2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar dr.dan geldik ama üzüldük bebeğimizin iki böbreginde 4,8 çapında büyüme çıktı 22 haftalık çıktı konu hakkında bilgisi olan varmı

aynen yaptıgım yemegı yıyemez oldum sıkıldım artıkk vallaaa etten fln cok tıksındımmm

önemli olan 37. Haftayı doldurmasıymış canım. Akciğerleri tamamlanıyormuş bu hafta sonunda. Oyüzden 37 dolsun.ondan sonra gelsin sen de sağlıklıca kucağına al canım inşallah.

mesela yarın 37 hafta 1 günlük olucam o zaman 38e mi girmiş oluyorum bu hafta işine pek aklım ermiyo.

2 aydır bende çok iştahsızım sadece bebeğe yarasın diye birşeyler yiyorum geçen ay hiç almamıştım bu ayda 1 kilo görünüyor. 53'le kalmıştım şuan 66 14'le falan kapatırım diye düşünüyorum.

aman aman iyi canım....

benimki de mütemadiyen -şu şu teyyzeni gördük inşallah faruka benze rdiyo- -dayına gittik inşallah oğlumuz babasdına çeker diyo- hep böyle =)
ben fare yavrusuyum sanki tövbe tövbeee

keşke sizin oğlunuza benzemez olsun da karısını üzmesin deseydin....allah allah ne kadar ayıp ya söyledikleri....

benimki de mütemadiyen -şu şu teyyzeni gördük inşallah faruka benze rdiyo- -dayına gittik inşallah oğlumuz babasdına çeker diyo- hep böyle =)
ben fare yavrusuyum sanki tövbe tövbeee

çok tatlısın ya çok ama çok güldüm ama canım emin ol hepimiz duyduk bu lafları ben hiç cevap vermedim geçen haftaki kontrolümde dr umun dediğini söylüyorum....annesi bu bebeğin çenesi göz yapısı dudakları alnı burnu senin kopyan minyatürün gibi:) boyuda annesi gibi uzun maşallah:) ama fare yavrusuna koptum walla evde tekim kahkaha attımmmmm

ay canım süper heyecan verici bi durum.. sezeryan olucaksın değil mi?

yok oğluşum normal pozisyonunda, kafasını dayamış kanala bekliyor
doktor kilosu 3600ün ve başı 100mm nin üstünde olduğu için çatı ölçümüne göre bakalım gerekirse sez. olabilir dedi ben de peki dedim

doktorumdan Allah razı olsun boynunda gevşek bi kordon da var benimkinin ama 39u doldurmadan alma taraftarı değilim iyice gelişsin refleksleri kazansın zaten doğum başladığında bir sıkıntı olursa sez.a dönmek kolay ama şimdilik gerek yok diyerek 39umuzu doldurttu

yarın büyük gün öğrenicez son durumu...

kızlar ben son 2 ayda 1 kilo aldım... toplamda 13 kilo... başlarda çok hızlı almıştım.. şimdi iştahım yok. zorla yiyorum herşeyii. sizin nasıl durumlarr????

ben 12ile bitirecektim ama 35-36dan sonra iştahım çok açıldı 15kişlo aldım toplamda
bu aralar mide bulantısı ve iştahsızlık başladı pek kilo almıyorum bebeğe faydassı olsun diye zorla belli başlı şeyler yiyorum

Slm kızlar dr.dan geldik ama üzüldük bebeğimizin iki böbreginde 4,8 çapında büyüme çıktı 22 haftalık çıktı konu hakkında bilgisi olan varmı

canım öncelikle Allah acil şifa versin diyorum
tam olarak neymiş bu problem? böbrek mi büyümüş yoksa böbrekte bir kanal var o mu?
bizimkinin de böbrekte bir kanalına bakıyor doktor her gidişte, 10mmyi geçmemesi lazımmış, erkek bebeklerde oluyormuş daha çok

seninkinin böbreğindeki büyüme neye neden olurmuş bi de üst sınır neymiş? bizim bir arkadaşın bebeğinde de vardı, doğunca bir bakılır endişe edilecek durum yok demiş doktor

normalde kaç haftadasın sen 22 hafta çıktı demişsin ya küçük mü çıktı yani?

ya Şafi zikrini çek bol bol, derdini veren Allah dermanını da verir inşallah

inşallah hayırlısı ile sağlıkla gelir yavrun çok az kalmış senin yerine ben heyecan yaptımmm:18:

canım inşallah hayırlı zamanda gelir bebeğin, bizi haberdar etmeye devam et...
canım merhaba nasılsın bende erken doğum riski atlattım 1 ay önce bu hafta bitti şükür, 2cm açıklık dediğin, serviksinemi baktı yoksa çatı muayenesimi yaptı....

canım ben 33.haftama kadar bahara gittim sonra değiştirdim...şimdi doruk melike hanıma gidiyorum...baharda ayse hanıma gidiyordum... sen hangi dr a gidiyorsun?

nagihan hanıma gidiyorum canım...melike hanıma giden arkadaşlarım vardı memnun kaldılar...sen niye doktorunu değiştirdin...

bursalılar çoğaldık yine
ben ve esrayhan da bursalıyız, srdrhly vardı ama girmiyor ne zamandır
ben jimerde esrayhan da pembemavide devam ediyoruz
bi bursalı hamişler güğnü yapamadık ya ona yanıyorum

canım en kısa zamanda yapalım...doğurduktan sonra iş bitmiyor ki...gazı ,dişi derken biz epey muhabbeti koyulaştırırız..

ama ben devleti rastgele bir dr gelecek diye gitmemiştim.şimdi baharda da drum girmeyecek mi...pazartesi muhakkak sormalıyım bu meseleyi...benim durumum için bu önemli...çünkü ilk bebeğimi doğumda kaybetmiş bir insanım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…