sanki annem bize bakamıyor gibi devamlı 'ben geleyim yemeğinizi fln yaparım'...
doğuma gelcek torununu görcek tabi ama şimdiden gelmesi ne alaka. zaten yeni gittiler. eşim güzellikle akrabalardan örnek vererek söyledi resmen kükredi. beni kimse tutamaz gelcem tabi torunum o benim diye.
halbuki kendi kızı doğum yaptığında kayınvalidesi 1 gün bile kalmadı. aynı şehirdeler diye görüp görüp evine döndü. bebek 2-3 aylık olunca 2 gün falan kaldı yanlarında.
bi de onlar gelince annem fln çekincek kayınpederimden kalmak istemicek
üf ya ben arayınca bana da demiyor işin kötüsü. oğlunu arayıp söylüyor..
yıldırımdaki yeni doruk açılsa aslında orası olabilir. jimer ve medicabilinde odaları ferah aslında. ama dediğim gibi doktor başka yere gelmiyor. bende doktorlar konusunda çok sıkıntılı bi insanım kolay kolay alışamıyorum. ben doktora ve odalarla ilgilenen hemşireye sorduğumda oda konusunda zaman zaman sıkıntı yaşıyoruz o nedenle oda seçemiyorsunuz dedi (Bi suit oda vardı farkını verelim orda kalayım diye diüşünmüştük eşimle. çünkü bazı odaları çok küçük. ve hastaneye ziyarete gelenlerde olunca insan daralıyor)mu
Doğumla ilgili net bişey söylemiyor henüz. 37. haftada yapacağım muayeneden sonra belli olacak herşey dedi.
bu arada sen muhasebeye doğum fiyatlarını mı soracaktın? ben 21 martta sorduğumda
normal doğum:1240
sezeryan:1675
epidural:1250 (sanırım bu epidural normal)
diye kağıda yazıp verdiler.
çok keyfim kaçtı
eşimin ailesi bizdeydi 2 hafta, gideli 1 hafta olmuştu
annem gelmek istiyormuş yine, eşimi arayıp ben gelicem ne zaman geleyim diye sormuş
hamileliğimin çeyreği beraber geçti neredeyse, çok daraldım
gideli daha bir hafta oldu, evime yeni taşındım, azcık bi nefes alsam çok mu ya
doğuma az kalmışmış buırda olmalıymış
zaten bebeğe kendi annem bakacağı için ona yakın taşındık, hani yalnız olsak neyse
bi de insan evde kayınvalide kayınpeder varken rahat oturup kalkamıyor ki
ben torununu görmesin demiyorum doğum olacağı zaman zaten haber veririz gelirler
hoş o zaman da baya uzun kalacak sanırım evcil hayvanı vardı onu başkasına verdi bursada kalacağım diye
diyeceksiniz ki neden bu kadar karşısın. çook uzun hikaye ama evlendiğimizden beri hevesle alınmış hiçbirşey görmedim. tanıştığımızda kolye almıştı sadece. verdiği bohça fln şaka gibiydi, 20 yıllık havlular örtüler... hele düğünde taktıkları... Allah muhtaç etmesin ihtiyacımız yok zaten ama 1tanecik oğlum var derken takıları bile bize aldırdılar. memleketlerinde yemekli orkestralı palyaçolu düğün istendi, onu da bize ödettiler.
zaten 2 saat mesafede oturuyorlar ve her ay gidip geliyoruz. şiştim artık sürekli gelcez gelcez gelcez.
eşim 'anne biraz toparlansın zeynep öyle gelirsiniz bak yengem gelini doğum yapınca gitti 1 hafta durdup döndü kız da annesiyle rahat etti' dedi. kovsan da gelirim diye çıkıştı.
hüff afakanlar bastı resmen. annem ablam herkes başımda zaten sanki onlar bebeğe bakamıcak gibi 'biz daha iyi bakarız' dedi eşime telefonda ona da sinir oldum.
epidural normalle normal arasında 10 tl mi var yanlışın olmasın canım....dogum ücretini knuşcaktım ve aldıgım duyumlara göre pazarlık yapılabiliyormuş dorukta gerçi biz hiç beceremeyiz ama ayrıca neler dahil ücrete onları görüşmek istiyorum cnm...
bu arada alya ismi benimde çok kafamdaydı sonra asya ya döndük:)alya güzel isim
amin inşallah ben bilgilendiririm seni belki epidural ekstra 250 olabilir...benim doktorumda "çok daralıyorsan ben kimseyi içeri aldırmam rahat rahat kalırsın" diyor:)))
canım kağıda "epidural:1250" diye yazmışlar ama normal epidural mi bilmiyorum açıkçası. sezeryan 1600küsür olduğuna göre ben normal epidural diye düşündüm ama sen yinede bi sor. bakalım fiyatlarda değişiklik var mı? ücrete neler dahil inan tam olarak bilmiyorum ama aralık gibi bi tanıdık doğum yapmıştı bebeğe aşı falan yapmışlar onun ücretini extra almışlar.
asyada çok güzel bir isim canım :)) allah hayırlı evlat olmalarını nasip etsin hepsinin inşallah.
bursalılar çoğaldık yine
ben ve esrayhan da bursalıyız, srdrhly vardı ama girmiyor ne zamandır
ben jimerde esrayhan da pembemavide devam ediyoruz
bi bursalı hamişler güğnü yapamadık ya ona yanıyorum
Uploaded with ImageShack.us
kızlar arnettanın bu lohusa geceliğinden alan varmı ? malı nasıl merak ediyorum,e-bebekte indirimde...
canım sağ olasın ama pekmezi her sabah yarım bardak içtim kan ilacı da içtim günde iki tane kara üzüm faan yedim ama düzelmedi. zaten pekmez ve kan ilacı yüzünden çok kilo aldımcanım çok geçmiş olsun....kuru üzüm....kırmızı meryveler ve tabiiki pekmez çok iyi derler...iç dur....herşey çabucak eskisi güsel haline döner inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?