2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Mrb arklar hala hastanedeyim bügünde buradayız.yine başladı sancılarım dün gece baya fenaydi 3 gündür dogum sancısı çekiyorum ama doğurmamaya uğraşıyorum.ama bebeğim iyi olsunda herseye deger.

çiğdemmm son durum nasılll

teşekkür ederim bende biraz önce aldım.

talayy ben de almak istiyorum bu ana kucağından güzel mi acabaaa

zeynepYUS ve ferezya odalarınızı güle güle kullanın süper..

hoşbulduk canım.. evet aslında doğumdan sonra toplansak bebeişleride alıp çok güzel olur. adres olarakda yakınız nilüferdesiniz diye hatırlıyorum bende ordayım.
allahın izniyle doğumlar bi bitsin bebişler ele avuca gelecek gibi olsun buluşmak lazım

merhaba biz iyiyiz çok şükür evde bol bol dinleniyoruz canım.. ağrıyla doktora gittim hem vajinal ultrasonla baktı hemde normal karından baktı canım.. bide benim oğluşum 2 haftadır ters bi şekilde bekliyo bakalım hayırlısı artık

bir arkadaşım orada doğum yaptığında gördüm bende odalarını ve beğendim açıkçası. özel sigorta dediğin nasıl bişey canım ve ne zaman yaptırdın bu sigortayı? kusura bakma ben bu işlerden pek anlamamda ondan soruyorum

kayınvalidelerden dert yanılmış, ben de cok dertliyim bu aralar..

taşındım diye bi hafta yanımda kalıyor, iyiki daha uzun değil.. güya yardım etcek, bi ütü yapabilir diye onu söledim yardımcı olması için yapabildiğim kadar yaparım dedi, çoğunu ben yaptım.. misafir gibi ne yiyeceğini ben düşünüyorum, sürekli hizmet.. bide üstüne kürdan istiyor, yerinden kalkmıyor.. kendi olumsuz doğum anılarını anlatmayayım bile.. takmamaya çalışıyorum, eşime de bişey demiyorum ama canımı sıkıyor. inşallah doğumdan sora kalmaz ..

2012 mayıs anneleri ha ben de mayıs doğumluyum bu yüzden benim için önemli inşallah bebekleriniz sağlıkla kucağınıza alırsınız

kızlar ben son 2 ayda 1 kilo aldım... toplamda 13 kilo... başlarda çok hızlı almıştım.. şimdi iştahım yok. zorla yiyorum herşeyii. sizin nasıl durumlarr????

bnmde aynı cnm 13 kilo oldu toplamda ama son 2 aydır hiç kilo almıyorum. bende baştan çok aldım die almıyorum diorum. Bebeğimiz kilo alıyo nasıl olsa biz almasakta olur. 4 gün önce gittim doktora 2900 dedi doktor bebeğe.

kızlar bu kayınvalide konusunda en çok eşinize iş düşüyo mesela dün gece sancılandım dedim ya kayınvalidemler üst katta otuyo hemen geldiler sonra sancım geçince kayınvalidem dediki ben şurda oturma odasında yatayım nolur ne olmaz. Eşim hemen gerek yok anne zaten sende rahatsızsın bize sağlam adam lazım bi de senle uğraşamam dedi yolladı. Bana hiç gerek kalmıyo yani eşim hallediveriyo hemen. Bide bi evin bi oğlu 3tane ablası var eşim en küçük tek erkek ama hiç ana kuzusu değil. Geçen gün kayınvalidem hiç arayıp sormuyosun beni dedi bana. Eşim hemen ne arıycak seni sen arıycan hamile olan o dedi. Bana laf kalmıyo yani:) hemen eşim cevabını veriyo.

nagihan hanıma gidiyorum canım...melike hanıma giden arkadaşlarım vardı memnun kaldılar...sen niye doktorunu değiştirdin...

cnm öncelikle bebeğini kaybetmene cok ama cok üzüldüm....değiştirme nedenim şu 2 kere acile gittigimde birinde suyumdan şüphelendim geliyor sandım 5 aylıktım...gece nagihan vardı ve bana git dinlen dedi...ertesi gün sabah erkenden ayse hanıma kendi dr ma gittim hemen test yaptı ve dediki eğer suyun geliyorsa gebeliği sonlandırcaz....yani nagihan anlattıklarıma göre suyun geliyor dinlen derken ayse sonlandırcaz ama test dedi....bende dedimki hatta dr uma bu su gelme olayı her hekime göre değişirmi ikiniz farklı seyler söylüyorsunuz...ayse hanımda naghn hanmda iyidir falan filan dedi....neyse birgün yine gittim ayse hanm yok yine acilden gittim ama gündüz...feci sancı cekiyorum neyse....ayse hanım gece doguma kaldı gündüz yok dediler....gece kim varsa o dr mu giriyor doğuma dedim evet dediler...sizi nagihan hanıma yönlendirelim dediler ama kıvranıyorum 7 aylıktım neyse oda 1 saatten önce alamam demiş...eşim dediki yürü gidiyoruz buraya birdahada adım atmam...öyle gittik direk doruğa...melike hanımında bası kalabalıktı üstelik hastası olmamama rağmen hemen acil diye aldı beni...

o gün seçme şansım yoktu ama sonradan çok araştırdım melike hnm dan herkes memnun bende öyle... özellikle melike hanıma dedimki ben gece doğum yaparsam kim olcak yanımda ben gelicem dedi...buda benim için yeterli duyduklarımda yetti bana canım...bu su olayı beni çok yıprattı o test sonuclanana kadar canımdan can cıktı mahvoldum kadın resmen anlattıklarıma dayanarak evet suyun geliyor yat dinlen hareket etme dedi şikayet etmeyi bile düşündüm de sonra dedim boşver vesile oldu....

cnm cok tsk ederım bakmsj yazdıgımız yerın altında eklentı ekle varya oraya tıkla ve resımlerı eklee

saol tatlım buldum bende ama pc me format atıldı dün yarın cekeyim resimleri ekleyeyim bende ayy hep özenirdim ne güzel ya

WALLA ÜŞENMEDİM BU SAATTE FOTO ÇEKTİM YETMEDİ TEK TEK JPEGLEDİM VE YÜKLEDİM:)KAPI SÜSÜ VE FON PERDE DIŞINDAKİ EKSİKLERİ GÖRMEZSEK BUDA BENİM FINDIĞIMIN ODASI

maşallah kızlar ya ben bebeğime oda bile yapmadım kendi odamıza bi beşik koyduk o kadar.

Nursavaskan ve biyolog86 ellerinize, emeginize saglik valla bebislerinizin odalari tek kelime ile super olmus allah gule gule kullanmayi nasip etsin ins. inanin insanin yeniden bebek olasi geliyor ne sanli bebekler olcaklar allahin izniyle masallah kirkbin kez

maşallah kızlar ya ben bebeğime oda bile yapmadım kendi odamıza bi beşik koyduk o kadar.

Uzme tatli canini benimde ayni bizde odamiza sallanan bir besik aldik o kadar 6 aya kadar idare edicez ondan sonra bakariz artik caresine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…