2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar dün gece nerdeyse doğuruyodum gece 2 civarıydı uyku tutmamıştı ama yatakta öyle yatıyodum uyumaya çalışıyodum öyle bir sancı girdi ki karnıma resmen gece gece aahhhh die bağırdım. Tam geçiyo sancı bi daha geliyo bi daha bağırıyorum bu şekilde 5 kere oldu. Bu arada eşim telaşla kalktı giyindi çantalarımızı bile eline aldı. Bense doğuruyorum die korkudan titremeye başladım. Bu arada kayınvalidem kayınpederim hepsi giyinmiş inmişler aşağı. Dedim biraz duralım bi daha olursa gideriz. Korkudan mı dedendir bi daha olmadı sonra sancım.

off senin yaşadıkların da az değilmiş yahu... Allah inşallah 2. bebeğinde gönlüğne göre geçirmeni nasip eder.

dediğin gibi yapacak birşey yok ama ben ailemle bile bu kadar uzun kalmaya alışık olmadığımdan çok zor geliyor

ben evli değilken bile bazen odama çekilir kitap okur takı yapardım ya da ne bileyim bi haftasonu ailemleysem birinde arkadaşlarımla çıkardım şimdi bu kadar bağımlı dipdibe olmaktan baya strese girdim yüzüm asılıyor

öyle kötülüğü olan fesatlık düşünen biri hiç değildir ama onlar gelince herşeyi beraber yapıyoruz eşimle yürüyüşe çıksam bile geliyor hemen ben de daralıyorum :s

neyse ya ben de oğlan annesi olcam neler görcez bakalım

aman kuzum azıcık aşın ağrısız başın. boşver gelmesinler. sen de yaparsın annende yapar kafan rahat olur. bak benim anneme tatil planları yapıyor:) kayınvalidem bir sokak altımda oturuyor birgün bile yardım edilecek bir şey var mı diye sormuyor. ben de çağırmayı düşünmüyorum. eşime de söyledim ben doğum yapınca haber veririz kalabalık istemiyorum başımda dedim o da tamm dedi. çünkü annem abartır çok fazla kayınvalidem oturur 'ben bilmem, ben karışmam' der durur kinali kinalı. eltilerim kıskancın teki. aman dedim kimse gelmesin yardım da etmesin. hatta bir gün böyle düşünüyorum ağladım bayağı eşim de ben bir aylık izin alırım beraber bakarız kimseye muhtaç değiliz üzülme dedi.

aboooo ben bile korktum. kaçıncı haftandasın canım?

biz de taşınmayı düşünüyoruz ve maddi imkansızlığımızda var tabi..çok istiyordum bebeğime oda yapmayı hep hevesim vardı amaa nasip olmadı..evet bebeğim sağ sağlim doğsunda bize her yer cennet olacak inşallahhhh..ben bir tek park yatak aldım bebğimin kıyafetleri içinde kendi gardırobumuzda bir raf boşalttım napalım idare edeceğiz artık..

canım sen iyi olda....kilolar verilir....oralara takılma...

ay canım benim sen anlatırken ben heyecanlandım inan bende her gece tırsarak yatıyorum yatağa....bakalım nasıl olacak...hastaneye gitmeyecekmisin nstye bağlarlar belki sancılarına bakarlar....

aa hoşgeldin gördüğüme sevindim valla, şimdi iyi olmanıza da sevindim 36yı devirince zaten küvöz riski de azalıyor inşallah yardımcımız olacak Rabbim
ben esraya diyordum komşu olduk bu hafta görüşelim diye ama tüm bursalılar doğum sonrası muhakkak görüşmeliyiz bebişlerimizi de alıp bahçeli açık hava biryere gideriz =)
doğum öncesi dicem ama ben 1 haftaya doğurcam zaten =) yine de olabilir

eşim biz ararız o zaman gelirsiniz demiş
ona da kızdım, güzelce anlatsana zeynepin annesi burda zaten doğumda çağırırız şimdi siz de yorulmayın zeynep de kalabalıkta zorlanır belki falan dese onlar da anlıcak belki
böyle olunca askeriye gibi o kadın da devamlı haber bekliyo olcak şimdi

bu arada sen muhasebeye doğum fiyatlarını mı soracaktın? ben 21 martta sorduğumda
normal doğum:1240
sezeryan:1675
epidural:1250 (sanırım bu epidural normal)
diye kağıda yazıp verdiler.

ben jimerden özel sigorta fiyatı aldım epidral normal 3500 epidural sezaryen 4000tl benim ödeyeceğim tutar normalde 800 sezaryende 1000lira oluyor
SGK fiyatları ne kadar bilmiyorum ama odaları fln baya hoşuma gitti bir tane büyük bir tane de iki odalı suitleri var 250tl fark veriyorsun

üzme kendini dicem cnm ama demekle de olmuyor ki....benim kv demde gelmek istedi eşimde gelcek tabi dedi bende dedimki walla sen hasta olsan annenlemi rahat edersin benim annemlemi dedim güzelce anlattımm...

doğru demişsin, ben oğullarının mürüvvetini görmelerine zaten mani olmam benim de oğlum olcak sonuçta
şimdiden gelmelerine gerek yok sadece
bi de normalde bile 2-3 hafta kalıyorlar doğumda 40ı çıkmadan gitmezler dedim ya kediyi fln vermiş başkalarına, emanet etmek olmaz o kadar zaman kalcam diyor

merhaba herkese bugün biraz temizlik yapayım dedim çamaşır makinesinde paspaslarımı yıkadım astım falan,çekmecelerimi düzellttim,buzdolabımı temizledim..yarın da doktor kontrolümüz var belki çatı muayenesi yapar diye hazırlık yapayım dedim ama bebeğim ben bişey yaparken kaskatı kesilip karnımın bir yerine toplanıyor korkuyorum bugün o kadar çok yaşadım ki bunu artık bıraktım..anlamadım neden oldugunu ama karnım sepsert oluyor..doktorum erken doğum belirtisi 10 dak.düşerse sertlik hemen gel demişti ama ben yarın gideceğim diye bugün gitmedim..şiimdi düzeldi ben işleri bıraktım ya..galiba rahatsız oluyor benim bişeyler yapmamı istemiyor..napalım tek o iyi olsunda..dün de sağlık ocagına gittim hemşire karnın çook büyük sanki son haftan gbi bebeğin muhtemelen iri olacak( kilosunu sordu) eğer bebek 3500 ve üstü olursa normal doğum için ısrar etme dedi..çok zorlanırsın ilk bebeğin riske atma dedi..bir de kızım kıpır kıpır aynı benim gibi enerjim ona geçiyormuş zilli,cadı bi kız olacak galiba

OLUR MU ÖYLE ŞEY YA SIRF DÜĞÜNE GİTMEK İÇİN BEBEK ERKENDEN ALınır mıymış cık cık cık
aslında keyfimize bakıp rahat olmamız lazım neyse onu söylemek lazım ama ben pek beceremiyorum

kuzunu sağlıkla kucağına alınca herşey süper olacak cnm hiç üzülme

doktoru aradım sordum şu an sancın varsa gel dedi yoksa bebek hareketlerini takip et hareket ediyo mu die hareketlerinde azalma olursa yine gel dedi. Bebeğim maşallah fır fır dönüyo sancım da yok şu an. Evde dinleniyorum bende.

haklısın cnmm ya ıdare ederızzz dedıgın gıbı onlarda o kdar deger görüo zaten benden daha telefonu her kapatırken torunumla oğluma iyi bak dioooo oğluna demesı lazım gelınıme ıyı bak fln dıyee anca agırlassmıssındır ıyıce artık dıooo inşallah normal dogururumda kımseye muhtac olmam cunku bende sevmıorum kalabalıgı

kızlar ne zor şeyler yaşamışsınız ya
zeynepcim bence kayınvalidenle telefonda görüştüğün bi gün desen ki aaa eşim sölemedimi annemler gelip kalıcaklar zaten,kalabalıkta bebek bunalmasın sizde şu zaman gelirsiniz filan diye böyle tatlı tatlı sölesen anlamazlar mı canım :)

benim annemlerde kayınvalidemlerde arabayla 7 dakikalık bi mesafedeler , gecen kayınvalidem anneme laf arasında kız annelerine doğuma giderken haber verilmez demiş , bende gecen gün kendisine doğuma hastaneye giderken kimseye sölemicez bi tek kardeşimi alıcam yanıma bebek çıkınca size haber verirler dedim ben panik olmak istemiyorum her kafadan bi ses çıksında istemiyorum dedim , bişey diyemedi o zannediyodu ki annemler gelmicek kendisi kayınpederim filan cümbür cemaat gidicez ne demek canım , eşimede söledim zaten evler yakın gündüz gelirler gece kimsenin kalmasına gerek yok he baktım durumum ağır annem kalır bi iki gece dedim bakalım benide neler bekliyo ama daha şimdiden bunları düşününce daralıyorum (

offf herkeste aynı stres ben ztnn eşimle sorun yasıorumm bıde bunları dusunup ıyıce germek ıstemıorum kendımı ama ınsan düşünüoo bende ıstemem yanımda kımseyııı ınsallah bebısıme bakarım kendımm bı haftaya toparlarız sezeryanda olsaa....görümcem eltım hep baska sehırde hepsı yatılı gelcek görmeye benımde onlara tahammulum olmaz cunku hepsının ıkıser cocugu varrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…