ay bende yatmadan önce içeceğim bi bardak sütün yanında 2 pohaça yerdim
şimdi etsiz, yağsız yemekler olsa diyorum hep.. yemek yapasınn hiç yok yiyesim hiç yok
acaba sona mı geldim doğurcam mı diye böyle oldum ben diyordum kendi kendime, bnm gibisin saol içimi rahatlattın sevgi
önemli olan 37. Haftayı doldurmasıymış canım. Akciğerleri tamamlanıyormuş bu hafta sonunda. Oyüzden 37 dolsun.ondan sonra gelsin sen de sağlıklıca kucağına al canım inşallah.
Slm kızlar dr.dan geldik ama üzüldük bebeğimizin iki böbreginde 4,8 çapında büyüme çıktı22 haftalık çıktı konu hakkında bilgisi olan varmı
doktoru aradım sordum şu an sancın varsa gel dedi yoksa bebek hareketlerini takip et hareket ediyo mu die hareketlerinde azalma olursa yine gel dedi. Bebeğim maşallah fır fır dönüyo sancım da yok şu an. Evde dinleniyorum bende.
benimki de mütemadiyen -şu şu teyyzeni gördük inşallah faruka benze rdiyo- -dayına gittik inşallah oğlumuz babasdına çeker diyo- hep böyle =)
ben fare yavrusuyum sanki tövbe tövbeee
Çok geçmiş olsun hiç bir bilgim yok Rabbim tez zamanda şifanızı verir, herşey yoluna girer inşallah... amin cnm saol inş büyümez
benimki de mütemadiyen -şu şu teyyzeni gördük inşallah faruka benze rdiyo- -dayına gittik inşallah oğlumuz babasdına çeker diyo- hep böyle =)
ben fare yavrusuyum sanki tövbe tövbeee
ay canım süper heyecan verici bi durum.. sezeryan olucaksın değil mi?
kızlar ben son 2 ayda 1 kilo aldım... toplamda 13 kilo... başlarda çok hızlı almıştım.. şimdi iştahım yok. zorla yiyorum herşeyii. sizin nasıl durumlarr????
Slm kızlar dr.dan geldik ama üzüldük bebeğimizin iki böbreginde 4,8 çapında büyüme çıktı22 haftalık çıktı konu hakkında bilgisi olan varmı
ben zeynepyus ile sevgi yi karıştırmışım sanırım az önce...kusura bakmayın kızlar....
yok oğluşum normal pozisyonunda, kafasını dayamış kanala bekliyor
doktor kilosu 3600ün ve başı 100mm nin üstünde olduğu için çatı ölçümüne göre bakalım gerekirse sez. olabilir dedi ben de peki dedim
doktorumdan Allah razı olsun boynunda gevşek bi kordon da var benimkinin ama 39u doldurmadan alma taraftarı değilim iyice gelişsin refleksleri kazansın zaten doğum başladığında bir sıkıntı olursa sez.a dönmek kolay ama şimdilik gerek yok diyerek 39umuzu doldurttu
yarın büyük gün öğrenicez son durumu...
canım inşallah hayırlı zamanda gelir bebeğin, bizi haberdar etmeye devam et...Mrb arkadaslar ben hala hastanedeyim sancılarım devam ediyor.ilaçlar kalbimi çok etkilemeye başladı.Dr 9 gün daha beklemeye çalışalım dedi ama benim pek umudum yok kızımın acelesi var.bazen gercekten çok siddetleniyor.bebek kilo alsın diye sürekli bişeyler yemeye çalışıyorum.durumlardan haberdar ederim.bu arada bugün vizelerim başlıyor onlarada giremiycem ama bebeğim iyi olsunda...
canım merhaba nasılsın bende erken doğum riski atlattım 1 ay önce bu hafta bitti şükür, 2cm açıklık dediğin, serviksinemi baktı yoksa çatı muayenesimi yaptı....canım hergün girip okuyorum yazdıklarınızı bende hala pembe maviye gidiyorum inş doğumum orda olacak. bu arada erken doğum riskim var benimde 2 cm açılmam olmuştu 1 hafta önce çok korktum doğum başladı diye ama şükür şimdilik gelen giden yok...
bend e afalladım birden =) sorun değil cnm. inşallah sevginin eşinin aklını başına topladığını göreceğiz
canım ben 33.haftama kadar bahara gittim sonra değiştirdim...şimdi doruk melike hanıma gidiyorum...baharda ayse hanıma gidiyordum... sen hangi dr a gidiyorsun?
bursalılar çoğaldık yine
ben ve esrayhan da bursalıyız, srdrhly vardı ama girmiyor ne zamandır
ben jimerde esrayhan da pembemavide devam ediyoruz
bi bursalı hamişler güğnü yapamadık ya ona yanıyorum
ay ben o nagihn cadısı :) yüzünden bıraktım o hastaneyi kendi dr mdan cok memnundum ama doğuma nöbet kimdeyse o giriyor sırf o kadın gircek diye eşim dedi yürü gidiyoruz:) aslında işinde iyiymiş ama bana kötü elektrik verdi...ben 2 kere acile gittim ona denk geldim gece...3. üde yine gittim benm dr yoktu nagihan hanıma yönlendircem sizi dedi ordaki çalışan eşim dediki ona gideceğine hastane değiştiririz:) nasıl gıcık kapmışsak kadınaaaane suçu varsaaa biraz ters işte soguk ne desen kızıyor falan bi gebenin asla istemeyeceği dr tipi
bu arada alyel bu bursa özlemin beni üzüyor buyur bana gel bol odam var kocaman kocaman yatagımda var:) rahat ettiririm seniii:):) 2 koca göbek gezerizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?