offf herkeste aynı stres ben ztnn eşimle sorun yasıorumm bıde bunları dusunup ıyıce germek ıstemıorum kendımı ama ınsan düşünüoo bende ıstemem yanımda kımseyııı ınsallah bebısıme bakarım kendımm bı haftaya toparlarız sezeryanda olsaa....görümcem eltım hep baska sehırde hepsı yatılı gelcek görmeye benımde onlara tahammulum olmaz cunku hepsının ıkıser cocugu varrrr
37. Haftadayım cnm ama doktor kasılmalar sancılar başlamış her an hazırlıklı ol dedi. Bu hafta bebek gelebilir dedi.
haklısın cnmm ya ıdare ederızzz dedıgın gıbı onlarda o kdar deger görüo zaten benden daha telefonu her kapatırken torunumla oğluma iyi bak dioooo oğluna demesı lazım gelınıme ıyı bak fln dıyee anca agırlassmıssındır ıyıce artık dıooo inşallah normal dogururumda kımseye muhtac olmam cunku bende sevmıorum kalabalıgı
OLUR MU ÖYLE ŞEY YA SIRF DÜĞÜNE GİTMEK İÇİN BEBEK ERKENDEN ALınır mıymış cık cık cık
aslında keyfimize bakıp rahat olmamız lazım neyse onu söylemek lazım ama ben pek beceremiyorum
kuzunu sağlıkla kucağına alınca herşey süper olacak cnm hiç üzülme
kızlar ne zor şeyler yaşamışsınız ya
zeynepcim bence kayınvalidenle telefonda görüştüğün bi gün desen ki aaa eşim sölemedimi annemler gelip kalıcaklar zaten,kalabalıkta bebek bunalmasın sizde şu zaman gelirsiniz filan diye böyle tatlı tatlı sölesen anlamazlar mı canım :)
benim annemlerde kayınvalidemlerde arabayla 7 dakikalık bi mesafedeler , gecen kayınvalidem anneme laf arasında kız annelerine doğuma giderken haber verilmez demiş , bende gecen gün kendisine doğuma hastaneye giderken kimseye sölemicez bi tek kardeşimi alıcam yanıma bebek çıkınca size haber verirler dedim ben panik olmak istemiyorum her kafadan bi ses çıksında istemiyorum dedim , bişey diyemedi o zannediyodu ki annemler gelmicek kendisi kayınpederim filan cümbür cemaat gidicez ne demek canım , eşimede söledim zaten evler yakın gündüz gelirler gece kimsenin kalmasına gerek yok he baktım durumum ağır annem kalır bi iki gece dedim bakalım benide neler bekliyo ama daha şimdiden bunları düşününce daralıyorum(
benimki de mütemadiyen -şu şu teyyzeni gördük inşallah faruka benze rdiyo- -dayına gittik inşallah oğlumuz babasdına çeker diyo- hep böyle =)
ben fare yavrusuyum sanki tövbe tövbeee
haklısın cnmm ya ıdare ederızzz dedıgın gıbı onlarda o kdar deger görüo zaten benden daha telefonu her kapatırken torunumla oğluma iyi bak dioooo oğluna demesı lazım gelınıme ıyı bak fln dıyee anca agırlassmıssındır ıyıce artık dıooo inşallah normal dogururumda kımseye muhtac olmam cunku bende sevmıorum kalabalıgı
benimki de mütemadiyen -şu şu teyyzeni gördük inşallah faruka benze rdiyo- -dayına gittik inşallah oğlumuz babasdına çeker diyo- hep böyle =)
ben fare yavrusuyum sanki tövbe tövbeee
Takmamaya çalışıyorum ama olmuyor işte sürekli önemli olan ben ve çocuklarım diyorum ama olmuyor. Kızımda çalışıyordum sabah gidip akşam geliyordum çok da iyi oluyordu. Kırmadan ufak cevaplar veriyorum ama oda olmuyor çok anlayışsızlar düğüne gelmem çok zor sonuç da bebek olsa olsa 10 günlük ya olur ya olmaz sonuç da bende sezeryanlı olacağım dikişlerim vs olacak dediğimde herkesin yüzü düşüveriyor. Neymiş efendim 10 günlük bebekle dr gidilmiyormuymuş, düğüne gitmesem bile kınaya gidebilirmişmişim sonuçda orda hep kadınlar varmış. Bu nasıl bir düşünce hala anlam veremiyorum. Çok mu takıyorum acaba????
:))...eşim bursalı kayınvalidemler bursada şu anda..ben de izmirliyim annem izmirde..eşimle memur olduğumuz için doğu görevi sebebiyle her iki tarafa da 24 saat uzaklıktayız..annem gelck birtek benim de bu hafta sonu... kv m "kızım gelmemi istiyorsan hemen gelirim ama annen sana daha yakın olduğu için onun sana bakmasını istersin"dedi... görümcemde sürekli arıyor ve onlar benden daha fazla heyecanlı...kızımın sponsorları annem ve kayınvalidemdir...ben sadece ufak tefek şeyleri aldım...
kesinlikle kızlar nispet olsun diye yazmadım da affınıza sığınarak sanırım şanslı bir gelinim
Takmamaya çalışıyorum ama olmuyor işte sürekli önemli olan ben ve çocuklarım diyorum ama olmuyor. Kızımda çalışıyordum sabah gidip akşam geliyordum çok da iyi oluyordu. Kırmadan ufak cevaplar veriyorum ama oda olmuyor çok anlayışsızlar düğüne gelmem çok zor sonuç da bebek olsa olsa 10 günlük ya olur ya olmaz sonuç da bende sezeryanlı olacağım dikişlerim vs olacak dediğimde herkesin yüzü düşüveriyor. Neymiş efendim 10 günlük bebekle dr gidilmiyormuymuş, düğüne gitmesem bile kınaya gidebilirmişmişim sonuçda orda hep kadınlar varmış. Bu nasıl bir düşünce hala anlam veremiyorum. Çok mu takıyorum acaba????
neyse ben geri sayıma geçtimmm....
son 7 iş günümmmmmmmmmmmmm
benim de 40ı doldurmama son yediiiiiiiiiii
maşallah maşallah dillerimizi ısıralım benimki 1 iğne almadı daha
hatta annem aldıkça israf gibi görüp bozuluyor
mevlid yapıcaz mesela gereksiz görüyor
anneme veda bile etmedi giderken fazla alışveriş yapmışız diyebozuldu sanırım
aman kıymetini bil
kızlar ben son 2 ayda 1 kilo aldım... toplamda 13 kilo... başlarda çok hızlı almıştım.. şimdi iştahım yok. zorla yiyorum herşeyii. sizin nasıl durumlarr????
bende 14 kilo aldım son bır bucuk aydır aynı kılodayım almıorum artıkkk...eskı ıstahım benımde yok...eskıden delı gıbı yerdım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?