2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Allah tan bize öyle uzaktan gelicek yatılı birileri yok , çünkü havalar ısınıcak evde rahat dolaşmak isticeksin dolaşamıcaksın off allah yardımcın olsun seninde canım umarım kısa kısa kalıp dönerler , gündüz zaten birileri hep olucak bari geceleri rahat rahat olalım evlerimizde , ya bilmiyorum ama benim lohusa dönemim sanırım çok zor gecicek

37. Haftadayım cnm ama doktor kasılmalar sancılar başlamış her an hazırlıklı ol dedi. Bu hafta bebek gelebilir dedi.

önemli olan 37. Haftayı doldurmasıymış canım. Akciğerleri tamamlanıyormuş bu hafta sonunda. Oyüzden 37 dolsun.ondan sonra gelsin sen de sağlıklıca kucağına al canım inşallah.

benimki de mütemadiyen -şu şu teyyzeni gördük inşallah faruka benze rdiyo- -dayına gittik inşallah oğlumuz babasdına çeker diyo- hep böyle =)
ben fare yavrusuyum sanki tövbe tövbeee

:))...eşim bursalı kayınvalidemler bursada şu anda..ben de izmirliyim annem izmirde..eşimle memur olduğumuz için doğu görevi sebebiyle her iki tarafa da 24 saat uzaklıktayız..annem gelck birtek benim de bu hafta sonu... kv m "kızım gelmemi istiyorsan hemen gelirim ama annen sana daha yakın olduğu için onun sana bakmasını istersin"dedi... görümcemde sürekli arıyor ve onlar benden daha fazla heyecanlı...kızımın sponsorları annem ve kayınvalidemdir...ben sadece ufak tefek şeyleri aldım...

kesinlikle kızlar nispet olsun diye yazmadım da affınıza sığınarak sanırım şanslı bir gelinim

Takmamaya çalışıyorum ama olmuyor işte sürekli önemli olan ben ve çocuklarım diyorum ama olmuyor. Kızımda çalışıyordum sabah gidip akşam geliyordum çok da iyi oluyordu. Kırmadan ufak cevaplar veriyorum ama oda olmuyor çok anlayışsızlar düğüne gelmem çok zor sonuç da bebek olsa olsa 10 günlük ya olur ya olmaz sonuç da bende sezeryanlı olacağım dikişlerim vs olacak dediğimde herkesin yüzü düşüveriyor. Neymiş efendim 10 günlük bebekle dr gidilmiyormuymuş, düğüne gitmesem bile kınaya gidebilirmişmişim sonuçda orda hep kadınlar varmış. Bu nasıl bir düşünce hala anlam veremiyorum. Çok mu takıyorum acaba????

bana hiç söylemiyo, eşime söylüğyomuş hergün, bi kere söyledi doğum başladığında ben olcam telaş yapma diye o zaman kalakaldım

eşim bugün -biz ararız sen şimdi dur- demiş
doğum bşlayınca çağırırız

ben gelmesinler demiyorum zaten sadece geldi mi çok uzun kalıyorlar benim annem babam ailem burda zaten cümbür cemaat ne gerek var bebeğe de zor bana da
eşimin güzelce anlatmasını tercih ederdim ama en azında şimdiden gelmeyecek

benimki de mütemadiyen -şu şu teyyzeni gördük inşallah faruka benze rdiyo- -dayına gittik inşallah oğlumuz babasdına çeker diyo- hep böyle =)

benımkı bayramda gıtıtıgımzde butun torunları ordaydı bak dıoo bakda su guzellıklere bunlardan bırıne benzesın dıoo bende dedım bana benzesınnn oda dıooo olsun benzesın sende güzelsin dıooo

ekincimm ıkı görüümcem bı eltım bı kaynım varr hepsı baska sehırdelerrrr sırayla gelırler artıkk yatılı mısafırrr tamam da cocuklu fln olunca zor olacak benım içinnnn... hayırlısı bakalımmm neyse bı yazın gorurler bıde bayramlarda ztnn esım aılesylee pek sıkı fıkı degıllll

canım Allah gönlüne göre versin. inşallah çok kolay doğum yaparsın. senin sıkıntın biraz daha çok o yüzden Allah senin sıkıntını en aza indirsin canım. inşallah tek nefeste en fazla bir saatte normal doğum yapar çıkarsın canım, İNŞALLAHHHH:)

Ah ahhh ay birden eşimin ailesini gördün sanki kızım tıpkı bana benzer kaşı gözü ağzı burnu sürekli bu hiç bize benzemiyor, onların çocukları hastanede hemen belli edermiş kendini, bunun için çok dua etmişler erkek olmuş kesin bu sefer onlara da benzermiş. Geçen çok kızdım kızımı babamın evinden getirdim ya onun için bana benziyor diyiverdim.

bence çok takmıyorsun, sez. olursan cidden zor olavbilir gitmen
bi de bebiş zaten annesinin güvenli karnından yeni çıkmış olacak
ama stres ve gerginlik yapmak yerişne vakti gelsin bakarız bebişimin durumuna göre deyip geçiver

ben eşimle tartışınca çok üzüldüm. ailesini istemiyorum gibi hissetti kıyamadım. ben seninle ve oğlumla biran önce düzenimi kurup başbaşa kalmak istiyorum sadece dedim. gerisini sen nasıl istiyoırsan ona göre halledersin dedim

takmıcam. ev aldık bi ev hediyesi görmedim. cdüğünümde de tel gibi 2 bilezik o kadar. olmasa amenna ama 3 tane evi var insaf. bebekte de birşey gwtirmeyecektir. takmayacağım. sütüm azalırsa diye korktum çok. içimden geçeni söylicem ve kocamla tartışmıcam. daralıyorsam daralıyorum dicem kimse bişi diyemez nasılsa. ağzı dualıdır kayınvalidemin. heves edip bi hediye almaz bomboş gelir giderler. herşeyi annemin yapmasına bozuluyorum tabi. ama annem ablan gibi sütün kesilirse napcan dedi az önce hak verdim.
taKMAMALıyız:26:

kayınvalideler hepsi aynı canım... iyisi de kötüsü de bi fesatlık var içlerinde. ben hamile olduğumdan beri annem bana tencere tencere yemekler doldurur gönderir mutlaka haftada bir yapar en az.. kayınvalidem ise kendilerine çağırıyodu, başlarda çok kötü oluyodum mutlaka kusuyordum yediğimi, uzanmam gerekiyodu, kötülüyodum yemekten sonra diye eşim dediki annesine anne artık yemeğe gelmeyelim zeynolim rahatsız oluyo yemek sonraları.. o oldu.artık elini çekti üstümüzden, kızdı heralde inanmadı bahane sandı.. bana birgüne birgün yemek yapıp göndermedi...

e onlarda yesek tüm masayı ben topluyodum hanfendi yorulmuş yemek yapmış diye, çay meyve tabağı o kadar kişinin...
evmde yesem 2 tabak kaldırcam. aman lazım değil iyilik yapmıyomuş meğer, istediği zaman yanına gitmemizi istiyomuş..
ana gibi kimse kimseyi düşünmezz.. kötü düşünende bulsun cezasını.. ohhh içimi döktümmm

maşallah maşallah dillerimizi ısıralım benimki 1 iğne almadı daha
hatta annem aldıkça israf gibi görüp bozuluyor
mevlid yapıcaz mesela gereksiz görüyor
anneme veda bile etmedi giderken fazla alışveriş yapmışız diyebozuldu sanırım
aman kıymetini bil

cnmm benım sözümde nişanımda ablamın oğlu on günlük flndıı evde olmasına ragmen cok zor olmustu onun ıcın nısanda salona gıtmıstık ama daha cok kucuk oluolar perısan olursun ben olsam gıtmezdım görümcem ıcın hıc gıtmezdım

kızlar ben son 2 ayda 1 kilo aldım... toplamda 13 kilo... başlarda çok hızlı almıştım.. şimdi iştahım yok. zorla yiyorum herşeyii. sizin nasıl durumlarr????

sağol cnm...sende sıkma canını bak son 8 günün...dikkat et kendine...

kızlar ben son 2 ayda 1 kilo aldım... toplamda 13 kilo... başlarda çok hızlı almıştım.. şimdi iştahım yok. zorla yiyorum herşeyii. sizin nasıl durumlarr????

bende 14 kilo aldım son bır bucuk aydır aynı kılodayım almıorum artıkkk...eskı ıstahım benımde yok...eskıden delı gıbı yerdım:)

bende 14 kilo aldım son bır bucuk aydır aynı kılodayım almıorum artıkkk...eskı ıstahım benımde yok...eskıden delı gıbı yerdım:)

ay bende yatmadan önce içeceğim bi bardak sütün yanında 2 pohaça yerdim
şimdi etsiz, yağsız yemekler olsa diyorum hep.. yemek yapasınn hiç yok yiyesim hiç yok
acaba sona mı geldim doğurcam mı diye böyle oldum ben diyordum kendi kendime, bnm gibisin saol içimi rahatlattın sevgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…